toroman Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδιά είμαι στην ευχάριστη θεση να σας ανακοινώσω ότι το κινητακι μου ήρθε κ πάλι στη ζωή φυσικά με την βοήθεια όλων των παιδιών που με βοήθησαν να το φτιάξω . Τελικά τα κατάφερα :D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Γινεται αυτο?? ναι.γινεται.σε μαγαζι που το πηρα αυτο καναμε και ειμαι με παλια που ειναι οκ.μαλιστα αν ψαξεις θα βρεις και εικονα σε κανονικες διαστασεις... https://www.google.gr/search?q=micro+sim+cutter&hl=el&prmd=imvnsr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8JEBUMfMG8qO0AWN08D_Bg&ved=0CFYQsAQ&biw=939&bih=558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Καλά ρε παιδιά δεν έχει κανείς πρόβλημα με το συγχρονισμό του hotmail; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δοκιμάζω αυτές τις μέρες την IcedCold AOKP.. Πραγματικά, καλό το sense, αλλά με pure android ics εμφάνιση και τόσες μόντες, δηλώνω ξανά ερωτευμένος.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Καλά ρε παιδιά δεν έχει κανείς πρόβλημα με το συγχρονισμό του hotmail; τι προβλημα ακριβως ? Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δοκιμάζω αυτές τις μέρες την IcedCold AOKP.. Πραγματικά, καλό το sense, αλλά με pure android ics εμφάνιση και τόσες μόντες, δηλώνω ξανά ερωτευμένος.. Ο μόνος λόγος που καθόμαστε στο sense είναι η κάμερα! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 τι προβλημα ακριβως ? Αρχικά είχα δύο λογαριασμούς hotmail ο ένας συγχρόνιζαι και ο άλλος μια στο τόσο ο οποίος δεν έστελνε με τίποτα mail Οπότε έκανα hard reset Τώρα δεν συγχρονίζει κανένα ούτε μια στο τόσο Και είναι πολύ με το ίδιο πρόβλημα στο xda Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Εγώ με ένα λογαριασμό μόνο hotmail που είχα δοκιμάσει δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδιά είμαι στην ευχάριστη θεση να σας ανακοινώσω ότι το κινητακι μου ήρθε κ πάλι στη ζωή φυσικά με την βοήθεια όλων των παιδιών που με βοήθησαν να το φτιάξω . Τελικά τα κατάφερα :D :DΜπραβο, ευχαριστο αυτο!! :) Τελικα κατορθωσες να φορτισει η μπαταρια? Καποια στιγμη πρεπει ολες αυτες οι γνωσεις και εμπειριες να μαζευτουν σε ενα σημειο να μπορει να τα διαβαζει ο καθενας και να ξερει τι να κανει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ναι τελικά κατάφερα με ένα μικρό κολπακι που είχε στο xda κ με την μεγάλη βοήθεια κυρίως του duk3r που με βοήθησε να το εφαρμόσω αλλά κ στον m7ixalis για την πολύτιμη βοήθεια τους . Κ ναι θα ανεβασω κάτι σαν οδηγό όπου θα βοηθήσει όσους πάθουν το ιδιο με εμένα που ελπίζω να μην χρειαστεί να μην βγάλουν τα ματια τους μπροστά στον υπολογιστή προσπαθοντας να βγάλουν ακρη ;) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 την γκαντεμια μου, πως γινεται καποιοι να εχετε 160 χαρακτηρες στα ελληνικα και εγω οχι?? τι ρυθμιση κανω λαθος?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 την γκαντεμια μου, πως γινεται καποιοι να εχετε 160 χαρακτηρες στα ελληνικα και εγω οχι?? τι ρυθμιση κανω λαθος?? :( Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για μηνύματα;; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 με το handcent sms δεν εχω προβλημα, αν και το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι το μοναδικο που μου λαγκαρει στο κινητο, αλλα εδω βλεπω οτι καποιοι εχουν τους 160 χαρακτηρες με το προγραμμα της μαμας htc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 με το handcent sms δεν εχω προβλημα, αν και το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι το μοναδικο που μου λαγκαρει στο κινητο, αλλα εδω βλεπω οτι καποιοι εχουν τους 160 χαρακτηρες με το προγραμμα της μαμας htc. Ούτε και σε μένα στέλνει 160 με το μαμά της HTC. Εγώ έχω το go sms και είμαι μια χαρά. Τωρα για το πως έχουν 160 στο μαμά ας μας πει κάποιος.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Γραφτε με κεφάλαια γράμματα και θα έχετε 160 χαρακτήρες. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Μπραβο, ευχαριστο αυτο!! :) Τελικα κατορθωσες να φορτισει η μπαταρια? Καποια στιγμη πρεπει ολες αυτες οι γνωσεις και εμπειριες να μαζευτουν σε ενα σημειο να μπορει να τα διαβαζει ο καθενας και να ξερει τι να κανει. Πάρη αυτην την στιγμη το να κανεις root και να ξεκλειδώσεις τον bootloader δεν ειναι κάτι δύσκολο . Αυτό που θεωρώ οτι χρειαζεται αρκετή προσοχή ειναι το πέρασμα custom rom . mods , οπως και η επιστροφή σε stock κατάσταση . Και αυτο βέβαια γίνεται γιατι δεν υπάρχει s-off με οτι αυτο συνεπάγεται π.χ (για να επιστρεψεις σε natroid back up πρέπει πριν το χρησιμοποίησης να φλασαρεις το boot.img του backup με το fastboot ) γιατι δεν μπορει να γραφτει το boot partition απο το recovery χωρις την υπαρξει s-off.. Γενικά θέλει λιγο περισσότερο διάβασμα και προσοχή .Μέγα λάθος απο την htc το κλείδωμα του bootloader και σε αλλα μοντέλα της υπηρξε s-off μετα απο αρκετό διαστημα 2-3 μηνες αλλα στο X δεν βλεπω σύντομα μέλλον . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Γραφτε με κεφάλαια γράμματα και θα έχετε 160 χαρακτήρες. μπα δεν υπαρχει αυτο φιλε μου. εσενα στελνει απο την μαμα με κεφαλαια 160?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ναι, όταν γράφω ελληνικά ελληνικά έχει 70 και μόλις το γυρίζω σε κεφάλαια πάει 160 και με το το μαμά και το SwiftKey Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 την γκαντεμια μου, πως γινεται καποιοι να εχετε 160 χαρακτηρες στα ελληνικα και εγω οχι?? τι ρυθμιση κανω λαθος?? :( Μήπως έχεις την γλώσσα του μενού στα αγγλικά? Αν ναι, τότε αυτό είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 παιδια ερωτηση !!!! το HOX μου εχει δυνατο ηχο κλησης και γενικα ολα οκ αλλα οταν βλεπω βιντεο στο youtube η ενταση ειναι αστεια..... διλδη σε πληρη ησυχια απλα ακουγετε χαμηλα !!!! εχει κανει καποιος συγκρισει με iphone 4s ( αυτο ειχα και με αυτο συγκρινω ) που εβαζα μουσικη και ακουγοτανε απο το διπλα δωματιο......... Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 παιδια ερωτηση !!!! το HOX μου εχει δυνατο ηχο κλησης και γενικα ολα οκ αλλα οταν βλεπω βιντεο στο youtube η ενταση ειναι αστεια..... διλδη σε πληρη ησυχια απλα ακουγετε χαμηλα !!!! εχει κανει καποιος συγκρισει με iphone 4s ( αυτο ειχα και με αυτο συγκρινω ) που εβαζα μουσικη και ακουγοτανε απο το διπλα δωματιο......... Έχεις τσεκάρει την ένταση στα media αν είναι στο φουλ? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ναι φίλε μου έκανα και factory reset μπάσ και αλλάξει αλλά.... Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Παιδιά κ εμένα μου φαίνεται ότι ο ηχος είναι πολύ χαμηλός κ στο ηχείο κ στα ακουστικά . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Μήπως έχεις την γλώσσα του μενού στα αγγλικά? Αν ναι, τότε αυτό είναι... Ακριβώς. Βάλε την γλώσσα του κινητού στα Ελληνικα, την κωδικοποίηση των χαρακτήρων σε 7 bit, τικαρισμένο την επιλογή ειδικών τονισμένων χαρακτήρων και γράψε με κεφαλαία. Εμένα έτσι παίρνει 160 χαρακτήρες. Διαφορετικά 70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ακριβώς. Βάλε την γλώσσα του κινητού στα Ελληνικα, την κωδικοποίηση των χαρακτήρων σε 7 bit, τικαρισμένο την επιλογή ειδικών τονισμένων χαρακτήρων και γράψε με κεφαλαία. Εμένα έτσι παίρνει 160 χαρακτήρες. Διαφορετικά 70. Έχετε δίκαιο. Στα Αγγλικά το είχα. Το γύρισα στα Ελληνικά και όλα μια χαρά!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts