nikolasn80 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 μηπως πρεπει να αλλαξει το τοπικ αφου κυκλοφορησε πλεον η συσκευη? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 μηπως πρεπει να αλλαξει το τοπικ αφου κυκλοφορησε πλεον η συσκευη? Λογικά θα ανοίξει νεο subforum όπως στα s-s2 (πιστεύω) και αυτό το θρεντ θα φύγει. Όσο μένει ανοιχτό αυτό, τόσο ποιο καθαρό θα είναι στην αρχή το επίσημο θρεντ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 παρα πολυ καλο και αναλυτικο review...μια ερωτηση μονο...μου φανηκε οτι ειδα λιγο ροζ στην ασπρη σελιδα...ειδα σωστα η κανω λαθος? Λιγό ροζάκι κάνει καλό στην υγεία......:lol::lol:,και΄γω το είδα όπως και ότι έμεινε ασχολίαστο από τον εξαιρετικό κατα τ΄άλλα reviewer(όχι ότι δεν είχε παρόμοια εμπειρία αφού δίπλα είχε το GS2 που 8 στα 10 είχαν ροζ σύνδρομο),τι να κάνουμε μάλλον χρειάζεται. Πάντως ευτυχώς μου πέρασε η τρέλλα για ακριβά Galaxy γιατί δεν θα το άντεχα,τόσα € και ναναι το ροζ ή το άλλο.....:mad:(με τίποτα).Πάντως το GS3 δεν θα έχει τόσα προβλήματα αρχικά όσο το GS2 είχε στην 1η παρτίδα ειδικά,διόρθωσαν πολλά και πρόσεξαν αρκετά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 μηπως πρεπει να αλλαξει το τοπικ αφου κυκλοφορησε πλεον η συσκευη? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4135263#post4135263 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Λιγό ροζάκι κάνει καλό στην υγεία......:lol::lol:,και΄γω το είδα όπως και ότι έμεινε ασχολίαστο από τον εξαιρετικό κατα τ΄άλλα reviewer(όχι ότι δεν είχε παρόμοια εμπειρία αφού δίπλα είχε το GS2 που 8 στα 10 είχαν ροζ σύνδρομο),τι να κάνουμε μάλλον χρειάζεται. Πάντως ευτυχώς μου πέρασε η τρέλλα για ακριβά Galaxy γιατί δεν θα το άντεχα,τόσα € και ναναι το ροζ ή το άλλο.....:mad:(με τίποτα).Πάντως το GS3 δεν θα έχει τόσα προβλήματα αρχικά όσο το GS2 είχε στην 1η παρτίδα ειδικά,διόρθωσαν πολλά και πρόσεξαν αρκετά. Αυτή η συνοχής αναφορά στην ροζ απόχρωση είναι μεγάλη απάτη. Εχω το κινητό στα χέρια μου και έκανα τα τεστ. Όταν η ένταση φωτισμού είναι χαμηλότερη από τη μέγιστη ή κοντά στη μέγιστη, τότε ανάλογα με την κλίση που κρατάει κανείς τη συσκευή στα χέρια του μπορεί να δει όσες αποχρώσεις θέλει. Εγώ είδα μπλε και πράσινη. Όταν όμως η οθόνη έχει ψηλή ένταση φωτισμού, brightness, τότε το λευκό είναι άριστο. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι φυσιολογικό και έχει να κάνει με την τεχνολογία led. Μην αγχώνεστε λοιπόν για την οθόνη. Είναι μια χαρά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) Αυτή η συνοχής αναφορά στην ροζ απόχρωση είναι μεγάλη απάτη. Εχω το κινητό στα χέρια μου και έκανα τα τεστ. Όταν η ένταση φωτισμού είναι χαμηλότερη από τη μέγιστη ή κοντά στη μέγιστη, τότε ανάλογα με την κλίση που κρατάει κανείς τη συσκευή στα χέρια του μπορεί να δει όσες αποχρώσεις θέλει. Εγώ είδα μπλε και πράσινη. Όταν όμως η οθόνη έχει ψηλή ένταση φωτισμού, brightness, τότε το λευκό είναι άριστο. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι φυσιολογικό και έχει να κάνει με την τεχνολογία led Μην αγχώνεστε λοιπόν για την οθόνη. Είναι μια χαρά!!! Ετσι ειναι φιλε μου. Οραν η φωτεινοτητα ειναι κατο απο τη μεση βλεπεις λιγακι παραμορφοση αλλα σε πολυ χαμηλα επιπεδα. Γενικα αν δεν ψαχνεις να το δεις δεν το προσεχεις Γενικα η οθονη ειναι αριστη. Τρελη γωνια θεασης και απιστευτη ποιοτητα. Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για την παρουσιαση. Σημαινουν πολλα για εμενα καθως ειναι και η πρωτη μου παρουσιαση. Συντομα θα σας εχω βιντεο συγκριση με το S2 καθως και αναλυτικο της καμερας του S3 που δεν προλαβαμε να τα δειξουμε ολα και με δειγματα. Edited June 2, 2012 by euklidis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Θα το ήθελα με 2GB Ram κυρίως κοιτώντας προς το μέλλον και με την λογική πως αν το πάρω, δεν θα αλλάξω ξανά για 2 χρόνια τουλάχιστον. Ήδη στην Αμερική λένε πως θα κυκλοφορήσει με 2, ελπίζω να βρεθεί μια άκρη και να μπορούμε να το πάρουμε 2. Με Samsung που μίλησα λόγω της δουλειάς μου, μου είπαν να μην βιαστώ να το πάρω, αφού είναι πολύ πιθανό να έρθει με 2 σύντομα. Να δούμε --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Θα το ήθελα με 2GB Ram κυρίως κοιτώντας προς το μέλλον και με την λογική πως αν το πάρω, δεν θα αλλάξω ξανά για 2 χρόνια τουλάχιστον. Ήδη στην Αμερική λένε πως θα κυκλοφορήσει με 2, ελπίζω να βρεθεί μια άκρη και να μπορούμε να το πάρουμε 2. Με Samsung που μίλησα λόγω της δουλειάς μου, μου είπαν να μην βιαστώ να το πάρω, αφού είναι πολύ πιθανό να έρθει με 2 σύντομα. Να δούμε Δηλαδη εκατομμυρια προπαραγγελιες και αγορες για να βγαλουν λιγο αργοτερα με 2gb?θα ειναι μεγαλο φαουλ απο samsung! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μπραβο για τα review σας. Εγω δυο σημαντικες ερωτησεις (προσωπικα) θελω να κανω. Σε συγκριση με iphone, το push των email ερχετε το ιδιο γρηγορα; Και δευτερον το gps παλι σε συγκριση με iphone (στο google maps) κλειδωνει το ιδιο γρηγορα; Το s2 με ειχε απογοητευσει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) Ετσι ειναι φιλε μου. Οραν η φωτεινοτητα ειναι κατο απο τη μεση βλεπεις λιγακι παραμορφοση αλλα σε πολυ χαμηλα επιπεδα. Γενικα αν δεν ψαχνεις να το δεις δεν το προσεχεις Γενικα η οθονη ειναι αριστη. Τρελη γωνια θεασης και απιστευτη ποιοτητα. Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για την παρουσιαση. Σημαινουν πολλα για εμενα καθως ειναι και η πρωτη μου παρουσιαση. Συντομα θα σας εχω βιντεο συγκριση με το S2 καθως και αναλυτικο της καμερας του S3 που δεν προλαβαμε να τα δειξουμε ολα και με δειγματα.Εγω αυτο που θα ηθελα να σχολιασω ειναι στη συγκριση που εγινε μεσω quadrand με το hox.Δεν αναφερθηκε οτι η cpu του one-x πηγε καλυτερα απο του siii.H μικρη υστερηση στο τελικο αποτελεσμα ηταν λογω μνημης και I/O. Βασικα δεν την εχω σε εκτιμηση την συγκεκριμενη εφαρμογη,αλλα μια κι εγινε με αυτην η συγκριση πανω σε αυτο αναφερομαι. Πολυ καλη η παρουσιαση σου :).Θα ηθελα ομως να γινει αναφορα και για το πισω καπακι (και γενικα για το σωμα της συσκευης) γιατι οπως το βλεπω απο φωτο και βιντεο μου δινει την εντυπωση οτι συντομα θα γεμισει γραντζουνιες. Edited June 2, 2012 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Δηλαδη εκατομμυρια προπαραγγελιες και αγορες για να βγαλουν λιγο αργοτερα με 2gb?θα ειναι μεγαλο φαουλ απο samsung! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 2gb ανακοινωθηκε ηδη οτι θα εχει η lte εκδοση του κινητου, οπως επισης και διαφορετικο επεξεργαστη, snapdragon αν δεν κανω λαθος διπυρηνο. Δε νομιζω οτι ειναι foul προσωπικα αφου ηδη το 1 φαινεται να ειναι αρκετο στο συνολο των περιπτωσεων. @euklidis: το επομενο review σου φιλε να ειναι απο τα hottoys σου. Αν και fan της sideshow προσωπικα, ειδα μερικα ωραια κομματια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Θα το ήθελα με 2GB Ram κυρίως κοιτώντας προς το μέλλον και με την λογική πως αν το πάρω, δεν θα αλλάξω ξανά για 2 χρόνια τουλάχιστον. Ήδη στην Αμερική λένε πως θα κυκλοφορήσει με 2, ελπίζω να βρεθεί μια άκρη και να μπορούμε να το πάρουμε 2. Με Samsung που μίλησα λόγω της δουλειάς μου, μου είπαν να μην βιαστώ να το πάρω, αφού είναι πολύ πιθανό να έρθει με 2 σύντομα. Να δούμε Η εκδοση με 2 gb εχει διπυρινο krait cpu και προοριζεται για χωρες με LTE δικτυα ΗΠΑ,Καναδα.Ιαπωνια και εφοσον κυκλοφορησει και Γερμανια που και εκει εχουν LTE,εχει ηδη ανακοινωθει απο Samsung και δεν ειναι version 2 του Γαλαξια 3,ουτε αναβαθμισμενο μοντελο Μονα αν ειχε τετραπυρινο krait cpu θα αλλαζε το πραγμα,και δεν πιστευω η Samsung να παρουσιασει τετοιο μοντελο και να θαβει το τωρινο μεσα στο 12,ισως ανακοινωθει αλλα θα παρουσιαστει και επισημα αρχες 13 πιθανοτητα;) Προσωπικη εκτιμηση:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Αυτή η συνοχής αναφορά στην ροζ απόχρωση είναι μεγάλη απάτη. Εχω το κινητό στα χέρια μου και έκανα τα τεστ. Όταν η ένταση φωτισμού είναι χαμηλότερη από τη μέγιστη ή κοντά στη μέγιστη, τότε ανάλογα με την κλίση που κρατάει κανείς τη συσκευή στα χέρια του μπορεί να δει όσες αποχρώσεις θέλει. Εγώ είδα μπλε και πράσινη. Όταν όμως η οθόνη έχει ψηλή ένταση φωτισμού, brightness, τότε το λευκό είναι άριστο. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι φυσιολογικό και έχει να κάνει με την τεχνολογία led. Μην αγχώνεστε λοιπόν για την οθόνη. Είναι μια χαρά!!! Μα εγώ και σε σχέση με τον προλαλήσαντα αναρωτόμενο αναφέρομαι στην ροζ κυλίδα/στάμπα μέσα στο interface της κάμερας (09:43 και μετά που φαίνεται και στην φωτογράφιση του αγαλματιδίου:lol::lol:) και όχι σε πρόβλημα της οθόνης. Αυτή η ροζ στάμπα θα υπάρχει και στις φωτογραφίες μετά(το βίντεο της παρουσίασης το παρακολούθησα σε FullHD ανάλυση-δυστυχώς είναι ευδιάκριτο)και είναι περίπου όπως αυτό στο GS2 τότε.... Αυτό εννοούσα,αντιλαμβάνομαι την κάψα αλλά να μην χάνουμε και την ουσία των γραφομένων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Εγω αυτο που θα ηθελα να σχολιασω ειναι στη συγκριση που εγινε μεσω quadrand με το hox.Δεν αναφερθηκε οτι η cpu του one-x πηγε καλυτερα απο του siii.H μικρη υστερηση στο τελικο αποτελεσμα ηταν λογω μνημης και I/O. Βασικα δεν την εχω σε εκτιμηση την συγκεκριμενη εφαρμογη,αλλα μια κι εγινε με αυτην η συγκριση πανω σε αυτο αναφερομαι. Πολυ καλη η παρουσιαση σου :).Θα ηθελα ομως να γινει αναφορα και για το πισω καπακι (και γενικα για το σωμα της συσκευης) γιατι οπως το βλεπω απο φωτο και βιντεο μου δινει την εντυπωση οτι συντομα θα γεμισει γραντζουνιες. Εκτός απροόπτου και εφόσον δεν έχουμε καμία πτώχευση, θα το πάρω μετά το καλοκαίρι, απλά για να έχω προσωπική άποψη. Τα benchmarks όντως δεν έχουν σημασία. Εδώ είναι από την δικιά μου συσκευή γιατί αυτά στην παρουσίαση είναι τα στάνταρ που έχει η εφαρμογή. http://img831.imageshack.us/img831/7784/20120602004249.png Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Πολυ καλη η παρουσιαση σου :).Θα ηθελα ομως να γινει αναφορα και για το πισω καπακι (και γενικα για το σωμα της συσκευης) γιατι οπως το βλεπω απο φωτο και βιντεο μου δινει την εντυπωση οτι συντομα θα γεμισει γραντζουνιες. υπαρχει και αυτη η θηκη http://www.amazon.co.uk/Case-Mate-Barely-There-Samsung-Galaxy/dp/B007ZL0PH0/ref=sr_1_75?ie=UTF8&qid=1338663783&sr=8-75 που πιστευω ειναι οτι πρεπει,εγω θα την παραγγειλω οταν με το καλο παραλαβω τη συσκευη:) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 υπαρχει και αυτη η θηκη http://www.amazon.co.uk/Case-Mate-Barely-There-Samsung-Galaxy/dp/B007ZL0PH0/ref=sr_1_75?ie=UTF8&qid=1338663783&sr=8-75 που πιστευω ειναι οτι πρεπει,εγω θα την παραγγειλω οταν με το καλο παραλαβω τη συσκευη:) Ναι και θα υπαρξουν κι αλλες θηκες φιλε μου, μονο που εγω θελω να χαιρομαι τα κινητα μου ως εχουν με μια θηκη pouch κι οχι αμπαλαρισμενα σα μουμιες για να μην καταγδαρθουν. Γουστα ειναι αυτα βεβαια Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Εγω αυτο που θα ηθελα να σχολιασω ειναι στη συγκριση που εγινε μεσω quadrand με το hox.Δεν αναφερθηκε οτι η cpu του one-x πηγε καλυτερα απο του siii.H μικρη υστερηση στο τελικο αποτελεσμα ηταν λογω μνημης και I/O. Βασικα δεν την εχω σε εκτιμηση την συγκεκριμενη εφαρμογη,αλλα μια κι εγινε με αυτην η συγκριση πανω σε αυτο αναφερομαι. Πολυ καλη η παρουσιαση σου :).Θα ηθελα ομως να γινει αναφορα και για το πισω καπακι (και γενικα για το σωμα της συσκευης) γιατι οπως το βλεπω απο φωτο και βιντεο μου δινει την εντυπωση οτι συντομα θα γεμισει γραντζουνιες. α) οπως είπα στο βίντεο δεν καθάρισα την RAM και απο πίσω έτρεχαν αρκετα πραγματα που ανοιξαμε πριν και κατα την διαρκεια του βιντεο. θαρρω οτι με καθαρη την μνημη θα βγαλει καλυτερο αποτέλέσμα. β)Σχετικα με το πισω καπακι, η επιστρωση φαινεται αρκετη για να μην γεμισει γρατζουνιες. Πολυ καλη ποιοτητα πραγματικα και δεν μου εδωσε την αισθηση οτι θα εχει καποιο προβλημα μελοντικα. Συμφωνα με την Samsung αλλωστε η hyperglaze επιστρωση ειναι για να μην γρατζουνίζεται ευκολα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 α) οπως είπα στο βίντεο δεν καθάρισα την RAM και απο πίσω έτρεχαν αρκετα πραγματα που ανοιξαμε πριν και κατα την διαρκεια του βιντεο. θαρρω οτι με καθαρη την μνημη θα βγαλει καλυτερο αποτέλέσμα. β)Σχετικα με το πισω καπακι, η επιστρωση φαινεται αρκετη για να μην γεμισει γρατζουνιες. Πολυ καλη ποιοτητα πραγματικα και δεν μου εδωσε την αισθηση οτι θα εχει καποιο προβλημα μελοντικα. Συμφωνα με την Samsung αλλωστε η hyperglaze επιστρωση ειναι για να μην γρατζουνίζεται ευκολα. Για να μην ψάχνω το αρχικό ποστ, κάνω quote αυτό! Μπράβο για το πρώτο χορταστικό και αναλυτικό hands-on! Αυτά που παρατήρησα είναι ότι αν και δεν μου φάνηκε ποτέ άσχημο - μάλλον ψιλοαδιάφορο εμφανισιακά - όσο το βλέπω τόσο πιο ωραίο μου φαίνεται! Σαφώς και είναι πολύ γρήγορο, με πολλές επιλογές και μικρές εύχρηστες προσθήκες, η οθόνη από το βίντεο φαίνεται σίγουρα πολύ καλή αλλά σαφώς από κοντά θα δικαιολογεί και τον ενθουσιασμό γιατί εδώ έχανε λίγο σε χρώματα. Αυτή την αίσθηση του ελαφρώς ροζ την είχα κι εγώ στα λευκά, αλλά πιθανόν να είναι και λόγω κάμερας ή οπτικής. Οι κάτοχοι μπορούν να διαφωτίσουν σε αυτό φαντάζομαι. Μια ερώτηση μόνο: Στο 17:30 περίπου έφαγε ένα κολληματάκι η γκάλερι ή ήταν ιδέα μου?! Κατά τα άλλα δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα για το πόσο ωραίο είναι, ούτε για το αν είναι εξαιρετική επιλογή. ΥΓ: Όχι, τίποτα άλλο, αλλά βλέπεις αυτό και θες να αλλάξεις και τηλεόραση μαζί με κινητό!!!! Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 euklidis Πολυ καλό review μπραβο!.. ειδα και εγω ενα ελαφρύ ροζακι στην κάμερα αλλα καμιά σχέση με αυτό του s2 .Το κινητό για μενα ειναι αξιος αντικαταστάτης του προκατόχου του (s2) Όσο γαι το πισω καπάκι και να γρατζουνιεται ρε παιδια τι εγινε ? Το βγάζεις και βάζεις άλλο ,αυτα ειναι τα καλά οταν το back cover ειναι αφαιρούμενο.. Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Όσο γαι το πισω καπάκι και να γρατζουνιεται ρε παιδια τι εγινε ? Το βγάζεις και βάζεις άλλο ,αυτα ειναι τα καλά οταν το back cover ειναι αφαιρούμενο.. Ακριβως ετσι και ειναι ενα πλεονεκτημα της συσκευης σε σχεση με τον ανταγωνισμο,και απο ανθρακονηματα η' τιτανιο να ειναι κατασκευασμενο, τη θηκη του τη θελει οπως και να εχει,οσο κι αν το προσεχεις με τη καθημερινη χρηση θα αποκτησει διαφορα καλουδια στο σωμα του στανταρ, αρνητικα εννοω:p:lol: OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ακριβως ετσι και ειναι ενα πλεονεκτημα της συσκευης σε σχεση με τον ανταγωνισμο,και απο ανθρακονηματα η' τιτανιο να ειναι κατασκευασμενο, τη θηκη του τη θελει οπως και να εχει,οσο κι αν το προσεχεις με τη καθημερινη χρηση θα αποκτησει διαφορα καλουδια στο σωμα του στανταρ, αρνητικα εννοω:p:lol: Αλεξ εσυ που εχεις σκοπό να του βάλεις θήκη θα σου προτεινα αυτές :lol: :lol: :lol: http://d3nyjxp64ycjqs.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012/06/SII-Angry-Birds-572x432.jpg Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Αλεξ εσυ που εχεις σκοπό να του βάλεις θήκη θα σου προτεινα αυτές :lol: :lol: :lol: http://d3nyjxp64ycjqs.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012/06/SII-Angry-Birds-572x432.jpg Απο καθολου και αυτα καλα ειναι, θα κανουν τη δουλεια τους:lol::lol::p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Το πιο φθηνό που μπορείς να το βρεις τώρα είναι από amazon.de? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Το πιο φθηνό που μπορείς να το βρεις τώρα είναι από amazon.de? Δυστυχώς ναι !!! Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Από τα παιδιά που το έχουν έχει κάνει κάποιος τεστ gps να δούμε πόσο γρήγορα κλειδώνει κτλ? Εγώ με το s2 είχα μεγάλο θέμα στο κλείδωμα των δορυφόρων και ήταν από τους λόγους που με έσπρωξε στο note το οποίο και στον τομέα αυτό δουλεύει υποδειγματικα :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts