toroman Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Τι πρόβλημα έχεις? 1840*3264 εμένα τέτοια ανάλυση μου γράφει ενώ θα έπρεπε να είναι περισσότερο ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δε μου βγάζει ούτε μέρα με ενεργοποιημένο την εξοικονόμηση ενέργειας κ φυσικά χαλαρή χρήση ! Μήπως έχεις ξεχάσει κάνα GPS ανοιχτό; Καμία περιεργη εφαρμογή; Έκδοση hboot? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δε μου βγάζει ούτε μέρα με ενεργοποιημένο την εξοικονόμηση ενέργειας κ φυσικά χαλαρή χρήση ! Με 3g/data το κινητό μου έβγαζε περίπου 3μιση ώρες προβολής. Εγώ με βάση αυτό μετράω πάντα την αυτονομία μιας συσκευής. Τώρα όπως είπε και ο φίλος από πάνω, κάτι αφήνεις ανοιχτό ή κάποια εφαρμογή κάνει τη ζημιά. Εκτός αν όντως υπάρχει πρόβλημα φυσικά. Δοκίμασε επαναφορά ή άρχισε να βγάζεις μια μια τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ότι βλέπεις. Μπορείς να μου πείς που ειναι η ρυθμιση αυτή γιατι δεν την βρίσκω στο τηλ μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 μια ερώτηση από εμένα. στην αρχή είχε άλλο ήχο για εισερχόμενα μηνύματα και άλλο για αναφορές και ειδοποιήσεις. άλλαξα τον ήχο για τα μηνύματα από τις ρυθμίσεις στα sms και τώρα έχω ίδιο ήχο σε εισερχόμενα και αναφορές και διαφορετικό σε ειδοποιήσεις. ξέρει κανείς πως αλλάζω ήχο στις αναφορές; Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μήπως έχεις ξεχάσει κάνα GPS ανοιχτό; Καμία περιεργη εφαρμογή; Έκδοση hboot? Έχω την τελευταία έκδοση hboot. Σχετικά με τις φωτογραφίες ξέρει κανείς άλλος γιατί μου το κάνει αυτό ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Σε μένα έβγαλε 12564 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν μπορώ να κατανοήσω τη "γκρίνια" κάποιων για τον ενδεχόμενο ερχομό του ONE X+ στην Ελλάδα...Έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα για να θέλουν να στερήσουν από άλλους μία επιπλέον επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν μπορώ να κατανοήσω τη "γκρίνια" κάποιων για τον ενδεχόμενο ερχομό του ONE X+ στην Ελλάδα...Έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα για να θέλουν να στερήσουν από άλλους μία επιπλέον επιλογή; Φυσικά Την μεταπώληση. Από τα 350 που πουλάς το hox τώρα αν είναι σε άριστη κατάσταση, θα πέσεις στα 300. Όποιοι το πήραν για να το κρατήσουν 2-3 χρόνια δε συγκινούνται. Όσοι αλλάζουν συσκευές συχνά έχουν μεγάλη χασούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 παιδια επειδη αρχιζω και ψαχνομαι να μπω και εγω στην παρεα σας :p λεω να τσιμπισω ενα μεταχειρισμενο...πρεπει να προσεξω κατι το ιδιαιτερο σε αυτο που θα παρω σε σχεση με S/N,αν ειναι εισαγωγης κτλπ? γιατι ειχα ακουσει για κατι προβληματακια σε παρτιδες αν και ειμαι σιγουρος οτι εχουν εξαληφθει ειπα να ρωτησω για σιγουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 παιδια επειδη αρχιζω και ψαχνομαι να μπω και εγω στην παρεα σας :p λεω να τσιμπισω ενα μεταχειρισμενο...πρεπει να προσεξω κατι το ιδιαιτερο σε αυτο που θα παρω σε σχεση με S/N,αν ειναι εισαγωγης κτλπ? γιατι ειχα ακουσει για κατι προβληματακια σε παρτιδες αν και ειμαι σιγουρος οτι εχουν εξαληφθει ειπα να ρωτησω για σιγουρια Μεταχειρισμενο, απο που; Μαγαζι; Ιδιωτη; Παντως πρεπει να το ψαξεις με προσοχη γιατι μεχρι μαϊμου hox εχουν βγει. Δες λιγα ποστ πιο πριν και θα καταλαβεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Σήμερα έπαθα το εξής : ενώ μιλούσα με βιντεοκλήση μέσω skype , στα καλά καθούμενα μου έκλεισε το skype.Δύο φορές μου το έκανε στο καπάκι.Λέτε να είναι πρόβλημα της εφαρμογής?Δεν μου έβγαλε κάποιο σφάλμα , απλά μου έκλεισε τελείως το πρόγραμμα και το άνοιξε από την αρχή.Τι στο καλό ? Ελπίζω να μην είναι κάποιο πρόβλημα από το κινητό και να είναι της εφαρμογής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Φυσικά Την μεταπώληση. Από τα 350 που πουλάς το hox τώρα αν είναι σε άριστη κατάσταση, θα πέσεις στα 300. Όποιοι το πήραν για να το κρατήσουν 2-3 χρόνια δε συγκινούνται. Όσοι αλλάζουν συσκευές συχνά έχουν μεγάλη χασούρα. Ξέρω πολύ καλά τι κάνουν. Τους βλέπεις εδώ και από εκεί!"Αυτοί", πήραν κινητό για να κάνουν επένδυση;;; Δεν βάζαν τα λεφτά τους, καλύτερα στο χρηματιστήριο;;; Μεγαλύτερα κέρδη θα έπιαναν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ξέρω πολύ καλά τι κάνουν. Τους βλέπεις εδώ και από εκεί!"Αυτοί", πήραν κινητό για να κάνουν επένδυση;;; Δεν βάζαν τα λεφτά τους, καλύτερα στο χρηματιστήριο;;; Μεγαλύτερα κέρδη θα έπιαναν! Αφού ξέρεις γιατί ρωτάς? Τι επενδύσεις και χρηματιστηρια είναι αυτά που ακούμε? "Αυτοί" πήραν κινητό γιατί έτσι θέλανε και μπορούσαν. Πόσο θα χάσεις μετά την αγορά ενός κινητού το ξέρεις πάνω κάτω. Όταν όμως οι εταιρείες πετάνε ανανεωμένες συσκευές στο 6μηνο χάνεις πολύ. Όταν έχεις σκοπό να πουλήσεις σύντομα ένα κινητό που μόλις αγόρασες ξέρεις ότι θα χάσεις. Δεν περιμένεις όμως να βγάλει άλλες 2 ναυαρχίδες στο χρόνο η εταιρεία έτσι ώστε να υπολογίσεις καλύτερα. Πως γίνεται να παρομοιαζετε τέτοιες καταστάσεις με τις "επενδύσεις" δε μπορώ να το καταλάβω. Εκτός αν έχετε συνδυάσει την επένδυση με την χασούρα. Nuff said Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Παιδιά,για μόνιτορ θερμοκρασίας ποια εφαρμογή δουλεύετε? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Εγω εχω χρησιμοποιω αυτο το widget https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sanels.tempcpuv2&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 επειδη ειναι η πρωτη φορα σε android , μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω 4.1.1 ( maximus - hd revolution) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μεταχειρισμενο, απο που; Μαγαζι; Ιδιωτη; Παντως πρεπει να το ψαξεις με προσοχη γιατι μεχρι μαϊμου hox εχουν βγει. Δες λιγα ποστ πιο πριν και θα καταλαβεις. απο ιδιωτη εκτος αν κανω την εκπληξη και το παρω απο skoutzομαγαζο...απλα επειδη διαβασα για διαφορα στις προηγουμενες σελιδες(cid,s/n >ht**,sh-ht) ειπα να ρωτησω πιος θα ηταν ο ιδανικος,ή πιο σιγουρος αν προτιματε, συνδυασμος αυτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 επειδη ειναι η πρωτη φορα σε android , μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω 4.1.1 ( maximus - hd revolution) ? μετα απο πολυ κόπο και κανα δυο εμφραγματα , τα κατάφερα!:p Ειμαι με 4.1.1 και hd revolution... πολυ πιο ομαλο και γρηγορο, αλλο τηλέφωνο. Το μονο που μενει να δω ειναι η μπαταρια τια κάνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 με τα θεματακαι που εχω με το wifi μιλησα με την htc και μου ειπαν σε ενα απο τα βήματα αν κάνω factory reset. το εκαν και στο κινητο δεν ε΄χω γλώσσα ελληνικά παραμόνο στο πληκτρολογιο και οταν γραφω sms στελνει με 70 χαρακτηρες. θυμαμαι οτι ειχα μια εφαρμογη που λεγοταν κατι σαν local2 και νομιζω απο εκει μπορουσαμε να βαλουμε και αλλες γλωσσες. το να ειναι στα αγγλιακ το κινητο δε με πολυ πειραζει ομως αυτο με τα μηνυματα ξαφνικα ειναι θεμα, ξερετε πως διορθωνεται; ευχαριστώ Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) με τα θεματακαι που εχω με το wifi μιλησα με την htc και μου ειπαν σε ενα απο τα βήματα αν κάνω factory reset. το εκαν και στο κινητο δεν ε΄χω γλώσσα ελληνικά παραμόνο στο πληκτρολογιο και οταν γραφω sms στελνει με 70 χαρακτηρες. θυμαμαι οτι ειχα μια εφαρμογη που λεγοταν κατι σαν local2 και νομιζω απο εκει μπορουσαμε να βαλουμε και αλλες γλωσσες. το να ειναι στα αγγλιακ το κινητο δε με πολυ πειραζει ομως αυτο με τα μηνυματα ξαφνικα ειναι θεμα, ξερετε πως διορθωνεται; ευχαριστώmore locale2 λεγεται Edited November 16, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 απο περιεργεια, εχει παρει κανεις αναβαθμιση ή ακομα? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 μετα απο πολυ κόπο και κανα δυο εμφραγματα , τα κατάφερα!:p Ειμαι με 4.1.1 και hd revolution... πολυ πιο ομαλο και γρηγορο, αλλο τηλέφωνο. Το μονο που μενει να δω ειναι η μπαταρια τια κάνει.... όλοι όσοι βάζετε custom rom , κάντε έναν κόπο να βάλετε quadrant και antutu , να μας πείτε πόσα πιάνει , έτσι για ένα μέτρο σύγκρισης Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Εγω εχω χρησιμοποιω αυτο το widget https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sanels.tempcpuv2&hl=en κάτι πιο όμορφο; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα Σε 3 διαφορετικά Bluetooth Samsung kai Nokia μού κάνει διάφορα τρελα όπως να κάνει αποσύνδεση και μετά απο 2 δευτερόλεπτα σύνδεση ή όταν μιλάω για 4 δευτερόλεπτα να μην ακούω και μετά να επανέρχεται ή να κάνει ένα ήχο σαν fm Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Είμαι σε εργοστασιακή rom Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts