Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μια υποψία ότι με το τελευταίο update, η μπαταρία εξαντλείται πολύ πολύ γρήγορα.

Ναι για να πω την αλήθεια και εγώ το πρόσεξα!Από χθες που έκανα το update σήμερα την κατάπιε τη μπατάρια...μισή μέρα με το ζόρι μου έβγαλε!

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην δική σου περίπτωση δεν πατάει καλά σ αυτή τη γωνια. Οπότε με την πίεση έχουμε παραμόρφωση του πάνελ της οθόνης και συνεπώς κυματισμο.

Θα σου πρότεινα να το δώσεις για αντικατάσταση.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάτι άλλο στο μέλλον.

η παραμορφωση του πανελ δεν κανει ζημια στην οθονη ? αν δεν μου κανει τπτ να το αφησω διοτι χρειαζεται τρεις βδομαδες η αντικατασταση κι επειδη το χρειαζομαι στη δουλεια δεν εχω ευκολα αυτη την ευχερεια ...

Παύλος

η παραμορφωση του πανελ δεν κανει ζημια στην οθονη ? αν δεν μου κανει τπτ να το αφησω διοτι χρειαζεται τρεις βδομαδες η αντικατασταση κι επειδη το χρειαζομαι στη δουλεια δεν εχω ευκολα αυτη την ευχερεια ...

Πρόβλημα θα σου δημιουργούσε αν συνέβαινε με την πίεση που ασκείς στην καθημερινή χρήση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ξερω αν εχει γραφτει εδω αλλα διαβαζα στο xda για τα προβληματα με την οθονη και γενικα οτι αλλο προβλημα εχει δημιουργηθει. Σε ενα poll που κοιταζα αυτοι που εχουν τις αρχικες παρτιδες των κινητων εχουν προβληματα που ειναι φτιαγμενα τον Μαρτιο. Ο τροπος για να δειτε ποτε ειναι η δικη σας παρτιδα ειναι απο το Serial Number.

XXYMDAABBBBB

XX = Manufacturing location

SZ = Shenzhen, China

SH = Shanghai, China

HT = Hsinchu, Taiwan

CH = Wuhan, China

Y = Year (2 = 2012)

M = Month (hex 1...C = 1 - 12 months)

D = Day (hex 1...9A..Z = 1 - 31 days)

AA = Part Code

BBBBB : Identification Number (decimal)

Το δικο μου ας πουμε ειναι HT241W1XXXXX

HT = Hsinchu, Taiwan

2 = 2012

4 = Απριλιος

1 = Πρωτη του μηνα

Οι παρτιδες που εχουν συνηθως το προβλημα ειναι οι 23 (2012, Μαρτιος)

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Δεν ξερω αν εχει γραφτει εδω αλλα διαβαζα στο xda για τα προβληματα με την οθονη και γενικα οτι αλλο προβλημα εχει δημιουργηθει. Σε ενα poll που κοιταζα αυτοι που εχουν τις αρχικες παρτιδες των κινητων εχουν προβληματα που ειναι φτιαγμενα τον Μαρτιο. Ο τροπος για να δειτε ποτε ειναι η δικη σας παρτιδα ειναι απο το Serial Number.

Το δικο μου ας πουμε ειναι HT241W1XXXXX

HT = Hsinchu, Taiwan

2 = 2012

4 = Απριλιος

1 = Πρωτη του μηνα

Οι παρτιδες που εχουν συνηθως το προβλημα ειναι οι 23 (2012, Μαρτιος)

Φίλε κι εμένα HT241W1 είναι κι έχω πρόβλημα με την οθόνη .. οπότε νομίζω λίγο όπως σου κάτσει η συσκευή είναι ..

Και κατι αλλο παιδια . Σημερα το πρωι με το που κτυπαει το ξύπνητηρι η συσκυη καιει .. Εγραφε 51 βαθμους το system info widget .. Δεν ξερω τι επαιζε .. Κλειστα wifi data κλπ . Απλα ηταν σε φορτιση εφτα ωρες ολο το βραδυ κι ακομα 92% ητανε .

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.
Παύλος

• Administrators
Ενδεχομένως κάποια εφαρμογή να έτρεχε στο background και να είχε υψηλά τα επίπεδα του επεξεργαστή.

Modpic.gif

Φίλε κι εμένα HT241W1 είναι κι έχω πρόβλημα με την οθόνη .. οπότε νομίζω λίγο όπως σου κάτσει η συσκευή είναι ..

Και κατι αλλο παιδια . Σημερα το πρωι με το που κτυπαει το ξύπνητηρι η συσκυη καιει .. Εγραφε 51 βαθμους το system info widget .. Δεν ξερω τι επαιζε .. Κλειστα wifi data κλπ . Απλα ηταν σε φορτιση εφτα ωρες ολο το βραδυ κι ακομα 92% ητανε .

Οπως σου εγραψε και ο @athanaso το πιθανοτερο να εχει κολλησει καποια εφαρμογη.Ειναι γνωστο το προβλημα αυτο με περιπτωσεις που κολλαει εφαρμογη (ειναι και αρκετες που ειναι κακογραμμενες και δημιουργουν διαφορα) και βλεπουμε την μπαταρια να αδειαζει εν ριπη οφθαλμου.Κανε μια επανεκινηση αν βλεπεις τετοιες καταστασεις,συνηθως το προβλημα λυνεται αμμεσα.

Κατι αλλο τωρα,θελω να ρωτησω τα παιδια που ηδη εχουν την συσκευη,απο θεμα bluetooth σε συζευξεις με ανοικτες ακροασεις αυτοκινητου,το εχει δοκιμασει κανεις να δουμε τι λεει και σε αυτον τον τομεα?

Edited by truckman

Μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει μέχρι πόσες συνεχόμενες φωτογραφίες βγάζει έχοντας πατημένο το κουμπί της κάμερας; Ευχαριστώ.

Οπως σου εγραψε και ο @athanaso το πιθανοτερο να εχει κολλησει καποια εφαρμογη.Ειναι γνωστο το προβλημα αυτο με περιπτωσεις που κολλαει εφαρμογη (ειναι και αρκετες που ειναι κακογραμμενες και δημιουργουν διαφορα) και βλεπουμε την μπαταρια να αδειαζει εν ριπη οφθαλμου.Κανε μια επανεκινηση αν βλεπεις τετοιες καταστασεις,συνηθως το προβλημα λυνεται αμμεσα.

Κατι αλλο τωρα,θελω να ρωτησω τα παιδια που ηδη εχουν την συσκευη,απο θεμα bluetooth σε συζευξεις με ανοικτες ακροασεις αυτοκινητου,το εχει δοκιμασει κανεις να δουμε τι λεει και σε αυτον τον τομεα?

Χρησιμοποιω κάθε μέρα αυτη την δυνατότητα. Με το που ανοίγεις το BT στο κινητο, συνδέεται αμέσως. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα ο ήχος στις κλήσεις είναι πολυ πιο καθαρός απ ότι στο SGS2.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χρησιμοποιω κάθε μέρα αυτη την δυνατότητα. Με το που ανοίγεις το BT στο κινητο, συνδέεται αμέσως. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα ο ήχος στις κλήσεις είναι πολυ πιο καθαρός απ ότι στο SGS2.

Σε ευχαριστω Κωστα,μου εβγαλες ενα βαρος σε αυτο το θεμα γιατι με ενδιαφερει αμμεσα.Πολλοι απο εμας χρησιμοποιουμε αυτα τα τηλεφωνα επαγγελματικα και καλα ειναι να ξερουμε τι παιζει σε ολους τους τομεις.

Σε ευχαριστω Κωστα,μου εβγαλες ενα βαρος σε αυτο το θεμα γιατι με ενδιαφερει αμμεσα.Πολλοι απο εμας χρησιμοποιουμε αυτα τα τηλεφωνα επαγγελματικα και καλα ειναι να ξερουμε τι παιζει σε ολους τους τομεις.

Με το μόνο που είχα πρόβλημα είναι στην σύνδεση του καναλιού της μουσικής. Ξέρεις ότι με BT συνδέεται ένα κανάλι για την συνομιλία κι ένα για την μουσική.

Στην αρχη δούλευε περίφημα. Κάποια στιγμή είπα να χρησιμοποιήσω αντι της ΟΕΜ εφαρμογής car, το car pro widget.

Μετα απ αυτο συνδέονταν η μουσική οπότε ήθελε. Το αφαιρεσα αλλα συνεχίστηκε το πρόβλημα. Όταν έχανε την σύνδεση έπρεπε να κλείσω και να ξανά ανοίξω το ΒΤ στο στερεοφωνικο. Απο χθες δεν ξέρω τι έγινε και δουλεύει κανονικα.

Όλα αυτα για μουσική. Η σύνδεση για τις κλήσεις δουλεύει υποδειγματικά.

Παιδια καλημερα η συσκευη μου απο την προηγουμενη Τεταρτη ειναι Γαλλια και μαλιστα μου στειλανε και μηνυμα οτι σε 3 εργασιμες ημερες θα την εξετασουν και αναλογα θα μου απαντησουν στο αιτημα μου για επιστροφη χρηματων που ζητησα σε πρωτη φαση η' αντικατασταση με σφραγισμενο καινουργιο σε τελικη...και ακομα περιμενω και απαντηση δεν παιρνω.:mad:

Σε οσους εγινε αντικατασταση η' επιστροφη χρηματων ποσες ημερες εκανε?

Ελεος εκει στην expansys πρεπει καθε μερα να τους τσιγκλαω?!

600 ευρω σκασαμε και απο τη πρωτη μερα επανεκκινησεις και ακομα τιποτα στο σημειο μηδεν στη τελικη δεν φταιω εγω επειδη ηταν ελλατωματικη η συγκεκριμενη συσκευη.Τι πρεπει να κανω δηλαδη.:mad::worry:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Με το μόνο που είχα πρόβλημα είναι στην σύνδεση του καναλιού της μουσικής. Ξέρεις ότι με BT συνδέεται ένα κανάλι για την συνομιλία κι ένα για την μουσική.

Στην αρχη δούλευε περίφημα. Κάποια στιγμή είπα να χρησιμοποιήσω αντι της ΟΕΜ εφαρμογής car, το car pro widget.

Μετα απ αυτο συνδέονταν η μουσική οπότε ήθελε. Το αφαιρεσα αλλα συνεχίστηκε το πρόβλημα. Όταν έχανε την σύνδεση έπρεπε να κλείσω και να ξανά ανοίξω το ΒΤ στο στερεοφωνικο. Απο χθες δεν ξέρω τι έγινε και δουλεύει κανονικα.

Όλα αυτα για μουσική. Η σύνδεση για τις κλήσεις δουλεύει υποδειγματικά.

Τωρα μπορει να βγουμε off topic αλλα ξερω οτι πολλοι απο εμας εχουμε αντιμετωπισει τετοιου ειδους προβληματα.Επειδη εχω ασχοληθει πολυ με αυτο το θεμα,εχω παρατηρησει οτι καποια στραβη που γινεται στο τηλεφωνο πολλες φορες κρασαρει το λογισμικο του στερεοφωνικου και μαλιστα σε πολλες περιπτωσεις,οπως σε εσενα,δεν επανερχεται αμμεσα,το γιατι τωρα,παραμενει αγνωστο.Καλα ειναι παντως να γινεται επανεκκινηση και στα δυο,στεροφωνικο-τηλεφωνο. Edited by truckman

Εγω παιδιά πάντως έχω προβλήματα με μουσική με ακουστικά Plantronics 903+ . Για κλήσεις λειτουργούν κανονικά όμως ..

Παύλος

Παιδια καλημερα η συσκευη μου απο την προηγουμενη Τεταρτη ειναι Γαλλια και μαλιστα μου στειλανε και μηνυμα οτι σε 3 εργασιμες ημερες θα την εξετασουν και αναλογα θα μου απαντησουν στο αιτημα μου για επιστροφη χρηματων που ζητησα σε πρωτη φαση η' αντικατασταση με σφραγισμενο καινουργιο σε τελικη...και ακομα περιμενω και απαντηση δεν παιρνω.:mad:

Σε οσους εγινε αντικατασταση η' επιστροφη χρηματων ποσες ημερες εκανε?

Ελεος εκει στην expansys πρεπει καθε μερα να τους τσιγκλαω?!

600 ευρω σκασαμε και απο τη πρωτη μερα επανεκκινησεις και ακομα τιποτα στο σημειο μηδεν στη τελικη δεν φταιω εγω επειδη ηταν ελλατωματικη η συγκεκριμενη συσκευη.Τι πρεπει να κανω δηλαδη.:mad::worry:

Το δικό μου το παρέλαβαν 26/4 και σήμερα με πήραν να με (ξανα)ρωτήσουν τι πρόβλημα έχει αφού προηγουμένως είχαμε συζητήσει 5-6 φορές για κιτρινίλες, κυματισμούς κτλ.. Αναγκαστικά υπομονή και ίσως να είναι καλύτερα για να πάρουμε αντικατάσταση από πιο καινούρια παρτίδα

s21 ultra 256

Το δικό μου το παρέλαβαν 26/4 και σήμερα με πήραν να με (ξανα)ρωτήσουν τι πρόβλημα έχει αφού προηγουμένως είχαμε συζητήσει 5-6 φορές για κιτρινίλες, κυματισμούς κτλ.. Αναγκαστικά υπομονή και ίσως να είναι καλύτερα για να πάρουμε αντικατάσταση από πιο καινούρια παρτίδα

Εχεις δικιο αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της....αλλα σε τελικη τι να κανεις σου εχουν δεσει τα χερια :mad:

Στον πιο πανω φιλο σχετικα με το προβλημα με ακροαση με bluetooth για το λιγο διαστημα που χρησιμοποιησα το κινητο με MW 600 μου εκανε στιγμιαια κολληματα κατα την αναπαραγωγη μουσικης πολλες φορες ιδιαιτερα οταν εκανα οτιδηποτε αλλο με το κινητο στο καπακι αμεσως μετα κολληματακι,μετα αν ας πουμε δεν ακομπουσα καθολο το κινητο για να κανω το οτιδηποτε...επαιζε απροβληματιστα.

Περιεργα πραγματα που δεν εχω ξαναδει σε αλλο κινητο 3-4 με τα οποια συνεργαστηκα με το συγκεκριμενο bluetooth.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έρχεται ακόμα ένα μέλος στην όμορφη παρέα σας... Ελπίζω το ΣΚ να έχω και εγώ τις εντυπώσεις μου... :)

Έρχεται ακόμα ένα μέλος στην όμορφη παρέα σας... Ελπίζω το ΣΚ να έχω και εγώ τις εντυπώσεις μου... :)

Καλώς τον:). Άντε μια φορα να έχουμε την ίδια συσκευη για να μην μαλωνουμε:lol:.

Αν και στο τέλος βλέπω να μένουμε μόνοι μας στο thread:rolleyes:

@@ τα συγκεκριμένα MW600 έχω διαβάσει ότι είχαν ασυμβατοτητες και με άλλες συσκευές. Δεν θυμάμαι αν ήταν με το Sii στις αρχές της κυκλοφορίας του η με το iPhone 4.

Αυτο που θυμάμαι ήταν ότι δεν ίσχυε για όλους και ότι απο την εταιρεία τους είχαν πει ότι η συγκεκριμένη συσκευη δεν συμπεριλαμβάνονταν σε όσες είχαν τεσταρει.

Μάλλον για το Sii πρέπει να ήταν γιατι αποκλείεται να μην είχαν τεσταρει το iPhone 4.

Στο αυτοκίνητο δεν μου κάνει διακοπές όταν παίζω μουσική. Ούτε έχω παρατηρήσει κόλληματα στα λίγα πράγματα που μπορω να κάνω σε κάποιο φανάρι που θα σταματήσω.

Καλώς τον:). Άντε μια φορα να έχουμε την ίδια συσκευη για να μην μαλωνουμε:lol:.

Αν και στο τέλος βλέπω να μένουμε μόνοι μας στο thread:rolleyes:

Οι καλές φιλίες έχουν πάντα προστριβές... :)

Εγώ πάντως πολύ σε χαίρομαι που είδες ξανά την ΗΤC με το μάτι που τις αξίζει...

Όσο για το αν θα μείνουμε μόνοι μας στο thread, για εμένα που είμαι fan της HTC (πάω για το 5ο στην σειρά) αυτό είναι σίγουρο... Εκτός αν βγάλει κάποια στιγμή η HTC έναν ανταγωνιστή του Note στις 5+ ίντσες και ψηθώ... Για να δούμε εσένα θα σε κάνει να αλλαξοπιστήσεις το GSIII? :lol:

Εχουμε κανενα link με φωτογραφια ή video για τις κιτρινιλες στην οθονη;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Οι καλές φιλίες έχουν πάντα προστριβές... :)

Εγώ πάντως πολύ σε χαίρομαι που είδες ξανά την ΗΤC με το μάτι που τις αξίζει...

Όσο για το αν θα μείνουμε μόνοι μας στο thread, για εμένα που είμαι fan της HTC (πάω για το 5ο στην σειρά) αυτό είναι σίγουρο... Εκτός αν βγάλει κάποια στιγμή η HTC έναν ανταγωνιστή του Note στις 5+ ίντσες και ψηθώ... Για να δούμε εσένα θα σε κάνει να αλλαξοπιστήσεις το GSIII? :lol:

Όταν θέλω να αγοράσω νέα συσκευη κοιτάω αυτη που πλήρεις τις περισσότερες προϋποθέσεις απ αυτές που ζητώ.

Το ΟΝΕ Χ στην παρούσα φάση συμπίπτει με τις επιθυμίες μου.

Γενικα πάντως προτιμώ τις εταιρείες που εγκαταλείπουν τις εμμονές τους.

Αν έβλεπα ότι η Samsung αποφάσιζε να κάνει κάτι ανάλογο θα συνέχιζα με αυτη. Το ίδιο και για την apple.

Δεν γίνεται να είναι γενικώς παραδεχτο ότι το polycarbonate είναι το πλέον ενδεδειγμένο υλικο για κινητά και κάποιοι να επιμένουν στα glossy πλαστικα που εκτός ότι χαρασεται ευκολότερα και φαίνεται το φυσικό χρώμα απο μέσα, μεταφέρουν την θερμότητα και κάνουν την συσκευη τόσο καυτή που δεν μπορείς να την πιάσεις.

Το one x είναι ένα σχεδιαστικο αριστούργημα. Αν είχαν προσέξει λίγο στο κοντρόλ των πρώτων συσκευών ώστε να μην περάσει τόσο μεγάλο ποσοστό ελατωματικων θα πήγαινε καλύτερα.

Εχεις δικιο αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της....αλλα σε τελικη τι να κανεις σου εχουν δεσει τα χερια :mad:

...

Μου το στέλνουν σήμερα κατά τις 99%.. Επέμεινα και έκραξα για ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ συσκευή και όχι επιδιορθωμένη κτλ.. Είναι σημαντικό αυτό για να μην ανακυκλώνουν τις συσκευές που τους στέλνουμε πίσω..

s21 ultra 256

Παιδιά καλησπέρα...Στο γκρι βλέπω ένα σημαδάκι ασπρο στην οθόνη!!!Λέτε να έιναι καμένο pixel ?Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

• The title was changed to HTC One X / X+