Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλη χρονια σε ολουs,θα ηθελα να ρωτησω,στην εγαρμογη car οταν παs στιs ρυθμισειs>προεπιλεγμενη εφαρμογη πλοηγησηs,εχει σαν επιλογεs HTC Lοcation και Πλοηγηση Google Maps.Mπορω να προσθεσω στο menu αυτο και την Sygic εφαρμογη που χρησιμοποιω σαν κυρια εφαρμογη πλοηγησηs?Kαι αν ναι,με ποιο τροπο μπορω να το κανω.Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλη χρονια σε ολουs,θα ηθελα να ρωτησω,στην εγαρμογη car οταν παs στιs ρυθμισειs>προεπιλεγμενη εφαρμογη πλοηγησηs,εχει σαν επιλογεs HTC Lοcation και Πλοηγηση Google Maps.Mπορω να προσθεσω στο menu αυτο και την Sygic εφαρμογη που χρησιμοποιω σαν κυρια εφαρμογη πλοηγησηs?Kαι αν ναι,με ποιο τροπο μπορω να το κανω.Ευχαριστω.

Δυστυχως δεν γινεται.

Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν αφηνω για ωρα το hox σε αδρανεια χωρις να το χρησημοποιω κετα απο ωρα οταν αρχιζω κ το χρησημοποιω πεφτει η μπαταρια 2-4% ακαριαια. Συμβαινει και εσας αυτο?

Καλημερα παιδια,

Το τηλεφωνο τελικα το εβγαλε το πρωτο 24 ωρο χωρις φορτιση.Η αληθεια ειναι οτι δεν το επαιξα πολυ χθες αλλα σιγουρα η μπαταρια εχει βελτιωθει παρα πολυ.Χθες βραδυ το αφησα πριν κοιμηθω με 23% (wifi on +notifications at mails,twitter,viber,whats up και κατι ψιλα ακομη) και το πρωι στις 9+30 ειδα οτι ειχε 18%.Το επαιξα λιγο και αμεσως εδειξε 14%. Λογικο μου φαινεται.Ισως να μην μπορει να μετρησει σωστα το ποσοστο στον χρονο που ειναι στην αδρανεια.Δεν ειναι κατι σημαντικο για μενα.

Ολα καλα νομιζω για το επιπεδο της οθονης και της γρηγοραδας της συσκευης.

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Καλημέρα σε όλους!

Ξαφνικά παρατήρησα ότι έχει χαλάσει πάλι ( ενω ειχε φτιαξει ) η ανάλυση από τις φωτογραφίες των επαφών! Χωρίς να έχω κάνει κάτι. Ή τουλάχιστον δεν κατάλαβα να έχω κάνει κάτι. Πως διορθώνεται αυτό παιδιά? Αν διορθώνεται.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημερα παιδια,

Το τηλεφωνο τελικα το εβγαλε το πρωτο 24 ωρο χωρις φορτιση.Η αληθεια ειναι οτι δεν το επαιξα πολυ χθες αλλα σιγουρα η μπαταρια εχει βελτιωθει παρα πολυ.Χθες βραδυ το αφησα πριν κοιμηθω με 23% (wifi on +notifications at mails,twitter,viber,whats up και κατι ψιλα ακομη) και το πρωι στις 9+30 ειδα οτι ειχε 18%.Το επαιξα λιγο και αμεσως εδειξε 14%. Λογικο μου φαινεται.Ισως να μην μπορει να μετρησει σωστα το ποσοστο στον χρονο που ειναι στην αδρανεια.Δεν ειναι κατι σημαντικο για μενα.

Ολα καλα νομιζω για το επιπεδο της οθονης και της γρηγοραδας της συσκευης.

και με καθε κυκλο φορτισης θα κραταει και περισσοτερο

Οσοι εχετε hox+ εχετε παρει καποιο update?

Εγώ που έχω το ΗΟΧ+ πριν καμία βδομάδα περίπου πήρα αναβάθμιση (έχω αγγλικό κινητό)

Εκδοση Android 4.1.1

Αριθμός λογισμικού 1.17.401.1

So this is how liberty dies, with thunderous applause

καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!!:D:D. ξερει κανενας αν γινεται να κατεβασω παιχνιδι απο το μαρκετ μεσω pay safe card?
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Εγώ που έχω το ΗΟΧ+ πριν καμία βδομάδα περίπου πήρα αναβάθμιση (έχω αγγλικό κινητό)

Εκδοση Android 4.1.1

Αριθμός λογισμικού 1.17.401.1

Εγω ακομα τπτ!τι cid εχεις?

Σύνδεσε τον φορτιστή στο αυτοκίνητο και το ανταπτοράκι στο κινητό.

Μετά σύνδεσε σιγά σιγά τον φορτιστή με το ανταπτοράκι. Θα δεις οτι λίγο πριν κουμπώσει τελείως ενεργοποιείται η φόρτιση. Αν το κουμπώσεις τελείως ενεργοποιείται το otg.

όντως έτσι γίνεται αλλά επειδή ξεκουμπώνει εύκολα μάλλον θα πάω στη λύση ενός άλλου φορτιστή..

Κι όμως γίνεται. Όχι ακριβώς αυτό που ζητάει ο φίλος αλλά κάτι περίπου το ίδιο.

Πήγαινε στην εφαρμογή μουσική όσο είσαι εκτός car mode.

Από το μενού επιλογών, πρόσθεσε μια εφαρμογή και επέλεξε το sygic.

Άνοιξε το car mode και πήγαινε κάνοντας Swype στις εφαρμογές της μουσικής (θα έχει tune in radio κτλ). Εκεί πρέπει να βλέπεις το εικονίδιο του sygic.Άνοιξε το πρόγραμμα μια φορά και θα τη βλέπεις πλέον στην κάτω δεξιά γωνία εκεί που έβλεπες την τελευταία εφαρμογή μουσικής.

Είναι βλακεία που δεν έχουν προβλέψει κάτι τόσο απλό και σύμφωνα με τώρα λεγόμενα τους δεν θα αλλάξει και ο τρόπος είναι μπακάλικος αλλά νομίζω πως θα γίνει η δουλειά...

Καλή χρονιά σε όλους σας!

Κι όμως γίνεται. Όχι ακριβώς αυτό που ζητάει ο φίλος αλλά κάτι περίπου το ίδιο.

Πήγαινε στην εφαρμογή μουσική όσο είσαι εκτός car mode.

Από το μενού επιλογών, πρόσθεσε μια εφαρμογή και επέλεξε το sygic.

Άνοιξε το car mode και πήγαινε κάνοντας Swype στις εφαρμογές της μουσικής (θα έχει tune in radio κτλ). Εκεί πρέπει να βλέπεις το εικονίδιο του sygic.Άνοιξε το πρόγραμμα μια φορά και θα τη βλέπεις πλέον στην κάτω δεξιά γωνία εκεί που έβλεπες την τελευταία εφαρμογή μουσικής.

Είναι βλακεία που δεν έχουν προβλέψει κάτι τόσο απλό και σύμφωνα με τώρα λεγόμενα τους δεν θα αλλάξει και ο τρόπος είναι μπακάλικος αλλά νομίζω πως θα γίνει η δουλειά...

Καλή χρονιά σε όλους σας!

Σωστός ο FilthX, δουλεύει.

Ερώτηση εγώ που πήρα το κιν από δεύτερο χέρι , θα εχω κανονικά 25gb droobox? Γιατι τώρα έχω μόνο 2,5 μήπως θέλει καινούργιο λογαριασμό?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Εγώ που το πήρα από δεύτερο χέρι πάντως δεν έχω 25 gb dropbox. Η εταιρία απλά κοροϊδεύει στο συγκεκριμένο θέμα. Χειρότερο service ever...

Εγώ που το πήρα από δεύτερο χέρι πάντως δεν έχω 25 gb dropbox. Η εταιρία απλά κοροϊδεύει στο συγκεκριμένο θέμα. Χειρότερο service ever...

Λογικό είναι να μη δίνει σε όλους. Το λογικό είναι οποίος ανοίξει το κινητό πρώτος σε αυτόν θα σωθούν τα 25gb ΓΤ κάθε τέτοιο δώρο είναι δεμένο με το imei ας πούμε. ΓΤ αλλιώς όλοι θα δίναμε το κινητό σε γνωστούς να περάσουν το λογαριασμό τους και και να αποκτήσουν τσάμπα 25gb

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Σημερα πηρα ενα second hand HTC oneX απο καπιον φιλο και εχω προβλημα με το καλημερα, συγκεκριμενα:

Πηγα σε Γερμανο να αλλαξω την καρτα μου, μου δινει την καινουργια, κλεινω το τηλεφωνο και βαζω την καρτα μεσα, ... τελος, δεν ανοιγει αλλο, δεν φορτιζει , δεν κανει τιποτα.... μπορει καποιος να βοηθησει? τι εγινε τι να κανω? να πω οτι ηδη δοκιμασα το hold power button 10sec & hard reset with power button & -volume....

Όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις βλέπω ότι στους συγχρονισμους λέει ότι ειναι off για τους λογαριασμούς dropbox αλλά και HTC account. Μόνο δηλαδή σε αυτούς τους δύο λογαριασμούς λέει ότι ο συγχρονισμός ειναι off. Μάλιστα δεν μου δίνει και δυνατότητα για να τους γυρίσω σε on.

Βέβαια όταν σεταρα το κινητό έκανα κανονικά login τόσο στον λογαριασμό htcsense όσο και στο dropbox. Το έχει και άλλος αυτό το φαινόμενο με αυτούς τους δύο λογαριασμούς;;;

σύντομα θα εχω στα χέρια μου ένα HOX και ηθελα να ρωτησω τι πρέπει να προσέξω...

Θυμάμαι ότι είχε κατι παιδικές ασθένειες με την οθόνη(κιτρινίλα)και κάτι με την εβδομάδα της παραγωγης είδα πως αναφερεται,τι παίζει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Σημερα πηρα ενα second hand HTC oneX απο καπιον φιλο και εχω προβλημα με το καλημερα, συγκεκριμενα:

Πηγα σε Γερμανο να αλλαξω την καρτα μου, μου δινει την καινουργια, κλεινω το τηλεφωνο και βαζω την καρτα μεσα, ... τελος, δεν ανοιγει αλλο, δεν φορτιζει , δεν κανει τιποτα.... μπορει καποιος να βοηθησει? τι εγινε τι να κανω? να πω οτι ηδη δοκιμασα το hold power button 10sec & hard reset with power button & -volume....

Λειτουργουσε δηλαδη κανονικα πριν?το ειδες εσυ να δουλευει η απλα στο ειπε αυτος που στο πουλησε?Βαλτο στο φορτιστη και δοκιμασε μερικες φορες να το βαλεις και να το βγαλεις στην πριζα,αν ειναι εντελως αδειο δεν ανοιγει αν δεν παρει καποιο ποσοστο η μπαταρια του.

@weaponlord απλα καλα ειναι να αποφυγεις αφου το το παιρνεις τωρα,την παρτιδα του ΗΤ-23.Εκει ειχαν παρατηρηθει καποια τετοια θεματακια σε καποια κομματια χωρις αυτο να σημαινει οτι ειχαν ολα εκεινης της παραγωγης προβληματα.Εχουν πολλα παιδια εδω μεσα εκεινη την παρτιδα και ειναι μια χαρα.Τσεκαρισε την οθονη για κιτρινιλες και την λειτουργια του wifi.

Edited by truckman

σύντομα θα εχω στα χέρια μου ένα HOX και ηθελα να ρωτησω τι πρέπει να προσέξω...

Θυμάμαι ότι είχε κατι παιδικές ασθένειες με την οθόνη(κιτρινίλα)και κάτι με την εβδομάδα της παραγωγης είδα πως αναφερεται,τι παίζει;

Μιας και θα το εχω κι εγω την Δευτερα τι ...σημαινει HOX

Θα το εχω απο expansys ...Πρεπει να προσεξω κατι ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μιας και θα το εχω κι εγω την Δευτερα τι ...σημαινει HOX

Θα το εχω απο expansys ...Πρεπει να προσεξω κατι ?

Ευχαριστω.

Htc One X=HOX

Το ΗΤ23 είναι ημερομηνια παραγωγης,σωστά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Htc One X=HOX

Το ΗΤ23 είναι ημερομηνια παραγωγης,σωστά;

Ευχαριστω.Το HT23 απο που το βλεπουμε ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to HTC One X / X+