pkatsaras Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Συγγνώμη smartphone με ics ελαφρύ με gps πυξίδες ένα καρο πράγματα φορτωμένο ,και δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα που έχουν κινητά με 30 euro ? Μήπως δεν το έχει βρει κανεις ? μήπως φταίει το λειτουργικό ? Η δεν έχει καν αισθητήρα φωτός ? Αν όντως δεν έχει τι να πω απαράδεκτο.Σιγά μην κάθομαι να ρυθμίζω την φωτεινότητα από μονος μου οποτε είμαι μέσα η έξω από κλειστό χορό. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αν και μου rthe ουρανοκατέβατο αυτό ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Ούτε στο προηγούμενο μου κινητό υπήρχε αλλά ούτε και σε φίλους μου ξέρω να υπάρχει αυτόματη φωτεινότητα...Μόνο από εφαρμογή από το play... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ούτε στο προηγούμενο μου κινητό υπήρχε αλλά ούτε και σε φίλους μου ξέρω να υπάρχει αυτόματη φωτεινότητα...Μόνο από εφαρμογή από το play... Το ερώτημα είναι άλλο: Έχει light sensor η συσκευη; Διότι αν δεν έχει, που θα τη βρει την αυτοματη φωτεινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 δεν έχει light sensor οπότε προφανώς δεν υπάρχει και ρύθμιση για αυτόματη φωτεινότητα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Το ερώτημα είναι άλλο: Έχει light sensor η συσκευη; Διότι αν δεν έχει, που θα τη βρει την αυτοματη φωτεινότητα; Σωστος. Το κινητό δεν έχει light sensor. Το λέει στο gsmarena. ''There is no ambient light sensor, which explains the lack of automatic brightness option.'' Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Σωστος. Το κινητό δεν έχει light sensor. Το λέει στο gsmarena. ''There is no ambient light sensor, which explains the lack of automatic brightness option.'' Έτσι. Αλλα το πρόβλημα δεν είναι αυτο. Δεν έχει, δεν έχει, τέλος. Έχει όμως δεύτερη κάμερα. Δεν έχει; Γιατι να μην έχει λοιπόν δυνατοτητα για βίντεοκλησεις μέσω παρόχου; Εδώ είναι το θέμα. Ενω έχει το hardware δεν τους "κόβει" να βάλουν και τη δυνατοτητα; Εγω άλλο τηλέφωνο εχω, αλλα αυτα με θυμωνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulagr Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Γεια σε ολους! Μετα την αναβαθμιση του λογισμικου οταν θελω να αναζητησω μια επαφη δεν μου βρισκει τιποτα....:confused: Παω Επαφες, παταω Αναζητηση επαφης βγαινει το "αναβαθμισμενο" πληκτρολογιο πατωντας το πρωτο γραμμα πρεπει να μου βγαλει αποτελεσματα αλλα.... δε βρεθηκαν επαφες που αντιστοιχουν μου γραφει....:confused::confused: Να ξαναφορτωσω τις επαφες απο το back up του LG suite?? (σημειωση: αν δημιουργησω καποια νεα επαφη μου την βρισκει...) Επισης τι σημαινει ICS που ελεγαν καποιοι φιλοι πιο πανω?? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Γεια σε ολους! Μετα την αναβαθμιση του λογισμικου οταν θελω να αναζητησω μια επαφη δεν μου βρισκει τιποτα....:confused: Παω Επαφες, παταω Αναζητηση επαφης βγαινει το "αναβαθμισμενο" πληκτρολογιο πατωντας το πρωτο γραμμα πρεπει να μου βγαλει αποτελεσματα αλλα.... δε βρεθηκαν επαφες που αντιστοιχουν μου γραφει....:confused::confused: Να ξαναφορτωσω τις επαφες απο το back up του LG suite?? (σημειωση: αν δημιουργησω καποια νεα επαφη μου την βρισκει...) Επισης τι σημαινει ICS που ελεγαν καποιοι φιλοι πιο πανω?? Ευχαριστω!! Κάνε εξαγωγή των επαφών στην SD, διέγραψέ τες και ξαναπέρνα τες. Επίσης πήγαινε στις επιλογές και βάλε στην εμφάνιση να φαίνονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου, αν δεν έχεις επαφές στην σιμ π.χ. που θέλεις να φαίνονται. ICS (icecream sandwich) είναι η ονομασία της έκδοσης του λογισμικού που τρέχει το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisazen Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μπορεί κάποιος κάτοχος να διαφωτίσει αν υποστηρίζει TV-OUT από το USB (MHL); Το έψαξα λίγο στο Internet και καταλήγω πως μάλλον όχι αν και κάποια previews έλεγαν ότι θα έχει.... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulagr Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ευχαριστω πολυ pkatsaras θα σου πω συντομα τι εγινε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1964 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Μια βοήθεια βρε παιδιά σας παρακαλώ, είμαι λίγο άσχετος, έχω το optimus P700, αν θέλω να μεταφέρω κάτι στην SD ποιον φάκελο να επιλέξω? όταν συνδέω το τηλέφωνο με το PC, μου βγάζει ένα σωρό φακέλους, πως λέγεται ο φάκελος της SD? Και πως ,μπορώ να έχω πρόσβαση μέσα απ το τηλέφωνο στα αρχεία της SD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzantonis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παιδια καλησπερα σας! Εχω ενα προβλημα ! Πριν το εικονιδιο του ημερολογιου εδειχνε την σωστη ημερομηνια! Τωρα κολλαει στην ημερομηνια που κανει επανεκινηση και μολις ξανακανεις επανεκινηση επιστρεφει και κολλαει παλι μεχρι την επομενη επανεκινηση! Τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Κάτι παρόμοιο μου έκανε και έφταιγε κάποια εφαρμογή που ειχα κατεβάσει. Ρίξε μια ματιά αν φταίει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλημέρα μια εφαρμογή που περνάς τις εφαρμογές σου στην κάρτα sd ποιά είναι και γίνεται σ'αυτό το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση για οποίων γνωρίζει.Για την πρόσβαση στο διαδίκτυο από το δίκτυο της κινητής(ενεργοποιημένο από την vodafon) πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο τηλ εκτός από την "ενεργοποίηση δεδομένων "? γιατί προσπαθώ να συνδεθώ και δεν γίνετε τίποτα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση για οποίων γνωρίζει.Για την πρόσβαση στο διαδίκτυο από το δίκτυο της κινητής(ενεργοποιημένο από την vodafon) πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο τηλ εκτός από την "ενεργοποίηση δεδομένων "? γιατί προσπαθώ να συνδεθώ και δεν γίνετε τίποτα. Ευχαριστώ Επικοινώνησε με το τμήμα της voda και πες ότι θες τις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση δεδομένων στην συσκευή...Για να δεις αν υπάρχουν πριν πάρεις τηλέφωνο στην voda μπες Ρυθμίσεις->Περισσότερα->Δίκτυα Κινητής->Ονόματα Σημείου Πρόσβασης. Εκεί πρέπει αν είναι ενεργοποιημένο, να σου έχει 2 ονόματα, ένα για τα δεδομένα (θα έχει και μια μπίλια δίπλα) και ένα για MMS. Αν έχει και δε μπαίνει σημαίνει ότι κάποιες ρυθμίσεις δεν είναι σωστές, αν δεν έχει τότε πρέπει να βάλεις. Σε κάθε περίπτωση η vodafone θα σε εξυπηρετήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 pkatsaras σε ευχαριστώ για την απάντηση. ενώ είχε τις ρυθμίσεις το κιν , προφανώς κάτι δεν ήταν σωστό.μου ξανά έστειλαν από vodafon ένα μήνυμα διαμόρφωσις ,και αφού ξανά έκανα εγκατάσταση μετά δούλεψε κανονικά. σ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulagr Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Κάνε εξαγωγή των επαφών στην SD, διέγραψέ τες και ξαναπέρνα τες. Επίσης πήγαινε στις επιλογές και βάλε στην εμφάνιση να φαίνονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου, αν δεν έχεις επαφές στην σιμ π.χ. που θέλεις να φαίνονται. ICS (icecream sandwich) είναι η ονομασία της έκδοσης του λογισμικού που τρέχει το κινητό μας. Ευχαριστω φιλε μου pkatsaras εκανα αυτο που ειπες και ειναι οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarosi Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) μηπως μπορει καποιος να γραψει τι κολπα γινονται με το πατημα δυο κουμπιων.(συνδυασμοι) και αν υπαρχει δυνατοτητα να αποριπτει τα τηλεφωνα που δεν ειναι καταχωρημενα στις επαφες του τηλεφωνου(οπως κανει το gc900),επισεις και πως σβηνουν τα προγραμματα που καποια τρεχουν αθελα μας Edited October 5, 2012 by sarosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Γραμματοσειρά πως αλλάζουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλησπέρα! θα ήθελα τη γώμη σας αν αξίζει να πάρω το lg L7 ή το samsung galaxy s2. Εχω μια αναβαθμιση και μου βγαίνουν το ίδιο! Ειστε ευχαριστημένοι απο το optimus? Mπορώ να βάλω gps? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλησπέρα! θα ήθελα τη γώμη σας αν αξίζει να πάρω το lg L7 ή το samsung galaxy s2. Εχω μια αναβαθμιση και μου βγαίνουν το ίδιο! Ειστε ευχαριστημένοι απο το optimus? Mπορώ να βάλω gps? Ευχαριστω! s2 με κλειστά μάτια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Επειδη το s2 είναι πιο παλιό μήπως έχει πρόβλημα με τις επόμενες αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Επειδη το s2 είναι πιο παλιό μήπως έχει πρόβλημα με τις επόμενες αναβαθμίσεις? jelly bean θα πάρει σίγουρα, τώρα για επόμενες δεν ξέρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 να κάνω και άλλη μία ερωτηση? το L7με τo L5 έχουν τοση διαφορα που να δικαιολογούν την διαφορα στην τιμή τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Endermyp Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 φιλε μου, s2 απο τ αποδυτηρια. εκτος απο το σχεδιασμο, το lg και ιδιως η σειρα λ5-λ7 ειναι ετη φωτος πισω. ψαξε λιγο ν αποκτησεις κ προσωπικη αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts