Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ. Το κατεβάζω τώρα. Οπότε μετά πατάω ή όχι ενημέρωσ;

Και βασικά...... φίλη είμαι....

Όταν δοκίμασα την επιλογή ενημέρωση μέσα από την εφαρμογή, δεν έγινε τίποτα. Μου είπε πως δεν υπήρχε ενημέρωση.

Έχω κρατήσει αυτό το link και την τελευταία ενημέρωση την έκανα από εκεί

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Στην ενημέρωση μου λέει και μένα ότι είναι updated μέσα από την εφαρμογή.

Στο link που δίνεις μου λέει:

"Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Samsung GT-I8190."

:S

Edited by opethmmad

Στην ενημέρωση μου λέει και μένα ότι είναι updated μέσα από την εφαρμογή.

Στο link που δίνεις μου λέει:

"Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Samsung GT-I8190."

:S

Πέρασα το apk που είχε δώσει ένας φίλος πριν μερικές σελίδες και είχε τα ελληνικά. Μετά έδωσε και αυτό το link. Έχω κάνει έτσι δυο ενημερώσεις.

Μπορείς να δεις στο κάτω μέρος και την έκδοση.

Πέρασα το apk που είχε δώσει ένας φίλος πριν μερικές σελίδες και είχε τα ελληνικά. Μετά έδωσε και αυτό το link. Έχω κάνει έτσι δυο ενημερώσεις.

Μπορείς να δεις στο κάτω μέρος και την έκδοση.

φίλε μου αυτό το post λες; γιατί αυτό έχω και εγώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4711323#post4711323

edit: Οκ, κατέβασα το 5.5.4 apk από το official site. Το έκανα εγκατάσταση πάνω από το 5.3.7.

Πήγα στις γλώσσες μέσα στην εφαρμογή, βρήκε τα ελληνικά και τα κατέβασε.

Τώρα δε δουλεύει το swiping όμως

Edited by opethmmad

φίλε μου αυτό το post λες; γιατί αυτό έχω και εγώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4711323#post4711323

Ναι αυτό πρέπει να ήταν και στο ποστ 946 είναι το λινκ που έβαλα πιο πάνω, αν και με μια αναζήτηση το βρίσκεις εύκολα.

Στην τελική όμως πολύ κακό για το τίποτα. Ότι και να δοκιμάσω, πάντα στο stock της 4.2.2.

Παρόλα αυτά όμως παραμένει ένα ολοκληρωμένο πληκτρολόγιο. Το κρατάω για δοκιμές.

Edited by cb600f

πέρασα και το 5.5.5 με ελληνικά. Αν ξέρει κανείς πώς ενεργοποιείται το swiping ας πει γιατι δεν δουλεύει τώρα. Προφανώς είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις :p

έλα φίλε στο κατέβασα και το ανέβασα στο zippyshare να το πάρεις από εκεί

http://www44.zippyshare.com/v/51949050/file.html

Ξεκινώντας από το μηδέν... κατέβασα από εδώ. Μέσα από την εφαρμογή κατέβασα τα ελληνικά.

Όταν δοκίμασα την επιλογή ενημέρωση μέσα από την εφαρμογή, δεν έγινε τίποτα. Μου είπε πως δεν υπήρχε ενημέρωση.

Έχω κρατήσει αυτό το link και την τελευταία ενημέρωση την έκανα από εκεί

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5

Έκανα από εδώ την ενημέρωση και μου βγήκε επιλογή να ξανακατεβασω τα ελληνικά όπως και έκανα. Δεν ξέρω ποια έκδοση είναι αλλά υπάρχει και το curve.

Φιλικά, Κατερίνα

Είναι πράγματι πολύ καλό έχω εντυπωσιαστεί... Άντε να δούμε πόσες φορές θα αλλάξουμε πληκτρολόγιο. Edited by Hierophant

Έκδοση 5.5.5; η τελευταία είναι η 5.4.4

Η δικιά μου είναι η 5.4.4 (έτσι λέει όταν μπω στη διαχείριση εφαρμογών )

Φιλικά, Κατερίνα

έχετε δίκιο παιδιά, έπαιζε νύστα μάλλον. Οι εκδόσεις που λέω βρίσκονται εδώ http://www.touchpal.com/en/downloads.html

These versions are offically released, but still in stablization.

ε λογικά γι αυτό δεν δούλευε το swiping ε. :lol:

Με πληκτρολόγιο Swype σε Note 2 και με χρήση γραφίδας κατά την σύνταξη μηνύματος, πως αφήνουμε κενό ανάμεσα στις λέξεις;
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Με πληκτρολόγιο Swype σε Note 2 και με χρήση γραφίδας κατά την σύνταξη μηνύματος, πως αφήνουμε κενό ανάμεσα στις λέξεις;

Κοίτα στις ρυθμίσεις. Τσέκαρε το αυτόματα διαστήματα.

Πως γίνεται στο SwiftKey να ψάχνει και στις επαφές; για παράδειγμα στην εφαρμογή των μηνυμάτων.

Δεν αναφέρομαι μόνο στα μικρά ονόματα, αλλά και στα επώνυμα, όπως κάνει το stock πληκτρολόγιο.

Μετά από λίγες μέρες χρήσης η εναλλαγή γλώσσας στο Swype κάνει πάρα πολύ χρόνο, 5 δευτερόλεπτα περίπου. Υπάρχει καμία λύση; αν κάνω clear data επανέρχεται και μετά πάλι τα ίδια. Με επανεκκίνηση του κινητού τίποτα, αν σταματήσω την εφαρμογή τα ίδια. Είναι πολύ κουραστικό.

Μετά από λίγες μέρες χρήσης η εναλλαγή γλώσσας στο Swype κάνει πάρα πολύ χρόνο, 5 δευτερόλεπτα περίπου. Υπάρχει καμία λύση; αν κάνω clear data επανέρχεται και μετά πάλι τα ίδια. Με επανεκκίνηση του κινητού τίποτα, αν σταματήσω την εφαρμογή τα ίδια. Είναι πολύ κουραστικό.

Και σε εμένα τα ίδια, αλλά μετά από επανεκκίνηση της συσκευής στρώνει. Νομίζω πως είναι θέμα του Swype, και ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

Και σε εμένα τα ίδια, αλλά μετά από επανεκκίνηση της συσκευής στρώνει. Νομίζω πως είναι θέμα του Swype, και ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

Ότι είναι θέμα Swype αυτό είναι σίγουρο, αλλά έχει 6 μήνες τώρα που το χρησιμοποιώ και δε λένε να το φτιάξουν. Το άτιμο όμως κάνει τα λιγότερα λάθη, γι' αυτό και δεν το αλλάζω παρόλο που έχει αυτό το πρόβλημα.

Ότι είναι θέμα Swype αυτό είναι σίγουρο, αλλά έχει 6 μήνες τώρα που το χρησιμοποιώ και δε λένε να το φτιάξουν. Το άτιμο όμως κάνει τα λιγότερα λάθη, γι' αυτό και δεν το αλλάζω παρόλο που έχει αυτό το πρόβλημα.

Κι εγώ πλέον δε βολεύομαι εύκολα άλλο πληκτρολόγιο, αλλά όντως αυτή η καθυστέρηση που έχει στην αλλαγή γλώσσας είναι κουραστική.

Όταν λέτε καθυστέρηση στην εναλλαγή γλώσσας τι ακριβώς εννοείτε?

Πατώντας το εικονίδιο Swype και σέρνοντας στο space κάνει 5 δευτερόλεπτα,η πατάτε space απλά περιμένοντας?

Στη δεύτερη περίπτωση είναι προβλεπόμενη η καθυστέρηση,στην πρώτη όχι.

me > you

Όταν λέτε καθυστέρηση στην εναλλαγή γλώσσας τι ακριβώς εννοείτε?

Πατώντας το εικονίδιο Swype και σέρνοντας στο space κάνει 5 δευτερόλεπτα,η πατάτε space απλά περιμένοντας?

Στη δεύτερη περίπτωση είναι προβλεπόμενη η καθυστέρηση,στην πρώτη όχι.

Την πρώτη εννοούν φυσικά, στην δεύτερη καθυστερεί απ' την αρχή έτσι κι αλλιώς.;)

Κσθφορά που χρχρησιμοποιώ το TouchPal μου δημιουργεί δύο άλμπουμ στις φωτογραφίες. Ένα με όλα τα skins και ένα με άσχετες φώτο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον ; ΜΜπορώ να κάνω κάτι ;
Φιλικά, Κατερίνα

Κσθφορά που χρχρησιμοποιώ το TouchPal μου δημιουργεί δύο άλμπουμ στις φωτογραφίες. Ένα με όλα τα skins και ένα με άσχετες φώτο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον ; ΜΜπορώ να κάνω κάτι ;

Με ένα διαχειριστή αρχείων βρες που είναι αποθηκευμένες αυτές οι φωτογραφίες (πιθανόν σε κάποιο φάκελο "touchpal"), και δημιούργησε ένα αρχείο με όνομα ".nomedia".

Με ένα διαχειριστή αρχείων βρες που είναι αποθηκευμένες αυτές οι φωτογραφίες (πιθανόν σε κάποιο φάκελο "touchpal"), και δημιούργησε ένα αρχείο με όνομα ".nomedia".

O. K. ....τα κατάφερα. Ευχαριστώ.

Ρωτάω εδώ γιατί δεν ξέρω που να το γράψω.

Ξέρω ότι για να στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες πρέπει να βάλω εφαρμογή όπως το handsent. Με custom rom που έχω αλλάζει κάτι ; χθες δεν μπορούσα να στείλω και σήμερα με ενεργό το πληκτρολόγιο GSM στέλνει κανονικά με 160 χαρακτήρες (η stock εφαρμογή )

Έχω μπερδέψει κάτι εγώ ;

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Ξέρω ότι για να στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες πρέπει να βάλω εφαρμογή όπως το handsent. Με custom rom που έχω αλλάζει κάτι ; χθες δεν μπορούσα να στείλω και σήμερα με ενεργό το πληκτρολόγιο GSM στέλνει κανονικά με 160 χαρακτήρες (η stock εφαρμογή )

Έχω μπερδέψει κάτι εγώ ;

Υπάρχουν αρκετές προεγκατεστημένες εφαρμογές που υποστηρίζουν αποστολή 160 χαρακτήρων, λογικά η δικιά σου είναι μια από αυτές :)

Έχω μπερδέψει κάτι εγώ ;

πιθανότατα χρησιμοποιείς τον modded sms client της Cyanogen?

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου