mikropixel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Δεν ανοιγε το gps απο τα power toggles απευθειας οπως τωρα,σε εβαζε στο μενου των ρυθμισεων,το χρησιμοποιω καθημερινα και το βλεπω.Μαλον εχεις μπερδευτει με κατι αλλο Επειδή το χρησιμοποιούσα και εγώ καθημερινά, σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι πατάς (και πάταγες πάντα) το toggle και άνοιγε το GPS χωρίς να σε πηγαίνει μέσα στις ρυθμίσεις. Μήπως χρησιμοποιούσες κάποιο άλλο widget? Εγώ αναφέρομαι στο stock "power control". Αν χρησιμοποιούσες κάποιο άλλο από το market όπως π.χ. το extended controls τότε ναι, το πατάς το switch και σε πάει μέσα στις ρυθμίσεις γιατί δεν είχε permissions. Συγκεκριμένα για αυτό το λόγο έμεινα με το stock "power control" widget γιατί είχε αυτή την ευκολία. Το είχα επισημάνει και σε 2 φίλους με hox και έπαιζε μια χαρά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Επειδή το χρησιμοποιούσα και εγώ καθημερινά, σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι πατάς (και πάταγες πάντα) το toggle και άνοιγε το GPS χωρίς να σε πηγαίνει μέσα στις ρυθμίσεις. Μήπως χρησιμοποιούσες κάποιο άλλο widget? Εγώ αναφέρομαι στο stock "power control". Αν χρησιμοποιούσες κάποιο άλλο από το market όπως π.χ. το extended controls τότε ναι, το πατάς το switch και σε πάει μέσα στις ρυθμίσεις γιατί δεν είχε permissions. Συγκεκριμένα για αυτό το λόγο έμεινα με το stock "power control" widget γιατί είχε αυτή την ευκολία. Το είχα επισημάνει και σε 2 φίλους με hox και έπαιζε μια χαρά :)φιλε μου,εγραψα καθαρα για το power toggles που χρησιμοποιουν απ οσο ξερω οι περισσοτεροι εδω μεσα γιατι εχει πραγματα που δεν υπαρχουν στο στοκ ,και οχι για το στοκ widget (δεν ανεφερα πουθενα τη λεξη στοκ η power control,οσοι το εχουν ξερουν τι εννοω).,γι αυτο σου ειπα οτι δεν ανοιγε απευθειας με κανενα τροπο. Edited December 13, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 To menu για συνδεση usb OTG εμφανιζεται αν συνδεσεις πρωτα καποιο φλασακι USB για παραδειγμα ετσι;;;; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 φιλε μου,εγραψα καθαρα για το power toggles που χρησιμοποιουν απ οσο ξερω οι περισσοτεροι εδω μεσα γιατι εχει πραγματα που δεν υπαρχουν στο στοκ ,και οχι για το στοκ widget (δεν ανεφερα πουθενα τη λεξη στοκ η power control,οσοι το εχουν ξερουν τι εννοω).,γι αυτο σου ειπα οτι δεν ανοιγε απευθειας με κανενα τροπο. σωστός truckman, μπερδέψαμε τα widgets :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 To menu για συνδεση usb OTG εμφανιζεται αν συνδεσεις πρωτα καποιο φλασακι USB για παραδειγμα ετσι;;;;δεν εμφανιζεται τιποτα,ειναι λιγο <καπως> μεχρι να το συνηθισουμε.Μολις συνδεσεις το στικακι η κατι τετοιο,πηγαινε στον es file manager,πατα στα αγαπημενα και θα δεις εκει τον δισκο usb που εχεις βαλει σωστός truckman, μπερδέψαμε τα widgets :)no problem,μπερδεματα εμαστε και ανθρωπους κανουμε :p;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 no problem,μπερδεματα εμαστε και ανθρωπους κανουμε :p;) :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας τι ακριβώς κάνει για να μειώσει την κατανάλωση μπαταρίας; Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Επειδή ήμουν ρουτ αλλά με την αναβάθμιση χάθηκε πως μπορώ να το ξανακάνω? Googleαρε το εξής: xda\superuser και στο πρώτο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει θα βρεις το αρχείο και οδηγίες για να το περάσεις. Είναι πιο εύκολο αν έχεις custom recovery.. ;-) Παιδιά ξέρει κανείς η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας τι ακριβώς κάνει για να μειώσει την κατανάλωση μπαταρίας; Μειώνει τον επεξεργαστή στο 1Ghz, αν θυμάμαι καλά, μειώνει την φωτεινότητα και τον χρόνο που μένει αναμμένη η οθόνη, κλείνει τη δόνηση και τέλος μειώνει το χρόνο που παραμένη ενεργή η σύνδεση δεδομένων όταν σβήνει η οθόνη. Edited December 13, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapazita Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μετά το reset χάθηκε η ένδειξη του ηλεκτρονικού αποθηκευτικού χώρου. Ενώ είμαι συνδεδεμένος στο dropbox δεν εμφανίζεται. Πριν τo reset το εμφάνιζε στο ρυθμίσεις - αποθηκευτικος χώρος κάτω κάτω. Ξέρει κανείς πώς επανέρχεται? Επίσης στην ICS, είχε σαν default map viewer το Locations. Τώρα στην JB έχει το Goggle Maps. Ξέρει κανείς πώς το αλλάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Λοιπον, ο γιος μου αποφασησε ερημην μου και εκανε την αναβαθμιση. Ακουσε βεβαια τα ...... μπιπ του αλλα τωρα θελω δεν θελω ειμαι πλεον με 4.1.1. Αναγκαστικα εκανα και τα factory clear και ολα τα σχετικα. Εχω ομως ενα πολυ σοβαρο κατα την γνωμη μου προβλημα που προεκειψε προφανως λογω jb. Ξαφνικα λοιπον, αποφασησε το κινητο να κανει επανακληση του τελευταιου αριθμου με ενα απλο πατημα του κουμπιου του bt hands free. Ενω πριν ηθελε διπλο γρηγορο πατημα. Ετσι τωρα, πολυ ευκολα και χωρις να το καταλαβεις, μπορει να κανεις κληση αθελα σου στον τελευταιο αριθμο που σε πηρε ή πηρες. Και αντε αν ειναι κανενας φιλος θα το κλεισει αφου θα καταλαβει οτι το εκανες χωρις να το γνωριζεις. Τι γινεται ομως αν δεν ειναι φιλος; Παιδια ειναι πολυ μεγαλη λαλακια αυτο. Τι μπορουμε να κανουμε; Edited December 13, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 δεν εμφανιζεται τιποτα,ειναι λιγο <καπως> μεχρι να το συνηθισουμε.Μολις συνδεσεις το στικακι η κατι τετοιο,πηγαινε στον es file manager,πατα στα αγαπημενα και θα δεις εκει τον δισκο usb που εχεις βαλει no problem,μπερδεματα εμαστε και ανθρωπους κανουμε :p;) Οκ. Δηλαδη μονο κατι σε εξωτερικο δισκο μπορουμε να δουμε με αυτη τη λειτουργια; Δε μπορουμε για παραδειγμα να συνδεσουμε εναν εκτυπωτη και να εκτυπωσουμε κατι (...λεω εγω τωρα!);;; Λοιπον, ο γιος μου αποφασησε ερημην μου και εκανε την αναβαθμιση. Ακουσε βεβαια τα ...... μπιπ του αλλα τωρα θελω δεν θελω ειμαι πλεον με 4.1.1. Αναγκαστικα εκανα και τα factory clear και ολα τα σχετικα. Εχω ομως ενα πολυ σοβαρο κατα την γνωμη μου προβλημα που προεκειψε προφανως λογω jb. Ξαφνικα λοιπον, αποφασησε το κινητο να κανει επανακληση του τελευταιου αριθμου με ενα απλο πατημα του κουμπιου του bt hands free. Ενω πριν ηθελε διπλο γρηγορο πατημα. Ετσι τωρα, πολυ ευκολα και χωρις να το καταλαβεις, μπορει να κανεις κληση αθελα σου στον τελευταιο αριθμο που σε πηρε ή πηρες. Και αντε αν ειναι κανενας φιλος θα το κλεισει αφου θα καταλαβει οτι το εκανες χωρις να το γνωριζεις. Τι γινεται ομως αν δεν ειναι φιλος; Παιδια ειναι πολυ μεγαλη λαλακια αυτο. Τι μπορουμε να κανουμε; Αν δεν ειναι ...φιλος, τοτε να λες να παιρνει στον ...δευτερο αριθμο!!:lol: Λοιπον δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι. Δοκιμαζεις με αλλο bluetooth. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Με ενα plantronics και ενα samsung. Αυτα τα δυο εχω. Η συμπεριφορα ειναι η ιδια. Παιδια ειναι μεγαλη λαλακια. Μεχρι και επανακληση κανει σ' αυτον που μιλουσες και μολις εκλεισες! Αν πατησετε και οι δυο και για κλασματα δευτερολεπτου κλεισει πρωτα αυτος, τοτε κανει επανακληση!!! Αν ειναι δυνατον!!=-O Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Οκ. Δηλαδη μονο κατι σε εξωτερικο δισκο μπορουμε να δουμε με αυτη τη λειτουργια; Δε μπορουμε για παραδειγμα να συνδεσουμε εναν εκτυπωτη και να εκτυπωσουμε κατι (...λεω εγω τωρα!);;; Το ψαχνουμε με αυτη τη λειτουργια και οποιος βρισκει κατι καινουριο να το αναφερει εδω.Πιστευω οτι θα βρουμε διαφορες χρησεις :-). (το ασυρματο ποντικι παντως δουλευει αψογα) @kapazita εγω βλεπω κανονικα τον αποθηκευτικο χωρο του dropbox μετα το hard reset ,ειναι τερμα κατω στην καρτελα.Εχεις κανει login στο dropbox και μια επανεκινηση? Edited December 13, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Googleαρε το εξής: xda\superuser και στο πρώτο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει θα βρεις το αρχείο και οδηγίες για να το περάσεις. Είναι πιο εύκολο αν έχεις custom recovery.. ;-) Μειώνει τον επεξεργαστή στο 1Ghz, αν θυμάμαι καλά, μειώνει την φωτεινότητα και τον χρόνο που μένει αναμμένη η οθόνη, κλείνει τη δόνηση και τέλος μειώνει το χρόνο που παραμένη ενεργή η σύνδεση δεδομένων όταν σβήνει η οθόνη. Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά τον χρόνο που όταν σβήνει η οθόνη και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κλείνουν και τα δεδομένα για internet μπορώ να μην κλείνουν καθόλου; να είναι συνέχεια ανοιχτά; γιατί με εκνευρίζει να μου έρχονται τα email και λόγο αυτού να μην με ενημερώνει αν δεν ανοίξω την συσκευή και άμεσος να ανοίξουν ξανά και τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 εγω εχω αλλο θεμα,μετα την αναβαθμιση και hard reset και ξαναστησιμο.πλεον το handcent δεν βγαζει στην μπαρα ειδοποιησεων το φακελακι Το εχω σεταρει κανονικα μιας και το χρησιμοποιω χρονια αλλα τζιφος.ηχητικη ειδοποιησω εχω αλλα στην μπαρα ειδοποιησεων κανενα φακελακι Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά τον χρόνο που όταν σβήνει η οθόνη και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κλείνουν και τα δεδομένα για internet μπορώ να μην κλείνουν καθόλου; να είναι συνέχεια ανοιχτά; γιατί με εκνευρίζει να μου έρχονται τα email και λόγο αυτού να μην με ενημερώνει αν δεν ανοίξω την συσκευή και άμεσος να ανοίξουν ξανά και τα data. Ξετίκαρε την σχετική επιλογή, στο μενού της εξοικονόμησης ενέργειας. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μπορει καποιος κατοχος του x+ να μου πει πως παει απο μπαταρια και αν εχει τα "προβληματα" του απλου με την οθονη?επισης γενικα πως του φαινεται?μηπως πρεπει να ανοιξει ξεχωτιστο thread με το x+?ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapazita Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) @kapazita εγω βλεπω κανονικα τον αποθηκευτικο χωρο του dropbox μετα το hard reset ,ειναι τερμα κατω στην καρτελα.Εχεις κανει login στο dropbox και μια επανεκινηση? Το βρήκα. Μετά το reset, πρέπει να κάνεις και login στο dropbox από μια εφαρμογή του sense για να το εμφανίσει (πχ Γκάλερι), Δεν αρκεί να μπείς από το dropbox app. Edited December 13, 2012 by kapazita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ξετίκαρε την σχετική επιλογή, στο μενού της εξοικονόμησης ενέργειας. Που την βρίσκω αυτήν την ρύθμιση φίλε μου; γιατί δεν θυμάμαι που είναι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Που την βρίσκω αυτήν την ρύθμιση φίλε μου; γιατί δεν θυμάμαι που είναι :( Κατέβασε την επάνω μπάρα πατα στο Πρόγραμμα Εξοικονόμησης Ενέργειας, η τελευταία επίλογο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Η δικη μου γνωμη για το update ειναι η εξης: 1) Το κινητο ειναι ακομα πιο γρηγορο. Οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα φαινεται καθαρα στην αισθηση οταν το χρησιμοποιεις 2) Πιο smooth ολες οι εναλλαγες των μενου' 3) Το σερφαρισμα με τον μαμισιο broswer ειναι απολαυση. Απολυτα smooth σε zoom και κινηση μεσα στη σελιδα ενω με την 4.0.4 υπηρχαν καποια ιχνη απο κολληματακια. 4)Απιστευτα γρηγορο restart!!!! 5)Μειωση της ελευθερης ram κατα 60-80 ΜΒ αλλα δεν φαινεται στη πραξη 6) Ξαναμπηκαν οι φατσουλες(!!!) στο native πληκρολογιο και ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ τα βελακια στο κατω μερος (επειδη διαβασα καπου πιο πανω οτι δεν υπαρχουν πια) 7)Μπαταρια...τα ιδια (δηλαδη απλα ΟΚ) 8)Καμερα...τα ιδια (δηλαδη αψογη) 9)WiFi ...τα ιδια (δηλαδη αψογο) 10)GPS πιο γρηγορο και με εκπληκτικη ακριβεια ακομα και μεσα στο σπιτι μου (ενω πριν ηταν μεν γρηγορο αλλα αρκετες φορες με εδειχνε στο ...απο κατω στενό) 11) Μειωθηκαν τα widgets αλλα ...so what? 12) Προστεθηκε ο power saver...σημαντικος ισως για καποιους 13) Ε προστεθηκαν και καποια ψιλοκαλουδια (HTC media link HD, usb OTG κτλ, κτλ) Γενικα σου αφηνει την αισθηση ενος υπερπληρους hi-end κινητου (κατα τη γνωμη μου το καλυτερο στην αγορα) που δε χρειαζεται root. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Που την βρίσκω αυτήν την ρύθμιση φίλε μου; γιατί δεν θυμάμαι που είναι :( Πάτα πάνω στο "πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας" και θα την δείς. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Πάτα πάνω στο "πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας" και θα την δείς. Μα δεν υπάρχει στης ρυθμίσεις τέτοια επιλογή. Μόνο για την μπαταρία έχει εξοικονομήσει ενέργειας δεν βλέπω κάτι. Μήπως είναι στο jelly bean αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μάλλον δεν μπορώ να γιατί μόνο ρύθμιση ενέργεια έχει δεν πρέπει να έχω τέτοια δυνατότητα. :( θα περιμένω να πάρω την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Μα δεν υπάρχει στης ρυθμίσεις τέτοια επιλογή. Μόνο για την μπαταρία έχει εξοικονομήσει ενέργειας δεν βλέπω κάτι. Μήπως είναι στο jelly bean αυτό; Ναι στο jelly bean είναι. Edited December 13, 2012 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts