Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ρε Παιδιά στο Swiftkey πώς μπορούμε να βάλουμε emoji?

Δεν μπορούμε. Δεν υποστηρίζει emoji το SwiftKey.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

αποφασισα να φτιαξω ενα καινουργιο email αποκλειστηκα για να με φακελωσει η google...προοριζεται μονο για το κινητο και τις google υπηρεσιες. anyway,το swype ως τωρα ηταν η μονη εφαρμογη που ειχα αγορασει,υπαρχει περιπτωση να την μεταφερω στο καινουργιο email ή θα χριαστει να την ξαναγορασω στο καινουργιο?(btw,για την ωρα δουλευει,εχοντας αφαιρεσει το παλιο εμαιλ και εχω μονο το καινουργιο για συχρονισμους) Edited by GaleaNatur

αποφασισα να φτιαξω ενα καινουργιο email αποκλειστηκα για να με φακελωσει η google...προοριζεται μονο για το κινητο και τις google υπηρεσιες. anyway,το swype ως τωρα ηταν η μονη εφαρμογη που ειχα αγορασει,υπαρχει περιπτωση να την μεταφερω στο καινουργιο email ή θα χριαστει να την ξαναγορασω στο καινουργιο?(btw,για την ωρα δουλευει,εχοντας αφαιρεσει το παλιο εμαιλ και εχω μονο το καινουργιο για συχρονισμους)

Δυστυχώς πρέπει να την αγοράσεις ξανά. Δε θα σου κάνει αναβάθμιση πάντως. Επίσης μερικές εφαρμογές ελέγχουν ανά διαστήματα το license επομένως κι εκεί ίσως παρουσιαστεί πρόβλημα.

Απο χθες μου βγαζει συνεχεια το swiftkey "το δυναμικο γλωσσικο πακετο δεν αποθηκευεται" στη γραμμη ειδοποιησεων. Ξερει κανεις τι ειναι?
Φιλικά, Κατερίνα

Swiftkey για μενα εδω και 2 χρονια. Ειναι νομιζω η μοναδικη εφαρμογη που την θεωρω αναγκαια για οποιοδηποτε κινητο αγορασω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Στο νέο πληκτρολόγιο της Google, πλέον υπάρχει η δυνατότητα να περάσεις πάνω από το space, όπως και στο Swiftkey

Στο TouchPal φυσικά βολεύει να βάζει αυτόματα κενά αλλά είναι σπαστικό να βάζει κενό μετά αυτό τελεία. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ;στο Swype ενώ έχω ενεργοποιημένο το αυτόματο κενό δεν το βάζει πριν "δει" τι θα γράψω μετά!

Update σε swiftkey (μπλιαχ) και Swype (yeah!). Και επειδή snobάρω το swiftkey (μπλιάχ λέμε :Ρ) θα ποστάρω το changelog του Swpye (hooray!)

What's New

Nov. 6, 2013

-New Swype features:

Bilingual

Split and Mini keyboards for phablets

Punctuation prediction

New theme (“Blackbird”)

Combined secondary and tertiary menus

Gujarati, Malayalam, Marathi, Telugu

Accessibility support

Search gesture

Bug fixes reported by users

-You can adjust:

Long-press delay

Vibration duration

Keyboard height

Keyboard layouts

Word list font size

-New Dragon Dictation features

Phrase-based, real-time results

Dictation language independent of keyboard language

Πήγαμε πλέον σε 1.6 και έχει φοβερές αλλαγές και προσθήκες!

Edited by jastonas

Ωραία αναβάθμιση για το Swype, αλλά από το κοτσύφι(:p) γιατί λείπουν οι εναλλακτικοί χαρακτήρες σε κάθε πλήκτρο;

Λείπουν από το καινούριο theme. Στα άλλα είναι καλά.

Μου φαίνεται και αρκετά πιο γρήγορο... ιδέα μου είναι;

Μπορεί κάποιος πριν κάνει το update να δει πόση ram καταναλώνει στο περίπου και αν υπάρχει καμιά σημαντική βελτίωση μετά το update;

Αναρωτιέμαι αν φτιάξανε και το ηλίθιο πρόβλημα που κόλλαγε για κάποια δευτερόλεπτα όταν άλλαζες γλώσσα και ήθελα uninstall/reinstall.

Δεν το χρησιμοποιούσα πριν, και δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα. Πάντως, όντως είναι γρήγορο.

Κάτι σπαστικό, το οποίο διορθώθηκε πλέον, είναι πως μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, δεν θέλει παρατεταμένο πάτημα το space για αλλαγή της γλώσσας, γίνεται απευθείας με τον κλασσικό τρόπο.

Το SwiftKey εξακολουθεί να έχει την ασυμβατότητα με τα emoticons του Viber οπότε ξαναέφυγε όπως ήρθε. Όχι, δεν είναι κύριο πρόβλημα αλλά αν δεν μπορούν να το φτιάξουν μετά από 3 update, λυπάμαι θα μείνω με TouchPal.

Τώρα ξαναδοκιμάζω Swype. Αν έχει λύσει τα lag και το θέμα με την αλλαγή γλώσσας μπορεί να ξανασυσφίξουμε τις σχέσεις μας..!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Το SwiftKey εξακολουθεί να έχει την ασυμβατότητα με τα emoticons του Viber οπότε ξαναέφυγε όπως ήρθε. Όχι, δεν είναι κύριο πρόβλημα αλλά αν δεν μπορούν να το φτιάξουν μετά από 3 update, λυπάμαι θα μείνω με TouchPal.

Τώρα ξαναδοκιμάζω Swype. Αν έχει λύσει τα lag και το θέμα με την αλλαγή γλώσσας μπορεί να ξανασυσφίξουμε τις σχέσεις μας..!

Εγώ Swype χρησιμοποιώ αλλά σε πολλές σελίδες που πρέπει να βάλεις username, password γράφει μόνο ένα γράμμα! Γράφω το δεύτερο κρατάει αυτό και σβήνει το πρώτο! Γράφω το τρίτο το κρατάει και σβήνει το δεύτερο! Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα του.

Ενώ το Swype δείχνει ελαφρύτερο μετά την αναβάθμιση μου ρίχνει πάλι κάτι κολλήματα όταν ξεκινάω νέα λέξη.. Θα καθαρίσω μνήμη, θα κάνω και μια επανεκκίνηση και βλέπουμε. Πάντως πρέπει να διόρθωσαν το θέμα με την αλλαγή γλώσσας μετά από εκκίνηση της συσκευής (αυτό που απαιτούσε παρατεταμένο πάτημα του space την πρώτη φορά). Πραγματικά πάντως τώρα που γράφω κολλάει σαν τρελό.. έχω "χαϊδέψει" όλη τη λέξη και αυτό την εμφανίζει στο μήνυμα 1 δευτερόλεπτο μετά..

Edit: το θέμα με την αλλαγή γλώσσας λύθηκε ;)

Edited by makis206

Προσπαθω να κατεβασω τα ελληνικα στο swype αλλα δεν κατεβαινουν με τιποτα...εχει αλλος προβλημα?
Φιλικά, Κατερίνα

Προσπαθω να κατεβασω τα ελληνικα στο swype αλλα δεν κατεβαινουν με τιποτα...εχει αλλος προβλημα?

Tο παθαίνει μερικές φορες, προσπάθησε αργότερα

Το αναβαθμισα και εγω το Swype.

Περιεργο αλλα τα Ελληνικα και Αγγλικα δεν ηθελαν ξανακατεβασμα.

Ιδιο φαινεται σε ταχυτητα παντως.

Τωρα μου τρωει 59mb οποτε σιγουρα δεν μικρυνε η καταναλωση

Αυτο που φαινεται να βελτιωθηκε ειναι οτι η εναλλαγη γλωσσων δεν κολλαει με ενεργοποιημενο το sync.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ίσως το πιο χρήσιμο feature στο νέο swype είναι η επιλογή μεγέθους του πληκτρολογίου και το long press duration! Από τα 500ms το πήγα στο 250ms και είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα

Εσάς πως σας φαίνεται το swype μετά την αναβάθμιση; Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημενος, κολλάει αρκετά συχνά ή για την ακρίβεια καθυστερεί, αλλού παει πιο γρήγορα (πχ στο σβήσιμο λέξεων). Έβαλα προσωρινά το στοκ της Google μέχρι να ερθει νέα αναβάθμιση.

Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, ενεργοποίησα και τον συγχρονισμό και είναι πάρα πολύ καλό. Η γλώσσα επιτέλους αλλάζει αμέσως, αφήνει αυτόματα κενό μετά από κόμμα, όχι όμως και μετα απο τέλεια. Μπορεί και να αφήσω το πληκτρολόγιο της Google για χάρη του.

Περίεργο. Αν είναι θα το ξαναπερασω απο την αρχή. Με το συγχρονισμό το παρατήρησα κι εγώ οτι δε δημιουργεί πρόβλημα πια.

Περίεργο. Αν είναι θα το ξαναπερασω απο την αρχή. Με το συγχρονισμό το παρατήρησα κι εγώ οτι δε δημιουργεί πρόβλημα πια.

Στην ουσία και εγώ από την αρχή το πέρασα, γιατί όταν πήγα να κάνω την ενημέρωση, δεν γινόταν και κολλούσε στο τέλος. Το έσβησα και το πέρασα στην ουσία από την αρχή. Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος που λειτουργεί μια χαρά. Εσύ θα μας πεις αν δεις διαφορά την δεύτερη φορά που θα το περάσεις.

Το έβαλα από την αρχή. Πάει λίγο καλύτερα, αλλά δεν έχει λύσει όλα τα προβλήματα που είχα πριν. Δοκιμάστε όπως γράφετε ένα κατεβατό να πάτε στη μέση του κειμένου και να γράψετε εκεί γρήγορα. Εκεί εμένα κολλάει κανονικά. Γράφω και εμφανίζει τα γράμματα που έχω πληκτρολογήσει με καθυστέρηση.

Θα το υποστώ όμως :-D Έχει την καλύτερη πρόβλεψη λέξεων.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου