Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει recovery με touch και χωρίς. μήπως έβαλες χωρίς;

με το ηχείο παίζει τέτοιο ενδεχόμενο.

υποστηρίζει μέχρι 3 σημεία αρκεί να το επιλέξεις σε κάποιο μενού απ ότι θυμάμαι.

οχι φιλε μου εβαλα πρώτα twrp και απλα μεσα στο recovery δεν ειχα καμια ανταπόκριση!!και μετα περασα το cwm 6.0.2.7 τα πλήκτρα δούλευαν αλλα οταν περνας μια καινουργια ρομ εχει και touch επηλογες και εκει ηταν το ζορι δεν ειχα ουτε εκει ανταπόκριση:shifty:

πολυ περίεργο τι να πω αν ξερεις κατι η καποιος αλλος ειμαι όλος αυτια:p

τι μενου ειναι αυτο??

παιδια ποιον κερνελ μου προτείνεται στην viper rom αυτην που εχει!!η υπάρχει καποιο καλυτερο??

πιο πρόγραμμα ειναι για την διαχείριση της cpu?

ευχαριστω παιδια και sorry αν σας ζαλίζω:p

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα στην παρεα . Εχω το πρβλημα με την κιτρινες κηλιδες και θα ηθελα αν ξερει καποιoς ποσο κοστιζει η αντικατασταση οθονης στην αντιπροσωπεια η σε καποιο αλλο μαγαζι γιατι ειναι εκτος εγγυησης.Επισης επειδη το κινητο ειναι δωρο απο εξωτερικο ειδα στο ιντερνετ οτι τo οne x εχει 3 διαφορετικες οθονες πως μπορω να ξερω ποια εχει το δικο μου ωστε ωα διαλεξω την σωστη αν την αγορασω απο ebay και το φτιαξω μονος μου .

Αν καποιος ξερει καποιον αξιοπιστο πωλητη απο το ebay να πουλαει αυθεντικες οθονες θα μου ητανε πολυ χρησιμο ευχαριστω

οχι φιλε μου εβαλα πρώτα twrp και απλα μεσα στο recovery δεν ειχα καμια ανταπόκριση!!και μετα περασα το cwm 6.0.2.7 τα πλήκτρα δούλευαν αλλα οταν περνας μια καινουργια ρομ εχει και touch επηλογες και εκει ηταν το ζορι δεν ειχα ουτε εκει ανταπόκριση:shifty:

τι μενου ειναι αυτο??

παιδια ποιον κερνελ μου προτείνεται στην viper rom αυτην που εχει!!η υπάρχει καποιο καλυτερο??

Για πρόγραμμα δισχειρησης σου συστήνω το system tuner. Κάνει παπάδες. Αξίζει και την τελευταία δεκάρα του.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

τι μενου ειναι αυτο??

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω γιατί...

Από θέμα kernel εγώ της viper χρησιμοποιώ τον #11

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Όταν λες αυθεντική μπαταρία προφανώς εννοείς τα battery banks που έχει βγαλει η HTC τα οποία κοστιζουν (μετά από μια έρευνα στο skroutz) 55 euro το 3000mah και 70 ευρω το 6000mah

Όταν λες αυθεντική μπαταρία προφανώς εννοείς τα battery banks που έχει βγαλει η HTC τα οποία κοστιζουν (μετά από μια έρευνα στο skroutz) 55 euro το 3000mah και 70 ευρω το 6000mah

Οχι. Εννοω την κανονικη μπαταρια του HOX+ που ειναι 2.000mah για να την βαλω στο ΗΟΧ. Βρισκω μονο την 1800αρα του HOX

Οχι. Εννοω την κανονικη μπαταρια του HOX+ που ειναι 2.000mah για να την βαλω στο ΗΟΧ. Βρισκω μονο την 1800αρα του HOX

Αυτό εννοείς...

Αυτό εννοείς...

Δεν ειναι η αυθεντικη αυτη του Οne X+

Η αυθεντικη ειναι 2100mAh και οχι 2040mAh ..αυτη ειναι απομημιση μαλλον.

2100 ειναι και αυτη στο link που εδωσε ο φιλος...

Τι πιθανοντητες εχω να πληρωσω τελωνεια κτλ απο κινα?

Τι πιθανοντητες εχω να πληρωσω τελωνεια κτλ απο κινα?

Συγνωμη εχεις δικαιο δικο μου λαθος...οσο για τελωνια κτλ δεν υπαρχη κανενα θεμα 100% λογο του οτι το ποσο ειναι πολυ μικρο για τετοιες περιπτωσης.Εχω αγοραση μεχρι 90 ευρω αντικειμενα χωρις το παραμικρο προβλημα.

Παιδιά πέρασα τη νέα ViperX και δεν έχω σήμα μετά. Σαν να είναι κολλημένο το airplane mode και να μην κλείνει. Τι λάθος έκανα πάλι ο ψάρακλας;; :P

Ξαναπέρασα τη rom με μόνη διαφορά πως αυτή τη φορά άφησα το Sense, ενώ την πρώτη είπα να δοκιμάσω τον Apex Launcher.

Περίεργο.. δε νομίζω πως έφταιγε αυτό..

Edited by Delijohn
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Δεν πέρασες το boot.img της viper

Μπα όχι μωρέ, το είχα περάσει.. ποιος ξέρει.. :lost:

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Γεια σε όλους! Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς που θα ήταν καλύτερο να στείλω το htc one x μου για service. Εδώ και κανένα μήνα συνεχώς κολλούσε,έσβησα τα πάντα από μέσα και λίγο καλυτέρεψε το θέμα. 2-3 μέρες δεν μου άνοιγε την κάμερα παρά μόνο εάν έκανα ένα scan με το antivirus πρώτα (το οποίο δεν έβρισκε τίποτα). Σήμερα ξανακόλλησε, έκλεισε μόνο του και τώρα δεν ανοίγει με τίποτα. Και για φόρτιση να το βάλω δεν ανάβει καν το λαμπάκι. Δεν το έχω ούτε ένα χρόνο,οπότε ισχύει και η εγγύηση μου. Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος. :cry:

Γεια σου Μαριλέττα και καλωσήρθες!

Αφού έχεις ακόμα εγγύηση σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο την htc και θα σου πουν αυτοί τη διαδικασία επιστροφής για το service.

Εγώ Μαριλλέτα θα σου πρότεινα να κάνεις ένα hard reset (εκτος και αν με το τα έσβησα όλα εννοούσες αυτό) και να ξαναδοκιμάσεις χωρίς το antivirus.

Βασικά ο makouin έχει δίκιο εν μέρη. Ο τίτλος γράφει ότι είναι 2100 αλλά η μπαταρία πάνω γράφει 2040.

Τέτοια καταστήματα πάντως (top sellers) δεν προσπαθούνε να ξεγελάσουνε τον κόσμο.

Η μπαταρία γράφει πάνω HTC και ο κωδικός της είναι ίδιος με την μπαταρία του ONE X+ οπότε μάλλον αυτή είναι.

Αν ψάξεις με τον κωδικό της (HTC BM35100) θα βρεις και άλλες.

Για τελωνείο πάντως δεν νομίζω να έχεις θέμα.

Edited by leou

Μπα όχι μωρέ, το είχα περάσει.. ποιος ξέρει.. :lost:

Μάλλον στις επιλογές δεν πέρασες σωστά πιο kernel θα χρησιμοποιήσεις οπόταν είχες πρόβλημα με τα modules

Mate 10 Pro

Εμ!!!! Εισαι οδοντίατρος;;; Εγώ που ειμαι Ρίχνω πεπιεσμενο αέρα από το κομπρεσέρ και δεν υπάρχει ίχνος σκόνης! :happy:

χαχα. είμαι εγώ, κι έχω κάνει ακριβώς το ίδιο. δεν ήξερα καν ότι είχαν απλά βουλώσει οι τρύπες, νόμιζα ότι χάλασε το ηχείο! αν είσαι λίγο ριψοκίνδυνος, πέρνα το μια με τη χειρουργική και πες μας αποτελέσματα :)

Καλησπερα,

απλα και γρηγορα

HTC One X

HTC One s H sony xperia SP

:P

Τέτοιες ερωτήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο στους Διαξιφισμούς.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

χαχα. είμαι εγώ, κι έχω κάνει ακριβώς το ίδιο. δεν ήξερα καν ότι είχαν απλά βουλώσει οι τρύπες, νόμιζα ότι χάλασε το ηχείο! αν είσαι λίγο ριψοκίνδυνος, πέρνα το μια με τη χειρουργική και πες μας αποτελέσματα :)

Σωστα. Με τη χειρουργικη πρωτα θα ρουφηξει την πολυ σκονη και μετα πετας και πεπιεσμενο αερα για τα απομειναρια. Τελεια δουλεια!!! :lol:

Πρόσεχε με τον αέρα μην σου σκίσει την μεμβράνη του ηχείου του ακουστικού.

Σωστος. Το προσεχω παντα οπωσδηποτε. Να'σαι καλα!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Καλησπερα στους συναδελφους, !

Εχω ενα προβληματακι με την εφαρμογη της μουσικης προσφατα , ανοιγωντας την παταω το εικονιδιο το τηλεφωνο μου ( το κοκκινο εικονιδιο ) και επειδη το εβαλα την τελευταια φορα αριστερα επανω την επιλογη να εμφανιζει την μουσικη με φακελους ( εχει διαφορες επιλογες οπως αλμπουμ , καλλιτεχνης και τα λοιπα ) τωρα οποτε μπαινω με πεταω εξω με το μηνυμα

Λυπουμαστε το music σταματησε απροσδοκητα και εχει τις κλασσικες επιλογες για να αποσταλει η οχι η αναφορα στην htc.

Δοκιμασα στις ρυθμισεις-εφαρμογες βρηκα την εφαρμογη η μουσικη και εκανα αναγκαστικη διακοπη και και εκκαθαριση δεδομενων αλλα οταν την ανοιγω ξανα κανει ξανα το ιδιο .

Καμμια ιδεα κανεις ;

Ο κολλητός μου έχει ενα άψογο one x άσπρο αγορασμενο απο πλαίσιο με σχεδόν 1,5 χρονο εγγυηση..Ποσο πιστεύεται μπορεί να πουληθεί;;

• The title was changed to HTC One X / X+