David Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Εαν δεν σας ενδιαφέρουν τα περιττα widgets, τα live wallpapers και τα υπολοιπα bloatware, αλλα θέλετε πλήρη λειτουργικότητα του sense, δοκιμάστε την Blade custom rom. Ειναι πολυ light, μονο 280ΜΒ. Το κινητό πηγαίνει ΣΦΑΙΡΑ!! Ακομα κι αν δεν την κρατήσετε, μπορειτε να δείτε πως μπορει να δουλευει το κινητό ακομα και με sense. Edited December 21, 2012 by David Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 τι λεει η επισημη ρομ 4.1 ? πως παει ? εχω την revolution λεει να βαλω την μαμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Μόλις μου ήρθε και άλλο update!Τώρα το κάνω εγκατάσταση!Ξέρει κανείς για τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Μόλις μου ήρθε και άλλο update!Τώρα το κάνω εγκατάσταση!Ξέρει κανείς για τι είναι? εχεις ήδη 4.1.1? ποσο μεγεθος εχει; γραφει τιποτα; Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 εχεις ήδη 4.1.1? ποσο μεγεθος εχει; γραφει τιποτα; Ναι την έχω.Μου βγάζει ότι ενημερώθηκε στη 3.14.401.31. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εδω εγω δεν εχω παρει ακομα την jb και σου και update?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Μόλις μου ήρθε και άλλο update!Τώρα το κάνω εγκατάσταση!Ξέρει κανείς για τι είναι? Τέτοια πες μας τώρα...αν δεν κάνω λάθος ήσουν από τους πρώτους που είχες πάρει το update,σωστά.? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ναι την έχω.Μου βγάζει ότι ενημερώθηκε στη 3.14.401.31. τι cid εχεις; Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Ναι και τώρα ήρθε και ένα ακόμα , μικρό βέβαια!Στο μεγάλο update εμένα μου κολλούσαν λίγο τα κουμπιά καμιά φορά.Ίσως αυτό το update να διορθώνει αυτό το πρόβλημα!Μόλις έχω νεότερα θα σας πω. τι cid εχεις; Το cid μου είναι HTC_032 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 21, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Ναι και τώρα ήρθε και ένα ακόμα , μικρό βέβαια!Στο μεγάλο update εμένα μου κολλούσαν λίγο τα κουμπιά καμιά φορά.Ίσως αυτό το update να διορθώνει αυτό το πρόβλημα!Μόλις έχω νεότερα θα σας πω. Τωρα που το προσεξα μου κολλαει και μενα ο φωτισμος των βασικων κουμπιων καποιες φορες. Καθυστερουν να αναψουν. Αυτο εννοεις? Καλα χαμπαρι δεν πρεπει να το 'χα παρει. Και μετα μου λετε για κυματισμους :p Edited December 21, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τωρα που το προσεξα μου κολλαει και μενα ο φωτισμος των βασικων κουμπιων καποιες φορες. Καθυστερουν να αναψουν. Αυτο εννοεις? Καλα χαμπαρι δεν πρεπει να το 'χα παρει. Και μετα μου λετε για κυματισμους :p Όχι ακριβώς!Όταν ξεκλειδώνω το κινητό καμιά φορά ενώ είναι αναμμένα κανονικά , αργεί κατά πολύ λίγο βέβαια να αντιδράσει όταν το πατάω!Είναι λες και στιγμιαία έχει παγώσει ολόκληρο το κινητό!Δεν το κάνει συνέχεια αλλά έχει τύχει περίπου 2 φόρες και έχει αρχίσει και με τσατίζει να πω την αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Όχι ακριβώς!Όταν ξεκλειδώνω το κινητό καμιά φορά ενώ είναι αναμμένα κανονικά , αργεί κατά πολύ λίγο βέβαια να αντιδράσει όταν το πατάω!Είναι λες και στιγμιαία έχει παγώσει ολόκληρο το κινητό!Δεν το κάνει συνέχεια αλλά έχει τύχει περίπου 2 φόρες και έχει αρχίσει και με τσατίζει να πω την αλήθεια...Του ειχες κανει factory reset?Aν ναι απο που?Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο,γι αυτο σε ρωταω Κατι αλλο,εχει παρει κανεις σας καποια οριζοντια θηκη pouch της προκοπης για το hoxακι?Μια που μου ηρθε ηταν αλλα λογια να αγαπιομαστε και κατι ωραιες που βρισκω δεν τις στελνουν Ελλαδα γμτ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 H official νομίζω ειναι η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 H official νομίζω ειναι η καλύτερηΓιατι υπαρχει official οριζοντια? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Σήμερα έκανα απεγκατάσταση τον chrome και μου τον εμφανίζει πάλι μέσα σε όλες τις εφαρμογές, γιατί δε τον διαγράφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Σήμερα έκανα απεγκατάσταση τον chrome και μου τον εμφανίζει πάλι μέσα σε όλες τις εφαρμογές, γιατί δε τον διαγράφει?Απεγκατασταση δεν μπορεις να τον κανεις αν δεν εισαι ρουτ,ομως αν τον παγωσεις δεν τον ξαναβλεπεις.Σε ποιες εφαρμογες τον ειδες? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Απεγκατασταση δεν μπορεις να τον κανεις αν δεν εισαι ρουτ,ομως αν τον παγωσεις δεν τον ξαναβλεπεις.Σε ποιες εφαρμογες τον ειδες? Από τις ρυθμίσεις-εφαρμογές-ολες. Στο μενού δε τον βλέπω γιατί τον ανενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Από τις ρυθμίσεις-εφαρμογές-ολες. Στο μενού δε τον βλέπω γιατί τον ανενεργόΕκει φυσικα και θα τον βλεπεις γιατι οπως σου ειπα δεν γινεται απεγκατασταση αλλα βγαινει εκτος και δεν τον φορτωνει το συστημα πλεον,θα τον βλεπεις με την ενδειξη απενεργοποιημενο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εμείς που κάναμε το update manual θα πάρουμε κανονικά το update?? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Του ειχες κανει factory reset?Aν ναι απο που?Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο,γι αυτο σε ρωταω Κατι αλλο,εχει παρει κανεις σας καποια οριζοντια θηκη pouch της προκοπης για το hoxακι?Μια που μου ηρθε ηταν αλλα λογια να αγαπιομαστε και κατι ωραιες που βρισκω δεν τις στελνουν Ελλαδα γμτ Μέσα από τις ρυθμίσεις!Λες να παίζει ρόλο?Να το κάνω από τον bootloader?Αλλά δεν θέλω να χάσω φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχω στη κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση για να μην ψάχνω τσάμπα... Έπεσε στα χέρια μου ένα One X, το οποίο τρέχει την Android Revolution HD 17.1. Προφανώς για να την τρέχει το κινητό έχει HBOOT 1.28.0000 και HTC__001. Η Main version είναι 3.14.401.600 !! Επειδή απο το πολύ διάβασμα του xda θα χαζέψω βραδιάτικα...στο κινητό μπορώ να περάσω μόνο customROM που είναι για JB. Άν θέλω να περάσω κάτι άλλο όπως ας πούμε stock (να κάνω ουσιαστικά downgrade σε ICS για να πάρω το επίσημo update σε JB) , απο την στιγμή που δεν υπάρχει RUU για 3.14.401.600 δεν μπορώ να το κάνω. Ο μοναδικός τρόπος που διαβάζω είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964371 !! Τα έχω καταλάβει σωστά μέχρι τώρα? Υπάρχει μήπως η επίσημη stock JB που να περνιέται μέσω Clockworkmod ή κάποιος άλλος δρόμος (αναφέρομαι σε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2035203) ?? Edited December 22, 2012 by brandon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Μέσα από τις ρυθμίσεις!Λες να παίζει ρόλο?Να το κάνω από τον bootloader?Αλλά δεν θέλω να χάσω φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχω στη κάρτα μνήμης.Καλημέρα.Ναι,προφανώς γι αυτό έχεις θέμα.Μέσα από τις ρυθμίσεις δεν γίνεται σωστά και μάλιστα αν δεν έχεις κάνει ποτέ reset μέσω bootloader ίσως να σου λείπει και 1gb αποθηκευτικού χωρου.Τα αρχεία που έχεις μπορείς να τα κανείς αντιγραφή στο pc σου και να τα ξαναπερασεις πάλι. Edited December 22, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ψάξε στο xda για να βάλεις hboot 1.36 και μετά με κλειδωμένο bootloader τρέξε το RUU 3.14.401.27 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Δεν είναι φούσκα τελικά η πτώση τιμής. Στα public στη Ν.Σμυρνη το αγορασα 299 ευρω και απο Δευτερα θα εχουν και άλλα κομμάτια για όσους ενδιαφέρονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Δεν είναι φούσκα τελικά η πτώση τιμής. Στα public στη Ν.Σμυρνη το αγορασα 299 ευρω και απο Δευτερα θα εχουν και άλλα κομμάτια για όσους ενδιαφέρονται! μπορεις να μας πεις τι παρτιδα ειναι το κιν??και ποσa gb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts