ardi21 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Edit: παιδια 2 ερωτησεις 1.η ρυθμιση δικτυου για να το γυρισω σε 2g που στον κορακα ειναι? 2.εχει ξανα αναφερθει αλλα δεν το βρισκω,πως βγαινουν οι τελειες? (αυτο το search στο φορουμ ειναι μεγαλη πικρα πολλες φορες) 1. Ρυθμισεις -> Δικτυο κινητης τηλεφωνιας -> Λειτουργια δικτυου 2. Ρυθμισεις -> Οθονη -> Κουμπι Προσφατες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 1. Ρυθμισεις -> Δικτυο κινητης τηλεφωνιας -> Λειτουργια δικτυου 2. Ρυθμισεις -> Οθονη -> Κουμπι Προσφατες εφαρμογεςτι στο καλο κανω λαθος?εκει εχει τρεις επιλογες,οποια κι αν διαλεξω οι τελειες παραμενουν Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπερα παιδια. Λοιπον εγω το πηρε 2ο Χερι και φοραει την 4.0.4 ViperX . Ειναι καλη rom H να την αλλαξω ; Με ενδιαφερει αυτονομια κυριως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Σε ευχαριστω,ειναι δοκιμασμενο πιστευω,σωστα? Έτσι έκανα και εγώ unlock. Δουλεύει 10000000% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας, το ίδιο δεν είναι root και ξεκλείδωμα bootloader; Κάποιοι γράφουν ότι το κινητό δεν πούλησε πολύ γιατί ερχόταν με κλειδωμένο bootloader.. αφού διορθώθηκε αυτό, τόσο δύσκολο είναι να ξεκλειδώσει; :confused: Ο bootloader του One X είναι κλειδωμένος με αποτέλεσμα να ξεκλειδώνει μόνο μέσω του site της HTC και δεν έχει βρεθεί άλλος τρόπος όπως σε άλλες συσκευές. Κάνοντάς το όμως αποθηκεύεται ένας μοναδικός κωδικός σε αυτούς για την συσκευή σου οπότε ξέρουν ότι το ξεκλείδωσες για να το πειράξεις. Όταν το ξανακλειδώσεις μετά θα λέει Relocked και όχι Locked οπότε υπάρχει περίπτωση στο service να σου δημιουργήσει πρόβλημα (κάποιοι από το φόρουμ το επέστρεψαν relocked και δε τους είπαν τίποτα βέβαια, είναι ρίσκο που πρέπει να πάρεις εσύ ο ίδιος). Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπερα παιδια. Λοιπον εγω το πηρε 2ο Χερι και φοραει την 4.0.4 ViperX . Ειναι καλη rom H να την αλλαξω ; Με ενδιαφερει αυτονομια κυριως. οτι καλυτερο κυκλοφορει Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 οτι καλυτερο κυκλοφορει Αρα εκανα καλη αγορα ( τυχαια) . που μπορω να διαβασω σχετικα με την συγκεκριμενη Rom φιλε μου-Στα Ελληνικα αν ειναι δυνατον.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Tα ur beats ακουστικα αξιζουν τα λεφτα τους? Γιατι τσουζουν λιγο στην τιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Όσα ακουστικά έχουν πάνω το "beats" σίγουρα δεν αξίζουν τα λεφτά τους :) Δεν λέω πως δεν είναι καλά, απλά είναι υπερτιμημένα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Αρα εκανα καλη αγορα ( τυχαια) . που μπορω να διαβασω σχετικα με την συγκεκριμενη Rom φιλε μου-Στα Ελληνικα αν ειναι δυνατον.:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745176 Στα Ελληνικα δεν γνωριζω (μεταφραση google) Aλα είναι καλύτερα κατευθειαν στη πηγη το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα update Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Υπάρχει τρόπος όταν δημιουργώ ένα φάκελο για φωτογραφίες, να το βλέπει η μαμισια εφαρμογή της HTC? Γιατί δεν βλέπει το φάκελο που φτιάχνω και τις δείχνει όλες μαζί, ενώ εφαρμογές από το μάρκετ, βλέπουν τον φάκελο που δημιουργώ κανονικά. Μήπως να το επεξεργαστώ από τον υπολογιστή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 ΛΟιπον περασα την επισημη τελικα ! Ειναι η 4.0.3. . Η 4.0.4 για ποτε λεει η htc γνωριζει καποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 ΛΟιπον περασα την επισημη τελικα ! Ειναι η 4.0.3. . Η 4.0.4 για ποτε λεει η htc γνωριζει καποιος ; Κανονικά μόλις έβαλες της 4.0.3 έπρεπε να δεις μήνυμα για αναβάθμιση σε 4.0.4 Έχεις branded phone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Είναι πολύ απλό. Αν ψάξεις στο xda υπάρχει εφαρμογή όλα σε ένα. Πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά κατεβάζει drivers, ανοίγει το htcdev για να πάρεις unlock token, τρέχει τις εντολές για unlock, κάνει root και περνάει custom recovery. Αφού τα κανείς όλα αυτά ένα πράγμα θέλει προσοχή. Κάθε φορά που αλλάζεις Rom θα πρέπει να περνάς το boot.img manually. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Γνώμη μου είναι ότι αφού το κανείς unlock, βάλε μια jb Rom να δεις το κινητό να πετάει. Και αφού τη χορτασεις βάλε μια custom sense Rom για καλύτερη αυτονομία. Για όλα αυτά θα χρειαστείς το καλώδιο USB του κινητού και στις ρυθμίσεις να έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging Ο bootloader του One X είναι κλειδωμένος με αποτέλεσμα να ξεκλειδώνει μόνο μέσω του site της HTC και δεν έχει βρεθεί άλλος τρόπος όπως σε άλλες συσκευές. Κάνοντάς το όμως αποθηκεύεται ένας μοναδικός κωδικός σε αυτούς για την συσκευή σου οπότε ξέρουν ότι το ξεκλείδωσες για να το πειράξεις. Όταν το ξανακλειδώσεις μετά θα λέει Relocked και όχι Locked οπότε υπάρχει περίπτωση στο service να σου δημιουργήσει πρόβλημα (κάποιοι από το φόρουμ το επέστρεψαν relocked και δε τους είπαν τίποτα βέβαια, είναι ρίσκο που πρέπει να πάρεις εσύ ο ίδιος). Κατάλαβα.. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές! :) Η αλήθεια είναι πως από διάβασμα στο xda, θα λιώσω. Αν και παρόλο που υπάρχει πρόγραμμα όλα σε ένα, θα δυσκολευτώ για τα πρώτα βήματα. Από την άλλη, δε βρίσκω λόγο να το αφήσω μαμά. Service τόσα χρόνια που έχω κινητά δεν χρειάστηκα.. κι αν χρειαστεί, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. :lol: Είμαι σε φάση που είμαι πάντα κοντά σε μια πρίζα, αλλά θα δω πόσο κρατά με τη δική μου χρήση και βλέποντας και κάνοντας.. ας έρθει πρώτα από τας Αγγλίας, να δούμε και πόσο μαμά είναι :rolleyes: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Και να χρειαστεις σερβις (φτου-φτου μακρια) απ' οτο λεγεται και φαινεται, δεν υπαρχει προβλημα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Κανονικά μόλις έβαλες της 4.0.3 έπρεπε να δεις μήνυμα για αναβάθμιση σε 4.0.4 Έχεις branded phone; Οταν λες Branded ; Απο ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι αγορασμενο δνε ξερω αν παιζει ρολο. ΠΑντως στο Boot menu μου λεει RELOCKED αρα εγγυηση μηδεν,σωστα ; Λοιπον χρειαζομαι βοηθεια γιατι δεν βρισκω λυση για update . Εκδοση Android : 4.0.3 Εκδοση Sense : 4.0 Αριθμος Λογισμικoυ : 1.29.401.12 ( Αυτο περασα) Επιπεδο HTC SDK API: 4.12 Εκδοση Επεκτασης HTC : HTCExtension_403_1GA_7 Εκδοση Kernel : 2.6.39.4-gc9932b1root@AMB041#1SMP PREEMPT Αριθμος εκδοσης : 1.29.401.12 CL62864 release-keys Καποια ιδεα ; Edited September 15, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Οταν λες Branded ; Απο ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι αγορασμενο δνε ξερω αν παιζει ρολο. ΠΑντως στο Boot menu μου λεει RELOCKED αρα εγγυηση μηδεν,σωστα ; Λοιπον χρειαζομαι βοηθεια γιατι δεν βρισκω λυση για update . Εκδοση Android : 4.0.3 Εκδοση Sense : 4.0 Αριθμος Λογισμικoυ : 1.29.401.12 ( Αυτο περασα) Επιπεδο HTC SDK API: 4.12 Εκδοση Επεκτασης HTC : HTCExtension_403_1GA_7 Εκδοση Kernel : 2.6.39.4-gc9932b1root@AMB041#1SMP PREEMPT Αριθμος εκδοσης : 1.29.401.12 CL62864 release-keys Καποια ιδεα ; Το έκανες relocked αρα είμαστε εντάξει υποθέτω οτι φλασαρες ξανα το stock recovery και έκανες wipe data/cache.. reboot. Αν δε σου βγάλει update βρες το αντίστοιχο RUU για το firmware σου και πέρασε το . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Οταν λες Branded ; Απο ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι αγορασμενο δνε ξερω αν παιζει ρολο. ΠΑντως στο Boot menu μου λεει RELOCKED αρα εγγυηση μηδεν,σωστα ; Λοιπον χρειαζομαι βοηθεια γιατι δεν βρισκω λυση για update . Εκδοση Android : 4.0.3 Εκδοση Sense : 4.0 Αριθμος Λογισμικoυ : 1.29.401.12 ( Αυτο περασα) Επιπεδο HTC SDK API: 4.12 Εκδοση Επεκτασης HTC : HTCExtension_403_1GA_7 Εκδοση Kernel : 2.6.39.4-gc9932b1root@AMB041#1SMP PREEMPT Αριθμος εκδοσης : 1.29.401.12 CL62864 release-keys Καποια ιδεα ; Κοίτα εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1606676 Στο προτελευταία σελίδα έχει το λινκ. http://www.4shared.com/zip/vcvueJ0v/OTA_ENDEAVOR_U_ICS_40_S_HTC_Eu.html?refurl=d1url Edited September 15, 2012 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Το έκανες relocked αρα είμαστε εντάξει υποθέτω οτι φλασαρες ξανα το stock recovery και έκανες wipe data/cache.. reboot. Αν δε σου βγάλει update βρες το αντίστοιχο RUU για το firmware σου και πέρασε το .Μιχαλη,το RUU (η στοκ ρομ δηλαδη),περνιεται κανονικα απο το στοκ recovery? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Μιχαλη,το RUU (η στοκ ρομ δηλαδη),περνιεται κανονικα απο το στοκ recovery? Οχι το τρέχεις στον υπολογιστή σου ενω εχεις συνδέσει το τηλεφωνο βαζοντας το πρωτα σε fastboot . Edited September 15, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Οχι το τρέχεις στον υπολογιστή σου ενω εχεις συνδέσει το τηλεφωνο βαζοντας το πρωτα σε fastboot .καταλαβα.Το recovery φανταζομαι θα πρεπει να ειναι το στοκ,σωστα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Σωστά. Stock recovery, τρέχεις το update RUU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Οταν λες Branded ; Απο ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι αγορασμενο δνε ξερω αν παιζει ρολο. ΠΑντως στο Boot menu μου λεει RELOCKED αρα εγγυηση μηδεν,σωστα ; Λοιπον χρειαζομαι βοηθεια γιατι δεν βρισκω λυση για update . Εκδοση Android : 4.0.3 Εκδοση Sense : 4.0 Αριθμος Λογισμικoυ : 1.29.401.12 ( Αυτο περασα) Επιπεδο HTC SDK API: 4.12 Εκδοση Επεκτασης HTC : HTCExtension_403_1GA_7 Εκδοση Kernel : 2.6.39.4-gc9932b1root@AMB041#1SMP PREEMPT Αριθμος εκδοσης : 1.29.401.12 CL62864 release-keys Καποια ιδεα ; Aν θες το κινητό σου να βρει την αναβάθμιση πρέπει να περάσεις την 1.29.401.11 και όχι την 1.29.401.12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλημερα παιδια,ξερει καποιος να μου πει γιατι το δικο μου ειναι στην 1.29.161.13 θα την παρει καποια στιγμη η οχι.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλημερα παιδια,ξερει καποιος να μου πει γιατι το δικο μου ειναι στην 1.29.161.13 θα την παρει καποια στιγμη η οχι.:!:Kαλημερα.Τι προελευση εχει το κινητο σου?Νομιζω ολα τα ευρωπαικα την εχουν παρει.Το δικο μου μολις το εβγαλα προχθες απο το κουτι και του ανοιξα το wifi μου εβγαλε αμεσως την αναβαθμιση Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts