aegina24 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 https://www.dropbox.com/s/j36wkzg51ilguri/2012-05-09%2016.41.57.png Αυτή είναι η διάρκεια της μπαταρίας όταν χρησιμοποιείται σαν τηλέφωνο. Με data συνεχώς on, με skype συνεχώς on, αρκετά τηλέφωνα και mails την ημέρα, αλλά με ανοιχτή την οθόνη μόνο για όση ώρα χρειαζόταν για να πραγματοποιήσω τα τηλέφωνα μου και να ελέγξω τα mail μου. Απόλυτα ικανοποιημένος. Αν κάποιος το χρησιμοποιεί σαν tablet τα δεδομένα αλλάζουν... Πολύ καλά να σε ρωτήσω τη φωτεινότητα πόσο % την έχεις. Εμένα πάλι 1 ημέρα και 7 ώρες με wifi πάντα on, data on, τηλέφωνα, mails και φωτεινότητα στο auto (αν και το βράδυ το κατεβάζω πολύ!). Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampisflou Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Χαιρετώ την παρέα. Βρίσκομαι και εγώ στη διαδικασία αξιολόγησης της συσκευής ως υποψήφιος αγοραστής. Μετά από αρκετή έρευνα στο νετ και έχοντας γράψει ώρες στο youtube, τα δύο σημεία που με χαλάνε μέχρι τώρα είναι το S-off και η ποιότητα του βίντεο του HOX. Όσον αφορά το S-off, ή μάλλον την έλλειψή του, δυσκολεύομαι να ξεπεράσω το γεγονός, καθώς έχω αλλεργία σε οποιαδήποτε μορφή περιορισμού στις συσκευές που αγοράζω. Ελπίζω να ξυπνήσει η αγαπημένη HTC και να επιτρέψει έστω και με unofficial leak να χαρούμε τη δημιουργία της όπως πρέπει. Φυσικά πρόκειται για προσωπικό κόλλημα που δεν απασχολεί την πλειονότητα του αγοραστικού κοινου. Εξάλλου δεν βιάζομαι και μπορώ να περιμένω λίγο. Στο δεύτερο θέμα που κολλάω, και σχετίζεται με την ποιότητα των 1080p βίντεο, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Τα μέχρι τώρα δείγματα που παρακολούθησα μοιάζουν να έχουν πολλά σπασίματα και υποψία lag. Επίσης το λογισμικό σταθεροποίησης δεν φαίνεται να είναι το καλύτερο που υπάρχει. Λογικά για τα σπασίματα σε μεγάλο βαθμό φταίει και το android, αφού τα είδα (σε μικρότερο βαθμό) και σε δείγματα των Sii και Siii. Σε αυτό το σημείο, θα σας ζητήσω να συνδράμετε με τις εμπειρίες σας και αν δεν είναι δύσκολο με δείγματα από τις δικές σας συσκευές. Οι περισσότεροι έχετε τις τελευταίες αναβαθμίσεις του firmware, οπότε έχω μεγάλη περιέργια να δω αν είναι ομαλότερα από αυτά που υπάρχουν ήδη στο youtube. Συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο ποστ, αλλά είναι σκέψεις που με απασχολούν καιρό τώρα, όπως επίσης και το SAR του κινητού, το οποίο δε βρίσκω πουθενά. Είχα διαβάσει στο xda για 0, 8κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρος πως η πηγή ήταν αξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Πολύ καλά να σε ρωτήσω τη φωτεινότητα πόσο % την έχεις. Εμένα πάλι 1 ημέρα και 7 ώρες με wifi πάντα on, data on, τηλέφωνα, mails και φωτεινότητα στο auto (αν και το βράδυ το κατεβάζω πολύ!). Την έχω στο αυτόματο διότι έχω παρατηρήσει πως κάνει πολύ καλή διαχείρηση της φωτεινότητας (είναι όσο φωτεινό πρέπει) και έχει άμεση προσαρμογή σε εναλλαγές από εσωτερικό σε εξωτερικό χώρο. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αν δεν είναι στο αυτόματο και είναι ρυθμισμένο σε fix χαμηλή τιμή (π.χ. 40%), σε εξωτερικούς χώρους δε βλέπεις καλά ειδικά αν φοράς και γυαλιά ηλίου. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Να ρωτήσω κάτι. Αν το αγοράσω από expansys.gr ισχύει κανονικά η εγγύηση και στην χώρα μας. Θα μπορώ να απευθυνθώ δηλαδή στην εδώ αντιπροσωπεία της htc; Sorry αν έχει απαντηθεί ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Χαιρετώ την παρέα. Βρίσκομαι και εγώ στη διαδικασία αξιολόγησης της συσκευής ως υποψήφιος αγοραστής. Μετά από αρκετή έρευνα στο νετ και έχοντας γράψει ώρες στο youtube, τα δύο σημεία που με χαλάνε μέχρι τώρα είναι το S-off και η ποιότητα του βίντεο του HOX. Όσον αφορά το S-off, ή μάλλον την έλλειψή του, δυσκολεύομαι να ξεπεράσω το γεγονός, καθώς έχω αλλεργία σε οποιαδήποτε μορφή περιορισμού στις συσκευές που αγοράζω. Ελπίζω να ξυπνήσει η αγαπημένη HTC και να επιτρέψει έστω και με unofficial leak να χαρούμε τη δημιουργία της όπως πρέπει. Φυσικά πρόκειται για προσωπικό κόλλημα που δεν απασχολεί την πλειονότητα του αγοραστικού κοινου. Εξάλλου δεν βιάζομαι και μπορώ να περιμένω λίγο. Στο δεύτερο θέμα που κολλάω, και σχετίζεται με την ποιότητα των 1080p βίντεο, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Τα μέχρι τώρα δείγματα που παρακολούθησα μοιάζουν να έχουν πολλά σπασίματα και υποψία lag. Επίσης το λογισμικό σταθεροποίησης δεν φαίνεται να είναι το καλύτερο που υπάρχει. Λογικά για τα σπασίματα σε μεγάλο βαθμό φταίει και το android, αφού τα είδα (σε μικρότερο βαθμό) και σε δείγματα των Sii και Siii. Σε αυτό το σημείο, θα σας ζητήσω να συνδράμετε με τις εμπειρίες σας και αν δεν είναι δύσκολο με δείγματα από τις δικές σας συσκευές. Οι περισσότεροι έχετε τις τελευταίες αναβαθμίσεις του firmware, οπότε έχω μεγάλη περιέργια να δω αν είναι ομαλότερα από αυτά που υπάρχουν ήδη στο youtube. Συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο ποστ, αλλά είναι σκέψεις που με απασχολούν καιρό τώρα, όπως επίσης και το SAR του κινητού, το οποίο δε βρίσκω πουθενά. Είχα διαβάσει στο xda για 0, 8κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρος πως η πηγή ήταν αξιόπιστη. Σωστα παρατηρησες στα 1080 υπάρχουν κάποια σπασιματα τα οποία εμφανίζονται σε ειδικές περιπτώσεις που σπάνια θα χρειαστεί να τραβηξεις. Δεν νομίζω ότι θα σταθείς ποτε να κινηματογραφεις αυτοκίνητα να περνάνε. Συνήθως τραβάω σε 720 γιατι δεν έχω συσκευη σε ανάλυση 1080 να τα προβάλλω. Δεν έχω τεσταρει ακόμα αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τα τελευταία updates. Πάντως καποια βίντεο που είχα τραβήξει με την 1.28 στα 1080 με κίνηση δεν ήταν άσχημα. Συγκεκριμένα αυτο που σου ανέβασα είναι υπο αρκετα δύσκολες συνθήκες. Πρώτον είναι σε κλειστό χώρο με κακο και περίεργο φωτισμο, δεύτερον έχει κίνηση προς δυο κατευθύνσεις. Κυκλική και ταυτόχρονα πάνω κάτω. Προσοχή στα πρώτα δευτερόλεπτα κάτι που μοιάζει με έντονο σπάσιμο, είναι εναλλαγή ζουμαρίσματος. Πάντως με απόλυτη ειλικρίνεια περισσότερο μ ενοχλούσε στο Sii το χάσιμο του focus που είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει blur το βίντεο σε διάφορα σημεία. Τότε είχαμε βρει λύσει με την εφαρμογη LG Camera. Και τώρα λένε στο XDA ότι η ίδια εφαρμογη με κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις βελτιώνει το βίντεο στα 1080. Δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα για να σου πω. http://db.tt/uD6PE4Kz Τώρα για το root παρόλο που δεν σκοπεύω να φλασαρω θα το ήθελα για backup και για κάποια tweaks. Σίγουρα θα βγουν κάποια που θα βελτιώνουν την κάμερα. Για το sar πιστεύω ότι θα βρίσκεται στα επίπεδα των προηγούμενων συσκευών της HTC. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Να ρωτήσω κάτι. Αν το αγοράσω από expansys.gr ισχύει κανονικά η εγγύηση και στην χώρα μας. Θα μπορώ να απευθυνθώ δηλαδή στην εδώ αντιπροσωπεία της htc; Sorry αν έχει απαντηθεί ήδη. Φυσικά, κανονικότατα ισχύει η εγγύηση του εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Sar: 0.909W/Kg@10g (head) 0.706W/Kg@10g (body) Από την συσκευασία της συσκευής. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampisflou Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Συγκεκριμένα αυτο που σου ανέβασα είναι υπο αρκετα δύσκολες συνθήκες. Πρώτον είναι σε κλειστό χώρο με κακο και περίεργο φωτισμο, δεύτερον έχει κίνηση προς δυο κατευθύνσεις. Κυκλική και ταυτόχρονα πάνω κάτω. Sar: 0.909W/Kg@10g (head) 0.706W/Kg@10g (body) Από την συσκευασία της συσκευής. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες και διαφωτιστικές απαντήσεις! Από το κλιπάκι που ανέβασε ο συμφορουμίτης Te_salat, απουσίαζαν τα σταθερά σημεία, είχε συνεχή κίνηση, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να αντιληφθώ τι παίζει. Ακόμη και έτσι όμως, με βοήθησε, αφού ήταν κλάσεις ανώτερο από όσα έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα στο youtube. Δεν καταλαβαίνω πώς υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα δείγματα ενός ίδιου μοντέλου. Σε άλλες περιπτώσεις (youtube) υπάρχει τόσο stuttering που παθαίνω ίλιγγο παρακολουθώντας τα. Το κυριότερο πρόβλημα του βίντεο είναι ο μάλλον κακός αλγόριθμος σταθεροποίησης της HTC. Αυτό είναι θετικό γιατί πρόκειται για θέμα software, άρα λύνεται, το εάν και το πότε είναι ένα θέμα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdf1407 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μπορει καποιος να πει αν υπαρχουν καποια προγραμματα απο τα προεγκατεστημενα που μαλλον ειναι αχρηστα να κανω unistall σε ΗΟΧ. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Να υποθέσω χωρίς root δεν υπάρχει τρόπος για unlock από τα volume buttons έτσι; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες και διαφωτιστικές απαντήσεις! Από το κλιπάκι που ανέβασε ο συμφορουμίτης Te_salat, απουσίαζαν τα σταθερά σημεία, είχε συνεχή κίνηση, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να αντιληφθώ τι παίζει. Ακόμη και έτσι όμως, με βοήθησε, αφού ήταν κλάσεις ανώτερο από όσα έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα στο youtube. Δεν καταλαβαίνω πώς υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα δείγματα ενός ίδιου μοντέλου. Σε άλλες περιπτώσεις (youtube) υπάρχει τόσο stuttering που παθαίνω ίλιγγο παρακολουθώντας τα. Το κυριότερο πρόβλημα του βίντεο είναι ο μάλλον κακός αλγόριθμος σταθεροποίησης της HTC. Αυτό είναι θετικό γιατί πρόκειται για θέμα software, άρα λύνεται, το εάν και το πότε είναι ένα θέμα βέβαια. Φίλε μου ξαναλέω ότι στο YouTube δύσκολα θα βρεις αντικειμενικές απόψεις. Εγω ανέβασα το βίντεο όπως είναι αποθηκευμένα στην συσκευη μου. Το που πάσχει η κάμερα του HTC το έχω γράψει πολλές φορές. Το βέβαιο είναι ότι στον 85% των περιπτώσεων που θα χρειαστείς να τραβηξεις μια φωτογραφία η βίντεο θα σε αφήσει ικανοποιημένο. Συν ότι με την συμπίεση που έχουν πιάνουν τον απο 50-60% λιγότερα ΜΒ απο τις αντίστοιχες υλοποιησεις άλλων συσκευών. Σε 1080p το ένα λεπτο αντιστοιχεί σε 100ΜΒ. Μια φωτο απο 1.2 εώς 1.9 ΜΒ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Sar: 0.909W/Kg@10g (head) 0.706W/Kg@10g (body) Από την συσκευασία της συσκευής. :XΤο sar στο κεφάλι δεν είναι πολύ υψηλό;!;!;:blink: Edited May 30, 2012 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 :XΤο sar στο κεφάλι δεν είναι πολύ υψηλό;!;!;:blink: Μια χαρά είναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 :XΤο sar στο κεφάλι δεν είναι πολύ υψηλό;!;!;:blink: Εγώ θα έλεγα ούτε υψηλό πολύ αλλά ούτε και από τα χαμηλότερα. Δυστυχώς δεν έχω τη συσκευή για να δώ αν θα με τσούζει μετά από μια κλήση κάποιας διάρκειας. Υπάρχουν πάντως και handsfree kai bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Επειδή έχω ψιλοβαρεθεί να περιμένω να τελειώσουν οι "γνωστές" παρτίδες του expansys κι επειδή βλέπω πως η τιμή του εκεί ανέβηκε κι άλλο (μαζί με τα μεταφορικά) στα 575 ευρώ τη στιγμή που στο skroutz βρίσκεις και με 530 ευρώ, τα καταστήματα αυτά είναι κοινώς αποδεκτά κι ασφαλή; Επίσης τηλεφωνικά γνωστοποιούν τον αριθμό παραγωγής αν τους ρωτήσω; Καμία πρόταση καταστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Θεωρώ ότι όταν σβήνονται posts που δεν έχουν τίποτα μεμπτό, θα πρέπει πρώτα να ενημερώνεται ο γράφων, ώστε να κάνει τροποποίηση το κείμενό του και να διορθώνει ό,τι δεν είναι σωστό. Είχα ένα μήνυμα με κεφαλαία επειδή το έγραψα από το κινητό και τα έκανε αυτόματα κεφαλαία, όπου αναφερόμουν σε αυτήν την προστασία οθόνης που αγόρασα από το ebay: http://www.ebay.com/itm/120913363983?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_4334wt_1267 Ας τα ξαναγράψω λοιπόν... Η συγκεκριμένη ζελατίνα είναι αρκετά καλή, πιάνει το μεγαλύτερο μέρος του κινητού (και οθόνη και capacitive keys) με ένα μικρό κενό 1χλστ από πάνω και από κάτω και 2 χιλιοστών αριστερά και δεξιά (φτάνει στο 60% του μαύρου κομματιού δεξιά - αριστερά της οθόνης). Σας τις συνιστώ ανεπιφύλακτα, έρχονται και γρήγορα! Χθες, επίσης, παρέλαβα αυτή τη θήκη: http://www.ebay.com/itm/160796454103?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_4824wt_1267 σε λευκό, μαύρο και ανθρακί. Η λευκή ειναι ΦΟΒΕΡΗ!!!Τα άλλα χρώματα αρκετά καλά, με τη μαύρη να είναι η πιο αδιάφορη. Έχω το γκρι και νιώθω σαν να έχω το λευκό με αυτή τη θήκη!Είναι αρκετά σφιχτή, αρκετά καλή στην αίσθηση με το ζαγρέ αριστερά δεξιά που βοηθάει πολύ στο grip. Επιπλέον, έχει και "εξόγκωμα" από πίσω, καλύπτοντας και την κάμερα, ώστε να μην είναι εκτεθειμένη. Πολύ φθηνή (2Ευρώ περίπου) και η σχέση απόδοσης / τιμής είναι εκπληκτική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Επειδή έχω ψιλοβαρεθεί να περιμένω να τελειώσουν οι "γνωστές" παρτίδες του expansys κι επειδή βλέπω πως η τιμή του εκεί ανέβηκε κι άλλο (μαζί με τα μεταφορικά) στα 575 ευρώ τη στιγμή που στο skroutz βρίσκεις και με 530 ευρώ, τα καταστήματα αυτά είναι κοινώς αποδεκτά κι ασφαλή; Επίσης τηλεφωνικά γνωστοποιούν τον αριθμό παραγωγής αν τους ρωτήσω; Καμία πρόταση καταστήματος; Ας πούμε vnp.gr εμένα μου είχε πει από τηλεφώνου όλα τα serial κινητών που είχε στο κατάστημα.. Πολύ σωστός, το συζητάγαμε καμια ώρα.. :p Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Το sar στο κεφάλι δεν είναι πολύ υψηλό;!;!; Μια χαρά είναι. έχουμε φάει τόσο ακτινοβολία με τα πρώτα πρώτα κινητά που αυτά τα SAR είναι παίξε γέλασε για το κεφάλι μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, handsfree is the solution Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 παιδια θελω να αγορασω το hox εντος των ημερων και ειχα στο νου μου το ασπρο επειδη οπως λεγεται φαινεται πιο ομορφο.. οι τιμες στα σκρουτζομαγαζα εχουν απ οτι ειδα 80 ευρω διαφορα το ασπρο απ το μαυρο... Υπαρχει ελλειψη στο ασπρο ή καποιος αλλος συγκεκριμενος λογος για την διαφορασα αυτη στην τιμη? τι προτεινετε να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) παιδια θελω να αγορασω το hox εντος των ημερων και ειχα στο νου μου το ασπρο επειδη οπως λεγεται φαινεται πιο ομορφο.. οι τιμες στα σκρουτζομαγαζα εχουν απ οτι ειδα 80 ευρω διαφορα το ασπρο απ το μαυρο... Υπαρχει ελλειψη στο ασπρο ή καποιος αλλος συγκεκριμενος λογος για την διαφορασα αυτη στην τιμη? τι προτεινετε να κανω?Oχι δεν υπαρχει καποια αλλη διαφορα αναμεσα στο μαυρο και στο ασπρο.Το εχουν ριξει στη δημοπρασια οι μαυραγοριτες :lol: αναλογα την ζητηση και την διαθεσιμοτητα ανεβοκατεβαζουν τις τιμες.Εγω μαλον για το γρι θα παω.Καλα ειναι αν μπορεις να τα δεις και τα δυο για να αποφασισεις πιο σου αρεσει εσενα καλυτερα,για να μην το μετανιωνεις μετα. Edited May 31, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 ρε παιδα κατι ασχετο:επειδη το hox εσταλλει απο το expansys με το κουριερ chronopost ξερετε με ποιον συνεργαζεται στην ελλαδα?συμφωνα me tracking number εσταλλει στισ 30 και εφτασε σημερα ελλαδα.αν καποιοσ ξερει θε με υποχρεωσει.για να μην χαλασει το τοπικ ασ μου στειλλει pm Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 ρε παιδα κατι ασχετο:επειδη το hox εσταλλει απο το expansys με το κουριερ chronopost ξερετε με ποιον συνεργαζεται στην ελλαδα?συμφωνα me tracking number εσταλλει στισ 30 και εφτασε σημερα ελλαδα.αν καποιοσ ξερει θε με υποχρεωσει.για να μην χαλασει το τοπικ ασ μου στειλλει pm απο Ροδο κι εσυ ε? απο speedex θα παραλαβεις.. (Βενετοκλεων ειναι η οδος..) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Παιδια χρειαζεται τοκινητο screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Παιδια χρειαζεται τοκινητο screen protector? Όλα τα κινητα χρειάζονται. Απλα εγω δεν του βάζω γιατι σ αυτο το στυλ οθόνης δεν δείχνει καθόλου όμορφα. Επομένως προσέχω όσο γίνεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μηπως ξερει καποιος με τι ταχυτητα γινετε η αντιγραφη δεδομενων απο τον υπολογιστη στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts