valdom13 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 μηπως μπέρδεψες αυτο που γράφει ( επεκατασιμη μνήμη εως 32 gb) ? γιατί λογικα σε αυτα τα λεφτα και απο γερμανος το 16 θα ειναι Γράφει καθαρά επεκτάσιμη μνήμη 32gb και ενσωματωμένη μνήμη 320000mb. οπότε δεν μπέρδεψα εγώ κάτι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Λάθος είναι γιατί 320.000MB είναι 312,5GB. Τώρα το παρατήρησα!:p Αν είναι έτσι το παίρνω τώρα αμέσως!:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) μου φαίνονται πολυ λιγα να κοστιζει 699 τα 32 gb στο γερμανο Edited May 21, 2012 by m7ixalis Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Ναι έχεις δίκιο δηλαδή αν το παραγγείλω θα πάρω το 32 στα 699 ευρω? 669 θες να πεις........Αν ειναι ετσι και το εχει και σε λευκο με κλειστα ματια:lol::p Θα παρω τηλ αυριο σε κανα Γερμανο η' θα παω σε κανα καταστημα καλυτερα....:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Έχουμε κάποια ιδέα για την ακριβή ημερομηνία πώλησης στη ΄χωρα μας; Γιατί αυτό το αρχές ιουνίου με τρελαίνει :wacko: Οχι,θα ανακοινωθει τις επομενες μερες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Polycarbonate http://www.phonearena.com/news/Confirmed-the-Samsung-Galaxy-S-III-is-polycarbonate-not-plastic_id30304 Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Polycarbonate http://www.phonearena.com/news/Confirmed-the-Samsung-Galaxy-S-III-is-polycarbonate-not-plastic_id30304 Αυτό υποδεικνύει ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κρίνουμε μια συσκευή πριν καν την δούμε και πριν κυκλοφορήσει. Τόσο καιρό διαβάζαμε για φτηνά πλαστικά και τα συναφή... Προσωπικά προτιμώ μια κατασκευή με αφαιρούμενο καπάκι αν μου δίνει την δυνατότητα να αλλάζω μπαταρία. Επίσης το καπάκι έχει και την χρηστικότητα που μπορεί να έχει μια θήκη.Αν γρατσουνιστεί απλά παραγγέλνεις ένα άλλο και έχεις πάλι ένα άψογο τηλέφωνο. Αν σου τύχει όμως σε unibody...απλά την συνηθίζεις.. The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Παιδια εσείς που παρακολουθείτε τις προπαραγγελίες στο εξωτερικό, είδατε πουθενά τα 32GB? Tη διαφορά υιμής να χει από τα 16? edit: Samsung Galaxy S3 deals revealed, 32GB model only on Vodafone και Vodafone confirms 32GB Samsung Galaxy S3 exclusivity edit 2: Μπορεί να χει και δωρεαν κάρτα 32 Edited May 21, 2012 by Matia2007 Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Έχουμε κάποια ιδέα για την ακριβή ημερομηνία πώλησης στη ΄χωρα μας; Γιατί αυτό το αρχές ιουνίου με τρελαίνει :wacko: πλαισιο 1/6 public 31/5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Οχι,θα ανακοινωθει τις επομενες μερες. πλαισιο 1/6 public 31/5 Ευχαριστώ παιδια. Μόλις πούλησα το Sensation και ανυπομονώ για το τέρας! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) πλαισιο 1/6 public 31/5 Εδώ το public http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/pre-orders/samsung-galaxy-s-iii-mple/prod3630024pp/ λέει "Το Samsung Galaxy S III έρχεται αρχές Ιουνίου!" Ενώ το σκρουτζομάγαζο που το είχε 649 το πήγε 668! Υ.Γ. Το 100 μου ποστ. Αξιώθηκα μετά από 5 χρόνια στο myphone! Ε, εμείς οι κοπέλες δεν είμαστε και πολύ της τεχνολογίας, I guess!:happy: Edited May 22, 2012 by Matia2007 Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 απο τη μια λεω να κανω υπομονη, απο την αλλη διαβαζω αυτα που γραφετε και μπριζωνομαι μαμω τη τρελλα μου....το καλο ειναι οτι το s2 θα το πουλησω ευκολα :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 απο τη μια λεω να κανω υπομονη, απο την αλλη διαβαζω αυτα που γραφετε και μπριζωνομαι μαμω τη τρελλα μου....το καλο ειναι οτι το s2 θα το πουλησω ευκολα :) Εγώ το πήρα απόφαση,βουρ στο s3!!!! Ελπίζω να είναι τουλάχιστον απαλλαγμένο απο παιδικές ασθένειες ειδικά στο hw,μιας και η υλοποίηση του μου αρέσει και με κάνει να ξεχνώ τη περισσή ram που ήθελα να έχει! Και αν μείνω ευχαριστημένος είναι καιρός να αράξω λίγο μιας και η συσκευή έχει όλα όσα θέλω! μέγεθος σωστό για internet και όχι απαγορευτικό για τηλέφωνο όπως το note που είχα Ταχύτητα,smooth και φρεσκάδα,ακόμα και το tw μου αρέσει έτσι όπως το βλέπω Κάμερα είχα το one x και με είχετ εντυπωσιάσει με τη ταχύτητα και το hdr του για κινητό,και είμαι βεβαίως πως και το s3 θα τα καταφέρνει ανάλογα! Απο ποιότητα photo,video ας είναι σα του note και είμαι ok! Και τέλος,γενικά έχει μια φρεσκάδα και έναν αέρα που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς! Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Και εγώ μπήκα τελικά στην διαδικασία και το παράγγειλα. Ένα χρόνο είμαι με την ίδια συσκευή , είναι πάρα πολύ για μένα :O Τελικά πήρα το μπλε , δεν είμαι του άσπρου γενικά. Handtec εγγύηση σε αποστολή. Το μόνο που πραγματικά με πειράζει είναι πως θα πουλήσω την μόνη συσκευή που μέχρι τώρα με άφησε 100% ευχαριστημένο , δικαιωμένο και ... ήσυχο. Ναι το ταλαιπώρησα πάρα πολύ και μου φαίνεται θαύμα πως δουλεύει ακόμα. Ίσως να φταίνε τα "φτηνιάρικα" υλικά κατασκευής. Μπορείτε να αναμένετε root , φλασάρισμα , οτιδήποτε επικίνδυνο θα κυκλοφορήσει εκεί έξω να το κάνω άμεσα και εγώ , τουλάχιστον μέχρι να μαζευτούμε πολλά "θύματα" , μετά θα ησυχάσω :) Άντε ξανά από την αρχή μπαταρίες/φορτιστές/βάσεις κ.τ.λ. Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Εγώ το πήρα απόφαση,βουρ στο s3!!!! Ελπίζω να είναι τουλάχιστον απαλλαγμένο απο παιδικές ασθένειες ειδικά στο hw,μιας και η υλοποίηση του μου αρέσει και με κάνει να ξεχνώ τη περισσή ram που ήθελα να έχει! Και αν μείνω ευχαριστημένος είναι καιρός να αράξω λίγο μιας και η συσκευή έχει όλα όσα θέλω! μέγεθος σωστό για internet και όχι απαγορευτικό για τηλέφωνο όπως το note που είχα Ταχύτητα,smooth και φρεσκάδα,ακόμα και το tw μου αρέσει έτσι όπως το βλέπω Κάμερα είχα το one x και με είχετ εντυπωσιάσει με τη ταχύτητα και το hdr του για κινητό,και είμαι βεβαίως πως και το s3 θα τα καταφέρνει ανάλογα! Απο ποιότητα photo,video ας είναι σα του note και είμαι ok! Και τέλος,γενικά έχει μια φρεσκάδα και έναν αέρα που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς! Πως ειναι δυνατον να ειναι απαλλαγμενο απο τις παιδικες ασθενειες την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του? :blink: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Πως ειναι δυνατον να ειναι απαλλαγμενο απο τις παιδικες ασθενειες την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του? :blink: Τελείως απαλλαγμένο δε θα είναι αλλά ελπίζω η Samsung να έχει βάλει μυαλό και τουλάχιστον αν έχει τίποτα θεματάκια να είναι software κ όχι hw! Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Εγώ πάντως θα περιμένω τουλάχιστον 2 βδομάδες από την μέρα που θα κυκλοφορήσει. Εκατομμύρια προπαραγγελίες έχει κάνει.. Τι σκ@τ%??! Εστω 1000 από αυτούς θα είναι λίγο ψαγμένοι και θα το ξεφτιλίσουν!! :D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Τελείως απαλλαγμένο δε θα είναι αλλά ελπίζω η Samsung να έχει βάλει μυαλό και τουλάχιστον αν έχει τίποτα θεματάκια να είναι software κ όχι hw! γιαυτο το λογο ηθελα να κανω υπομονη μηπως κ εχει θεματα οπως το s2 αλλα στο τελος παλι με βλεπω να το τσιμπαω απο τη πρωτη μερα [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια εσείς που παρακολουθείτε τις προπαραγγελίες στο εξωτερικό, είδατε πουθενά τα 32GB? Tη διαφορά υιμής να χει από τα 16? edit: Samsung Galaxy S3 deals revealed, 32GB model only on Vodafone και Vodafone confirms 32GB Samsung Galaxy S3 exclusivity edit 2: Μπορεί να χει και δωρεαν κάρτα 32 Για το 32αρι κοιτα απο Germany http://www.hoh.de/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 :!: Μήπως h samsung δεν έβαλε όλα αυτά ου θα ΕΠΡΕΠΕ να έχει το SIII, (Μεγαλύτερη RAM, Επεξργαστές στα 2Ghz κ.α) για να έχει μια καλή απάντηση για το νέο iPhone? :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Για το 32αρι κοιτα απο Germany http://www.hoh.de/ Α ωραία. Ευχαριστώ! Να. Στη τιμή που το χουν εδώ (699) θα έπρεπε το λιγότερο να είναι το 32ρι, όχι το 16ρι. Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 :!: Μήπως h samsung δεν έβαλε όλα αυτά ου θα ΕΠΡΕΠΕ να έχει το SIII, (Μεγαλύτερη RAM, Επεξργαστές στα 2Ghz κ.α) για να έχει μια καλή απάντηση για το νέο iPhone? :!: Ή για το Note2 ? :happy:;) Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Εγώ πάντως θα περιμένω τουλάχιστον 2 βδομάδες από την μέρα που θα κυκλοφορήσει. Εκατομμύρια προπαραγγελίες έχει κάνει.. Τι σκ@τ%??! Εστω 1000 από αυτούς θα είναι λίγο ψαγμένοι και θα το ξεφτιλίσουν!! :D :p Και εγω το ιδιο Νικο !! Να ξερω τι γινεται πριν το παρω ;) Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Παιδες μια ερωτηση για οσους εχουν προπαραγγειλει απο amazon.de Αν χρειαστει να το ακυρωσουμε γινετε η υπαρχει θεμα; Γιατι αν παιρνουν τα χρηματα απο την καρτα με την παραγγελια τοτε ισως να υπαρχει θεματακι. Edited May 22, 2012 by gnkgr Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 :!: Μήπως h samsung δεν έβαλε όλα αυτά ου θα ΕΠΡΕΠΕ να έχει το SIII, (Μεγαλύτερη RAM, Επεξργαστές στα 2Ghz κ.α) για να έχει μια καλή απάντηση για το νέο iPhone? :!:Tωρα εδωσε το μισο κουλουρι,οχι γιατι δεν μπορουσε αλλα γιατι δεν ηθελε.Το αλλο μισο με το s4 ;) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts