nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Αδερφια καλημερα!!!!! Αυριο Σαββατο πρωι θα παω να αγορασω το κινητακι!!!!! Και μετα καφεδια στο Λαιμο για να το εξερευνησουμε λιγο. Δε θα με κουρασει βεβαια γιατι ειμαι ηδη κατοχος ενος HTC (desire HD). Χθες το ειδα και ανοιχτο στο πλαισιο και το δουλεψα λιγο. Με εντυπωσιασε (μαζι με ολα τα αλλα) η οθονη!!!!! Ειδα ομως πως πραγματικη ελευθερη ram εχει γυρω στα 460ΜΒ!!!! Γεμιζοντας το με 130 εφαρμογες που εχω τωρα στο HD (και εχει ακομα 180 ΜΒ ram ελευθερα)...θα κολωσει το μηχανακι;;;;;;; Θα γινει αργο;;; Γιατι αυτο θα με ξενερωσει ασχημα!!!! Να διευκρινησω οτι δε θα κανω root και τετοια. Δωστε τα φωτα σας... Άλλο να έχεις 200 εφαρμογές και άλλο 200 ανοιχτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ετσι. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Ας εχει και 20000 εφαρμογες! 25γιγα εχει. Ας βαλει οτι γουσταρει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 παιδια ξερετε αν εχει βγει ruu με jell bean γιατι εχω προβλημα . διεγραψα απο το κινητο τα παντα μετα περασα μια ρομ φλασαρα το boot κ μετα δεν εμπαινε σε recovery , αναβοσβεινε μια φορα κ μετα reboot . αν θελει καποιος ας ριξει τα φωτα του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Λοιπον,οπως το φανταζομασταν,η μπαταρια του hox+ ειναι ακριβως ιδια με του κανονικου και καθεται λουκουμι :p στο hoxακι μας.Την εχει ηδη βαλει καποιος στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1981909 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ruu δεν έχει βγει. Τι hboot version εχεις; Σε fastboot mode μπαίνεις; locked or unlocked? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Λοιπον,οπως το φανταζομασταν,η μπαταρια του hox+ ειναι ακριβως ιδια με του κανονικου και καθεται λουκουμι :p στο hoxακι μας.Την εχει ηδη βαλει καποιος στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1981909 που τη βρηκε το καθαρμα να τη παρουμε και εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ruu δεν έχει βγει. Τι hboot version εχεις; Σε fastboot mode μπαίνεις; locked or unlocked? Δε πειράζει το έκανα να δουλεύει πάλι . Πέρασα στοκ recovery κ μετά πάλι cwm κ μια χαρά πέρασα την ρομ μου . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addicted21 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Στο play strore της google. Δες το σύνδεσμο Κατέβασα την εφαρμογή cid getter και μου βγάζει ένα κατεβατό,τί κοιτάζω από όλα αυτά?? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Κατέβασα την εφαρμογή cid getter και μου βγάζει ένα κατεβατό,τί κοιτάζω από όλα αυτά?? :ninja:Την πρωτη γραμμη πανω πανω,αν θυμαμαι καλα ειναι με κοκκινα γραμματα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addicted21 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ok thx. HTC__304 μου βγάζει,είναι ισπανικό ή κάνω λάθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 που τη βρηκε το καθαρμα να τη παρουμε και εμεις Καλό αλλά λίγο ριψοκίνδυνο μου ακούγεται! Ο ίδιος λέει ότι πρέπει να βγάλεις αρκετά εξαρτήματα από τη motherboard για να αλλάξεις τη μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλό αλλά λίγο ριψοκίνδυνο μου ακούγεται! Ο ίδιος λέει ότι πρέπει να βγάλεις αρκετά εξαρτήματα από τη motherboard για να αλλάξεις τη μπαταρία! Το θέμα είναι να το κάνουν στο service αν το ζητήσεις (χλωμό). Κρίμα να πάει τσάμπα η εγγύηση :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Finn έχεις το link του ota 3.14.401.20 να το περάσω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Το θέμα είναι να το κάνουν στο service αν το ζητήσεις (χλωμό). Κρίμα να πάει τσάμπα η εγγύηση :/ Μόλις δουν χρήμα το κάνουν,το θέμα είναι,αξίζει να ανοίξει κάποιος ένα καινούριο και απροβλημάτιστο τηλέφωνο;εγώ δεν θα το έκανα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapazita Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ok thx. HTC__304 μου βγάζει,είναι ισπανικό ή κάνω λάθος?? Spain. Ole... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Το θέμα είναι να το κάνουν στο service αν το ζητήσεις (χλωμό). Κρίμα να πάει τσάμπα η εγγύηση :/Σωστος!!Παντως,οπως βλεπω τις Whr (βατωρες),το υπολογιζω γυρω στα 50 λεπτα παραπανω αυτονομια,δεν ειναι λιγο βεβαια αλλα οχι και τιποτα απιστευτες καταστασεις δηλαδη και η ουσιαστικη αποδοση της μπαταριας του hox+ ειναι 2040 mAh,μια διαφορα δηλαδη με την μπαταρια του κανονικου στα 240 mAh. Edited November 10, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Αποχαιρετω την παρεα του OneX...τσιμπισα τον γαλαξια :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Finn έχεις το link του ota 3.14.401.20 να το περάσω? Ευχαριστώ Όχι δεν έχω πάρει ακόμη αυτό το ΟΤΑ οπότε no link:/ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Sto Method 2 που αναφέρει METHOD 2: For everyone!!!εννοεί ανεξάρτητα τι cid έχουμε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920060 Επίσης αν σταματήσει η htc να βγάζει updates αλλά οι xda βγάλουν και άλλες εκδόσεις... οι Branded συσκευές θα κολλήσουν στην τελευταία official επειδή δεν θα υπάρχει νέο hboot; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδιά μην λέτε βλακείες δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να αναβαθμίζει το κινητο . Όσο αναβαθμίζει το + θα περνει εγγύηση κ το δικό μας . Εκτός αυτού μετά θα έχει πολλή υποστήριξη από xda αυτό είναι το μόνο σίγουρο . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπερα παιδια! Γνωριζετε αν για να περαστει το iGO Primo 2.0.1 στο κιντητο, θα πρεπει να ειναι rooted? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Το θέμα είναι να το κάνουν στο service αν το ζητήσεις (χλωμό). Κρίμα να πάει τσάμπα η εγγύηση :/ Μόλις δουν χρήμα το κάνουν,το θέμα είναι,αξίζει να ανοίξει κάποιος ένα καινούριο και απροβλημάτιστο τηλέφωνο;εγώ δεν θα το έκανα Πολύ σωστά!! Δεν θα θυσίαζα με τίποτα την εγγύηση για λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Χίλιες φορές οι θήκες με την εξτρα μπαταρία και ας το παχάινουν λίγο, αν το έχω τόσο ανάγκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπερα παιδια! Γνωριζετε αν για να περαστει το iGO Primo 2.0.1 στο κιντητο, θα πρεπει να ειναι rooted?Δεν εχει καμια σχεση το ρουτ σε αυτο που ρωτας Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Δεν εχει καμια σχεση το ρουτ σε αυτο που ρωτας τι να σου πω, μου φανηκε παραξενο αλλα απο εκει που το βρηκα, στα requirements εγραφε "1) Your device must be Rooted. Otherwise, it is likely to fail. If you don't know what "rooting" is, don't bother...sorry. " Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδιά μην λέτε βλακείες δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να αναβαθμίζει το κινητο . Όσο αναβαθμίζει το + θα περνει εγγύηση κ το δικό μας . Εκτός αυτού μετά θα έχει πολλή υποστήριξη από xda αυτό είναι το μόνο σίγουρο . Δεν νομίζω να είναι βλακεία το ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να παίρνει updqte όπως και το +. Από εκεί και πέρα από xda με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να πάρει η όχι επειδή είναι branded.αφού τώρα και custom να θέλουμε να βάλουμε πρέπει να περιμένουμε την voda, όταν θα σταματήσουν οι official τι γίνεται με τις custom; νομίζω τώρα είμαι πιο κατανοητός. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts