kill_noob Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 στο SwiftKey υπάρχει τρόπος να έχουν δικό τους πλήκτρο το θαυμαστικό και το ερωτηματικό? Αν πατήσεις το 123 κάτω αριστερά υπάρχουν ξεχωριστά κουμπιά και για τα 2. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αν πατήσεις το 123 κάτω αριστερά υπάρχουν ξεχωριστά κουμπιά και για τα 2. το ξέρω αλλά ήθελα όπως στα άλλα πληκτρολόγια που συνήθως έχουν στην βασική τους διάταξη τα δύο αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Μπορείς να πατήσεις πάνω στο κουμπί της τέλειας (όχι συνεχόμενα) και να σύρεις αμέσως το δάχτυλο σου προς τα αριστερά. Είναι gesture για να μπαίνουν το θαυμαστικό και τα υπόλοιπα σημεία στίξης. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Μπορείς να πατήσεις πάνω στο κουμπί της τέλειας (όχι συνεχόμενα) και να σύρεις αμέσως το δάχτυλο σου προς τα αριστερά. Είναι gesture για να μπαίνουν το θαυμαστικό και τα υπόλοιπα σημεία στίξης.το ξερω αυτο .εγω ηθελα ξεχωριστα πληκτρα οπως γινεται σε οοοολα τα αλλα πληκτρολογια. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 το ξερω αυτο .εγω ηθελα ξεχωριστα πληκτρα οπως γινεται σε οοοολα τα αλλα πληκτρολογια. :mad: Πάντως δεν είναι το κλασσικό συνεχόμενο πάτημα που βγαίνουν έπειτα οι περισσότερες επιλογές. Απλά σέρνεις το δάχτυλο σου προς το πλήκτρο space. Ποια πληκτρολόγια έχουν το θαυμαστικό σε ξεχωριστό πλήκτρο στην πρώτη οθόνη; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Πάντως δεν είναι το κλασσικό συνεχόμενο πάτημα που βγαίνουν έπειτα οι περισσότερες επιλογές. Απλά σέρνεις το δάχτυλο σου προς το πλήκτρο space. Ποια πληκτρολόγια έχουν το θαυμαστικό σε ξεχωριστό πλήκτρο στην πρώτη οθόνη; Smart keyboard pro Εντάξει δεν μιλάω για qwerty :) EDIT: Η μαλλον μιλαω και για qwerty! A.I type keyboard! Edited November 27, 2012 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" εναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 παίδες μια βοήθεια. είναι λογικό το swiftkey 3 να χρησιμοποιεί 30 mb ram?? :confused: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 παίδες μια βοήθεια. είναι λογικό το swiftkey 3 να χρησιμοποιεί 30 mb ram?? :confused: Σε μένα είναι στα 26Mb. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εμενα 45... Πολυ βαρυ πάντως.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλά και το Swype beta τόσο τρώει.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 εγω οσα πληκτρολογια και αν εχω πανω στο κινητο παντα γυριζω στο smart keyboard pro....14 mb ram αλλα και 9 -πληκτρο αλφαριθμητικο layout οπως τα παλια κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δοκιμάστε και το νεο swiftkey flow beta να δείτε πόσο ωραίο είναι. Είναι και swype και κανονικό http://swiftkey.net/flow/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δοκιμάστε και το νεο swiftkey flow beta να δείτε πόσο ωραίο είναι. Είναι και swype και κανονικό http://swiftkey.net/flow/ Φαίνεται πολύ καλό!!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Σαν swype δεν είναι και τόσο καλό, αλλά είναι λογικό μιας και είναι η πρώτη έκδοση. Σίγουρα θα βελτιωθεί με τον καιρό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Σαν swype δεν είναι και τόσο καλό, αλλά είναι λογικό μιας και είναι η πρώτη έκδοση. Σίγουρα θα βελτιωθεί με τον καιρό. Δεν είναι τόσο καλό γιατί κάπου μπερδεύεται η πρόβλεψη της επόμενης λέξης με την λέξη που θέλεις να γράψεις .. Κάπου εδώ είναι το μπάχαλο για μένα. Θα το διορθώσουν φαντάζομαι. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Δεν είναι τόσο καλό γιατί κάπου μπερδεύεται η πρόβλεψη της επόμενης λέξης με την λέξη που θέλεις να γράψεις .. Κάπου εδώ είναι το μπάχαλο για μένα. Θα το διορθώσουν φαντάζομαι. Sent from my note Άλλο που δεν μου αρέσει καθόλου.. πως όταν πατάς μια προηγούμενη λέξη στο swype, σου βγάζει εναλλακτικές σε περίπτωση που έχεις κάνει λάθος, ενώ στο swiftkey πρέπει να την σβήσεις γράμμα γράμμα και πάλι από την αρχή. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 α)τ κλασσικο swiftkey ποση μνημη τρώει? β)το flow θα ενσωματωθεί στο κανονικό σαν feature ή θα είναι ξεχωριστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 στο swiftkey flow beta πως γινεται στα κεφαλαια να μην μου βάζει τόνους; επίσης το flow τι ειναι; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 στο swiftkey flow beta πως γινεται στα κεφαλαια να μην μου βάζει τόνους; επίσης το flow τι ειναι; Έτσι έχουν ονομάσει την λειτουργιά SWYPE. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Γινεται να βαλω το πληκτρολογιο που ειχα στην 2.3 σε ics ? Βασικα εχω συνηθiσει στο αριθμητικo κλασικο πληκτρολογιο και οχι στο qwerty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Γινεται να βαλω το πληκτρολογιο που ειχα στην 2.3 σε ics ? Βασικα εχω συνηθiσει στο αριθμητικo κλασικο πληκτρολογιο και οχι στο qwerty. Για ποια συσκευή μιλάς; Απευθύνσου καλύτερα στο αντίστοιχο θέμα, εναλλακτικά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4418988#post4418988 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) @sdaoulas βαλε smart keyboard pro και θα σωθεις Edited December 8, 2012 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Για ποια συσκευή μιλάς; Απευθύνσου καλύτερα στο αντίστοιχο θέμα, εναλλακτικά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4418988#post4418988 Οκ σορρυ το arc s εχω, εβαλα το smart keyboard pro φαινεται καλο αλλα το Τ9 βλεπω οτι δεν κανει κι πολλα. Ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Άλλο που δεν μου αρέσει καθόλου.. πως όταν πατάς μια προηγούμενη λέξη στο swype, σου βγάζει εναλλακτικές σε περίπτωση που έχεις κάνει λάθος, ενώ στο swiftkey πρέπει να την σβήσεις γράμμα γράμμα και πάλι από την αρχή. Κρατάς πατημένο το backspace και την σβήνει ολόκληρη την λέξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 το κλασσικο του android που εχω εγω τρωει 11...δεν το εχω αλλαξει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts