petrosa Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Κι ομως αλλαξε το απογευμα! Μεχρι το μεσημερι ηταν να το εχουν σαββατο αλλα με τη νεα ενημερωση πηγε για μετα τις 8 του μηνα! Και δεν ειμαι της υπομονης αλλα τι να κανουμε! Ας ελπίσουμε ότι θα ισχύσει "το καλο πράγμα αργει να έρθει" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 SIII source code released http://www.sammobile.com/2012/05/31/samsung-galaxy-siii-source-code-released/ Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 επιτελους αυριο φτανει! ηρθε και το tracking number. Λευκο και τα μυαλα στο μπλεντερ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Δεν έχει καμία σχέση φίλε μου το sar με το σήμα ,πολλες συσκευες με χαμηλο sar αποδίδουν πολυ καλυτερα απο αλλες με πολυ υψηλότερο . πχ σε δωμάτιο που με το galaxy s2 ,το galaxy note μιλούσα κανονικά ,το htc one x ,που εχει σχεδον τετραπλασιο sar ,με το πρώτο firmware είχε πρόβλημα, μικρό πρόβλημα είχε επίσης και το Xperia s με sar 1,3. Για να μην μιλήσω και για παλιότερες συσκευές που παρ όλο που το sar ήταν πάνω απο 1 είχαν πρόβλημα με το δίκτυο στον ίδιο χώρο. Εγω πάλι έχω το αντίθετο με το one x. Στο νεο μου σπίτι με το Sii, το nexus s και το Nokia E5 χάνω πολυ εύκολα το 3g. Με το Χ έχω 3g μέχρι και στην τουαλέτα που είναι στο κέντρο του κτιρίου. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Εγω πάλι έχω το αντίθετο με το one x. Στο νεο μου σπίτι με το Sii, το nexus s και το Nokia E5 χάνω πολυ εύκολα το 3g. Με το Χ έχω 3g μέχρι και στην τουαλέτα που είναι στο κέντρο του κτιρίου. Αν και off tropic ,φίλε μου αναφέρομαι στο one x, όπως γράφω, πριν το πρώτο update .Άλλωστε εσύ ήσουν αυτος που ,σωστα ,εντοπισες ότι μετα update βελτιώθηκε το σήμα του one x. Edited May 31, 2012 by petrosa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 καλησπέρα παιδιά. Οποίος το έχει ας δοκιμάσει το βίντεο σε χώρο με θόρυβο να μας πει. Εύχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Παιδιά μην σας απασχολεί καθόλου το gps, το gs3 υποστηρίζει και glonass (όπως και το νοτε) και για όποιον βαριέται να το Googleαρει να πω λακωνικα σημα παντού σε 10sec :cool: Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εφόσον κάποιος το έχει ήδη πάρει, νομίζω ότι πρέπει ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ καινούργιο thread "Επίσημο" κλπ. για το S3. :cool: Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 ρε παιδια για προπαραγγελιες δινετε και προκαταβολη ? απο το Multirama μου ζητησαν 100€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ελληνικο manual :) http://www.samsung.com/gr/support/model/GT-I9300MBAEUR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 ρε παιδια για προπαραγγελιες δινετε και προκαταβολη ? απο το Multirama μου ζητησαν 100€ Πρωτη φορα ακουω για προκαταβολη για παραγγελια,δεν αξιζει περαιτερο σχολιασμος.......... Η παραγγελια μου απο amazon de εχει αλλαξει σε ''αποστολη συντομα''αντε οι μερες ειναι κοντα Καλο μηνα σε ολους:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 out for delivery!! αντε να δουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πρωτη φορα ακουω για προκαταβολη για παραγγελια,δεν αξιζει περαιτερο σχολιασμος.......... Η παραγγελια μου απο amazon de εχει αλλαξει σε ''αποστολη συντομα''αντε οι μερες ειναι κοντα Καλο μηνα σε ολους:p Αν είδατε οικονομικές ειδήσεις αυτές τις ημέρες,απέσυραν την ασφάλιση εξαγωγών στην Ελλάδα σχεδόν όλες οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες ασφάλισης κινδύνου ,λόγω τις πιθανής επικείμενης πτώχευσης.Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που εξάγει στην Ελλάδα απαιτεί τώρα μετρητά και όχι εγγυήσεις.Οπότε το θεωρώ απόλυτα φυσικό και αναμενόμενο αυτό που λες.Το multirama όπως και ο κάθε εισαγωγέας θα πρέπει λοιπόν να προκαταβάλουν ένα σεβαστό ποσό στην εταιρία που της δίνει το κινητό από το εξωτερικό. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Αν είδατε οικονομικές ειδήσεις αυτές τις ημέρες,απέσυραν την ασφάλιση εξαγωγών στην Ελλάδα σχεδόν όλες οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες ασφάλισης κινδύνου ,λόγω τις πιθανής επικείμενης πτώχευσης.Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που εξάγει στην Ελλάδα απαιτεί τώρα μετρητά και όχι εγγυήσεις.Οπότε το θεωρώ απόλυτα φυσικό και αναμενόμενο αυτό που λες.Το multirama όπως και ο κάθε εισαγωγέας θα πρέπει λοιπόν να προκαταβάλουν ένα σεβαστό ποσό στην εταιρία που της δίνει το κινητό από το εξωτερικό. Αυτο ειναι κατι που αφορα καθαρα το multirama και καθε αντιστοιχη αλυσιδα εδω, εμενα δεν με αφορα απο τη στιγμη που αγοραζω απο εξωτερικο,το εχω ακουσει αυτο που αναφερεις,αλλα εγω δεν θα παω με τα νερα τους και για αλλους λογους που δεν ειναι σκοπιμο να αναφερω;) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krusk21 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δλδ να μην κανω τον κόπο να κατέβω σήμερα μεχρι τον Γερμανό.... Τσάμπα τα όνειρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δλδ να μην κανω τον κόπο να κατέβω σήμερα μεχρι τον Γερμανό.... Τσάμπα τα όνειρα... Εγω πάντως χθες το απόγευμα που μιλησα με δυο μαγαζιά του γερμανου ,το ενα μου ειπε μετά τις δέκα του μήνα και να δούμε και το άλλο δεν ειχαν κάποια ενημέρωση ακόμα. Μακάρι να αλλάξει κατι ωστε να μπορέσω να το δω απο κοντά. Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Αν είδατε οικονομικές ειδήσεις αυτές τις ημέρες,απέσυραν την ασφάλιση εξαγωγών στην Ελλάδα σχεδόν όλες οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες ασφάλισης κινδύνου ,λόγω τις πιθανής επικείμενης πτώχευσης.Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που εξάγει στην Ελλάδα απαιτεί τώρα μετρητά και όχι εγγυήσεις.Οπότε το θεωρώ απόλυτα φυσικό και αναμενόμενο αυτό που λες.Το multirama όπως και ο κάθε εισαγωγέας θα πρέπει λοιπόν να προκαταβάλουν ένα σεβαστό ποσό στην εταιρία που της δίνει το κινητό από το εξωτερικό. Δεν είναι αυτο. Και παλιότερα συγκεκριμένα για το iPad 2 πριν ενάμιση χρόνο ζητούσαν προκαταβολή για κατοχύρωση της παραγγελίας. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 2φωτό από άσπρο τοίχο και χαρτί με την κάμερα του S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 2φωτό από άσπρο τοίχο και χαρτί με την κάμερα του S3 Αν μπορεις να πεις απο φωτεινοτητα στον ηλιο πως παει? θελει 100% ρυθμιση φωτεινοτητας για να βλεπεις καλα η' με 50-60% βλεπεις καλά,επισης το wifi ειναι δυνατο,κατα τη πλοηγηση με 3G ζεστενεται πολυ το καπακι πισω η νορμαλ? Ευχαριστω OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Video S3 Sample Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Αν θέλετε να δείτε συγκριτικό για την κάμερα του S3 μπορείτε να δείτε ένα ωραίο εδώ. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δεν έχει αποσταλεί ακόμα (or something :p) λέει σε μένα σήμερα. Απο Amazon.de το άσπρο παράγγειλα χθες. Χρέωση δεν έγινε στην prepaid ακόμα πάντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δεν έχει αποσταλεί ακόμα (or something :p) λέει σε μένα σήμερα. Απο Amazon.de το άσπρο παράγγειλα χθες. Χρέωση δεν έγινε στην prepaid ακόμα πάντως. Εγώ το περιμένω από στιγμή σε στιγμή με την UPS. Πολύ γρήγορα πάντως έφυγε απο χθες απο amazon.de. Η αγωνία σκοτώνει :P [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εγώ το περιμένω από στιγμή σε στιγμή με την UPS. Πολύ γρήγορα πάντως έφυγε απο χθες απο amazon.de. Η αγωνία σκοτώνει :P Χαχα εσύ θα κάνεις πολύ ωραίο 3ήμερο!!!! Μεγειά και με χαρά, καλή υπομονή!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δεν έχει αποσταλεί ακόμα (or something :p) λέει σε μένα σήμερα. Απο Amazon.de το άσπρο παράγγειλα χθες. Χρέωση δεν έγινε στην prepaid ακόμα πάντως. Σου το ειπα νωρις ειναι ακομα,εμενα σημερα αλλαξε απο ''δεν εχει αποσταλει'' σε ''αποστολη συντομα'' και στη καρτα μου ακομα δεν τραβηξαν τα χρηματα:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts