Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις ήρθα απο Γερμανό... Μου είπαν το Σάββατο και αν... Έχω αρχίσει να θεωρώ τον εαυτό μου μ@λ@κ@ που ήθελα να στηρίξω την τοπική οικονομία

Για αυτο το λογω φιλε μου υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες, στην χωρα μας θα ομαλοποιηθουν τα πραγματα απο τα μεσα Ιουνιου και μετα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια το παραγγειλα και εγω το πρωι σε Ασπρο απο το mobile-extreme και αυριο θα το εχω ειναι εισαγωγης Γερμανιας κανονικα 24μηνες εγγυηση με ολα τα παρελκομενα.Παντος γνωμη μου ειναι μην φοβαστε τα εισαγωγης κινητα εχω κανει πολλες παραγγελιες και δεν αντiμετωπισα καποιο προβλημα ισα ισα που τα updates ερχονται ποιο γρηγορα. Edited by Rospy7

Μόλις ήρθα απο Γερμανό... Μου είπαν το Σάββατο και αν... Έχω αρχίσει να θεωρώ τον εαυτό μου μ@λ@κ@ που ήθελα να στηρίξω την τοπική οικονομία

Μια απ' τα ίδια! Εμένα στο Multirama μου είπαν Σάββατο και τα δύο χρώματα και στο Πλαίσιο μου είπαν να τους πάρω τηλ τη δευτέρα για να μου πουν πότε υπολογίζουν να το φέρουν :X ! Αν δεν το φέρουν το Σάββατο δε νομίζω να περιμένω άλλο. Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, δεν φταίνε τα ελληνικά καταστήματα αλλά η Samsung που τα χει κάνει σκ@@@@!

ποιά τοπική οικονομία??

η samsung είναι κορεάτικη, και το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα βρείς παραεισαγωγής το κινητό παίζει να είναι πιο ελληνικό απο το γερμανό :p :lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

είμαι κάτοχος galaxy 3 δεν μπορώ να βρω πως το κάνω να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης δεν μου έχει επιλογή..στη διαχείριση εφαρμογω στις ριθμισεις

αυριο 10 με 2 παραλαμβανω κ εγω(635 ευρω με εξοδα αποστολης)....μαρεσει που ελεγα οτι θα περιμενω κανενα μηνα να δω αν θα βγαλει προβληματα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

αυριο 10 με 2 παραλαμβανω κ εγω(635 ευρω με εξοδα αποστολης)....μαρεσει που ελεγα οτι θα περιμενω κανενα μηνα να δω αν θα βγαλει προβληματα :)

ασε φιλε....ετσι ελεγα και εγω και το εχω ηδη στα χερια μου

Παιδια το παραγγειλα και εγω το πρωι σε Ασπρο απο το mobile-extreme και αυριο θα το εχω ειναι εισαγωγης Γερμανιας κανονικα 24μηνες εγγυηση με ολα τα παρελκομενα.Παντος γνωμη μου ειναι μην φοβαστε τα εισαγωγης κινητα εχω κανει πολλες παραγγελιες και δεν αντiμετωπισα καποιο προβλημα ισα ισα που τα updates ερχονται ποιο γρηγορα.

Συμφωνω με τα παραπάνω και επίσης να μην παραγνωρίζετε το γεγονος οτι σε σχεση με το ελληνικο το γερμανικό θα παίρνει και πιο γρηγορα τις τυχον αναβαθμίσεις...+ Την διαφορά στην τιμή...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Με το καλό!!Μην ξεχαστείς με το νέο σου απόκτημα και σε χάσουμε από τα προγνωστικά στοιχήματος..:)

Παντός τό κινητό σέ μπλέ τά σπάει ήμουν στό τσακ νά τό πάρω σέ άσπρο . Σέ μπαταρία τώρα σέ σύγκριση μέ τό s2 έχει αρκετή διαφορά !

Οσο αφορα τις πρωτες φορτισεις , ο Μυθος του αστο ολο το βραδυ να φορτιζει δεν ισχυει πλεον , αρα βγαλτε το απο την πριζα με το που δειξει 100% . Εξαλλου αν πιασετε τον φορτιστη μετα απο το 100% θα δειτε οτι πλεον δεν ειναι ζεστος αρα δεν δινει ρευμα.Επισης το αστο να σβησει τις 2 με 3 πρωτες φορες και μετα φορτισε οχι μονο δεν ισχυει αλλα του κανει και κακο. Καλο θα ειναι να μην το αφηνουμε να πεφτει κατω απο το 5% , πολλοι μαλιστα λενε το 10% ως οριο.

διαφορα μεγαλη σε μπαταρια με το 2 δεν εχει νομιζω μιση μερα επιπλεον

εμενα με στοκ ρομ ειναι πολυ καλυετερο απο το ς2 , παει ακριβως 48 ωρες αλλα με λυωσιμο , 5 ωρες οθονη και 1.30 ωρα κλησεις

εμενα με στοκ ρομ ειναι πολυ καλυετερο απο το ς2 , παει ακριβως 48 ωρες αλλα με λυωσιμο , 5 ωρες οθονη και 1.30 ωρα κλησεις

το βραδυ το κλεινεις καθολου? εχεις ανοιχτο wifi και να λαμβανεισ συνεχεια εμαιλσ?

Εχει κανενας με Omega forceclose στην συλλογη φωτογραφιων?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27098501&postcount=1143

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Τα εχω κανει και τα δυο Γιαννη αλλα τιποτα...

Ανέβασε μου ένα screenshot με το πρόβλημα και θα το κοιτάξω.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Οσο αφορα τις πρωτες φορτισεις , ο Μυθος του αστο ολο το βραδυ να φορτιζει δεν ισχυει πλεον , αρα βγαλτε το απο την πριζα με το που δειξει 100% . Εξαλλου αν πιασετε τον φορτιστη μετα απο το 100% θα δειτε οτι πλεον δεν ειναι ζεστος αρα δεν δινει ρευμα.Επισης το αστο να σβησει τις 2 με 3 πρωτες φορες και μετα φορτισε οχι μονο δεν ισχυει αλλα του κανει και κακο. Καλο θα ειναι να μην το αφηνουμε να πεφτει κατω απο το 5% , πολλοι μαλιστα λενε το 10% ως οριο.

όσο αφορά το πρώτο

Σκέλος, όταν φτάσει στο 100% αν βγάλεις αμέσως τον φορτιστή, στην πραγματικότητα είσαι σχεδόν 99%. Καλό είναι όταν πάει στο 100% να το αφήνουμε ακόμα τουλάχιστον ένα 15 λεπτο (τσεκαρισμένο και μετρημένο αυτό).

Όσο αφορά το ελάχιστο % που είναι καλό να μην το αφήνουμε να πάει παρακάτω, το όριο είναι πιο ψηλά. Μην αφήνετε την μπαταρία να πέφτει κάτω από 30%.

Όσο πιο άδεια είναι η μπαταρία, τόσο πιο μεγάλη θερμοκρασία ανεβάζει κατά την φόρτιση, συνεπώς μεγαλύτερη φθορά.

Από την άλλη, ο κύκλος φόρτισης μιας μπαταρίας μετράει από το 80% και κάτω. Τι σημαίνει αυτό;

ο κατασκευαστής π.χ λέει ότι μια μπαταρία έχει Ζωή 1000 κύκλους φόρτισης. Ένας κύκλος μετράει αν όταν φορτίσουμε την μπαταρία, το ποσοστό της είναι κάτω από 80%. Συνεπώς όσο πιο συχνά την φορτίζετε τόσο καλύτερα. Εγώ όπου βρεθώ το βάζω να φορτίζει. Ακόμα και 85% να έχει, το κουμπώνω να πάει 100%. Το ίδιο ισχύει και για τις μπαταρίες των laptop.

διαφορα μεγαλη σε μπαταρια με το 2 δεν εχει νομιζω μιση μερα επιπλεον

Νομίζω ότι μισή μέρα παραπάνω όταν μιλάμε για smartphone, δεν είναι μόνο πολύ, είναι σχεδόν επίτευγμα καλύτερης αυτονομίας :). Μισή μέρα είναι πρακτικά σχεδόν 8-10 ώρες παραπάνω χρήση, το οποίο είναι σημαντικότατοοοοο :-).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Εγώ πάντως μόλις φορτίσει θα περάσω την omega.

Πραγματικά το αισθάνομαι σάπιο το κινητό έτσι γεμάτο bloat..

Δεν το νιώθω καν δικό μου ακόμα..!

Ανέβασε μου ένα screenshot με το πρόβλημα και θα το κοιτάξω.

Οριστε Γιαννη:

http://img694.imageshack.us/img694/1112/screenshot2012060716310.png

Εγώ πάντως μόλις φορτίσει θα περάσω την omega.

Πραγματικά το αισθάνομαι σάπιο το κινητό έτσι γεμάτο bloat..

Δεν το νιώθω καν δικό μου ακόμα..!

+1000000000000000000000

Δεκα το πρωι παρελαβα,φορτισα, εντεκα και μιση ηταν με Omega........

Edited by ioathe
Διπλο post
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις με πήραν από το πλαίσιο κκαι μου είπαν ότι το Σάββατο θα έχουν παραλαβή αλλά μονο το λευκό. Για το μπλέ δεν είχαν ενημέρωση και δεν ξέρουν καν αν θα το έχουν την άλλη βδομάδα! Ευχαριστούμε Samsung! :mad:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...