Jump to content

nikosroggas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikosroggas

  1. Καλησπέρα σας Μόλις την έκανα και εγώ την αναβάθμιση και έχει Bug με το brightness της οθόνης, Ενώ λέει 50% παράδειγμα φωτεινότητα στην πράξει είναι στο 12% εγώ έβαλα 3ο πρόγραμμα για brightness οθόνης και το έφτιαξα έτσι και είμαι από Factory Reset.
  2. καλησπέρα παιδιά πήγα σήμερα πήγα να κάνω flash την ROM για Cosmote G930FXXU1BPLM_G930FCOS1BPG7_COS και μου έκανε αποτυχία ξανά και ξανά έχει κάνεις ιδέα γιατί? μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια άλλη? ευχαριστώ πολύ.
  3. Ναι απλά το Link είχε πρόβλημα για κάποιο διάστημα από ότι είδα πάντως μόλις την πέρασα και λειτουργεί άψογα!!
  4. http://forum.xda-developers.com/htc-10/how-to/wwe-htc-10-stock-rom-ruu-2-28-401-9-t3525075 Χρόνια Πολλά!! :)
  5. Καλή μας επιτυχία άντε να δούμε!! ;)
  6. καλησπέρα και από εμένα προχθές αγόρασα και εγώ το κινητό όλα καλά το μόνο που έχω παρατηρήσει και με έχει ενοχλήσει είναι ότι η οθόνη του είναι αρκετά σκοτεινή δηλαδή η φωτινότητα της είναι αρκετά χαμηλή πάνω από την μέση να την έχεις δίχνει σαν να είναι κάτω από την μέση. δεν ξέρω αν φτιαχτεί αυτό με κάποια αναβάθμιση όμως είναι αρκετά ενοχλητικό. :cry:
  7. Καλημέρα σάς από χτες επίσημος χρήστης Galaxy S6. Για αρχή όλα καλά το μόνο που πρόσεξα είναι ένα battery drain στα πρώτα 15% κλασικό φαινόμενο σε καινούργιες μπαταρίες θεωρώ ότι μετά από κάποιους κύκλους λειτουργίας θα στρώσει. Και κάτι για το τέλος μόλις άναψα την συσκευή έβγαλε αναβάθμιση 200MB και κάτι και βελτίωσε αρκετά την κατάσταση.
  8. Χρόνια πολλά και καλή τύχη σε όλους...:)
  9. όλα αυτά γίνονται εντός Ελλάδος γιατί τους περνά και τα κάνουνε... σε ξένες χώρες δεν έχει καμία σχέση με εδώ πως λειτουργούν στον καταναλωτή. :mad:
  10. άρα αφού ήταν εντελώς άδεια η μπαταρία δεν ήταν καινούργιο αλλά στοκαρισμένο κινητό που τα κρατάνε μέσα για διάφορες περιπτώσεις σαν και αυτήν. αυτό δεν σημενει ότι το κινητό έχει κάτι αλλά καινούριο του κουτιού δεν είναι. :)
×
×
  • Create New...