Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως απο το τελευταιο S One που ειχα δεν εχει μεγαλες διαφορες.
Τις διαφορες θα τις δεις στη πορεια ;)

Καλύτερη οθόνη το S3 αυτό πάλι...... :confused:
Δεν το σχολιασα αυτο γιατι ειναι και θεμα γουστου.Προσωπικα θεωρω ανωτερη την οθονη του hox αλλα οπως ειπα και πριν ειναι θεμα γουστου.Ειναι πολλοι που προτιμουν τα υπερκορεσμενα/υπερφυσικα χρωματα της amoled οποτε μπαινει και το υποκειμενικο εδω και περι ορεξεως...

@Γιαννης Πιο ζωντανα τα βλεπεις επειδη ειναι υπερκορεσμενα,δεν ειναι φυσικα τα χρωματα αυτα,ειναι η τεχνολογια της amoled αυτη.Αν βαλεις ενα βιντεο με χιονι πχ,θα δεις στην amoled το χιονι να μπλεδιζει,να μην ειναι φυσικο ασπρο,ενω στην οθονη του hox θα το βλεπεις φυσικο λευκο

P.S Τα updates τα εκανες η εισαι ακομη στην 4.0.4?

Edited by truckman

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιο ζωντανα χρωματα εννοω...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδες καλη χρονια ..χρονια πολλα σε ολους..! Εχω την εξης απορια σχετικα με το HTC One X..καθως τις προαλλες το αγορασα απο Βουλγαρια μου ζηταει εναν 8ψηφιο κωδικο ωστε να κανει unlock για τις ελληνικες σιμ..γνωριζει κανεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ωστε να τον βρω..; Ή αν γινεται με καποια αλλη μεθοδολογια ανεφ κωδικου..συγγνωμη εκ των πρωτερων εαν εχει αναφερθει ξανα το προβλημα αυτο αλλα ειμαι μεσα στο στρατο και δν ειχα αρκετο χρονο να παρακολουθησω το τοπικ..!:)

παιιδια παιζει κανενα καλο προγραμμα για την μπαταρια χωρις να συνδεεται στο νετ??α και κανενα προγραμμα για ενισχυση του ηχου!!! Edited by babbis87

• Administrators
Παιδες καλη χρονια ..χρονια πολλα σε ολους..! Εχω την εξης απορια σχετικα με το HTC One X..καθως τις προαλλες το αγορασα απο Βουλγαρια μου ζηταει εναν 8ψηφιο κωδικο ωστε να κανει unlock για τις ελληνικες σιμ..γνωριζει κανεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ωστε να τον βρω..;

Για να κάνεις sim unlock τη συσκευή σου θα χρειαστεί να πληρώσεις αλλά ευτυχώς όχι πολλά. Με μια απλή αναζήτηση στο internet είναι πολλά site όπως htccode.com, unlocksafer.com που κάνουν μια χαρά δουλειά ή μπορείς να βρεις στο ebay πωλητές που δίνουν τον κωδικό για 3 ευρώ. Εσύ αποφασίζεις.

Modpic.gif

Τα χρώματα του ΗΟΧ ειναι πιο κοντά στα "σωστα" και του S3 πιο κορεσμένα, κάτι που αρέσει σε πολλους.

Ομως, αν δουμε ένα άλλο βασικο σημειο, που ειναι το μαύρο, τίποτα δεν μπορει να συγκριθεί με το απόλυτο μαυρο των Αmoled, και δινει άλλη χάρη στην εικόνα, ειδικα αν την κοιτας σε χαμηλό η καθόλου φως.

Δες τις τηλεοράσεις π.χ. Ολες οι εταιρείες, περα απο την σωστη αποδοση των χρωμάτων, κάνουν αγώνα για να πετύχουν το βαθύτερο δυνατό μαυρο (χωρις local dimming), και οποια το πετυχαίνει εχει την κορυφαία εικόνα (αυτη τη στιγμή η Panasonic VT50). Προέρχομαι απο κινητό με amoled (ΗΤC Desire) και στο θέμα αυτο ξενερώνω με το ΗΟΧ, αν και για LCD εχει πολυ καλο μαυρο.

Edited by David
HTC Desire Root User

Οτι να 'ναι! Εγώ μολις πήρα μια αναβάθμιση γύρω στο 1, 5ΜΒ και με πήγε στο 3.14.401.31. Δεν θυμάμαι να έλεγε κάτι συγκεκριμένο για το τι ήταν (ίσως και να μην πρόσεξα καλα εγώ, βέβαια).

Τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις?

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τα χρώματα του ΗΟΧ ειναι πιο κοντά στα "σωστα" και του S3 πιο κορεσμένα, κάτι που αρέσει σε πολλους.

Ομως, αν δουμε ένα άλλο βασικο σημειο, που ειναι το μαύρο, τίποτα δεν μπορει να συγκριθεί με το απόλυτο μαυρο των Αmoled, και δινει άλλη χάρη στην εικόνα, ειδικα αν την κοιτας σε χαμηλό η καθόλου φως.

Και σε αυτες τις συνθηκες βλεπεις και διαφορα αλλα στις amoled..σημαδια,κηλιδες,παπακια να περνανε..και ειδικα για την οθονη του s3 να μην πω και για το πιξελιασμα και την χαμηλη φωτεινοτητα πραγματα που ξενερωνουν εμενα.Μπορει να εχουν καλυτερο μαυρο (το μονο συν κατ εμενα,μετα απο 4 χρονια με amoled οθονες) αλλα οταν θελεις να βλεπεις τις εικονες πιο φυσικες,πιο καθαρες και με καλη φωτεινοτητα, πας αλλου :)

Οτι να 'ναι! Εγώ μολις πήρα μια αναβάθμιση γύρω στο 1, 5ΜΒ και με πήγε στο 3.14.401.31. Δεν θυμάμαι να έλεγε κάτι συγκεκριμένο για το τι ήταν (ίσως και να μην πρόσεξα καλα εγώ, βέβαια).
Τι αναβαθμιση πηρες?ειναι η τριτη που παιρνεις μετα την jb η δεν ειχες παρει καθολου την δευτερη?τι cid εχεις? Edited by truckman

Και σε αυτες τις συνθηκες βλεπεις και διαφορα αλλα στις amoled..σημαδια,κηλιδες,παπακια να περνανε..

Δεν παρατήρησα ποτε κάτι τέτοιο. Το μονο που έβλεπα ήταν τα πίξελ που ήταν να δείξουν κατι να εχουν φως, και η υπολοιπη οθόνη απλα να χάνεται στο σκοτάδι.

Τελος πάντων, ισως βγει κάποια τεχνολογία που να συνδυάζει και τα δυο. Στο ΗΟΧ απολαμβάνω το λευκο του, που ειναι πραγματικα λευκο και οχι σαν το ψυχρο μπλεδίζoν του s3 ή άλλα ροζουλιά "λευκα" που βλέπεις σε άλλες συσκευες.

To θέμα ειναι τι θες να βλέπεις. Εγω πάντως προτιμώ το δεξια...ανεξαρτητα ποσο σωστα δειχνει τα χρώματα.

http://gizmodo.com/assets/resources/2008/01/KuroDeepBlack600.jpg

H εδω, το αριστερα. Οταν πρωτοείδα HTC Desire με LCD, γέλαγα. Φυσικά το ΗΟΧ εχει πολυ καλυτερο μαυρο απο αυτο που φαινεται στην δεξια εικονα. Εδω ειναι μια απλη S-LCD και οχι S-LCD2.

http://deepakjulien.com/wp-content/uploads/blacklevels-test-amoled.jpg

Σε κάθε περίπτωση, το ΗΟΧ εχει αυτα τα ****κουμπα που δεν σβήνουν, και σου σπαει τα @@ οταν θες να δεις κατι σε χαμηλό φως επειδη κάνουν bleed στην οθόνη. Μεγάλο φάουλ της HTC. Το S3 εχει τρομερο χειρισμό του φωτισμου των κουμπιών. Καθαρά θέμα software ειναι, γιατι δεν το φτιάχνουν;;;;

Edited by David
HTC Desire Root User

Δεν παρατήρησα ποτε κάτι τέτοιο. Το μονο που έβλεπα ήταν τα πίξελ που ήταν να δείξουν κατι να εχουν φως, και η υπολοιπη οθόνη απλα να χάνεται στο σκοτάδι.

Τελος πάντων, ισως βγει κάποια τεχνολογία που να συνδυάζει και τα δυο. Στο ΗΟΧ απολαμβάνω το λευκο του, που ειναι πραγματικα λευκο και οχι σαν το ψυχρο μπλεδίζoν του s3 ή άλλα ροζουλιά "λευκα" που βλέπεις σε άλλες συσκευες.

To θέμα ειναι τι θες να βλέπεις. Εγω πάντως προτιμώ το δεξια...ανεξαρτητα ποσο σωστα δειχνει τα χρώματα.

H εδω, το αριστερα. Οταν πρωτοείδα HTC Desire με LCD, γέλαγα

Σε κάθε περίπτωση, το ΗΟΧ εχει αυτα τα ****κουμπα που δεν σβήνουν, και σου σπαει τα @@ οταν θες να δεις κατι σε χαμηλό φως επειδη κάνουν bleed στην οθόνη. Μεγάλο φάουλ της HTC. Το S3 εχει τρομερο χειρισμό του φωτισμου των κουμπιών. Καθαρά θέμα software ειναι, γιατι δεν το φτιάχνουν;;;;

Εσυ δηλαδη στο hox σου βλεπεις τετοια background σε τετοιες συνθηκες?? :blink:

edit: τωρα διαβασα την επεξεργασια που προσθεσες...φιλε μου θα σε στεναχωρησω αλλα η οθονη σου εχει θεματακι με τον φωτισμο και για αυτο σου περναει το φως απο τα πληκτρα.

Edited by truckman

φιλε μου θα σε στεναχωρησω αλλα η οθονη σου εχει θεματακι με τον φωτισμο και για αυτο σου περναει το φως απο τα πληκτρα.

Θα προσπαθήσω να τραβήξω μια φώτο. Δεν ειναι τραγικό, απλα φαίνεται. Ανεξαρτητα απο αυτο, και καθολου bleed να μην υπάρχει, τα αναμμένα κουμπια ειναι ενοχλητικά.

HTC Desire Root User

Tωρα που το κοιτάζω, το bleed φαίνεται οταν η φωτεινότητα της οθόνης ειναι πολυ χαμηλα, στο 1/4 και κάτω. Δοκίμασε να κλείσεις ολα τα φώτα του δωματιου και τράβα με την κάμερα μια φωτο χωρίς φλας, δηλαδη μια μαυρίλα. Στην συνέχεια βάλε την φωτεινότητα στο ελάχιστο και προβαλε αυτη τη μαυρίλα και πες μου αν περναει φως απο τα κουμπια.
HTC Desire Root User

Tωρα που το κοιτάζω, το bleed φαίνεται οταν η φωτεινότητα της οθόνης ειναι πολυ χαμηλα, στο 1/4 και κάτω. Δοκίμασε να κλείσεις ολα τα φώτα του δωματιου και τράβα με την κάμερα μια φωτο χωρίς φλας, δηλαδη μια μαυρίλα. Στην συνέχεια βάλε την φωτεινότητα στο ελάχιστο και προβαλε αυτη τη μαυρίλα και πες μου αν περναει φως απο τα κουμπια.
Το εχω δοκιμασει απο πριν,ειναι απο τα πρωτα πραγματα που τσεκαρω,δεν μου περναει τιποτα.Τωρα για να κλεισουμε εδω το θεμα με την οθονη γιατι το τραβηξαμε λιγο..επειδη παρακολουθουν εδω ανθρωποι που θελουν να αγορασουν το hox και δεν πρεπει να περναμε λαθος πληροφοριες,δεν ξερω που βρηκες αυτες τις φωτο που παραθεσες πριν αλλα ειναι ακυρες και fake(δεν λεω οτι τις εκανες εσυ,μην παρεξηγηθω),δεν υπαρχει,δεν συμβαινει και δεν βλεπεις τετοια πραγματα στο hox και μαλιστα δεν εχω δει και ποτε μου τετοια σε κανενα κινητο απο οσα εχουν περασει απο τα χερια μου.Απορω μαλιστα γιατι ανεβασες τετοιες φωτο,να το εκανε καποιος κολλημενος fanboy αλλης εταιρειας για trolling να το καταλαβω,εσυ ομως??Tι σχεση δηλαδη μπορουν να εχουν αυτες με το hox???Εκτος αν βλεπεις τετοιες καταστασεις στο δικο σου,τις μαυρες εικονες να στις κανει μπλε-να μην εχεις δηλαδη ουσιαστικα οπως το παρουσιαζεις καθολου μαυρο,οποτε θα σου προτεινα να στειλεις την συσκευη σου το συντομοτερο δυνατον στην arvato γιατι θα ειναι βεβαιο οτι εχει σοβαρο προβλημα απεικονισης.Ολα αυτα,παντα φιλικα και καλοπροαιρετα Edited by truckman

Και σε αυτες τις συνθηκες βλεπεις και διαφορα αλλα στις amoled..σημαδια,κηλιδες,παπακια να περνανε..και ειδικα για την οθονη του s3 να μην πω και για το πιξελιασμα και την χαμηλη φωτεινοτητα πραγματα που ξενερωνουν εμενα.Μπορει να εχουν καλυτερο μαυρο (το μονο συν κατ εμενα,μετα απο 4 χρονια με amoled οθονες) αλλα οταν θελεις να βλεπεις τις εικονες πιο φυσικες,πιο καθαρες και με καλη φωτεινοτητα, πας αλλου :)

Τι αναβαθμιση πηρες?ειναι η τριτη που παιρνεις μετα την jb η δεν ειχες παρει καθολου την δευτερη?τι cid εχεις?

Η δευτερη ειναι. Ενδιαμεση δεν εχω παρει. CID 304.

http://gizmodo.com/assets/resources/2008/01/KuroDeepBlack600.jpg

H εδω, το αριστερα. Οταν πρωτοείδα HTC Desire με LCD, γέλαγα. Φυσικά το ΗΟΧ εχει πολυ καλυτερο μαυρο απο αυτο που φαινεται στην δεξια εικονα. Εδω ειναι μια απλη S-LCD και οχι S-LCD2.

http://deepakjulien.com/wp-content/uploads/blacklevels-test-amoled.jpg

Ένταξη, το καλύτερο μαύρο είναι το σβηστό φως. Αρα το σβηστο led. Εδώ καμία LCD δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις amoled. Οτι lcd και να ειναι, οσα γραμματα και να της βαλουν πριν ή μετα στην ονομασια της. Αλλά και τα χρώματα των amoled ελάχιστη σχέση έχουν την πραγματικότητα. Αυτό το κόκκινό τους δεν μπορούσα να το χωνέψω με τίποτα!

Όσο για τις φωτο, σίγουρα οι LCD που φαίνονται είναι για τα πανηγύρια. Ουσιαστικά δεν έχουν μαύρο αλλά μπλε. Είναι πολύ κακές και προφανώς μπηκαν συγκριτικά στις προθήκες απο τους εκθετες ειδικά για να αναδείξουν τις άλλες. Σίγουρα δεν έχουν σχέση με την οθόνη του hox.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ειναι ακυρες και fake

Θα σε στεναχωρήσω αλλά είσαι λάθος.. Ειδικά η φώτο του Nexus One ( γιατί nexus one είναι αυτό στη φώτο) είναι πέρα για πέρα αληθινή και είναι κάτι που έχω δει live κι εγώ όταν έτυχε να συγκρίνω 2 Desire που είχα (ένα με amoled κι ένα με lcd)..

Επίσης δες αυτό: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gUF4dLVdFKc]Google Nexus One AMOLED vs SLCD - YouTube[/ame] να καταλάβεις για τι μιλάει ο φίλος..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Θα σε στεναχωρήσω αλλά είσαι λάθος.. Ειδικά η φώτο του Nexus One ( γιατί nexus one είναι αυτό στη φώτο) είναι πέρα για πέρα αληθινή και είναι κάτι που έχω δει live κι εγώ όταν έτυχε να συγκρίνω 2 Desire που είχα (ένα με amoled κι ένα με lcd)..

Επίσης δες αυτό:

να καταλάβεις για τι μιλάει ο φίλος..
Δηλαδη στο desire με την lsd δεν ειχες μαυρο??Γιατι συμφωνα με τις φωτο η συσκευη απλα δεν απεικονιζει καθολου το μαυρο.Και τι σχεση μπορει να εχει ολο αυτο με το hox?? Edited by truckman

Επίσης δες αυτό: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gUF4dLVdFKc]Google Nexus One AMOLED vs SLCD - YouTube[/ame] να καταλάβεις για τι μιλάει ο φίλος..

Καλησπερα.

Να σου πω κατι?

Το ειδα το βιντεο αλλα εμενα δεν μου λεει κατι γιατι δεν μου διχνει πως ειναι ρυθμισμενα τα δυο τηλεφωνα, ουτε αν ειναι πηραγμενη η ρομ του δεξιου και αντι για μαυρο διχνει μπλε. Και αμα προσεξεις λιγο, καποια στιγμη ΚΑΙ το δεξι που φαινεται μπλε, λιγο πριν μπουταρει στην home screen, μαυριζει μια χαρα. Για προσεξε το! Συν του οτι, απ' οτι φαινεται μετα που μπενουν και τα δυο στο κανονικο wallpaper, στο δεξι πρεπει να ειναι τετματισμενη η φωτινοτητα.

Αυτα βεβαια δεν ανερουν καθολου αυτα που λες. Το μαυρο των amoled ειναι μαυρο, οτι και να πουμε.

Edited by fanatikos

Το κινητο εχει την εκδοση 4.0.3

Μου λεει για αναβαθμιση..Σε ποια θα με παει ??

Η πειρα λεει οτι θελει ξαναστησιμο απο την αρχη ?

Και κατι αλλο...Αναφορα αποστολης δεν εχει για sms...Μονο για παραλαβη βλεπω

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Βασικα 4 ΗΟΧ που εχουν περασει απο τα χερια μου και αλλα 2 που εχουν φιλοι μου στη δουλεια δηλαδη συνολο 6 HOX ολα σε χαμηλο φωτισμο στο background τα πληκτρα κανουν bleed την οθονη ελαχιστα αλλα ειναι εμφανες. οποτε 6 hox , δεν ειναι τυχαιο.

Δηλαδη στο desire με την lsd δεν ειχες μαυρο??Γιατι συμφωνα με τις φωτο η συσκευη απλα δεν απεικονιζει καθολου το μαυρο.Και τι σχεση μπορει να εχει ολο αυτο με το hox??

Οχι, δεν ειχες μαυρο. Βεβαια, αυτο εξαρτάται και απο το τι ειναι "μαυρο" για τον καθέναν. Αυτο το μπλεδίζον φως που βλέπεις στο βίντεο, που στην πραγματικοτητα ηταν πιο πολυ προς το γκρι, ήταν το πιο σκουρο που μπορουσε να δειξει η συσκευή, σε φουλ φωτεινότητα.

Οταν λέμε να εχεις ΜΑΥΡΟ, εννοουμε αυτο που δινει η AMOLED, ή αυτο που εδιναν κάποτε οι κορυφαίες τηλεοράσεις KURO της Pioneer. Δηλαδη το τίποτα. Το 0. Απο κει και περα, τα υπολοιπα ειναι το περιπου μαυρο, το οποιο θα ακουσεις να λεμε "χαλια μαυρο" ή "καλο μαυρο" ή "πολυ καλο μαυρο", ανάλογα με την ποιοτητα της συσκευής ή της τηλεόρασης.

To ΗΟΧ, εχει πολυ καλο μαυρο, και δεδεμενου οτι η οθόνη ειναι LCD, εχει γινει πολυ καλη δουλεια σε αυτον τον τομέα. Φυσικα η άριστη απόδοση των χρωμάτων στο ΗΟΧ οφείλεται και στην καλη απόδοση του μαυρου.

Edited by David
HTC Desire Root User

Ευχαριστω.

Θα σε πάει στην 4.0.4 και τότε θα αρχίζεις να καταλαβαίνεις τη διαφορά στην ταχύτητα! Αμέσως μετά κάνε και την επόμενη σε 4.1.1, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο από την αρχή.

Καλησπερα.

Συν του οτι, απ' οτι φαινεται μετα που μπενουν και τα δυο στο κανονικο wallpaper, στο δεξι πρεπει να ειναι τετματισμενη η φωτινοτητα.

Ναι ειναι τερματισμένη η φωτεινότητα στο δεξί, αλλα μη ξεχνάς οτι ειναι τερματισμένη και στο αριστερο :cool:

Βασικα 4 ΗΟΧ που εχουν περασει απο τα χερια μου και αλλα 2 που εχουν φιλοι μου στη δουλεια δηλαδη συνολο 6 HOX ολα σε χαμηλο φωτισμο στο background τα πληκτρα κανουν bleed την οθονη ελαχιστα αλλα ειναι εμφανες. οποτε 6 hox , δεν ειναι τυχαιο.

Για να μη παρεξηγηθώ, οταν σε προηγουημενο ποστ μου ανέφερα πως ειναι φαουλ της ΗΤC αυτο με τα κουμπια, δεν εννοουσα το ελάχιστο bleed των πληκτρων αλλα το οτι δεν σβήνουν. Το bleed μπορει να ειναι αναπόφευκτο,και δεν ειναι τραγικο. Ψαχνοντας λιγο σε φορουμ, το εχουν αναφέρει και πολλοι άλλοι.

H Samsung στο θέμα των φωτιζόμενων πλήκτρων εχει κάνει κατι τοσο απλο που δινει ωραιο αποτέλεσμα. Θα μπορουσε με 10 γραμμες κώδικα να το κάνει και η HTC. Τα πλήκτρα να σβήνουν μετα απο Χ χρονο που δεν ακουμπας την οθόνη, π.χ. ένα δευτερολεπτο ή να το ορίζει ο χρήστης, και να ανάβουν μολις την ακουμπας. Εκτος απο το οτι θα ηταν πιο ευχαριστο να βλεπεις η να διαβαζεις κατι σε συνθήκες χαμηλου φωτισμου, θα έκανε και εξοικονόμηση μπαταρίας. Επισης, να δινεται η δυνατοτητα σε εφαρμογες να απενεργοποιουν τον φωτισμο των πληκτρων, για παράδειγμα τα παιχνίδια, ή ένα e-book, ετσι ώστε να μπορεις να σκρολαρεις το κείμενο στην οθονη χωρίς να αναβουν καθολου τα πληκτρα.

Το οτι ανέφερα κατι που συμβαινει στο S3 δεν με κάνει fanboy του. Δεν ειναι κακο να αναφέρουμε κάποια καλα που εχουν άλλες συσκευες, και ποσο μάλλον οταν ειναι θέματα καθαρα software.

Edited by David
HTC Desire Root User

Ναι ειναι τερματισμένη η φωτεινότητα στο δεξί, αλλα μη ξεχνάς οτι ειναι τερματισμένη και στο αριστερο :cool:

Για να μη παρεξηγηθώ, οταν σε προηγουημενο ποστ μου ανέφερα πως ειναι φαουλ της ΗΤC αυτο με τα κουμπια, δεν εννοουσα το ελάχιστο bleed των πληκτρων αλλα το οτι δεν σβήνουν. Το bleed μπορει να ειναι αναπόφευκτο,και δεν ειναι τραγικο. Ψαχνοντας λιγο σε φορουμ, το εχουν αναφέρει και πολλοι άλλοι.

H Samsung στο θέμα των φωτιζόμενων πλήκτρων εχει κάνει κατι τοσο απλο που δινει ωραιο αποτέλεσμα. Θα μπορουσε με 10 γραμμες κώδικα να το κάνει και η HTC. Τα πλήκτρα να σβήνουν μετα απο Χ χρονο που δεν ακουμπας την οθόνη, π.χ. ένα δευτερολεπτο ή να το ορίζει ο χρήστης, και να ανάβουν μολις την ακουμπας. Εκτος απο το οτι θα ηταν πιο ευχαριστο να βλεπεις η να διαβαζεις κατι σε συνθήκες χαμηλου φωτισμου, θα έκανε και εξοικονόμηση μπαταρίας. Επισης, να δινεται η δυνατοτητα σε εφαρμογες να απενεργοποιουν τον φωτισμο των πληκτρων, για παράδειγμα τα παιχνίδια, ή ένα e-book, ετσι ώστε να μπορεις να σκρολαρεις το κείμενο στην οθονη χωρίς να αναβουν καθολου τα πληκτρα.

Το οτι ανέφερα κατι που συμβαινει στο S3 δεν με κάνει fanboy του. Δεν ειναι κακο να αναφέρουμε κάποια καλα που εχουν άλλες συσκευες, και ποσο μάλλον οταν ειναι θέματα καθαρα software.

Και εμένα μου την σπαει που δεν σβηνουν τα κουμπια μετα απο λιγα sec και παραμένουν ενεργα. Εχεις δικιο, στο galaxy που ειχα εγω οριζα σε ποσα sec θα σβηνουν τα capacitive κουμπια.

Ναι ξερω τι λες μόνο που το δικό μου τυχαίνει να μην κάνει τίποτα τέτοιο.Ίσως (ίσως λεω) να παρουσιάζεται σε κάποια κοματια των πρώτων παρτιδων

Ευχαριστω.

Αν είσαι στην αρχική 4.0.3 τότε θα περάσεις έξι αναβαθμισεις.Μόλις περνάς κάποια,μετά το boot που θα γίνεται να κανείς πάλι αναζήτηση ενημέρωσης από τις ρυθμίσεις και θα σου βγάζει την επόμενη.,factory reset θα κανείς αφού περάσεις και την τελευταία.Όταν τελειώσεις να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις ένα κινητό που δεν εχει καμία μα καμία σχέση με αυτό που έχεις τωρα

Παιδιά ούτε εμένα κάνει bleed το φως των 3 κουμπιών στην οθόνη, ούτε κατά το ελάχιστο.

Σχετικά με το αν θα έπρεπε να σβήνουν τα Led των κουμπιών μετά από x χρόνο, έχω να πω ότι είναι καθαρά θέμα προτίμησης. Στο galaxy ace 2 της κοπέλας μου ας πούμε με εκνευρίζει αφάνταστα που τα κουμπιά σβήνουν μετά από κάποια δευτερόλεπτα και δεν τα βλέπω, δεν με βοηθάει στην πλοήγηση. Έχω παρατηρήσει στο hox ότι ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού (αν υπάρχει επαρκές φως δηλ) ότι δεν ανάβουν τα led των 3 κουμπιών. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?

• The title was changed to HTC One X / X+