snas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μπορει να με βοηθησει καποιος??? στους τυπους πληκτρολογιου επιλεγω qwerty αλλα τελικα δεν μου το βγαζει μετα... γιατι??? Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 καλημερα! μια ερωτηση που ισως να εχει απαντηθει. υπαρχει τροπος να συνδυασουμε το swype πληκτρολογιο με τους 160 ελληνικους χαρακτηρες ? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 καλημερα! μια ερωτηση που ισως να εχει απαντηθει. υπαρχει τροπος να συνδυασουμε το swype πληκτρολογιο με τους 160 ελληνικους χαρακτηρες ? Χρησιμοποιώντας κάποιο SMS πρόγραμμα (handcent + go sms)που να το επιτρέπει. Αλλά να ξέρεις πως ο παραλήπτης θα παίρνεις μήνυμα με όλα τα γράμματα κεφαλαία, και όχι με μικρά όπως τα βλέπεις εσύ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) Χρησιμοποιώντας κάποιο SMS πρόγραμμα (handcent + go sms)που να το επιτρέπει. Αλλά να ξέρεις πως ο παραλήπτης θα παίρνεις μήνυμα με όλα τα γράμματα κεφαλαία, και όχι με μικρά όπως τα βλέπεις εσύ. νομιζα οτι μονο με το swype και ισως καμια μοντα:O, θα μπορουσε να δουλεψει και με την στοκ sms εφαρμογη του τζιντζερ... οπως και να εχει ευχαριστω φιλε!! επανερχομαι με κατι που βρηκα στους xda............>http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26249169#post26249169 το δοκιμασα και μπορω να πω πως κανει δουλιτσα!! Edited June 7, 2012 by vriz27 βρηκα λυση μαλλον... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Παιδιά έβαλα ICS στο Νοοκ και χρειάζομαι ένα Swype πληκτρολόγιο. Ποια έκδοση του Swype είναι συμβατή με 1024χ600 οθόνη ή αν έχετε να προτείνετε άλλο αντίστοιχο keyboard εκτός SlideIt. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 παιδιά μπορώ στο shoftkey X να ενεργοποιήσω τον έλεγχο ορθογραφίας όπως γίνετε στο προεπιλεγμένο kryboard που έχει το android?? δοκίμασα και το swype αλλα δεν έχω την υπομονή να το μάθω άσχετα αν γραφεις πολύ γρήγορα , το shoftkey x με βόλεψε γιατί γράφω λίγο ατσούμπαλα και κάνει πολύ καλές προβλέπεις!! χαχα Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 παιδιά μπορώ στο shoftkey X να ενεργοποιήσω τον έλεγχο ορθογραφίας όπως γίνετε στο προεπιλεγμένο kryboard που έχει το android?? δοκίμασα και το swype αλλα δεν έχω την υπομονή να το μάθω άσχετα αν γραφεις πολύ γρήγορα , το shoftkey x με βόλεψε γιατί γράφω λίγο ατσούμπαλα και κάνει πολύ καλές προβλέπεις!! χαχα Ειδικά στην νέα beta 3 του SwiftKey οι προβλέψεις είναι από άλλον πλανήτη. Μιλάμε για τρελές διορθώσεις. Ανάλογα με το άρθρο που έχεις βάλει νωρίτερα σου κάνει την πρόβλεψη στην σωστή πτώση. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Ειδικά στην νέα beta 3 του SwiftKey οι προβλέψεις είναι από άλλον πλανήτη. Μιλάμε για τρελές διορθώσεις. Ανάλογα με το άρθρο που έχεις βάλει νωρίτερα σου κάνει την πρόβλεψη στην σωστή πτώση. επαθα πλακα και εγω με την νεα beta 3 του SwiftKey μιλαμε πριν προλαβεις να σκεφτεις σου βγαζει την λεξη που θελεις να γραψεις:lol::lol: απιστευτο πραγματικα... +οτι μπορεις να το κανεις να "παρει" λεξεις απο το facebook σου ενα φορουμ που παρακολουθεις συχνα(πχ myphone.gr) τα sms σου κτλ κτλ κτλ... αψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Όντως πολύ καλό. Το δοκίμασα κι εγώ και το προτιμώ μέχρι στιγμής από το swype. Αν και πιστεύω ότι το καλύτερο θα είναι το touchpal όταν θα υποστηρίξει και ελληνικά. Δεν μπορούμε να δούμε το λεξικό του ή κάτι δεν κάνω σωστά; Επίσης όταν κατεβάσουμε την επίσημη έκδοση από το market, όταν βγει, θα χαθεί το λεξικό που έχουμε φτιάξει στη beta έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Όντως πολύ καλό. Το δοκίμασα κι εγώ και το προτιμώ μέχρι στιγμής από το swype. Αν και πιστεύω ότι το καλύτερο θα είναι το touchpal όταν θα υποστηρίξει και ελληνικά. Δεν μπορούμε να δούμε το λεξικό του ή κάτι δεν κάνω σωστά; Επίσης όταν κατεβάσουμε την επίσημη έκδοση από το market, όταν βγει, θα χαθεί το λεξικό που έχουμε φτιάξει στη beta έκδοση; Όντως ότι καλύτερο. Με έχει σώσει το συγκεκριμένο να γράφω ακόμη και περπατώντας χωρίς να σταματάω! Τεράστιο πλεονέκτημα σε οθόνες αφής. Είναι από τους κύριους λόγους που πήρα αντροιντ πριν κάποια χρόνια. Μου το είχε δείξει φίλος και είχα μείνει έκλπηκτος. Όχι, δε θα σβηστεί, το κρατάει στην κάρτα. Όποτε αλλάζω ρομ και κάνω full wipe το λεξικό είναι πάντα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Όχι, δε θα σβηστεί, το κρατάει στην κάρτα. Όποτε αλλάζω ρομ και κάνω full wipe το λεξικό είναι πάντα εκεί. Που είναι και δεν το βλέπω; Και πως μπορώ να το επεξεργαστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Που είναι και δεν το βλέπω; Και πως μπορώ να το επεξεργαστώ; Χμ δεν ξέρω ποιο αρχείο είναι ακριβώς, πάντως είναι στο Android/data/com.touchtype.swiftkey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Έβαλα την Swiftkey tablet X στο Νοοκ, αλλά μου τρώει 39mb που είναι απαράδεκτο. Αν και μου αρέσει πολύ, θα πρέπει να ψάξω για κάποιο με μικρότερη κατανάλωση. Καμιά πρόταση από keyboard που να παίζει σε ανάλυση 1024x600 (7ιντσες)? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Έβαλα την Swiftkey tablet X στο Νοοκ, αλλά μου τρώει 39mb που είναι απαράδεκτο. Αν και μου αρέσει πολύ, θα πρέπει να ψάξω για κάποιο με μικρότερη κατανάλωση. Καμιά πρόταση από keyboard που να παίζει σε ανάλυση 1024x600 (7ιντσες)? Αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android.tablet&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5haXR5cGUuYW5kcm9pZC50YWJsZXQiXQ.. μονο 18 Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android.tablet&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5haXR5cGUuYW5kcm9pZC50YWJsZXQiXQ.. μονο 18 Δυστυχώς και αυτό 35mb μου βγάζει... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Αν δεν βγάλουν στο swiftkey τ9 εμφάνιση με την κλασσική διάταξη με τα 9 πλήκτρα,δεν θα γίνει ποτέ το default μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Υπάρχει καποια εφαρμογή speech to text για την ελληνική γλώσσα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Αν δεν βγάλουν στο swiftkey τ9 εμφάνιση με την κλασσική διάταξη με τα 9 πλήκτρα,δεν θα γίνει ποτέ το default μου. Ποια εχεις και το κανει αυτο?Ειναι ικανοποιητικο το τ9 της? Το ειχα ψιλοκοιταξει παλιοτερα αλλα δε θυμαμαι να ειχα βρει κατι αξιολογο Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Αν δεν βγάλουν στο swiftkey τ9 εμφάνιση με την κλασσική διάταξη με τα 9 πλήκτρα,δεν θα γίνει ποτέ το default μου. Επισης, το εχω αγορασμένο και περιμένω Ποια εχεις και το κανει αυτο?Ειναι ικανοποιητικο το τ9 της? Το ειχα ψιλοκοιταξει παλιοτερα αλλα δε θυμαμαι να ειχα βρει κατι αξιολογο Εγώ έχω το HTC-IME και είμαι ευχαριστημένος Edited June 14, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Smart keyboard κορυφαίο αλλά δοκίμασα το swiftkey και έχει πολύ καλές προβλέψεις! Απλά με βολεύουν πολύ τα μεγαλύτερα πλήκτρα στην κλασσική αλφαριθμητική διάταξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Αν δεν γράφω μ' ένα χέρι πάντως, όσα λάθη και να κάνω το swiftey τα διορθώνει με 90% επιτυχία, συν ότι πολλές φορές βρίσκει και την επόμενη λέξη. Επίσης μπορείς να αυξήσεις το ύψος των πλήκτρων, δεν ξέρω αν σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Αν δεν γράφω μ' ένα χέρι πάντως, όσα λάθη και να κάνω το swiftey τα διορθώνει με 90% επιτυχία, συν ότι πολλές φορές βρίσκει και την επόμενη λέξη. Επίσης μπορείς να αυξήσεις το ύψος των πλήκτρων, δεν ξέρω αν σε βολεύει. Στο στυλ γραφής τις βάζουμε ;ακριβεις η γρήγοροι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ρε παιδιά σημερα εκανε αναβαθμιση το swiftkey και δεν ισχυει πλεον αυτό με τους τονους και το παρατεταμενο χτυπημα στα φωνηεντα.. Μηπως ξερει κανείς πως μπαινουν ;;; Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Στο καινούργιο Swype μπετα που μόλις κυκλοφόρησε δεν έχει κουμπί εναλλαγής γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά.η μόνη λύση είναι να κρατήσεις πατημένο το spacebar για ένα δευτερόλεπτο και να διάλεξεις από το μενού που βγαίνει την γλώσσα που θέλεις.έλεος Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Στο καινούργιο Swype μπετα που μόλις κυκλοφόρησε δεν έχει κουμπί εναλλαγής γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά.η μόνη λύση είναι να κρατήσεις πατημένο το spacebar για ένα δευτερόλεπτο και να διάλεξεις από το μενού που βγαίνει την γλώσσα που θέλεις.έλεος Μεγάλο λάθος αν το έκαναν αυτό. Πριν λίγο καιρό δοκίμασα το νέο swiftkey και αυτός ήταν ένας λόγος για να ξαναγυρίσω στο παλιό καλό Swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts