Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα φαινονται μια χαρα. Καπου εχει παρει το ματι μου οτι μια εφαρμογη της google τρωει μπαταρια, μου φαινεται το google now, εχετε καμια ιδεα???

Εκανα και ενα quadrant στα γρηγορα. :)

Να σου πω την ιδεα την δικη μου? :p κατι google now,maps και παρομοιες χαζομαρες τις εστειλα αδιαβαστες :lol: (τις εβαλα στην <καταψυξη> και ησυχασα κι εγω και το hoxακι μου )

@macosgeorge @RyDeR μην λετε τετοια,κατι με πιανει και μονο που το σκεφτομαι...:sick:

Edited by truckman

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι πρέπει να κάνω λάθος, δεν εξηγείται στυγνή διάφορα στα bechmarks...έπιασα 5800, πως απενεργοποιησες το Google now και τα αλλά;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Κάτι πρέπει να κάνω λάθος, δεν εξηγείται στυγνή διάφορα στα bechmarks...έπιασα 5800, πως απενεργοποιησες το Google now και τα αλλά;
Ρυθμισεις-εφαρμογες-ολα ,βρες αυτες που δεν χρειαζεσαι,πατας πανω τους και επιλεγεις απενεργοποιηση,ξετικαρισε και την ειδοποιηση (κανε κι ενα καθαρισμα της προσωρινης τους μνημης με την ευκαιρια,τσαμπα χωρο τρωνε)

Έφταιγε που είχα την εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή. Έπιασα, 6700

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Έφταιγε που είχα την εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή. Έπιασα, 6700

θες να σου πουμε και μπραβο τωρα? :p

κι εγω που τωρα το ετρεξα για πωτη φορα, επιασα κοντα στα 6700 (χωρις reset μετα την αναβαθμιση)

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Παιδιά τα original screen protectors έχουν ένα θεματάκι. Στις άκρες εκεί που τελειώνει η οθόνη, η επιφάνεια είναι ελαφρώς κυρτή με αποτέλεσμα σε εκείνα τα σημεία η ζελατίνα να μην πατάει στην οθόνη και να είναι στον αέρα (κανα-δυο mm). Η συσκευασία έχει 2 τεμάχια μέσα οπότε τη δεύτερη την έκοψα λίγο στα πλαινά ώστε να αποφύγω το προαναφερθέν πρόβλημα αλλά και πάλι δεν με ικανοποιεί. Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο κόλπο για την original ζελατίνα?

Εγώ πάντως δε κατάφερα να τη περάσω και τις 2 τις άνοιξα αλλά τίποτα, αυτές χάλασαν τώρα η μπορώ να προσπαθήσω πάλι?

πριν απο μια βδομαδα εφαγε μια τουμπα οταν το εβγαλα απο τη τσεπη, απο 1,5m περιπου, στην ασφαλτο με την οθονη!

μετα τα πρωτα εγκεφαλικα/εφραγματα και τα σχετικα, το πιανω και δεν ειχε ουτε γρατζουνια (εχω βεβαια screen protector)

Το DHD στα 2 χρόνια που το 'χω, έπεσε δισεκκατομύριο φορές και πνίγικε άλλες 1000.

Highlights είναι το που έπεσε σε λεκάνη τουαλέτας πέρυσι και ήταν κλειστό 2 μέρες, ποτά απο τον barman δίπλα απο το λάστιχο και ενώ το είχα μέσα σε σταχτοθήκη κάποιος την γέμισε μπύρα - απο τα 2 τελευταία απλά το κινητό μπαινόβγαινε στο dock κάνα μήνα.... :lol:

Και σκέφτομαι, έναντι του gS3, οτι ίσως αντέξει περισσότερο το OneX. Μου φαίνεται πολύ φθηνοπλαστικό το Samsung... :)

Λέω για το άσπρο κιόλας, απο το φθηνότερο Skroutzομάγαζο..

Για πείτε μου, έχει τίποτα γνωστά προβλήματα αυτό το μοντέλο;

κατεβασε το Morlocale2 και βαλε english US...θα δουλεψει!

. Το έβαλα και έχω πια και Google now αλλά ...απενεργοποιημένο ΦΥΣΙΚΑ ;)

κι εγω που τωρα το ετρεξα για πωτη φορα, επιασα κοντα στα 6700 (χωρις reset μετα την αναβαθμιση)

6900 χαλαρά και χωρίς να κάνω restart κτλ, κτλ, κτλ.

Το DHD στα 2 χρόνια που το 'χω, έπεσε δισεκκατομύριο φορές και πνίγικε άλλες 1000.

Highlights είναι το που έπεσε σε λεκάνη τουαλέτας πέρυσι και ήταν κλειστό 2 μέρες, ποτά απο τον barman δίπλα απο το λάστιχο και ενώ το είχα μέσα σε σταχτοθήκη κάποιος την γέμισε μπύρα - απο τα 2 τελευταία απλά το κινητό μπαινόβγαινε στο dock κάνα μήνα.... :lol:

Και σκέφτομαι, έναντι του gS3, οτι ίσως αντέξει περισσότερο το OneX. Μου φαίνεται πολύ φθηνοπλαστικό το Samsung... :)

Λέω για το άσπρο κιόλας, απο το φθηνότερο Skroutzομάγαζο..

Προβλήματα δεν έχει,αλλά χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω...για υποβρύχιο δεν νομίζω να την παλέψει το hoxακι :p

Προβλήματα δεν έχει,αλλά χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω...για υποβρύχιο δεν νομίζω να την παλέψει το hoxακι :p

:p :p :p

Εντάξει τι να κάνω αν είναι... θα το δεχθώ αυτό το μειονέκτημα... :lol:

Εγώ πάντως δε κατάφερα να τη περάσω και τις 2 τις άνοιξα αλλά τίποτα, αυτές χάλασαν τώρα η μπορώ να προσπαθήσω πάλι?

Φοβάμαι πως δεν θα μπορέσεις να τις χρησιμοποιήσεις πάλι...αν έχει ταλαιπωρηθεί η ζελατίνα και η κόλλα της με το βάλε-βγάλε, τσαλακωματάκια ή τυχόν χνούδια κολλημένα την καθιστούν άχρηστη. Δοκίμασέ το πάλι βέβαια μήπως και σου κάτσει.

Αυτός νομίζω είναι ο πιο σωστός τρόπος για τέλεια τοποθέτηση

Εντάξει δεν είναι το hox αλλά η τεχνική είναι η ίδια ;)

Aυτο το πραγμα παντως να μην ανανεωνεται αυτοματα η λιστα τραγουδιων στον default player οταν προσθετεις/αφαιρεις ειναι πολυ εκνευριστικο. Η εστω να υπαρχει manual scan. Πριν το update χρειαζοταν επανεκκινηση. Τωρα αρνειται γενικα:vava:

γελοιε :p

(μην αγχνωνεστε τη μουσουδα αυτην την ξερω χρονια και το χειροτερο δε μπορω να την ξεφορτωθω!)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Για screen protector εγώ πήρα της senzo (αν θυμάμαι καλά το όνομα) που ειναι κορυφή. Μέχρι και ειδικό υλικό σε σχήμα τετράγωνο είχαν μέσα για αφαίρεση σκονης. Πολύ καλή ποιότητα και εφαρμογή ξυράφι. Φυσικά δε φτάνει μέχρι εκεί που καμπυλώνει η οθόνη αλλά αυτό ήθελα άλλωστε.

Εγώ θα σου συνιστούσα με βάση το S/N να δεις μήπως πάρεις κάποιο που να ξεκινάει ο κωδικός από HT24xxxxx και μετά. Μερικές φουρνιές από HT23 έχουν σχεδιαστικό πρόβλημα με την κεραία WIFI (παθών), πρόβλημα το οποίο λύθηκε στα επόμενα batches από το εργοστάσιο. Αμφιβάλλω βέβαια αν θα κυκλοφορούν ακόμα HT23 αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί έχει μείνει στο ράφι σε κάθε μαγαζί. :)

Χθες γύρισα Ελλάδα για τις γιορτές και έβαλα την ελληνική sim με αποτέλεσμα να μου αλλάξει έτσι όπως είχα στήσει το sense και μου το έκανε όπως είναι μετά από hard reset!!:X Ευτυχώς όμως δεν μου έσβησε ρυθμίσεις και προγράμματα!Κάποιος είχε δώσει ένα λινκ για να στήσεις το κινητό μέσω το site της HTC αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα!Μπορεί να μου το στείλει κάποιος? :p

Εγώ θα σου συνιστούσα με βάση το S/N να δεις μήπως πάρεις κάποιο που να ξεκινάει ο κωδικός από HT24xxxxx και μετά. Μερικές φουρνιές από HT23 έχουν σχεδιαστικό πρόβλημα με την κεραία WIFI (παθών), πρόβλημα το οποίο λύθηκε στα επόμενα batches από το εργοστάσιο. Αμφιβάλλω βέβαια αν θα κυκλοφορούν ακόμα HT23 αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί έχει μείνει στο ράφι σε κάθε μαγαζί. :)

εγω με ht23 δεν εχω κανενα προβλημα αγορασμενο απο ελλαδα

Κάποιος είχε δώσει ένα λινκ για να στήσεις το κινητό μέσω το site της HTC αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα!Μπορεί να μου το στείλει κάποιος? :p

Αυτό εννοείς ?

καλησπερα σας,

ηθελα να ρωτησω το εξης επειδη με ενδιαφερει το εν λογο κινητο:

εχει ιδιαιτερα προβληματα???σε σχεση με το ONE S και το GAlaxy III???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

καλησπερα σας,

ηθελα να ρωτησω το εξης επειδη με ενδιαφερει το εν λογο κινητο:

εχει ιδιαιτερα προβληματα???σε σχεση με το ONE S και το GAlaxy III???

Ειναι κορυφη φιλε. Παρτο οπως ειναι!!!!!!!

Θεωρώ απαραίτητη την τοποθέτηση screen protector στο HOXακι.

Το έχω από τον Μάιο και ΔΕΝ έβαλα screen protector για τη δεν μου άρεσε που άφηνε κενά δεξιά και αριστερά της οθόνης, τώρα το έχω μετανιώσει βέβαια γιατί εχει κάνει αρκετές μικρές γραμούλες, αν και το προσέχω.

Στο καινούριους λοιπόν κατόχου συστήνω να μην παραβλέψουν να βάλουν screen protector.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω οθόνη να αγοράσω για το HOXακι?

Edited by Sorteps

Τελικά σε πόσα fps γράφει η κάμερα, μετά την αναβάθμιση σε JB?

EDIT: Μολις εβαλα στο λαπτοπ ενα βιντεο που τραβηξα σημερα και ειναι...στα 29 fps !! ;)

..........

• The title was changed to HTC One X / X+