rtifosi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Χωρίς να είμαι επιθετικός κτλ, τι λεξικό greeklish θες να βρεις ακριβώς; Υπάρχουν κανόνες και υπάρχουν και λεξικά greeklish; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 χρησιμοποιήσω και εγώ το Swype Dragon εδώ και αρκετό καιρό , Είναι όντως πολύ καλό, απλά έχω παρατηρήσει ορισμένες φορές κάποιες εύκολες λέξεις δεν μπορεί να βρει την ορθογραφία τους. Μήπως το έχετε παρατηρήσει ? Και τι μπορώ να κάνω ? Καλημέρα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 χρησιμοποιήσω και εγώ το Swype Dragon εδώ και αρκετό καιρό , Είναι όντως πολύ καλό, απλά έχω παρατηρήσει ορισμένες φορές κάποιες εύκολες λέξεις δεν μπορεί να βρει την ορθογραφία τους. Μήπως το έχετε παρατηρήσει ? Και τι μπορώ να κάνω ? Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα. Για πες ένα παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα. Για πες ένα παράδειγμα. οκ , οταν το ξανασυναντήσω σε κάποια λέξη να μου το κάνει θα στείλω μύνημα .... Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Η Microsoft εξαγόρασε την SwiftKey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Συγγνώμη που γυρίζω στο ίδιο θέμα, αλλά μόνο σε μένα στο swype μου πετάει πλέον πολύ συχνά λέξεις στη μέση της πρότασης με το πρώτο γράμμα κεφάλαιο;; Ακόμα και σε μορφή διόρθωσης; Υπάρχει και η λέξη με μικρά κανονικά στο λεξικό... Επίσης γράφω "είμαι", το έχω γράψει ολόσωστα και μου το διορθώνει σε "είναι" 99% των περιπτώσεων. Και το κάνει και σε άλλες λέξεις. Δλδ εκεί που απλά πρέπει να τονίσει τη λέξη, και τίποτα άλλο, μου την αλλάζει τελείως... Έχουν αρχίσει να μου παίζουν τα νεύρα. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Τα ίδια θέματα με τον προλαλήσαντα με το Swype.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Συγγνώμη που γυρίζω στο ίδιο θέμα, αλλά μόνο σε μένα στο swype μου πετάει πλέον πολύ συχνά λέξεις στη μέση της πρότασης με το πρώτο γράμμα κεφάλαιο;; Ακόμα και σε μορφή διόρθωσης; Υπάρχει και η λέξη με μικρά κανονικά στο λεξικό... Επίσης γράφω "είμαι", το έχω γράψει ολόσωστα και μου το διορθώνει σε "είναι" 99% των περιπτώσεων. Και το κάνει και σε άλλες λέξεις. Δλδ εκεί που απλά πρέπει να τονίσει τη λέξη, και τίποτα άλλο, μου την αλλάζει τελείως... Έχουν αρχίσει να μου παίζουν τα νεύρα. Κάνω κάτι λάθος; Τα ίδια θέματα με τον προλαλήσαντα με το Swype.. Εδώ και πολλούς μήνες Δυστυχώς. Το κεφάλαιο στην παραπάνω πρόταση μπήκε μόνο του. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Έχει καταντήσει αηδία το θέμα. Ενώ στη αρχή ήταν μία χαρά μετά από καιρό έχει πάρει τη κάτω βόλτα. Επίσης κάνει και κάτι αλλά... Αντί για "Άμα" μου βγάζει "Αμ Α". Μία φορά λογικά θα το πάτησα και από τότε βάζει μόνο αυτό. Υπόψιν δεν γίνεται να το διαγράψω. Και αλλά πολλά αντίστοιχα. Τους τα έγραψα και στο feed αλλά μάλλον μας έχουν γραμμένους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αρχίζουν και λιγοστεύουν οι επιλογές. Το TouchPal αποφάσισε ότι είναι καλή ιδέα να βγάζει full screen διαφήμιση με τον γελοίο τίτλο daily review. Από τις χειρότερες ιδέες που έχω δει. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Θα έμαθε φυσικά για το deal του swiftkey και πήρε ανάποδες lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αρχίζουν και λιγοστεύουν οι επιλογές. Το TouchPal αποφάσισε ότι είναι καλή ιδέα να βγάζει full screen διαφήμιση με τον γελοίο τίτλο daily review. Από τις χειρότερες ιδέες που έχω δει. Εδώ και πολύ καιρό ήταν το βασικό μου πληκτρολόγιο, αλλά οι συνεχείς ειδοποιήσεις να συγχρονίσω με το cloud και οι διαφημίσεις έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ ενοχλητικά. Κρίμα, γιατί συνολικά με βόλευε περισσότερο από Swiftkey και Swype. Καμιά άλλη ιδέα υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 στην αρχη νομιζα οτι ηταν κανενας ιος. Την δευτερη φορα καταλαβα οτι ηταν απο το TouchPal. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δλδ εκεί που γράφετε σας πετάει διαφήμιση σε όλη την οθόνη στο άσχετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δλδ εκεί που γράφετε σας πετάει διαφήμιση σε όλη την οθόνη στο άσχετο; Για όταν γράφεις έχει διαφημίσεις πάνω στο πληκτρολόγιο (στις προτάσεις). Το full screen βγαίνει σε άκυρες στιγμές. Δυστυχώς ακόμα κι έτσι εξακολουθεί να έχει καλύτερο λεξικό από το swiftkey και καλύτερο interface για τάμπλετ από το Swype. Αναγκαστικά το βάζω στο τάμπλετ. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εγώ έχω πληρώσει SwiftKey και fleksy, ωστόσο τώρα τελευταία χρησιμοποιώ περισσότερο το SwiftKey που έγινε και δωρεάν. Αν κάνουν καμία τέτοια βλακεία με διαφημίσεις θα τους κάνω φασαρία και θα απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω. Δεν θα ανεχτώ ποτέ διαφημίσεις στο πληκτρολόγιο σε κάτι που πλήρωσα μάλιστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλά και δεν βάζουν επιλογή να πληρώσει όποιος θέλει για να τις κόψει; Πάμε καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλά και δεν βάζουν επιλογή να πληρώσει όποιος θέλει για να τις κόψει; Πάμε καλά; Αντί για αγορά έχουν κάτι σαν ενοίκιο. Περίπου 3 ευρώ το χρόνο. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Η συνδρομή στο TouchPal είναι 5,47€ το χρόνο. Εντάξει δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά είναι το μοναδικό πληκτρολόγιο που με έχει βολέψει και έχω φτιάξει ένα απίστευτο λεξικό στα 3 χρόνια που το χρησιμοποιώ. Οπότε αναγκαστικά θα πληρώνω τη συνδρομή για να γλιτώσω τις διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Η συνδρομή στο TouchPal είναι 5,47€ το χρόνο. Εντάξει δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά είναι το μοναδικό πληκτρολόγιο που με έχει βολέψει και έχω φτιάξει ένα απίστευτο λεξικό στα 3 χρόνια που το χρησιμοποιώ. Οπότε αναγκαστικά θα πληρώνω τη συνδρομή για να γλιτώσω τις διαφημίσεις Εγώ θα έλεγα να μην επιδοκιμάζεις τέτοιες στρατηγικές. Πληκτρολόγιο με συνδρομή; Υπάρχουν και άλλα πολύ καλά πληκτρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εγώ θα έλεγα να μην επιδοκιμάζεις τέτοιες στρατηγικές. Πληκτρολόγιο με συνδρομή; Υπάρχουν και άλλα πολύ καλά πληκτρολόγια. Δεν υπάρχουν άλλα. Αλλά ακόμα και αν υπάρξουν, δεν πετάς μια βιβλιοθήκη 3ων ετών για να γλιτώσεις 5 ευρώ... Και εγώ με συνδρομή το έχω και δεν τα λυπάμαι καθόλου τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εντάξει Παιδιά Όπως βολεύει τον καθένα. Άλλοι δώσαμε 1€ για πάντα για το κορυφαίο SWYPE και άλλοι γουστάρουν να δίνουν 5€/ χρόνο για άλλα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εντάξει Παιδιά Όπως βολεύει τον καθένα. Άλλοι δώσαμε 1€ για πάντα για το κορυφαίο SWYPE και άλλοι γουστάρουν να δίνουν 5€/ χρόνο για άλλα. Το "κορυφαίο" Swype έχει τον χειρότερο τρόπο αλλαγής γλώσσας, είναι βαρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα κι έχει μακράν το χειρότερο interface για τάμπλετ, γεμάτο με άχρηστα κουμπιά. Άλλος βολεύεται με το ένα άλλος με το άλλο. Τι να κάνουμε; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εντάξει Παιδιά Όπως βολεύει τον καθένα. Άλλοι δώσαμε 1€ για πάντα για το κορυφαίο SWYPE και άλλοι γουστάρουν να δίνουν 5€/ χρόνο για άλλα. Ναι βλέπεις είμαι χαζός και μου αρέσει να δίνω 5€ το χρόνο. Αγορασμένο έχω και το Swype και το swiftkey και έχω δοκιμάσει και το fleksy. Κανένα δεν με έκανε να αφήσω το TouchPal. Για να τα δίνω λοιπόν αυτά τα 5€ κάτι θα μου κάνει περισσότερο από τα άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Το "κορυφαίο" Swype έχει τον χειρότερο τρόπο αλλαγής γλώσσας, είναι βαρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα κι έχει μακράν το χειρότερο interface για τάμπλετ, γεμάτο με άχρηστα κουμπιά. Άλλος βολεύεται με το ένα άλλος με το άλλο. Τι να κάνουμε; Ξαναλέω, ο καθένας βολεύεται όπως του αρέσει. Αλλά είναι λάθος να λες έχει το χειρότερο τάδε, γιατί για μένα μπορεί να είναι το καλύτερο. Όλα αυτά που λες, δεν ισχύουν για μένα. Τουλάχιστον για τα 2 κινητά και το ταμπλετ που δουλεύω. Τώρα αν παίζει καμιά ασυμβατότητα με τις συσκευές σου και ζοριζεσαι, δεν μπορώ να το ξέρω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts