truckman Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πώς ρε παιδιά με το google talk παίζει video κλήση κανονικά, και είναι native android app.βιντεοκληση μεσω παροχου? δεν νομιζω Ρε παιδια το HTC sync πως δουλευει?Παλια παταγες στο usb και σε ρωταγε ως τι θες να το χρησιμοποιησεις. Τωρα μου εχει μονο επιλογες για το tethering κτλ στις ρυθμισεις και τιποτα αλλο. Δεν μπορω να περασω τις επαφες μου μεσα...οταν συνδεσεις το κινητο στον υπολογιστη,αν πας στην εξερευνηση θα δεις εκει στους δισκους εναν νεο που γραφει HTC SYNC MANAGER.Κανε εγκατασταση απο εκει την εφαρμογη του sync manager και θα συνδεθεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 παιδια εγω ξενερωσα γινεται να εχει καμερα και να μην κανει βιντεοκληση,το παω για σκότωμα και παω για s3 δε γινεται να δινεις 700 ευρω και να σε κοροιδευουν Μαλλον πρεπει να εισαι νεος στο αντροιντ φιλε μου. Οπως πολυ σωστα σου ειπαν μονον η samsung με δικια της πατεντα και μαλιστα μονον στα "μεγαλα της" (βλεπε s2 - s3) εχει βιντεοκληση. Στα πιο μικρα αντροιντ της ουτε αυτη εχει. Εμενα παλι, ανεκαθεν, αλλο με ενοχλουσε στα htc. Δεν σου βγαζουν μυνημα οταν η κληση σου ειναι σε αναμονη. Να το κανω πιο λιανα, οταν καλεις καποιον και αυτος μιλαει ηδη. Τοτε ακους τον τονο κλησης αλλα δεν σε ειδοποιει οτι βρισκεσε σε αναμονη. Ειναι λιγο σπαστικο και τον πρωτο καιρο (οταν ειχα το ντιζαηρ) μ' ενοχλουσε πολυ. Πλεον ομως το συνηθησα ή καλυτερα να πω, το αποδεχτηκα αφου δεν υπαρχει λυση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 μετα απο εγκατασταση jb και hard reset! δεν μου μπαινει πια στο ιντερνετ μεσω 3g. ξαναπερασα καινουργιο apn αλλα παλι δεν μπαινει... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) μετα απο εγκατασταση jb και hard reset! δεν μου μπαινει πια στο ιντερνετ μεσω 3g. ξαναπερασα καινουργιο apn αλλα παλι δεν μπαινει... δοκιμασε hard reset μεσα απο τον bootloader Edited December 13, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μαλλον πρεπει να εισαι νεος στο αντροιντ φιλε μου. Οπως πολυ σωστα σου ειπαν μονον η samsung με δικια της πατεντα και μαλιστα μονον στα "μεγαλα της" (βλεπε s2 - s3) εχει βιντεοκληση. Στα πιο μικρα αντροιντ της ουτε αυτη εχει. Εμενα παλι, ανεκαθεν, αλλο με ενοχλουσε στα htc. Δεν σου βγαζουν μυνημα οταν η κληση σου ειναι σε αναμονη. Να το κανω πιο λιανα, οταν καλεις καποιον και αυτος μιλαει ηδη. Τοτε ακους τον τονο κλησης αλλα δεν σε ειδοποιει οτι βρισκεσε σε αναμονη. Ειναι λιγο σπαστικο και τον πρωτο καιρο (οταν ειχα το ντιζαηρ) μ' ενοχλουσε πολυ. Πλεον ομως το συνηθησα ή καλυτερα να πω, το αποδεχτηκα αφου δεν υπαρχει λυση. φιλε μου ωραια τα λες,αλλα δεν γινεται για μενα παντα προσωπικη αποψη να ειχε το s2 που ειχα πριν και να μην εχει το one x. ας μην εβαζαν τη μεσα καμερα να ηξερα απο την αρχη οτι δεν μπορεις να κανεις βιντεοκληση, αυτο θα ηταν σωστο προς εμε. οσο γι αυτο που λες οτι το κανει μονο η samsung πιστευεις οτι για την htc για ενα κινητο 700 ευρω θα ηταν δυσκολο δε νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Αυτο το ρημαδι το ..."απλικέισο" που λεγεται google now, ΠΟΥ ειναι και δε το βρισκω εγω; Μηπως εννοειτε το google search; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 βιντεοκληση μεσω παροχου? δεν νομιζω Το δοκίμασα επειδή μου έκανε εντύπωση και παίζει κανονικά και μέσω παρόχου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Μετα απο αρκετες δοκιμες σε διαφορα δικτυα το wifi οντως κλειδωνει αρκετα πιο γρηγορα. Επισης εντυπωση μου εκανε η μειωση του χρονου κλεισιματος του κινητου. Ειναι αισθητη η διαφορα. Αυτο το ρημαδι το ..."απλικέισο" που λεγεται google now, ΠΟΥ ειναι και δε το βρισκω εγω; Μηπως εννοειτε το google search; Nαι, το search ειναι. Edited December 13, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 καλημέρα, παιδες ξερει κανεις μια εφαρμογη που λεγεται wifi fixer; την εβαλα και ειδα θεαματικη διαφορα με ενα ρουτερ που εχω προβληματα. Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Το δοκίμασα επειδή μου έκανε εντύπωση και παίζει κανονικά και μέσω παρόχου :) με ποιο προγραμμα φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλημερα σε ολους Πηρα κι εγω την αναβαθμηση (voda) Ξερει κανεις πως συνδεω στο pc σαν μοναδα δισκου? (οπως πριν οταν εβαζες το καλωδιο στο pc σε ρωταγε αν θα το χρεισιμοποιησεις σαν μοναδα δισκου) τωρα δεν σε ρωταει. Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 κατι αλλο ειδα που ειδα τωρα,στα power toggles που εχουμε βαλει οι περισσοτεροι,το gps πλεον κανει απευθειας ενεργοποιηση-απενεργοποιηση χωρις να σε βαζει στις ρυθμισεις Ο φακός σου ανοίγει από το Power Toggles; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 με ποιο προγραμμα φιλε μου? Με google talk, είναι native app σε όλα τα android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 κατι αλλο ειδα που ειδα τωρα,στα power toggles που εχουμε βαλει οι περισσοτεροι,το gps πλεον κανει απευθειας ενεργοποιηση-απενεργοποιηση χωρις να σε βαζει στις ρυθμισεις Ο φακός σου ανοίγει από το Power Toggles; Έχεις δίκιο δεν ανοίγει ο φακός πλέον ;) To GPS εμένα άνοιχε κατευθείαν και πριν από τα power toggles χωρίς να σε πηγαίνει μέσα στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Με google talk, είναι native app σε όλα τα android Και μπορείς μέσω google talk να κάνεις βιντεοκλήση πχ σε ένα symbian κινητό που δεν έχει google talk μέσω του δικτύου κινητής σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Και μπορείς μέσω google talk να κάνεις βιντεοκλήση πχ σε ένα symbian κινητό που δεν έχει google talk μέσω του δικτύου κινητής σου; Φυσικά και όχι..μόνο αν είσαι συνδεδεμένος με wifi ή mobile network και σε android devices ή devices που έχουν google talk (π.χ. desktop app). Και στα iphones παίζει το face time που έχει video call αλλά από iphone σε iphone και μόνο με internet σύνδεση. Κάτι αντίστοιχο αν δεν κάνω λάθος παίζει και για τα samsung. Γιατί από symbian ή blackberry δηλ μπορείς να κάνεις video call σε android/ iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Η βιντεοκληση μεσω google talk ή μεσω skype ΔΕΝ γινονται μεσω παροχου. Ειναι καθαρα ιντερνετικη συνδεση. Δηλαδη μια βιντεοκληση μεσω talk δεν θα φανει στο λογαριασμο της vodafone (για παραδειγμα). Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Η βιντεοκληση μεσω google talk ή μεσω skype ΔΕΝ γινονται μεσω παροχου. Ειναι καθαρα ιντερνετικη συνδεση. Δηλαδη μια βιντεοκληση μεσω talk δεν θα φανει στο λογαριασμο της vodafone (για παραδειγμα). Σωστός ο chrisdental! Την ύπαρξη ιντερνετικής σύνδεσης για video call τη θεωρώ αυτονόητη. Έχουν προστεθεί καινούργια skins με το νέο update, τα είδα σήμερα (settings > personalize), ρίχτε τους μια ματιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Φυσικά και όχι..μόνο αν είσαι συνδεδεμένος με wifi ή mobile network και σε android devices ή devices που έχουν google talk (π.χ. desktop app). Και στα iphones παίζει το face time που έχει video call αλλά από iphone σε iphone και μόνο με internet σύνδεση. Κάτι αντίστοιχο αν δεν κάνω λάθος παίζει και για τα samsung. Γιατί από symbian ή blackberry δηλ μπορείς να κάνεις video call σε android/ iphone? Αυτό προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τόση ώρα. Google talk και skype δεν "μετράνε" όπως είπε ο chrisdental. Απλά υπάρχουν οι αντίστοιχοι client στο Android και χρησιμοποιούν τα δεδομένα του πάροχου σου για να κάνουν την κλήση μέσω των δικών τους πρωτοκόλλων και φυσικά πρέπει να υπάρχει ο ίδιος client και στην άλλη μεριά. Σε Nokia s60 πχ μπορούσες να κάνεις βιντεοκλήση σε sony ericsson feature phone χωρίς να χρειάζεσαι skype ή google talk ή tango ή οτιδήποτε άλλο και φυσικά χωρίς κανέναν λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Σπασαμε το φραγμα των 7K :) http://i48.tinypic.com/2ch5p91.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Σπασαμε το φραγμα των 7K :) http://i48.tinypic.com/2ch5p91.png οχι ρε φιλε επιασες τετοιο σκορ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ναι, η αληθεια ειναι οτι συνθηθως κυμαινεται μεταξυ 6700 και 6900, αλλα οποτε του 'ρθει, μου πεταει και κανα τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ναι, η αληθεια ειναι οτι συνθηθως κυμαινεται μεταξυ 6700 και 6900, αλλα οποτε του 'ρθει, μου πεταει και κανα τετοιο. εμενα μου ερχεται στα 6780 απο χτες που το εκανα κανα 2 -3 φορες το benchmark :ninja::ninja: Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Επειδή ήμουν ρουτ αλλά με την αναβάθμιση χάθηκε πως μπορώ να το ξανακάνω? Θα σε γελάσω. Είχα δοκιμάσει και έκανα πατάτα ώσπου στο τέλος έβαλα custom rom που είναι έτσι κι αλλιώς root και ξεμπέρδεψα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Ο φακός σου ανοίγει από το Power Toggles;δεν κανω το κινητο φακο σε καμια περιπτωση οποτε και ποτε δεν ειχα την επιλογη στα power toggles.Αν το χρειαζεσαι μπορεις να βαλεις το widget που εχει το hox απο default στη home screen σου κατι αλλο ειδα που ειδα τωρα,στα power toggles που εχουμε βαλει οι περισσοτεροι,το gps πλεον κανει απευθειας ενεργοποιηση-απενεργοποιηση χωρις να σε βαζει στις ρυθμισεις Έχεις δίκιο δεν ανοίγει ο φακός πλέον ;) To GPS εμένα άνοιχε κατευθείαν και πριν από τα power toggles χωρίς να σε πηγαίνει μέσα στις ρυθμίσειςΔεν ανοιγε το gps απο τα power toggles απευθειας οπως τωρα,σε εβαζε στο μενου των ρυθμισεων,το χρησιμοποιω καθημερινα και το βλεπω.Μαλον εχεις μπερδευτει με κατι αλλο Φυσικά και όχι..μόνο αν είσαι συνδεδεμένος με wifi ή mobile network και σε android devices ή devices που έχουν google talk (π.χ. desktop app). Και στα iphones παίζει το face time που έχει video call αλλά από iphone σε iphone και μόνο με internet σύνδεση. Κάτι αντίστοιχο αν δεν κάνω λάθος παίζει και για τα samsung. Γιατί από symbian ή blackberry δηλ μπορείς να κάνεις video call σε android/ iphone?Αλλο η βιντεοκληση μεσω παροχου και αλλο μεσω τριτων εφαρμογων που απαιτουν ιντερνετ και φυσικα να υπαρχει η αντιστοιχη εφαρμογη στην αλλη συσκευη.Βιντεοκλησεις μεσω παροχου (χωρις data-wifi) γινονται μονο σε καποια κινητα της σαμυ (s-s2-s3-note κλπ και εννοειται παντα για smartphones) μεσω δικης της πατεντας.Το android δεν υποστηριζει ακομη αυτη την λειτουργια. Edited December 13, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts