stsdema28 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Στις 8/6 σε καταστήματα κινητής στα 669€ και σε λευκό. Το έχω αποφασίσει να το χτυπήσω :). Τιμή iphone 4s δηλαδή; Ακόμη κι εκεί αντιγραφή;;;;; Edited May 30, 2012 by achillesgk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Το μόνο που πιστεύω και λέω είναι ότι την παρασκευή μπορεί και Πεμτη θα υπάρχουν αρκετά κομμάτια στην ελληνική αγορά σε διάφορα μαγαζιά... Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα κινηθεί ο καθένας... Θέλει και λίγο τρέξιμο η δουλειά...Και κανένα τηλέφωνο σε γνωστά μέρη που ξέρεις ότι θα το κάνουν εισαγωγή(π.χ extreme store) δεν κάνει κακό!!!! Γερμανός--Πλαίσιο--μουλτιραμα-και ενα δυο άλλα θα το έχουν σίγουρα.. Και κατι που θα το ομορφηνει παρα πολύ... Αυτο http://www.amazon.de/Samsung-EFC-1G6-cover-Galaxy-keramik-weiß/dp/B0080CXR6O/ref=pd_luc_sbs_03_02_t_lh Η αυτο http://www.amazon.de/Samsung-EFC-1G6-cover-Galaxy-chrom-blau/dp/B0080CXR8M/ref=pd_rhf_sc_p_t_3 Εγω τις παραγγειλα και τις δυο Edited May 29, 2012 by galanakop Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Δεν ξύπνησα ιδιαίτερα καλά σήμερα. Με περίμενε στο email μου ένα κείμενο στα Γερμανικά που με ενημέρωνε ότι δεν εστάλη η συσκευή (μπλε και είχα παραγγείλει από 5/5). Μετά την μετάφραση στο google η ουσία του email είναι: Not yet shipped / Estimated delivery 21 June 2012 - 10th July 2012 Πολύ ξενέρα μιλάμε. :angry: Θα την πληρώσει στάνταρ κάποιος στο γραφείο...:lol: Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Δεν ξύπνησα ιδιαίτερα καλά σήμερα. Με περίμενε στο email μου ένα κείμενο στα Γερμανικά που με ενημέρωνε ότι δεν εστάλη η συσκευή (μπλε και είχα παραγγείλει από 5/5). Μετά την μετάφραση στο google η ουσία του email είναι: Not yet shipped / Estimated delivery 21 June 2012 - 10th July 2012 Πολύ ξενέρα μιλάμε. :angry: Θα την πληρώσει στάνταρ κάποιος στο γραφείο...:lol: Τόσο αργά??!! Από amazon.de έκανες την παραγγελία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ναι φίλε μου από amazon.de Ελπίζω να έρθει νωρίτερα αλλά δε νομίζω οι Γερμανοί να πέσουν έξω εύκολα. Κάτσε μην αργήσει και περισσότερο. Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) και μενα τα ιδια σκ***! εκτιμωμενη αποστολη 13-15 /6 και εκτιμωμενη παραδοση 19-20/6, αν το βρω εδω θα το ακυρωσω Edited May 30, 2012 by Superuser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Και εδώ τα ίδια :( "Estimated ship date 13th June 2012 - 15th June 2012 Delivery date: 19th June 2012 - 26th June 2012" :cry: [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 χαλαρώστε ωρέ παλικάρια .... με τόσες προ - παραγγελίες από Γερμανία θα μας χώσουν κι άλλους φόρους !! :X δεν το έχω παραγγείλει το S3 (αν και πιθανολογώ πως λόγο κατάστασης αν ποτέ το αποκτήσω θα είναι όταν θα βγαίνει το 4 τες πα) αλλά πραγματικά ξενερώνω και εγώ με την ψυχρολουσία που τρώτε με τις καθυστερήσεις ... είμαι και ανυπόμονος άνθρωπος και δεν ξέρω τι θα έκανα αν το είχα παραγγείλει και ερχόντουσαν μαιλ καθυστερήσεων :( Με το καλό να παραλάβετε παίδες ! Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 χαλαρώστε ωρέ παλικάρια .... με τόσες προ - παραγγελίες από Γερμανία θα μας χώσουν κι άλλους φόρους !! :X δεν το έχω παραγγείλει το S3 (αν και πιθανολογώ πως λόγο κατάστασης αν ποτέ το αποκτήσω θα είναι όταν θα βγαίνει το 4 τες πα) αλλά πραγματικά ξενερώνω και εγώ με την ψυχρολουσία που τρώτε με τις καθυστερήσεις ... είμαι και ανυπόμονος άνθρωπος και δεν ξέρω τι θα έκανα αν το είχα παραγγείλει και ερχόντουσαν μαιλ καθυστερήσεων :( Με το καλό να παραλάβετε παίδες ! Αυτή η Μέρκελ φταίει για όλα! :P [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Αυτή η Μέρκελ φταίει για όλα! :P Μην το γελάς καθόλου! Αν δεν φοβόμασταν μην βγούμε από το Ευρώ θα μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο. Τώρα πρέπει να το πάρουμε στα χέρια μας πριν τις εκλογές! :D:lol::lol::lol: Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μην αγοραζετε ρε σεις απο τους γερμαναραδες. Ετσι κι αλλιως σε μερικες μερες θα υπαρχει κι εδω ( οι γερμανοι δεν ειναι φιλοι μας!! ) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μην το γελάς καθόλου! Αν δεν φοβόμασταν μην βγούμε από το Ευρώ θα μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο. Τώρα πρέπει να το πάρουμε στα χέρια μας πριν τις εκλογές! :D:lol::lol::lol: Άντε και να βγούμε από το ευρώ κλπ κλπ.. να σας δω που θα βρείτε ρεύμα να το φορτίζεται :p If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μην αγοραζετε ρε σεις απο τους γερμαναραδες. Ετσι κι αλλιως σε μερικες μερες θα υπαρχει κι εδω ( οι γερμανοι δεν ειναι φιλοι μας!! ) Ναι φίλε μου αλλά το αν θα έρθει Ελλάδα ή Κύπρο που είμαι τώρα εγώ δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι εδώ στην Κύπρο π.χ. απ' ότι γνωρίζω θα έρθει στην "φιλική" τιμή των 750,00€ για τα 16GB. Όταν έρθει γιατί θα αργήσει λίγο. Οπότε ο Γερμανός των 586,00€ δυστυχώς γίνεται φίλος μου χωρίς δεύτερη σκέψη... Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μην αγοραζετε ρε σεις απο τους γερμαναραδες. Ετσι κι αλλιως σε μερικες μερες θα υπαρχει κι εδω ( οι γερμανοι δεν ειναι φιλοι μας!! ) Συμφωνώ και εγω !! Γιαυτό και θα περιμένω να το πάρω απο οπουδήποτε άλλου εκτος απο τους Γερμανούς :offtopic: ετσι για να μην τρίζουν τα κοκάλα του πάππου μου που πολέμησε τους Γερμανούς ,και του σκότωσαν την οικογένεια :mad::mad: Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μην αγοραζετε ρε σεις απο τους γερμαναραδες. Ετσι κι αλλιως σε μερικες μερες θα υπαρχει κι εδω ( οι γερμανοι δεν ειναι φιλοι μας!! ) Σωστα , εγω θα το παρω απο Ελληνικο μαγαζι . Θα βοηθησω την εγχωρια αγορα και ας το πληρωσω 50 ευρω παραπανω :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ναι φίλε μου αλλά το αν θα έρθει Ελλάδα ή Κύπρο που είμαι τώρα εγώ δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι εδώ στην Κύπρο π.χ. απ' ότι γνωρίζω θα έρθει στην "φιλική" τιμή των 750,00€ για τα 16GB. Όταν έρθει γιατί θα αργήσει λίγο. Οπότε ο Γερμανός των 586,00€ δυστυχώς γίνεται φίλος μου χωρίς δεύτερη σκέψη... η τιμή που δίνει η αντιπροσωπεία στην Κύπρο (Αlban Telecom) είναι τα 700 ευρώ όχι 750, θα είναι διαθέσιμο την άλλη εβδομάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ετσι παιδια, κι εγω απο εδω θα το παρω κι ας δωσω κατι παραπανω, τους εαυτους μας και τους συνανθρωπους μας βοηθαμε ετσι. Αντε μπας και σωσουμε μερικες απολυσεις. Εκτος αυτου, οταν το παρουμε απο εδω, οτι και να τυχει να εχει το τραμπαρουμε αμεσα με αλλο χωρις την ταλαιπωρια και την αναμονη 15-20 ημερων που θελουμε για το εξωτερικο. Ολοι μαζι παιδια!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ετσι παιδια, κι εγω απο εδω θα το παρω κι ας δωσω κατι παραπανω, τους εαυτους μας και τους συνανθρωπους μας βοηθαμε ετσι. Αντε μπας και σωσουμε μερικες απολυσεις. Εκτος αυτου, οταν το παρουμε απο εδω, οτι και να τυχει να εχει το τραμπαρουμε αμεσα με αλλο χωρις την ταλαιπωρια και την αναμονη 15-20 ημερων που θελουμε για το εξωτερικο. Ολοι μαζι παιδια!! Απ' ότι βλέπω Πάρη όλοι μας γλυκοκοιτάξαμε το hox αλλά η έλλειψη ανώδυνου rooting μας ρίχνει όλους στην αγκαλιά της μαμάς samsung (και ο θεός να βάλει το χέρι του :lol:). Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Συμφωνώ και εγω !! Γιαυτό και θα περιμένω να το πάρω απο οπουδήποτε άλλου εκτος απο τους Γερμανούς :offtopic: ετσι για να μην τρίζουν τα κοκάλα του πάππου μου που πολέμησε τους Γερμανούς ,και του σκότωσαν την οικογένεια :mad::mad: Και εγώ δεν παίρνω πετρέλαιο από την Περσία γιατί o Ξέρξης μου σκότωσε τον προπροπαππο:) Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Με το καλό να ρθει και να μην έχει προβλήματα με την οθόνη, όπως έχει το Οne X ή το S2... Κρίμα να δίνουμε τόσα λεφτά και να έχουμε το αγχος για το εαν θα είναι σωστή η συσκευή....ουτε με το Kinder έκπληξη τέτοιο άγχος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) η τιμή που δίνει η αντιπροσωπεία στην Κύπρο (Αlban Telecom) είναι τα 700 ευρώ όχι 750, θα είναι διαθέσιμο την άλλη εβδομάδα. ε τότε αλλάζει το πράμα! λογικότατη τιμή στην οποία περιλαμβάνεται και το "εξαιρετικό" service:lol: Οσον αφορα τους γερμαναράδες, τους παππούδες μας αλλα και την καταναλωτική "ηθική" μας να πώ μόνο ότι εδω "εισάγουμε" (ελεύθερη διακίνηση το λέμε!!!) & αγοράζουμε προιόντα απο τα κατεχόμενα (βάση κανονισμου ΕΕ και νόμου της Κυπρ. Δημ.) όπως επίσης και Made in Turkey. Βάλε και τα TV series και κλείσαμε! Οι γερμαναράδες μας μαραναν (Sorry για το offtopic αλλα δεν κρατήθηκα, γενικά προβληματίζομαι πολύ τελευταίως) Edited May 30, 2012 by mico Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Απ' ότι βλέπω Πάρη όλοι μας γλυκοκοιτάξαμε το hox αλλά η έλλειψη ανώδυνου rooting μας ρίχνει όλους στην αγκαλιά της μαμάς samsung (και ο θεός να βάλει το χέρι του :lol:). Οχι Μακη, δεν εχω αποφασισει ακομη ποιο θα παρω,περιμενω να δω και το s3 το οποιο θα πρεπει να μου κανει κλικ στο ματι και να εχει σωστη λειτουργια out of the box. Ειλικρινα φιλε κουραστηκα απο τα φλασαρισματα και τις διαφορες εγχειρησεις για να κανω το κινητο να δουλευει σωστα.Βαρεθηκα αυτο το { φιαχτο μονος σου} της samsung Edited May 30, 2012 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μην αγοραζετε ρε σεις απο τους γερμαναραδες. Ετσι κι αλλιως σε μερικες μερες θα υπαρχει κι εδω ( οι γερμανοι δεν ειναι φιλοι μας!! ) Θα τους κανω τη χαρη στους ''μαυραγορειτες'' με τα κουστουμια,αυτο που σιχαινομαι και απεχθανομαι περισσοτερο ειναι η αισχροκερδια και η υποτιμηση της νοημοσυνης μας στα εδω καταστηματα;) Εγω προσωπικα κινητα δεν αγοραζω απο Ελλαδα,ηδη το παρηγγειλα απο amazon de,περσι ειχα παρει το xperia arc απο ebay οπως και το N9 που ειχα παρει,και μελλοντικα δεν προκειται να αλλαξει αυτο;) Sorry για το off-topic OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 εγω το ακυρωσα σημερα απο αμαζον γιατι δε θελω να μου λενε με τοσες μερες προπαραγγελια οταν λες οτι θα ερθει τοτε πρεπει να ερθει τοτε , δε θα ειχα προβλημα αν μου λεγαν απο την αρχη για τελος ιουνιου. εκανα καποιες τηλεφωνικες προπαραγγελιες στο πλαισιο κ σε αλλο ενα μικρο μαγαζι κ οποιος με παρει πρωτος θα παω να το παρω τελευταια ενημερωση που εχει το πλαισιο δεν ειναι 1/6 οπως δειχνει η σελιδα , αλλα ΑΠΟ 1/6 εως 15/6 θα ειναι η πρωτη παρτιδα και αν οντως κανει προπαραγγελια θα το εχεις σε αυτο το διαστημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts