alexgiak Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Άντε καλορίζικο στους τυχερούς φίλους! :) Κάποτε και εμείς οι φτωχοί θα μπορέσουμε να το πάρουμε. (όταν θα έχουν βγεί τα 8πύρηνα :p) Πείτε μας αν θέλετε την εμπειρία σας, οθόνη, ήχος; κτλ κτλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μια μέρα την βγάζει. Για παραπάνω ούτε λόγος. Το βράδυ φόρτιση. Μια μέρα καλά ειναι, φοβάμαι μήπως είναι μίση μερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το περιμενο και εγω με ανυπομονησια να το παραλαβω απο expansys μεσω Θεσ/νικης απο ενα παιδι που το δινει....σε λευκο βεβαιως-βεβαιως, τοσες καμπυλες και να κρυβονται δε λεει:lol::lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το περιμενο και εγω με ανυπομονησια να το παραλαβω απο expansys μεσω Θεσ/νικης απο ενα παιδι που το δινει....σε λευκο βεβαιως-βεβαιως, τοσες καμπυλες και να κρυβονται δε λεει:lol::lol: Να θυμίσω ότι εδώ είναι forum και όχι chat room. Αυτό σημαίνει ότι γράφουμε όταν έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε. Μετά εσείς οι ίδιοι είστε αυτοί που παραπονιούνται για ξεχειλωμένα και τεράστια θέματα. Άντε καλορίζικο στους τυχερούς φίλους! :) Κάποτε και εμείς οι φτωχοί θα μπορέσουμε να το πάρουμε. (όταν θα έχουν βγεί τα 8πύρηνα :p) Πείτε μας αν θέλετε την εμπειρία σας, οθόνη, ήχος; κτλ κτλ :) Αν διαβάσεις στις προηγούμενες σελίδες θα δεις ήδη αρκετές αναφορές πάνω σε αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μια ερώτηση στα παιδιά που το έχουν στα χέρια τους χρειάστηκε να κάνετε επανεκκίνηση; Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μια ερώτηση στα παιδιά που το έχουν στα χέρια τους χρειάστηκε να κάνετε επανεκκίνηση; Έκανα 1 πριν 4 μέρες, για να δείξω σε ένα φίλο πόσο γρήγορα μπουτάρει. Κατά τ' άλλα δεν νομίζω να χρειάζεται επαννεκινήσεις, τουλάχιστον στη βδομάδα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μια ερώτηση στα παιδιά που το έχουν στα χέρια τους χρειάστηκε να κάνετε επανεκκίνηση; Αν εννοείς επανεκκινηση για λόγους κολληματος της συσκευής όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 πηγα και το ειδα στο πλαισιο,επαθα πλακα, τετοιο κινητο πρωτη φορα βλεπω και ειμαι βεβαιος οτι η HTC εβαλε πολυ ψηλα τον πυχη σε ολους, ειναι λεπτο,παναλαφρο,ποιοτητα κατασκευης,δουλευετε με το ενα χερι,το περιμενα πιο μεγαλο λογω της οθονης του, το δουλεψα 4-5 λεπτα lag den ειδα πουθενα ,ισως βεβαια να μην μπορω να το δω λογω της εμπεριας μου στα κινητα, διπλα του ειχε ενα iphone αλλα ασ μην μπουμε σε συγκρισης καλυτερα διοτι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης στα δυο κινητα,μονο στο κοστος αποκτησης συγκρινοντε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Η μουσικη αποδοση του πως ειναι ?? επιπλεον εχει ψωνισει κανεις απο simplyelectronics το βρισκω στα 540 και πραγματικα το σκεφτομαι , με εγγυηση θα ειμαι κομπλε ετσι ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Η μουσικη αποδοση του πως ειναι ?? επιπλεον εχει ψωνισει κανεις απο simplyelectronics το βρισκω στα 540 και πραγματικα το σκεφτομαι , με εγγυηση θα ειμαι κομπλε ετσι ? Στο simplyelectronics ηθελα να παρω το λευκο Ν9 και κανοντας αναζητηση στο google για το συγκεκριμενο μαγαζι,διαβασα πολυ αρνητικες κριτικες ακομα και για μη παραδωση των προιοντων και γενικα μπλεξιμο με επιστροφη χρηματων,μεινε μακρυα φιλικα υπαρχουν αξιοπιστα μαγαζια οπως amazon αγγλικο η γερμανικο η' στο ebay που ειχα ψωνισει περσι το xperia arc και δεν ειχα κανενα προβλημα Edited April 10, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Απο σημερα το απογευμα το εχω και εγω σε γκρι. Το προτιμησα γιατι δε λερωνει ευκολα αλλα τελικα μου αρεσει πιο πολυ:) 1 ερωτηση Παντα χρησιμοποιω lock screen,το κλασικο λουκετακι που πατωντας το μου σβηνει την οθονη χωρις να ταλαιπωρω το pawer batton αλλα δυστυχως 2 που προλαβα να δοκιμασω πριν μεινει απο μπαταρια δεν επαιζαν,ξερει καποιος κανενα να προτεινη? Πρωτες εντυπωσεις Καθ οτι πρακτικος τυπος ξεκιναω απο αυτο.. Γλιστραει..δυστυχως αρκετα και ειναι επιφοβο για κινητο τετοιας αξιας Περιμενα καλυτερο grip Με τη θηκη που του εβαλα καπως βελτιωθηκε αλλα..γλιστραει. Απ την αλλη η ποιοτητα κατασκευης του ειναι πολυ καλη σαφως ανωτερη των galaxy s2,note αλλα εμενα μου αρεσει και πιο πολυ ακομα και απ το lumia 800 που ειχα:) Ταυτοχρονα ειναι παναλαφρο στο χερι. Οθονη παρα πολυ καλη με ζεστα χρωματα χωρις βεβαιως το μαυρο του νοτε αλλα πιο ξεκουραστη στο νετ. Ηχος Τσιριχτος πριμος μου φανηκε,δεν εχω βαλει καρτα σιμ ακομα Καμερα Γρηγορη,ποοολυ γρηγορη,ακομα πιο γρηγορη και απ το Νοκια 701 που δεν εχει AF Σα ποιοτητα δε ξερω μιας και δε τις περασα στο pc ακομα αλλα ολα τα λεφτα ειναι το εφε του ηχου στο burst mode,μιλαμε για βολες κατα ριπας!!!! Πολυ καλο future η δυνατοτητα να βγαζεις φωτο ενω τραβας βιντεο!:) Sense UI Εμενα παιδια οσο το δουλεψα ΔΕΝ εχει lag:) Αντιθετα ειναι αρκετα smooth το sense σε σημειο που δε το περιμενα απ αυτα που ακουγα! Οσο για ταχυτητα στα επιπεδα καλων διπυρινων αλλα σε μερικα σημεια στο μενου δειχνει να..ξεμπουκωνει και τοτε παει αστραπη!!:) Με τα update σιγουρα θα στρογγυλευτουν οι οποιες αδυναμιες του Θα το δοκιμασω και με αλλους launchers καποια στιγμη Επισης με μιση ωρα σερφινγκ στο νετ με οπερα αλλα και το μαμα να πω οτι δε μου ζεσταθηκε αλλα και μου εκανε και μικροτερα κομπιασματα απ το ΝΟΤΕ μου!!! Το βραδυ που θα το εχω φορτισμενο θα το ζορισω λιγο να δω αντιδραση(παιχνιδια δε παιζω) Αυτα τα ολιγα για αρχη σσ Οποιος εχει galaxy note να πω οτι το Χ ειναι πιο πολυ τηλεφωνο ενω το note tabletofono(υπεροχη στο νετ λογο μεγεθους οθονης)αλλα απο s2 που το θεωρω ακομα και τωρα κορυφη σε ταχυτητα και δουλεμα να πω πως απλα το Χ σου αφηνει μια elegant αισθηση και σιγουρα ακομα και τωρα ανετοιμο ειναι καλυτερο απ ολα τα αλλα εκτος απ το δαιφορετικο(και σε κοινο ΝΟΤΕ)! Μόλις το άνοιξα μετά τη φόρτιση μπήκα στο μάρκετ κ βρήκα τελικά το screen of and lock το οποίο σβήνει την οθόνη κανονικά οπότε όλα ok και μ'αυτό το πρακτικό ζήτημα:) sorry που δεν έκανα edit μπήκα γρήγορα απ'το κινητό χωρίς να δω αν έχει γράψει κάποιος Edited April 10, 2012 by kollatos Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Παιδια η χαμηλοτερη τιμη που εχετε δει σε ηλεκτρονικο καταστημα ( εσωτερικου και εξωτερικου ) ποια ειναι ??? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Για μενα πρωτο θεμα ειναι η μπαταρια.η μια μερα ειναι ανασταλτικος παραγων.αλλα πιστευω οτι με την βελτιστοποιηση του λειτουργικου μεσω update στο μελλον ισως φτιαξει(ειμαι καμμενος απο το sensation) Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Για μενα πρωτο θεμα ειναι η μπαταρια.η μια μερα ειναι ανασταλτικος παραγων.αλλα πιστευω οτι με την βελτιστοποιηση του λειτουργικου μεσω update στο μελλον ισως φτιαξει(ειμαι καμμενος απο το sensation) δε ξερω τη χρηση του κανεις αλλα συμφωνα με τη δικη μου χρηση που εκανα και στα προηγουμενα κινητα μου( iphon4 ,4s xperia arc .galaxy nexus ,xperia s) η διαφορα μου φαινεται μεγαλη προς το καλυτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 για την καμερα του Χ και οχι μονο δειτε αυτο το τεστ http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-One-X-vs-Galaxy-S-II-vs-Nexus-vs-N8-vs-iPhone-4S_id3006 τελικα δεν ικανοποιει η καμερα του Χ σε ποιοτητα φωτογραφιων. και δειτε εδω που θεωρουν την καμερα του nexus καλυτερη http://www.phonearena.com/reviews/HTC-One-X-vs-Samsung-Galaxy-Nexus_id3001 Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 για την καμερα του Χ και οχι μονο δειτε αυτο το τεστ http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-One-X-vs-Galaxy-S-II-vs-Nexus-vs-N8-vs-iPhone-4S_id3006 τελικα δεν ικανοποιει η καμερα του Χ σε ποιοτητα φωτογραφιων. και δειτε εδω που θεωρουν την καμερα του nexus καλυτερη http://www.phonearena.com/reviews/HTC-One-X-vs-Samsung-Galaxy-Nexus_id3001 Σιγουρα δεν την λες καλυτερη την καμερα του Nexus. Απο εκει και περα για μενα το ΟΝΕ χανει στις λεπτομεριες. Οταν δηλαδη γκροπαρεις ενα κομματι της φωτο. Ομως αυτο δεν ειναι κατι που κανουμε συχνα με μια mobile καμερα. Οχι οτι δεν ειναι σημαντικο αλλα υπαρχουν αλλα πραγματα σημαντικοτερα, οπως η βραδινη φωτογραφιση που εκτος του N8 υστερουν ολα και κυριως το Galaxy s2 που το ξερω πολυ καλα. Επισης σημαντικοτατη παραμετρος ειναι ηταχυτητα εστιασης τοσο στην φωτογραφια οσο και στο βιντεο. Στο Galaxy s2 βελτιωνονται καπως τα πραγματα με το ics αλλα το προβλημα παραμενει ειδικα αν εχουμε διαφορες στον φωτισμο του πλανου. Με λιγα λογια στην πραξη θα σου φανει πιο χρησιμη η ευκολια, η ταχυτητα και η αποδοση σε σκοτεινους χωρους σε σχεση με ολα τα αλλα. Για μενα η πληρεστερη καμερα ειναι του iphone 4s. Γιατι εχει πολυ καλο μεσο ορο σε ολους τους τομεις. Συν οτι ειναι τοποθετημενη σ ενα πραγματικο smartphone και οχι σε μια συσκευη που υστερει σε ολα εκτος των φωτο οπως ειναι το Ν8. Προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τις φωτο του galaxy s2. Αποδιδει μονο σε ιδανικες συνθηκες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μπραβο στην HTC για την πολυ καλη προσπαθεια της. Πες μας μονο πώς σου φαινεται το ηχειακι γιατι ειναι ενα ακομα σημειο στο οποιο επασχαν τα κινητα της μετα την καμερα. Αν το βελτιωσαν κι αυτο τοτε εμαθε απο τα παθηματα της! Περιμενω και την ελευση του SGS III για να κανω την τελικη μου επιλογη. Εως τοτε ισως να εχει παρει 1-2 αναβαθμισεις το One X απο την HTC. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μπραβο στην HTC για την πολυ καλη προσπαθεια της. Πες μας μονο πώς σου φαινεται το ηχειακι γιατι ειναι ενα ακομα σημειο στο οποιο επασχαν τα κινητα της μετα την καμερα. Αν το βελτιωσαν κι αυτο τοτε εμαθε απο τα παθηματα της! Περιμενω και την ελευση του SGS III για να κανω την τελικη μου επιλογη. Εως τοτε ισως να εχει παρει 1-2 αναβαθμισεις το One X απο την HTC. To ηχείο είναι καλό (ανώτερο του DHD αν θέλεις μέτρο σύγκρισης). Πάσχει όμως στους ήχους κλήσεις και ειδοποίησης, οι οποίοι είναι τραγικά χαμηλοί. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 To ηχείο είναι καλό (ανώτερο του DHD αν θέλεις μέτρο σύγκρισης). Πάσχει όμως στους ήχους κλήσεις και ειδοποίησης, οι οποίοι είναι τραγικά χαμηλοί. Για να καταλαβω καλυτερα, εαν δλδ βαλουμε δικους μας ηχους κλησης πιο δυνατους θεωρεις οτι το ηχειο μπορει να ανταποκριθει στην παραπανω ενταση, και αρα το προβλημα εντοπιζεται καθαρα κ μονο στους ηχους ενω το ηχειο ειναι ΟΚ ? Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 αυτο με το χαμηλο ηχειο ποτε δεν το καταλαβα...τους πληρωνεις για τα καλα και δεν ακους και τον ηχο :P τερμα ενταση παντα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Για να καταλαβω καλυτερα, εαν δλδ βαλουμε δικους μας ηχους κλησης πιο δυνατους θεωρεις οτι το ηχειο μπορει να ανταποκριθει στην παραπανω ενταση, και αρα το προβλημα εντοπιζεται καθαρα κ μονο στους ηχους ενω το ηχειο ειναι ΟΚ ? Ούτε με δικούς μου ήχους άλλαξε κάτι. Για ένα περίεργο λόγο, το ηχείο είναι δυνατό όταν βλέπεις video, ή στα games, αλλά αδύναμο στην αναπαραγωγή ήχων κλήσης. αυτο με το χαμηλο ηχειο ποτε δεν το καταλαβα...τους πληρωνεις για τα καλα και δεν ακους και τον ηχο :P τερμα ενταση παντα !! Τέρμα ένταση το έχω και εγώ, αλλά... Edited April 11, 2012 by kollatos Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Ούτε με δικούς μου ήχους άλλαξε κάτι. Για ένα περίεργο λόγο, το ηχείο είναι δυνατό όταν βλέπεις video, ή στα games, αλλά αδύναμο στην αναπαραγωγή ήχων κλήσης. Και μετα ρωτανε μερικα παιδια γιατι να κανουν root... Αντε να βγει κανενας custom kernel για να αυξησει τους ηχους λοιπον! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αρα με καμια custom ROM θα ειναι κομπλε και απο ηχειο! Κακως παντως που δεν κανουν το ηχειο δυνατο και στα ringtones... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Για τους αμεσα ενδιαφερομενους.... http://pcnea.blogspot.com/2012/04/update-htc-one-x.html Δεν ξερω εαν ειναι το major update...αλλα ηδη αρχισε να διατιθεται! Edited April 11, 2012 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εδώ έγινε leaked το κινέζικο update. Μη το βάλετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts