Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε μου βγάζει ούτε μέρα με ενεργοποιημένο την εξοικονόμηση ενέργειας κ φυσικά χαλαρή χρήση !

Μήπως έχεις ξεχάσει κάνα GPS ανοιχτό; Καμία περιεργη εφαρμογή; Έκδοση hboot?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Δε μου βγάζει ούτε μέρα με ενεργοποιημένο την εξοικονόμηση ενέργειας κ φυσικά χαλαρή χρήση !

Με 3g/data το κινητό μου έβγαζε περίπου 3μιση ώρες προβολής.

Εγώ με βάση αυτό μετράω πάντα την αυτονομία μιας συσκευής.

Τώρα όπως είπε και ο φίλος από πάνω, κάτι αφήνεις ανοιχτό ή κάποια εφαρμογή κάνει τη ζημιά. Εκτός αν όντως υπάρχει πρόβλημα φυσικά.

Δοκίμασε επαναφορά ή άρχισε να βγάζεις μια μια τις εφαρμογές.

μια ερώτηση από εμένα. στην αρχή είχε άλλο ήχο για εισερχόμενα μηνύματα και άλλο για αναφορές και ειδοποιήσεις. άλλαξα τον ήχο για τα μηνύματα από τις ρυθμίσεις στα sms και τώρα έχω ίδιο ήχο σε εισερχόμενα και αναφορές και διαφορετικό σε ειδοποιήσεις. ξέρει κανείς πως αλλάζω ήχο στις αναφορές;
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Μήπως έχεις ξεχάσει κάνα GPS ανοιχτό; Καμία περιεργη εφαρμογή; Έκδοση hboot?

Έχω την τελευταία έκδοση hboot. Σχετικά με τις φωτογραφίες ξέρει κανείς άλλος γιατί μου το κάνει αυτό ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορώ να κατανοήσω τη "γκρίνια" κάποιων για τον ενδεχόμενο ερχομό του ONE X+ στην Ελλάδα...Έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα για να θέλουν να στερήσουν από άλλους μία επιπλέον επιλογή;

Δεν μπορώ να κατανοήσω τη "γκρίνια" κάποιων για τον ενδεχόμενο ερχομό του ONE X+ στην Ελλάδα...Έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα για να θέλουν να στερήσουν από άλλους μία επιπλέον επιλογή;

Φυσικά

Την μεταπώληση.

Από τα 350 που πουλάς το hox τώρα αν είναι σε άριστη κατάσταση, θα πέσεις στα 300.

Όποιοι το πήραν για να το κρατήσουν 2-3 χρόνια δε συγκινούνται. Όσοι αλλάζουν συσκευές συχνά έχουν μεγάλη χασούρα.

παιδια επειδη αρχιζω και ψαχνομαι να μπω και εγω στην παρεα σας :p λεω να τσιμπισω ενα μεταχειρισμενο...πρεπει να προσεξω κατι το ιδιαιτερο σε αυτο που θα παρω σε σχεση με S/N,αν ειναι εισαγωγης κτλπ? γιατι ειχα ακουσει για κατι προβληματακια σε παρτιδες αν και ειμαι σιγουρος οτι εχουν εξαληφθει ειπα να ρωτησω για σιγουρια

παιδια επειδη αρχιζω και ψαχνομαι να μπω και εγω στην παρεα σας :p λεω να τσιμπισω ενα μεταχειρισμενο...πρεπει να προσεξω κατι το ιδιαιτερο σε αυτο που θα παρω σε σχεση με S/N,αν ειναι εισαγωγης κτλπ? γιατι ειχα ακουσει για κατι προβληματακια σε παρτιδες αν και ειμαι σιγουρος οτι εχουν εξαληφθει ειπα να ρωτησω για σιγουρια

Μεταχειρισμενο, απο που; Μαγαζι; Ιδιωτη; Παντως πρεπει να το ψαξεις με προσοχη γιατι μεχρι μαϊμου hox εχουν βγει. Δες λιγα ποστ πιο πριν και θα καταλαβεις.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σήμερα έπαθα το εξής : ενώ μιλούσα με βιντεοκλήση μέσω skype , στα καλά καθούμενα μου έκλεισε το skype.Δύο φορές μου το έκανε στο καπάκι.Λέτε να είναι πρόβλημα της εφαρμογής?Δεν μου έβγαλε κάποιο σφάλμα , απλά μου έκλεισε τελείως το πρόγραμμα και το άνοιξε από την αρχή.Τι στο καλό ? Ελπίζω να μην είναι κάποιο πρόβλημα από το κινητό και να είναι της εφαρμογής!

Φυσικά

Την μεταπώληση.

Από τα 350 που πουλάς το hox τώρα αν είναι σε άριστη κατάσταση, θα πέσεις στα 300.

Όποιοι το πήραν για να το κρατήσουν 2-3 χρόνια δε συγκινούνται. Όσοι αλλάζουν συσκευές συχνά έχουν μεγάλη χασούρα.

Ξέρω πολύ καλά τι κάνουν. Τους βλέπεις εδώ και από εκεί!"Αυτοί", πήραν κινητό για να κάνουν επένδυση;;; Δεν βάζαν τα λεφτά τους, καλύτερα στο χρηματιστήριο;;; Μεγαλύτερα κέρδη θα έπιαναν!

Ξέρω πολύ καλά τι κάνουν. Τους βλέπεις εδώ και από εκεί!"Αυτοί", πήραν κινητό για να κάνουν επένδυση;;; Δεν βάζαν τα λεφτά τους, καλύτερα στο χρηματιστήριο;;; Μεγαλύτερα κέρδη θα έπιαναν!

Αφού ξέρεις γιατί ρωτάς?

Τι επενδύσεις και χρηματιστηρια είναι αυτά που ακούμε?

"Αυτοί" πήραν κινητό γιατί έτσι θέλανε και μπορούσαν. Πόσο θα χάσεις μετά την αγορά ενός κινητού το ξέρεις πάνω κάτω. Όταν όμως οι εταιρείες πετάνε ανανεωμένες συσκευές στο 6μηνο χάνεις πολύ.

Όταν έχεις σκοπό να πουλήσεις σύντομα ένα κινητό που μόλις αγόρασες ξέρεις ότι θα χάσεις. Δεν περιμένεις όμως να βγάλει άλλες 2 ναυαρχίδες στο χρόνο η εταιρεία έτσι ώστε να υπολογίσεις καλύτερα.

Πως γίνεται να παρομοιαζετε τέτοιες καταστάσεις με τις "επενδύσεις" δε μπορώ να το καταλάβω.

Εκτός αν έχετε συνδυάσει την επένδυση με την χασούρα.

Nuff said

Παιδιά,για μόνιτορ θερμοκρασίας ποια εφαρμογή δουλεύετε?

επειδη ειναι η πρωτη φορα σε android , μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω 4.1.1 ( maximus - hd revolution) ?

Μεταχειρισμενο, απο που; Μαγαζι; Ιδιωτη; Παντως πρεπει να το ψαξεις με προσοχη γιατι μεχρι μαϊμου hox εχουν βγει. Δες λιγα ποστ πιο πριν και θα καταλαβεις.

απο ιδιωτη εκτος αν κανω την εκπληξη και το παρω απο skoutzομαγαζο...απλα επειδη διαβασα για διαφορα στις προηγουμενες σελιδες(cid,s/n >ht**,sh-ht) ειπα να ρωτησω πιος θα ηταν ο ιδανικος,ή πιο σιγουρος αν προτιματε, συνδυασμος αυτων

επειδη ειναι η πρωτη φορα σε android , μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω 4.1.1 ( maximus - hd revolution) ?

μετα απο πολυ κόπο και κανα δυο εμφραγματα , τα κατάφερα!:p

Ειμαι με 4.1.1 και hd revolution... πολυ πιο ομαλο και γρηγορο, αλλο τηλέφωνο.

Το μονο που μενει να δω ειναι η μπαταρια τια κάνει....

με τα θεματακαι που εχω με το wifi μιλησα με την htc και μου ειπαν σε ενα απο τα βήματα αν κάνω factory reset.

το εκαν και στο κινητο δεν ε΄χω γλώσσα ελληνικά παραμόνο στο πληκτρολογιο και οταν γραφω sms στελνει με 70 χαρακτηρες.

θυμαμαι οτι ειχα μια εφαρμογη που λεγοταν κατι σαν local2 και νομιζω απο εκει μπορουσαμε να βαλουμε και αλλες γλωσσες.

το να ειναι στα αγγλιακ το κινητο δε με πολυ πειραζει ομως αυτο με τα μηνυματα ξαφνικα ειναι θεμα, ξερετε πως διορθωνεται;

ευχαριστώ

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

με τα θεματακαι που εχω με το wifi μιλησα με την htc και μου ειπαν σε ενα απο τα βήματα αν κάνω factory reset.

το εκαν και στο κινητο δεν ε΄χω γλώσσα ελληνικά παραμόνο στο πληκτρολογιο και οταν γραφω sms στελνει με 70 χαρακτηρες.

θυμαμαι οτι ειχα μια εφαρμογη που λεγοταν κατι σαν local2 και νομιζω απο εκει μπορουσαμε να βαλουμε και αλλες γλωσσες.

το να ειναι στα αγγλιακ το κινητο δε με πολυ πειραζει ομως αυτο με τα μηνυματα ξαφνικα ειναι θεμα, ξερετε πως διορθωνεται;

ευχαριστώ

more locale2 λεγεται Edited by truckman

μετα απο πολυ κόπο και κανα δυο εμφραγματα , τα κατάφερα!:p

Ειμαι με 4.1.1 και hd revolution... πολυ πιο ομαλο και γρηγορο, αλλο τηλέφωνο.

Το μονο που μενει να δω ειναι η μπαταρια τια κάνει....

όλοι όσοι βάζετε custom rom , κάντε έναν κόπο να βάλετε quadrant και antutu , να μας πείτε πόσα πιάνει , έτσι για ένα μέτρο σύγκρισης

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Εγω εχω χρησιμοποιω αυτο το widget https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sanels.tempcpuv2&hl=en

κάτι πιο όμορφο;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα

Σε 3 διαφορετικά Bluetooth Samsung kai Nokia μού κάνει διάφορα τρελα όπως να κάνει αποσύνδεση και μετά απο 2 δευτερόλεπτα σύνδεση ή όταν μιλάω για 4 δευτερόλεπτα να μην ακούω και μετά να επανέρχεται ή να κάνει ένα ήχο σαν fm

Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Είμαι σε εργοστασιακή rom

iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s

htc one x

letv x800 us

xiaomi mi 9t

Poco x3 pro

• The title was changed to HTC One X / X+