tetra1982 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ρε παιδιά μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος, επειδή κάποθ διάβασα αυτή η θήκη υπάρχει και για note http://www.mobilefun.co.uk/genuine-samsung-galaxy-s3-flip-cover-chrome-blue-efc-1g6fbecstd-p35107.htm Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ. Αλλά το θέμα μου είναι επειδή το μπροστινο μέρος είναι κολλημένο μήπως θα είναι ενοχλητικό οταν ας πούμε θα είμαι σε μια κλήση ή οταν θα βλέπω ενα βίντεο/ασχολούμαι με κάποιο app κτλ; Γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτή και την OtterBox Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krusk21 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ακριβώς το ίδιο δίλλημα είχα και εγώ και τελικά κατέληξα στην otterbox για να κοιμάμαι ήσυχος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 http://www.mobilefun.co.uk/otterbox-for-samsung-galaxy-s3-commuter-series-glacier-p35326.htm Εγώ έχω ήδη παραγγείλει την otterbox απο εδώ μιας και το κινητό λόγω μεγέθους και κατασκευής θέλει λίγο προσοχή. Πως θα το κουβαλάς το τηλέφωνο με τέτοια θήκη ? Δεν λεω τέλεια προστασία αλλα μεγάλη ρε παιδί μου . Ρε παιδιά μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος, επειδή κάποθ διάβασα αυτή η θήκη υπάρχει και για note http://www.mobilefun.co.uk/genuine-samsung-galaxy-s3-flip-cover-chrome-blue-efc-1g6fbecstd-p35107.htm Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ. Αλλά το θέμα μου είναι επειδή το μπροστινο μέρος είναι κολλημένο μήπως θα είναι ενοχλητικό οταν ας πούμε θα είμαι σε μια κλήση ή οταν θα βλέπω ενα βίντεο/ασχολούμαι με κάποιο app κτλ; Γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτή και την OtterBox Υπαρχουν παρομοιες θηκες για το note . παντως ειναι αρκετά όμορφη και θα λεγα οχι άβολη κατά την δικη μου άποψη παντα Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Για όσους το χουν στα χέρια τους, η οθόνη είναι ΟΚ?? κιτρινίλες ή κανα άλλο περιέργο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδιά επειδή αναφέρθηκε ,ροζ στην κάμερα δεν υπάρχουν , τουλάχιστον στο δικό μου κινητό http://db.tt/Sm1uLmaO Για να έχουμε καλύτερη άποψη αν θες πάρε μια φωτογραφία ένα λευκο χαρτομάντηλο η ένα λευκο πανί, εστω μια λευκη μπλουζα :lol: Δες εδω http://db.tt/JdNOHzHz Το λεω γιατι δεν είναι καθαρή η φωτο. Στο κέντρο και δεξιά υπάρχουν σκιές που κάνουν διάφορες αποχρώσεις και μπορει να είναι είτε απο το φως είτε απ οτιδήποτε άλλο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 ανοιχτηκε και thread για τους ελληνες κατοχους s3 στο xda.δειτε εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 MediaMarkt που περνάω κάθε μέρα απο εκει μόλις μου είπαν (μίλησε η κοπέλα μπροστά μου στο τηλέφωνο με την Samsung) πως Παρασκευή θα το έχουν οοοοοοοολοι... :lol: Μου φτιαξες τη μερα :D! Θα έχουν και τα δύο χρώματα ή δεν σου είπαν κάτι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Οχι για χρώματα δεν μου είπε μόνο οτι θα το εχει σίγουρα και παντού! Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Μου φτιαξες τη μερα :D! Θα έχουν και τα δύο χρώματα ή δεν σου είπαν κάτι; και τα δυο ναι. Το ιδιο και στα Multirama που ρωτησα και εγω πριν λιγο..... Αλλα ειμαι περιεργος ποιο απο τα δυο μπλε θα ερθει;;;; Το Perple Blue η to Metallica Blue; Σαφως και δεν εκανα την ερωτηση στα παιδια των Multirama γιατι μπορει να ειχαμε τιποτα λιποθυμιες μεσημεριατικα...... Edited June 5, 2012 by gnkgr Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Samsung Galaxy S III Grand Review (GREEK) Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 και τα δυο ναι. Το ιδιο και στα Multirama που ρωτησα και εγω πριν λιγο..... Αλλα ειμαι περιεργος ποιο απο τα δυο μπλε θα ερθει;;;; Το Perple Blue η to Metallica Blue; Σαφως και δεν εκανα την ερωτηση στα παιδια των Multirama γιατι μπορει να ειχαμε τιποτα λιποθυμιες μεσημεριατικα...... 0 :lol::lol::lol: Η Samsung επιβεβαίωσε ότι δε θα υπάρχει αλλαγή στο χρώμα ( τουλάχιστον της unbranded έκδοσης ) αλλά δεν έδωσε εξηγήσεις για το Metallic Blue που είδαμε στο βίντεο. Παντως καλά ε΄κανες και δεν ανέφερες τπτ στα Multirama :lol: ! Αν όντως ισχύει αυτό, την παρασκευή να αναμένετε εντυπώσεις. Και απ' το Σάββατο λεπτομέριες για το πώς πήγε το rootάρισμα! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ενας ευκολος τροπος για root Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Samsung Galaxy S III Grand Review (GREEK) Νομιζω οτι ειδαμε επιτελους κι ενα αντικειμενικο review,τουλαχιστον στα σημεια που ανεφερε ο χρηστης Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 0 :lol::lol::lol: Η Samsung επιβεβαίωσε ότι δε θα υπάρχει αλλαγή στο χρώμα ( τουλάχιστον της unbranded έκδοσης ) αλλά δεν έδωσε εξηγήσεις για το Metallic Blue που είδαμε στο βίντεο. Παντως καλά ε΄κανες και δεν ανέφερες τπτ στα Multirama :lol: ! Αν όντως ισχύει αυτό, την παρασκευή να αναμένετε εντυπώσεις. Και απ' το Σάββατο λεπτομέριες για το πώς πήγε το rootάρισμα! ;) Σαββατο ποιο Σαββατο;;;;;;;;;;; Παρασκευη 15 λεπτα μετα την παραλαβη θα ειναι ηδη με custom...ια.....:lol::lol::lol: Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 μου εβγαλε ενα θεματακι εμενα να ρωτησω , πηγα κ αγορασα απο γερμανο ενα usb cable -micro usb επειδη αυτο που εχει μεσα ειναι παρα πολυ κοντο και μου ψιλοφανηκε no name , και δε μου φορτιζει το βαζω και συνδεετεαι κ αποσυνδεεται απο το ρευμα ανα δευτερολεπτο (το δοκιμασα σε πολλες μπριζες) το περιεργο ειναι οτι ενα s2 και ενα galaxy 3 φορτιζουν κανονικα απο αυτο. λετε να παιζει κατι με το ρευμα που δινει καλωδιο?αν παρω εναν απλο φορτιστη της samsung θα εχω θεμα ?δινουν ολοι το ιδιο για φορτιση ρευμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παρελαβα πριν κανα 1 ωρα τη συσκευη στο σπιτι μου κανονικα στο χερι......στο λευκο βεβαιως Πρωτες εντυπωσεις αφου εγκαταστησα καποιες βασικες εφορμογες,ρυθμισεις λογαριασμων και τα σχετικα...... Να τονισω οτι ειναι η πρωτη μου Samsung συσκευη. Δεν εντυπωσιαστικα σε καμια περιπτωση και θα αρχισω με ελαφρως γκρινια δοτι μεχρι τωρα εχουν αναφερθει μονο θετικα Η ευκρινεια,ζωντανια,αντιθεση της οθονης σε εσωτερικο χωρο με ρυθμισει 100% ειναι χειροτερη απο το xperia s σε αντιστοιχη κλιμακα τα εχω και τα 2 κινητα μαζι και αυτο με χαλασε λιγακι Ενω ειναι ελαφρυ,ανετα στο χερι,μου αρεσει ο σχεδιασμος του,παρ'ολα αυτα δειχνει μια αισθηση φτηνιας πλαστικουρας,ειδικα αν βγει το καπακι και το πιασεις στο χερι......αστο καλυτερα μη το σχολιασω (μερα με τη νυχτα σε σχεση με one x που επισης ειχα)και η gloosy υφη του δεν μου αρεσει,θηκη οπωσδηποτε και σε ματ σχεδιο οπωσδηποτε Αυτα σε μια πρωτη φαση μη πεσετε να με φατε με το μαλακο..........θα επανελθω και τις επομενες ημερες αφου το τεσταρο και το ζορισω σε πραγματικη χρηση. Τα εχουμε πει τελειο κινητο δεν υπαρχει.....καπου υπερτερει το ενα καπου το αλλο,συμβιβασμους παντα κανουμε:p. Το πηρα διοτι σταθμισα καποια πραγματα που εχει συν σε σχεση με τον ανταγωνισμο και μενει να το δω σε καθημερινη χρηση:) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Σαββατο ποιο Σαββατο;;;;;;;;;;; Παρασκευη 15 λεπτα μετα την παραλαβη θα ειναι ηδη με custom...ια.....:lol::lol::lol: Ναι αλλά μόλις το πάρω θα το επεξεργαστώ αλύπητα και δε νομίζω να απομείνει μπαταρία για τη διαδικασία του ροοτ. Γι' αυτό θα το φορτίσω για να το έχω έτοιμο το σάββατο! Βέβαια δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι θα αντέξω μέχρι το σάββατο!:lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καλορίζικο μου παιδιά :) http://twitpic.com/9t11r5 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Σαββατο ποιο Σαββατο;;;;;;;;;;; Παρασκευη 15 λεπτα μετα την παραλαβη θα ειναι ηδη με custom...ια.....:lol::lol::lol: Παρασκευή θα έχει βγει και η νέα έκδοση Omega v4.0 :) Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 στο πλαισιο παντως το 16ρι αναφερεται blue,ενω το 32ρι Metallic Blue,λάθος η κατι παιζει? [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παρελαβα πριν κανα 1 ωρα τη συσκευη στο σπιτι μου κανονικα στο χερι......στο λευκο βεβαιως Πρωτες εντυπωσεις αφου εγκαταστησα καποιες βασικες εφορμογες,ρυθμισεις λογαριασμων και τα σχετικα...... Να τονισω οτι ειναι η πρωτη μου Samsung συσκευη. Δεν εντυπωσιαστικα σε καμια περιπτωση και θα αρχισω με ελαφρως γκρινια δοτι μεχρι τωρα εχουν αναφερθει μονο θετικα Η ευκρινεια,ζωντανια,αντιθεση της οθονης σε εσωτερικο χωρο με ρυθμισει 100% ειναι χειροτερη απο το xperia s σε αντιστοιχη κλιμακα τα εχω και τα 2 κινητα μαζι και αυτο με χαλασε λιγακι Ενω ειναι ελαφρυ,ανετα στο χερι,μου αρεσει ο σχεδιασμος του,παρ'ολα αυτα δειχνει μια αισθηση φτηνιας πλαστικουρας,ειδικα αν βγει το καπακι και το πιασεις στο χερι......αστο καλυτερα μη το σχολιασω (μερα με τη νυχτα σε σχεση με one x που επισης ειχα)και η gloosy υφη του δεν μου αρεσει,θηκη οπωσδηποτε και σε ματ σχεδιο οπωσδηποτε Αυτα σε μια πρωτη φαση μη πεσετε να με φατε με το μαλακο..........θα επανελθω και τις επομενες ημερες αφου το τεσταρο και το ζορισω σε πραγματικη χρηση. Τα εχουμε πει τελειο κινητο δεν υπαρχει.....καπου υπερτερει το ενα καπου το αλλο,συμβιβασμους παντα κανουμε:p. Το πηρα διοτι σταθμισα καποια πραγματα που εχει συν σε σχεση με τον ανταγωνισμο και μενει να το δω σε καθημερινη χρηση:)Εγω παλι θα σου πω μπραβο γιατι παρ ολο τον ενθουσιασμο σου που εβλεπα τις προηγουμενες ημερες,απεδειξες οτι εισαι αντικειμενικος!!!Καποια πραγματα ηταν αναμενομενα να ειναι στην πραγματικοτητα οπως τα περιεγραψες κι ομως δε εχει πει κανεις τιποτα εως τωρα.Να εχουμε παντα κατα νου να ειμαστε ολοι αντικειμενικοι,χωρις συμπαθειες στην μια η την αλλη εταιρεια,τα λεφτα μας δινομε ολοι στην τελικη και εχουμε απαιτησεις. Ελπιζω το υπολοιπο κομματι της λειτουργιας του κινητου σου να ειναι σωστο (που λογικα θα ειναι :),ειναι καλη συσκευη χωρις αμφιβολια) και αναμενουμε περαιτερω παρατηρησεις σου. Πανω απο ολα καλοριζικο και σου ευχομαιι να το απολαυσεις.:happy: Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παρελαβα πριν κανα 1 ωρα τη συσκευη στο σπιτι μου κανονικα στο χερι......στο λευκο βεβαιως Πρωτες εντυπωσεις αφου εγκαταστησα καποιες βασικες εφορμογες,ρυθμισεις λογαριασμων και τα σχετικα...... Να τονισω οτι ειναι η πρωτη μου Samsung συσκευη. Δεν εντυπωσιαστικα σε καμια περιπτωση και θα αρχισω με ελαφρως γκρινια δοτι μεχρι τωρα εχουν αναφερθει μονο θετικα Η ευκρινεια,ζωντανια,αντιθεση της οθονης σε εσωτερικο χωρο με ρυθμισει 100% ειναι χειροτερη απο το xperia s σε αντιστοιχη κλιμακα τα εχω και τα 2 κινητα μαζι και αυτο με χαλασε λιγακι Ενω ειναι ελαφρυ,ανετα στο χερι,μου αρεσει ο σχεδιασμος του,παρ'ολα αυτα δειχνει μια αισθηση φτηνιας πλαστικουρας,ειδικα αν βγει το καπακι και το πιασεις στο χερι......αστο καλυτερα μη το σχολιασω (μερα με τη νυχτα σε σχεση με one x που επισης ειχα)και η gloosy υφη του δεν μου αρεσει,θηκη οπωσδηποτε και σε ματ σχεδιο οπωσδηποτε Αυτα σε μια πρωτη φαση μη πεσετε να με φατε με το μαλακο..........θα επανελθω και τις επομενες ημερες αφου το τεσταρο και το ζορισω σε πραγματικη χρηση. Τα εχουμε πει τελειο κινητο δεν υπαρχει.....καπου υπερτερει το ενα καπου το αλλο,συμβιβασμους παντα κανουμε:p. Το πηρα διοτι σταθμισα καποια πραγματα που εχει συν σε σχεση με τον ανταγωνισμο και μενει να το δω σε καθημερινη χρηση:) Καλορίζικο και ας άρχισες με λίγο γκρίνια,έτσι και αλλιώς ουδείς τέλειος :p Ελα να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιποι,την επόμενη εβδομάδα θα έχω το δικό μου!!! Πάντως σχετικά με το Xperia S που αναφέρεις,μπορεί να είχε τέλεια οθόνη,η οποία με στράβωνε ελαφρώς μετά από λίγο (και είχα τη φωτεινότητα στο μισό,φαντάσου) αλλά η μπαταρία δεν παλευόταν,με το καλαμάκι τη ρουφούσε!! τέσπα,αν θες κάνε μια αναφορά για το ηχείο,κλήσεις (πως ακούς/σε ακούν) καλά,όσο για μπαταρία,άστο σε καμιά εβδομάδα θα ξέρεις!! καλορίζικο και πάλι σε όλα τα παιδιά που το πήραν ήδη :) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 ...παρ'ολα αυτα δειχνει μια αισθηση φτηνιας πλαστικουρας,ειδικα αν βγει το καπακι και το πιασεις στο χερι......αστο καλυτερα μη το σχολιασω (μερα με τη νυχτα σε σχεση με one x που επισης ειχα) Φίλε μου καλησπέρα, για να μην έχεις τέτοια προβλήματα αισθητικής και αίσθησης όταν βγάζεις το καπάκι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις; Να μην βγάζεις το καπάκι! Έλα, ένα αστείο ήθελα να κάνω! Θα ήθελα να έχω αυτήν την αίσθηση... Θες να ανταλλάξουμε κινητό; Να σου δώσω το Υ Duos; Το καπάκι έχει μια χαρά αίσθηση ακόμα και όταν το βγάζω ;) Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 ρε παιδια στην οθονη κλειδωματος υπαρχουν 4 εικονιδια-συντομευσεις που σε οσα βιντεο εχω δει ειναι παντα ιδια!αυτα δεν αλλαζουν απο τις ρυθμισεις? http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Δευτερο αρνητικο σε εξωτερικο χωρο κατω απο τον ηλιο το S3 στο 100% φωτεινοτητα,το xperia s στο 50%,και διακρινεται καλυτερα της Sony:( Βεβαια το Wifi ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο της Sony αμεση ανταποκριση χωρις αυξομειωσεις να ανεβοκατεβενει σκαλες πανω κατω ενω ειμαι διπλα στο router 1,5 -2 μετρα,ενω της sony θελει και 3-4 sec. για να πιασει....... καλα νεα αυτα:):) Θα επανελθω αργοτερα.....λιγο να το δουλεψω. Edited June 5, 2012 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts