Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παίδες εμένα δεν λαλαει το Google now. Βάζω γλώσσα english US,UK και τπτ. Αλλάζω και γλώσσα συστήματος και πάλι τπτ. Με official είστε ή custom;Εγώ με Ordroid 11.1...

Edit: Έστρωσε με επανεκκίνηση. Ευχαριστώ..

Edited by johmic
Γιαννης. Μ.

ξεκινησα το κατεβασμα!! αντε επιτελους... ηρθε!!
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Παντως, ενω σε γενικες γραμμες ειναι πολυ smooth, υπαρχουν μερικα σημεια που το frame rate μπορει να πεσει λιγο. Οπως π.χ αν αλλαζεις home screens και κατεβασεις αποτομα τη notification bar, δεν κατεβαινει τοσο smooth οσο αν εισαι σταθερα σε ενα συγκεκριμενο homescreen και 2-3 αλλες περιπτωσεις. Βεβαια ειναι η λεπτομερεια της λεπτομερειας αυτο που λεω.

Μεταξυ μας τωρα, υπαρχει καποιος που ειπε "ουαου"? Δεν νομιζω. Ετσι κι αλλιως ηταν γρηγορο, wi-fi, gps κλειδωναν ταχυτατα τωρα βελτιωθηκε σε καποια σημεια. Αυτο το multitasking να εφτιαχναν... (ισως και να ειναι δυσκολο να γινει βεβαια).

Αντε παμε για 4.2.1:lol::lol:

Εμενα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι το αλα swype πληκτρολογιο. Δουλευει μια χαρα

Edited by ardi21

Μπορώ να απενεργοποιησω κάπως το word prediction; Η επιλογή είναι τικαρισμενη και ''γκριζαρισμενη", δεν μπορείς δηλαδή να την απο- επιλέξεις.

Βρε παιδια εγω γιατι και πριν και τωρα εχω μικρη ελευθερη ram σε σχεση με αυτα που διαβαζω εδω μεσα?

Με το ανοιγμα της συσκευης ξεκιναει με 350 ελευθερα,και μετα απο λιγο αν παιξω λιγο μαζι του η ελευθερη ram κυμαινεται μεταξυ 180 και 230 mb

Τι παιζει τον πρωταρχικο ρολο στο ποσο ελευθερη μνημη εχει η συσκευη?

Μηπως παιζει ρολο οτι εχω 185 εφαρμογες εγκατεστημενες?

ps: αυτες οι μετρησεις ισχυουν και σε sense αλλα και στον go launcher ο οποιος ειναι αυτος που χρησιμοποιω

Μπορώ να απενεργοποιησω κάπως το word prediction; Η επιλογή είναι τικαρισμενη και ''γκριζαρισμενη", δεν μπορείς δηλαδή να την απο- επιλέξεις.

ένα επίπεδο πριν στις ρυθμίσεις απενεργοποίησε το TRACE KEYBOARD και μετά γύρνα στο word prediction και θα μπορείς να το ξετικάρεις

s21 ultra 256

Σωστός. Λογικά είναι το ίδιο. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως προφανώς λόγω του infinite scrolling στην home screen η ταπετσαρία πλεον δεν κινείται.
US γυναικεια EN αντρικη φωνη...

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Βρε παιδια εγω γιατι και πριν και τωρα εχω μικρη ελευθερη ram σε σχεση με αυτα που διαβαζω εδω μεσα?

Με το ανοιγμα της συσκευης ξεκιναει με 350 ελευθερα,και μετα απο λιγο αν παιξω λιγο μαζι του η ελευθερη ram κυμαινεται μεταξυ 180 και 230 mb

Τι παιζει τον πρωταρχικο ρολο στο ποσο ελευθερη μνημη εχει η συσκευη?

Μηπως παιζει ρολο οτι εχω 185 εφαρμογες εγκατεστημενες?

ps: αυτες οι μετρησεις ισχυουν και σε sense αλλα και στον go launcher ο οποιος ειναι αυτος που χρησιμοποιω

Tοσα ειναι τα mb πανω-κατω. Τα 800 που αναφερθηκαν ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται, οχι τα ελευθερα φυσικα.

H εξοικονομηση που ενεργοποιειται αυτοματα οταν πεσει κατω απο το 15% μετα οταν ανεβει πανω απο αυτο το επιπεδο δεν απενεργοποιειται απο μονη της ετσι?

Edited by ardi21

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει ποιοτικό back cover για το κινητό μας; Μου έπεσε και έχει γρατσουνιές η μια γωνία.Genuine πουλάνε;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδιά δείτε λίγο τι παίζει με την μπαταρία γιατί δεν αντέχω άλλο . Μου έπεσε από 42% στο 36% σε ένα λεπτό !!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα στην παρεα!μια ερωτηση κρισεως...επειδη περιμενα το butterfly αλλα τελικα δεν θα ερθει στην χωρα μας να παρω oneX???μεσω επιδοτησης δυστηχως γιατι θα το επαιρνα απ'εξω το butterfly.

Παιδιά δείτε λίγο τι παίζει με την μπαταρία γιατί δεν αντέχω άλλο . Μου έπεσε από 42% στο 36% σε ένα λεπτό !!!!!

Εχεις κανει και hard reset αφου μπηκε η jb?

Εμενα μου εκανε το αλλο κουλο. Επεσε στο 15% ανοιξε η εξοικονομηση το εκλεισα και οταν το ανοιξα μετα απο 5 λεπτα ειχε παει στο 45% η μπαταρια:lol:

Πιο παλια σε αλλο κινητο που ειχα,το χα ροοτ και φορτιζα τερμα την μπαταρια και μετα της εκανα καλιμπραρισμα με διαφορα προγραμματα απο το μαρκετ....εδω δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει

Εδω καλα καλα δεν εχω παρει την jb:mad:

Παρη το κανεις λιγο λιανα αυτο?!
Νικο,γραψε λαθος,κεκτημενη ταχυτητα :p ειναι τα κατειλημενα,δουλευει γυρω στα 200 ελευθερα

Απο το λιγο που εχω δει,δεν κατεβαινει πλεον ατσουμπαλα.

Μεταξυ μας τωρα, υπαρχει καποιος που ειπε "ουαου"? Δεν νομιζω. Ετσι κι αλλιως ηταν γρηγορο, wi-fi, gps κλειδωναν ταχυτατα τωρα βελτιωθηκε σε καποια σημεια.

Εμενα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι το αλα swype πληκτρολογιο. Δουλευει μια χαρα

Εγω παντως ειπα ουαου :p:) Αλλο κινητο ειναι,τι να λεμε τωρα.Το καλο εγινε καλυτερο

Παντως, ενω σε γενικες γραμμες ειναι πολυ smooth, υπαρχουν μερικα σημεια που το frame rate μπορει να πεσει λιγο. Οπως π.χ αν αλλαζεις home screens και κατεβασεις αποτομα τη notification bar, δεν κατεβαινει τοσο smooth οσο αν εισαι σταθερα σε ενα συγκεκριμενο homescreen και 2-3 αλλες περιπτωσεις. Βεβαια ειναι η λεπτομερεια της λεπτομερειας αυτο που λεω.
Δεν παρατηρω πουθενα κατι τετοιο

κατι αλλο ειδα που ειδα τωρα,στα power toggles που εχουμε βαλει οι περισσοτεροι,το gps πλεον κανει απευθειας ενεργοποιηση-απενεργοποιηση χωρις να σε βαζει στις ρυθμισεις

Edited by truckman

Δεν παρατηρω πουθενα κατι τετοιο

Δοκιμασε να αλλαζεις γρηγορα τις homescreen και ξαφνικα χωρις να περιμενεις καθολου, πριν προλαβει να κεντραριστει η homescreen, κατεβασε αποτομα τη notification bar και παρατηρησε προσεκτικα πως κατεβαινει. Smooth ειναι, αλλα οχι οσο αν εισαι σταθερα σε μια οθονη και τη κατεβασεις.

Δοκιμασε να αλλαζεις γρηγορα τις homescreen και ξαφνικα χωρις να περιμενεις καθολου, πριν προλαβει να κεντραριστει η homescreen, κατεβασε αποτομα τη notification bar και παρατηρησε προσεκτικα πως κατεβαινει. Smooth ειναι, αλλα οχι οσο αν εισαι σταθερα σε μια οθονη και τη κατεβασεις.
οχι,δεν υπαρχει κατι τετοιο

Έχει κάποιος πρώτες ασφαλείς εντυπώσεις από το φλέγον θέμα της μπαταρίας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

παιδια εγω ξενερωσα γινεται να εχει καμερα και να μην κανει βιντεοκληση,το παω για σκότωμα και παω για s3 δε γινεται να δινεις 700 ευρω και να σε κοροιδευουν

Έχει κάποιος πρώτες ασφαλείς εντυπώσεις από το φλέγον θέμα της μπαταρίας?
Ειναι νωρις ακομη.Αυτο παντως που βλεπω ως στιγμη ειναι οτι ειμαι στο 86% με 1 ωρα και 15 λεπτα χρησης κατα την οποια δεν το εχω αφησει σε χλωρο κλαρι.

παιδια εγω ξενερωσα γινεται να εχει καμερα και να μην κανει βιντεοκληση,το παω για σκότωμα και παω για s3 δε γινεται να δινεις 700 ευρω και να σε κοροιδευουν
Δεν σε κοροιδευει κανεις.Ειναι γνωστο οτι το android δεν εχει βιντεοκληση προς το παρον.Η Samsung εχει κανει δικια της πατεντα σε αυτο το θεμα.

Ρε παιδια το HTC sync πως δουλευει?Παλια παταγες στο usb και σε ρωταγε ως τι θες να το χρησιμοποιησεις. Τωρα μου εχει μονο επιλογες για το tethering κτλ στις ρυθμισεις και τιποτα αλλο. Δεν μπορω να περασω τις επαφες μου μεσα...
Μάριος...

• The title was changed to HTC One X / X+