Astroholic Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Κάτσε τώρα γιατί θα τρελαθώ, δηλαδή αγόρασα (σιγά το κόστος θα μου πεις) μία εφαρμογή που το S2 μου είχε προεγκατεστημένη;:lol: Στο Swype αναφέρομαι το οποίο μάλιστα δεν ενεργοποίησα ποτέ στη συσκευή, σήμερα όμως είπα να αγοράσω την εφαρμογή που δώθηκε σε προσφορά στο Play. Αλήθεια, πρόκειται για την ίδια ακριβώς; Κι αν ναι, πως το Play δεν αναγνώρισε ότι την έχω ήδη στις "εγκατεστημένες"; Έχει διαφορά δηλαδή το "Swype" απ'το "Swype + Dragon"; Ποια/ποιες ακριβώς; Το dragon είναι η μηχανή φωνητικής πληκτρολόγησης και λειτουργεί και στα ελληνικά. Και μάλιστα πολύ καλά... Θα σε εντυπωσιάσει. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 υπαρχουν σχεδια να γινει και offline η φωνητικη πληκτρολόγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 υπαρχουν σχεδια να γινει και offline η φωνητικη πληκτρολόγηση? Για να γίνει offline θα πρέπει να γίνει πολύ μεγάλη σε μέγεθος η εφαρμογή, οπότε χλωμό το βλέπω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Συμφωνώ και επαυξάνω.Αλλά στα Samsung που το έχουν μαμά, πρέπει να το αγοράσουμε; Κάτσε τώρα γιατί θα τρελαθώ, δηλαδή αγόρασα (σιγά το κόστος θα μου πεις) μία εφαρμογή που το S2 μου είχε προεγκατεστημένη;:lol:Αλήθεια, πρόκειται για την ίδια ακριβώς; Κι αν ναι, πως το Play δεν αναγνώρισε ότι την έχω ήδη στις "εγκατεστημένες"; Παιδιά μισό λεπτό να τα βάλουμε στη σειρά τα πράγματα.Swype μέθοδο εισαγωγής έχουν πολλά κινητά.Άλλο η εφαρμογή "Swype" της Nuance Communications, Inc και άλλο η μέθοδος εισαγωγής που λέγεται swype.Mε έναν κολλητό μου που έχει το Galaxy Note II και προεγκατεστημένη μέθοδο εισαγωγής swype κάναμε σύγκριση γράφοντας το ίδιο κείμενο.Καμία σχέση ! Η εφαρμογή "Swype" τα έγραφε όλα σωστά ενώ η μαμίσια του Note II δεν καταλάβαινε πολλές φορές τι θέλαμε να γράψει. Προσωπικά αν και έχω δωρεάν το Swype beta 1.4 και λειτουργεί άψογα θα πληρώσω μόνο και μόνο για να αποδώσω τα εύσημά μου στην εταιρία που έφτιαξε μια τόσο τέλεια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά μια ερώτηση για το swype. Γενικά με έχει βολέψει πολύ και θα το αγοράσω τώρα που βγήκε επίσημα. Το χρησιμοποιώ παντού αλλά έχω πρόβλημα με τα sms και τους 160 χαρακτήρες εξαιτίας των τόνων με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να αλλάζω πληκτρολόγιο κάθε φορά που έιναι να γράψω sms. Οι λέξεις που βγάζει το λεξικό είναι τονισμένες οπότε μου δημιουργεί πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Προσωπικά αν και έχω δωρεάν το Swype beta 1.4 και λειτουργεί άψογα θα πληρώσω μόνο και μόνο για να αποδώσω τα εύσημά μου στην εταιρία που έφτιαξε μια τόσο τέλεια εφαρμογή. Συμφωνώ απόλυτα. Το χρησιμοποιώ σαν βασικό πληκτρολόγιο πάνω από δύο χρόνια δωρεάν. Επίσης η προσθήκη της φωνητικής πληκτρολόγησης στα ελληνικά μου έχει λύσει τα χέρια. Αξίζει και με το παραπάνω η ελάχιστη αυτή επιβράβευση προς τους ανθρώπους που το υλοποίησαν. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το dragon είναι η μηχανή φωνητικής πληκτρολόγησης και λειτουργεί και στα ελληνικά. Και μάλιστα πολύ καλά... Θα σε εντυπωσιάσει. Έχει ήδη προλάβει να το κάνει, όσο πληκτρολογώ αλλά κι όσο μιλάω στο τηλέφωνο μου, τόσο περισσότερο μ'εντυπωσιάζει αλλά και με κερδίζει στο τέλος αυτή η εφαρμογή!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κάτσε τώρα γιατί θα τρελαθώ, δηλαδή αγόρασα (σιγά το κόστος θα μου πεις) μία εφαρμογή που το S2 μου είχε προεγκατεστημένη;:lol: Στο Swype αναφέρομαι το οποίο μάλιστα δεν ενεργοποίησα ποτέ στη συσκευή, σήμερα όμως είπα να αγοράσω την εφαρμογή που δώθηκε σε προσφορά στο Play. Αλήθεια, πρόκειται για την ίδια ακριβώς; Κι αν ναι, πως το Play δεν αναγνώρισε ότι την έχω ήδη στις "εγκατεστημένες"; Έχει διαφορά δηλαδή το "Swype" απ'το "Swype + Dragon"; Ποια/ποιες ακριβώς; Θεωρητικά πρόκειται για την ίδια εφαρμογή, αλλά η ουσία είναι ότι η Swype Inc εξαγοράστηκε από τη Nuance, η οποία "μηδένισε" τον αριθμό έκδοσης και έκανε μερικές βελτιώσεις, άλλες αμφισβητούμενες και άλλες όχι. Σίγουρα έγινε πιο βαρύ, πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εκτός το πρόβλημα με τους τόνους, είναι αρκετά κουραστικό ή εναλλαγή της γλώσσας. Υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά μισό λεπτό να τα βάλουμε στη σειρά τα πράγματα.Swype μέθοδο εισαγωγής έχουν πολλά κινητά.Άλλο η εφαρμογή "Swype" της Nuance Communications, Inc και άλλο η μέθοδος εισαγωγής που λέγεται swype.Mε έναν κολλητό μου που έχει το Galaxy Note II και προεγκατεστημένη μέθοδο εισαγωγής swype κάναμε σύγκριση γράφοντας το ίδιο κείμενο.Καμία σχέση ! Η εφαρμογή "Swype" τα έγραφε όλα σωστά ενώ η μαμίσια του Note II δεν καταλάβαινε πολλές φορές τι θέλαμε να γράψει. Προσωπικά αν και έχω δωρεάν το Swype beta 1.4 και λειτουργεί άψογα θα πληρώσω μόνο και μόνο για να αποδώσω τα εύσημά μου στην εταιρία που έφτιαξε μια τόσο τέλεια εφαρμογή. Η μέθοδος που περιγράφεις είναι Swiping. Το Swype είναι και TM και προσδιορίζει μονοσήμαντα το λογισμικό της Nuance. Η εφαρμογή που υπάρχει στα Samsung και σε άλλα κινητά είναι παρακλάδι του Swype, που χρησιμοποιούταν με αδειοδότηση από τη Nuance. Φαντάζομαι αυτό θα εκλείψει πλέον και θα υπάρχει μία έκδοση - αυτή του play. Εκτός το πρόβλημα με τους τόνους, είναι αρκετά κουραστικό ή εναλλαγή της γλώσσας. Υπάρχει άλλος τρόπος; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4670279#post4670279 Επίσης, οι τόνοι στα SMS είναι κυρίως θέμα της εφαρμογής μηνυμάτων, που δεν τα κάνει όλα κεφαλαία για να σου γλιτώσει χώρο - δοκίμασε το GoSMS ή το Handcent που το κάνουν. Κατά τα άλλα, επειδή σχολιάστηκε, η δυνατότητα φωνητικής πληκτρολόγησης πράγματι θα χρειαζόταν πολύ χώρο, αλλά μπορεί να δουλέψει και offline - κλασικό παράδειγμα το stock android keyboard, που κατεβάζει πακέτα γλωσσών και κάνει φωνητική πληκτρολόγηση ακόμα και offline. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κατά τα άλλα, επειδή σχολιάστηκε, η δυνατότητα φωνητικής πληκτρολόγησης πράγματι θα χρειαζόταν πολύ χώρο, αλλά μπορεί να δουλέψει και offline - κλασικό παράδειγμα το stock android keyboard, που κατεβάζει πακέτα γλωσσών και κάνει φωνητική πληκτρολόγηση ακόμα και offline. Το θέμα είναι αν είναι εξίσου επιτυχημένη η αναγνώριση φωνητικής εγγραφής τόσο όσο και στο Swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Η μέθοδος που περιγράφεις είναι Swiping. Το Swype είναι και TM και προσδιορίζει μονοσήμαντα το λογισμικό της Nuance. Η εφαρμογή που υπάρχει στα Samsung και σε άλλα κινητά είναι παρακλάδι του Swype, που χρησιμοποιούταν με αδειοδότηση από τη Nuance. Φαντάζομαι αυτό θα εκλείψει πλέον και θα υπάρχει μία έκδοση - αυτή του play. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι, αλλά αυτός εδώ http://angryandroidguy.blogspot.com/2012/10/the-great-swype-conspiracy.html?q=swype άλλα λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Η εφαρμογή που υπάρχει στα Samsung και σε άλλα κινητά είναι παρακλάδι του Swype, που χρησιμοποιούταν με αδειοδότηση από τη Nuance. Φαντάζομαι αυτό θα εκλείψει πλέον και θα υπάρχει μία έκδοση - αυτή του play. Σύμφωνοι.Απλά σε δοκιμές που έχουμε κάνει εγώ με το Swype της Nuance και ένας φίλος με το μαμίσιο του Note II ΄( το παρακλάδι που λες ) οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες στην ικανότητα του ενός και του άλλου ( του παρακλαδιού).Οπότε το παρακλάδι δεν παύει να μην έχει καμία σχέση στη χρήση σε σχέση με το Swype και αυτό ήθελα να τονίσω στο προηγούμενο post μου ώστε ο κόσμος να μη μπερδεύεται νομίζοντας πως είναι το ίδιο πράγμα. Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί η Samsung σε αντίθεση με την LG πχ έχει αυτό το θέμα με τους τόνους ( το είχε και ο φίλος με το Note II). Edited April 25, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το θέμα είναι αν είναι εξίσου επιτυχημένη η αναγνώριση φωνητικής εγγραφής τόσο όσο και στο Swype. Δυστυχώς δεν είναι, αλλά και η online αναγνώριση φωνής του android είναι καλύτερη από την offline :) Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι, αλλά αυτός εδώ http://angryandroidguy.blogspot.com/2012/10/the-great-swype-conspiracy.html?q=swype άλλα λέει... Είναι αρκετά αξιόπιστος, αλλά δεν λέει κάτι άλλο. Ενδεικτικά: new versions will be published under newly assigned package names both for OEMs, and for beta testers, so that you can have both a manufacturer-included Swype and a Swype beta for testing Αυτός ουσιαστικά κάνει τη συζήτηση "παλιό" vs "νέο" Swype. Είναι μεγάλη, και την έχουμε κάνει και εδώ παλιότερα. Καλώς ή κακώς, η πλειονότητα των χρηστών έχει παρατήσει το 3.26, το οποίο εξάλλου έχει μείνει στάσιμο τόσον καιρό. Εδώ και καιρό λέγοντας Swype εννοούμε Swype beta v1+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το αγόρασα κι εγώ το Swype. Καλό αλλά σαν το TouchPal δεν είναι. Με απογοήτευσε που ενώ είχα ενεργοποιημένη την δόνηση όταν πληκτρολογώ κάποιο πλήκτρο, αυτό δεν λειτούργησε ποτέ (ακόμα και μετά από reboot). Ένα άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν έχει επιλογή για να λειτουργεί χωρίς σύρσιμο (swiping). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 δεν έχει επιλογή για να λειτουργεί χωρίς σύρσιμο (swiping). 1.H μαγεία του Swype είναι το swiping.Αν συνηθίσεις να γράφεις έτσι δεν αλλάζεις μετά.:) 2.Τι εννοείς δεν λειτουργεί χωρίς σύρσιμο? Ένα ένα τα γράμματα μπορείς να τα πατάς αν θες αντί να κάνεις swiping εκτός αν εννοείς κάποιον άλλον τρόπο γραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Να ρωτήσω κάτι: Αποσύρθηκε για την Ελλάδα από το market το touchpal τελείως; Είχα ακούσει ότι όσοι είχαν από παλιότερη έκδοση ελληνικά και κάνουν update τα διατηρούν; Ξέρει κάποιος ποια είναι η τελευταία που είχε ελληνικά; Να δοκιμάσω δηλαδή να κατεβάσω αυτή και μετά να περάσω ως update το νέο apk. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 1.H μαγεία του Swype είναι το swiping.Αν συνηθίσεις να γράφεις έτσι δεν αλλάζεις μετά.:) 2.Τι εννοείς δεν λειτουργεί χωρίς σύρσιμο? Ένα ένα τα γράμματα μπορείς να τα πατάς αν θες αντί να κάνεις swiping εκτός αν εννοείς κάποιον άλλον τρόπο γραφής. Εννοώ ότι δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί το σύρσιμο. Γίνεται να γράφεις ένα ένα τα γράμματα αλλά είναι τόσο ευαίσθητο λόγω του swiping που κάνει λάθη καμιά φορά. Το σύρσιμο δεν με βολεύει και δεν το χρησιμοποιώ ούτε στο TouchPal αλλά εκεί απενεργοποιείται αν θέλεις. Με τη δόνηση μόνο εγώ έχω το πρόβλημα; Να ρωτήσω κάτι: Αποσύρθηκε για την Ελλάδα από το market το touchpal τελείως; Είχα ακούσει ότι όσοι είχαν από παλιότερη έκδοση ελληνικά και κάνουν update τα διατηρούν; Ξέρει κάποιος ποια είναι η τελευταία που είχε ελληνικά; Να δοκιμάσω δηλαδή να κατεβάσω αυτή και μετά να περάσω ως update το νέο apk. Μάλλον αποσύρθηκε δυστυχώς. Τους έστειλα και email αλλά δεν πήρα απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δυστυχώς δεν είναι, αλλά και η online αναγνώριση φωνής του android είναι καλύτερη από την offline :) Είναι αρκετά αξιόπιστος, αλλά δεν λέει κάτι άλλο. Ενδεικτικά: Αυτός ουσιαστικά κάνει τη συζήτηση "παλιό" vs "νέο" Swype. Είναι μεγάλη, και την έχουμε κάνει και εδώ παλιότερα. Καλώς ή κακώς, η πλειονότητα των χρηστών έχει παρατήσει το 3.26, το οποίο εξάλλου έχει μείνει στάσιμο τόσον καιρό. Εδώ και καιρό λέγοντας Swype εννοούμε Swype beta v1+ Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά οι χρήστες της oem έκδοσης (3.26) ίσως να είναι και περισσότεροι για την ώρα. Μακάρι να γίνουν οι βελτιώσεις που περιμένουμε και να μην επαληθευτεί ο "θυμωμένος" blogger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εγώ έδωσα τον οβολό μου. Δεν το χρησιμοποιώ τακτικά αλλά έδωσα το ένα ευρώ. Είναι εξαιρετικό πρόγραμμα από κάθε άποψη. Οι φωνητικές εντολές λειτουργούν αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το μήνυμα μπορεί να είναι κατεστραμμένο στη συσκευή του παραλήπτη. Αλλάξτε τη λειτουργία εισαγωγής σε αυτόματη. Τι κάνουμε γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το μήνυμα μπορεί να είναι κατεστραμμένο στη συσκευή του παραλήπτη. Αλλάξτε τη λειτουργία εισαγωγής σε αυτόματη. Τι κάνουμε γι αυτό; Πας στα μηνύματα και μπαίνεις στις ρυθμίσεις. Εκεί βρίσκεις την επιλογή εισαγωγή λειτουργίας και διαλέγεις την επιλογή Αυτόματο έτσι ώστε να αναγνωρίζει τα ελληνικά μικρά γράμματα και τους τόνους. Αλλά το πρόβλημα είναι οτι πλέον θα στέλνεις μηνύματα με 70 χαρακτήρες και όχι με 160. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το μήνυμα μπορεί να είναι κατεστραμμένο στη συσκευή του παραλήπτη. Αλλάξτε τη λειτουργία εισαγωγής σε αυτόματη. Τι κάνουμε γι αυτό; Να μη βάζεις τόνους στις λέξεις ή να γράφεις μόνο με κεφαλαία. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να μη βάζεις τόνους στις λέξεις ή να γράφεις μόνο με κεφαλαία. Πώς θα το κάνω αυτό όμως με το Swype; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Πώς θα το κάνω αυτό όμως με το Swype; Αυτό που κάνω, ή προσπαθώ τουλάχιστον, είναι γράφω οποίες λέξεις χρησιμοποιώ περισσότερο χωρίς τόνους και να τις αποθηκεύω μία - μία. Ίσως, στις ρυθμίσεις του Swype, να μπορείς να αποθηκεύσεις πολλές λέξεις μαζί. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts