David Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Δοκίμασα την OrDroid 6.0, την πρώτη custom ROM based στο official OTA JB update. Προς το παρον δειχνει φανταστική. Πολύ γρήγορη. Αμεση απόκριση παντου. Διάρκεια μπαταρίας δεν εχω κρίνει ακόμα. Quadrant 6900+ Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Δοκίμασα την OrDroid 6.0, την πρώτη custom ROM based στο official OTA JB update. Προς το παρον δειχνει φανταστική. Πολύ γρήγορη. Αμεση απόκριση παντου. Διάρκεια μπαταρίας δεν εχω κρίνει ακόμα. Quadrant 6900+ ooo τα σπαει !!!!!! αντε να ερθει το ota,,βαρεθηκα να μου γραφει,, δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις για το τηλ σας,, τα νευραααααααα μου.. κατι ελεγαν για σημερα αλλα.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Δοκίμασα την OrDroid 6.0, την πρώτη custom ROM based στο official OTA JB update. Προς το παρον δειχνει φανταστική. Πολύ γρήγορη. Αμεση απόκριση παντου. Διάρκεια μπαταρίας δεν εχω κρίνει ακόμα. Quadrant 6900+ Μόλις δεις και μπαταρία πες μας ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εγώ που είμαι με custom viperX από μόνο του μου ήρθε νέο update το Σάββατο 2.7.0 αν βγει η jb και την ετοιμάσουν σε custom θα μου έρθει αυτόματα και εμένα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) H OrDroid απο μπαταρία τα πηγαινει πολυ καλα προς το παρον. Η ρομ ειναι γρηγορη οποτε εχω ενεργοποιησει το προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας, τικάρωντας τα "Ισχυς CPU" και "Οθόνη" μονο. Με την εξοικονόμηση ενεργοποιημενη, η cpu πηγαίνει μέχρι 1300. Ακομα κι ετσι πηγαινει σφαίρα, ειναι απολυτα smooth, και η μπαταρια πέφτει πιο αργα απ' οτι με insertcoin 10.6.5 ή 11 ή Revolution 12. jb στα 1300 είναι πιο smooth από ics στα 1500. Στο quadrant δινει 6000-6100 με το προγραμμα εξοικονόμησης ενεργοποιημένο. Τα νουμερα αυτα νομίζω πως δεν θα τα δειτε οταν πάρετε official OTA JB επειδη αυτο που κανει το κινητο να ανεβαινει τοσο ψηλα ειναι το πολυ υψηλό I/O score, λογω του write back cache που ενεργοποιουν στις custom roms, και άλλα Performance tweaks. Οι εφαρμογες ανοιγουν σε χρονο dt, και δίνει μια άλλη αίσθηση ταχύτητας Για να το πω πιο απλα, στις 4 μπαρες του αποτελεσματος του Quadrant, η μπλε που αντιπροσωπευει την CPU ειναι ελαχιστα πιο πάνω απο την base , ενω η πράσινη που δειχνει το I/O score ειναι σχεδον τριπλάσια απο της default rom. Γενικότερα το κινητο δεν το εχω ξαναδει να δουλευει καλυτερα. Περιμένουμε OTA JB based ROMs κι απο Insertcoin, Revolution και Maximus :) Μπορει να ειναι ακομα καλυτερες. !!! Ειπα να κανω ενα Quadrant χωρις την εξοικονομηση ενεργειας για να το ποσταρω, και αυτη τη στιγμη εγραψε το εκπλητκικο 7262!! (λογω μεγαλου Ι/Ο) Για να συγκρίνετε με τα δικά σας: CPU: 14280 Mem: 3698 I/O: 14903 2D: 1000 3D: 2428 Θελω να παιξω με τα νουμερα του auto brightness για περισσοτερη βελτιωση της μπαταρίας. Τα scripts που βρηκα το κατεβάζουν πολύ. Θέλω κάτι στο ενδιάμεσο. Με την μειωση του autobrightness του προγραμματος εξοικονομησης ενεργειας δεν καταλαβα ακομα διαφορα στην φωτεινότητα. Edited October 28, 2012 by David Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Τώρα που βγήκε το επίσημο update και οι ρομς άρχισαν να βασίζονται σε αυτό, περνιούνται όπως στο ics με boot.img και το αρχείο; Η θέλει όλη την διαδικασία που θέλουν όλες ως τώρα οι jb roms με κλειδώματα και ξεκλειδώματα; Θέλω να βάλω jb και βαριέμαι τη διαδικασία.. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Τώρα που βγήκε το επίσημο update και οι ρομς άρχισαν να βασίζονται σε αυτό, περνιούνται όπως στο ics με boot.img και το αρχείο; Η θέλει όλη την διαδικασία που θέλουν όλες ως τώρα οι jb roms με κλειδώματα και ξεκλειδώματα; Θέλω να βάλω jb και βαριέμαι τη διαδικασία.. Ναι θέλει όλη τη διαδικασία με lock-unlock για να αναβαθμιστεί το hboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Παιδιά έχω βάλει jb customrom και θέλω να επιστρέψω σε stock πως μπορεί να γίνει αυτό;Κάποια βοήθεια.Ευχαριστώ.Δεν μπόρεσα να βάλω το RUU, δεν έχω nandroid backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Nikos > HTC Greece Χθες στις 10:51 π.μ. · καλημερα ειναι αληθεια οτι εχει αρχισει το roll out;; http://m.phonearena.com/news/International-ve rsion-of-HTC-One-X-Jelly-Bean-update-rolls-ou t_id36006 International version of HTC One X Jelly Bean update rolls out m.phonearena.com Μου αρέσει! · Σχολιάστε Γράψτε ένα σχόλιο... HTC Greece Καλημέρα Νίκο και καλή εβδομάδα! Το roll out διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα, εφόσον υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη συγκεκριμένη διαδικασία. Ωστόσο σε διαβεβαιώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα και σίγουρα εντός του μήνα Νοεμβρίου. Πριν από 12 λεπτά · Μου αρέσει! Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Nikos > HTC Greece Χθες στις 10:51 π.μ. · καλημερα ειναι αληθεια οτι εχει αρχισει το roll out;; http://m.phonearena.com/news/International-ve rsion-of-HTC-One-X-Jelly-Bean-update-rolls-ou t_id36006 International version of HTC One X Jelly Bean update rolls out m.phonearena.com Μου αρέσει! · Σχολιάστε Γράψτε ένα σχόλιο... HTC Greece Καλημέρα Νίκο και καλή εβδομάδα! Το roll out διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα, εφόσον υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη συγκεκριμένη διαδικασία. Ωστόσο σε διαβεβαιώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα και σίγουρα εντός του μήνα Νοεμβρίου. Πριν από 12 λεπτά · Μου αρέσει! Σιγουρα Νοεμβριο? Ευτυχως που δεν ειπαν "σιγουρα μεσα στο 2013":p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Παιδιά έχω βάλει jb customrom και θέλω να επιστρέψω σε stock πως μπορεί να γίνει αυτό;Κάποια βοήθεια.Ευχαριστώ.Δεν μπόρεσα να βάλω το RUU, δεν έχω nandroid backup. Και δεν θα μπορεσεις δυστυχως. Το RUU δεν σoυ επιτρεπει να κανεις downgrade. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις custom rom ICS ή να περιμενεις να βγει το official RUU για JB. Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Nikos > HTC Greece Χθες στις 10:51 π.μ. · καλημερα ειναι αληθεια οτι εχει αρχισει το roll out;; http://m.phonearena.com/news/International-ve rsion-of-HTC-One-X-Jelly-Bean-update-rolls-ou t_id36006 International version of HTC One X Jelly Bean update rolls out m.phonearena.com Μου αρέσει! · Σχολιάστε Γράψτε ένα σχόλιο... HTC Greece Καλημέρα Νίκο και καλή εβδομάδα! Το roll out διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα, εφόσον υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη συγκεκριμένη διαδικασία. Ωστόσο σε διαβεβαιώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα και σίγουρα εντός του μήνα Νοεμβρίου. Πριν από 12 λεπτά · Μου αρέσει! Δεν είναι σοβαροί οι άνθρωποι!!!Αυτό είναι το πολύ σύντομα???Θα μας το γυρίσουν σε λίγο για την άνοιξη.. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ελεος ρε παιδια, πετανε ενα μηνα για να ειναι μεσα. Ηρεμιστε, εφοσον ξεκινησε στην Ασια, θα ερθει και εδω σιγα σιγα, λιγο υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Τελικά κανείς δεν έχει υπομονή. Τα καλα πράγματα αργούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 εδω περιμεναμε τοσο καιρο για λιγες μερες παραπανω θα νοιαστουμε?? αν ειναι λιγες μερες! :ninja::ninja: Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Και δεν θα μπορεσεις δυστυχως. Το RUU δεν σoυ επιτρεπει να κανεις downgrade. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις custom rom ICS ή να περιμενεις να βγει το official RUU για JB. Μπορει να το κάνει; αφού περνώντας την jb λογικά θα έχει hboot 1.28. Πως θα πάει σε ics; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μπορει να το κάνει; αφού περνώντας την jb λογικά θα έχει hboot 1.28. Πως θα πάει σε ics; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1921781 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 με το nandroid backup τι εννοεί; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Έκανα μία ερώτηση μέσω mail στο birdphone για το αν έχουν ετοιμοπαραδοτο one x με serial number ht26 η 27 ώστε να παραγγείλω μίας κι από ότι λέτε πλέον αυτές οι σειρές δεν έχουν προβλήματά με οθόνη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 με το nandroid backup τι εννοεί; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716511 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716511 Ωραίος. Άντε να μαθαίνω τίποτα για android σιγά σιγά γιατί ούτε που είχα ασχοληθεί. Επομένως είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατάς backup σε root συσκευή. Με το Titanium δεν βγάζω και τόσο άκρη που έριξα μια ματιά. Επίσης το superuser που είναι εγκατεστημένο τι ρόλο βαράει; Βλέπω από εκεί επιλέγεις ποιες εφαρμογές που θέλουν root μπορούν να τρέξουν; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ωραίος. Άντε να μαθαίνω τίποτα για android σιγά σιγά γιατί ούτε που είχα ασχοληθεί. Επομένως είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατάς backup σε root συσκευή. Με το Titanium δεν βγάζω και τόσο άκρη που έριξα μια ματιά. Επίσης το superuser που είναι εγκατεστημένο τι ρόλο βαράει; Βλέπω από εκεί επιλέγεις ποιες εφαρμογές που θέλουν root μπορούν να τρέξουν; Βασικά το titanium δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το nandroid backup. Το nandroid είναι κάτι σαν το ghost που έχουμε στα pc.. Το titanium από την άλλη απλά κρατάει backup των εφαρμογών που έχουμε και τις περνάει σε όποιο τηλέφωνο θέλουμε.. Το nandroid είναι αποκλειστικά για το τηλέφωνο που το κρατήσαμε, δεν μπορεί να γίνει δηλαδή επαναφορά σε άλλη συσκευή. Το superuser δίνει δικαιώματα root σε όποια εφαρμογή το ζητήσει αφού βέβαια το επιτρέψουμε εμείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλημέρα , φίλος αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Χ , το οποίο όπως είδα τελικά είναι ρουταρισμένο κι έχει περαστεί κάποια custom rom. Θέλουμε λοιπόν να περάσουμε την επίσημη της htc , όποιος ξέρει να δώσει βοήθεια στο τι πρέπει να κάνουμε , τι να κατεβάσουμε και από που, θα ήταν ευχής έργον. Φαντάζομαι πως μπορούμε να περάσουμε την Ελληνική ρομ , ασχέτου αρχικής έτσι δεν είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλημέρα , φίλος αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Χ , το οποίο όπως είδα τελικά είναι ρουταρισμένο κι έχει περαστεί κάποια custom rom. Θέλουμε λοιπόν να περάσουμε την επίσημη της htc , όποιος ξέρει να δώσει βοήθεια στο τι πρέπει να κάνουμε , τι να κατεβάσουμε και από που, θα ήταν ευχής έργον. Φαντάζομαι πως μπορούμε να περάσουμε την Ελληνική ρομ , ασχέτου αρχικής έτσι δεν είναι? Αν σας το πούλησε ρουταρισμένο χωρίς να σας ενημερώσει είναι για κυνήγι ο τύπος και τουλάχιστον αφήστε αρνητική αξιολόγηση. Υπάρχει (πιθανότατα) θέμα με την εγγύηση και τουλάχιστον θα πρέπει να σας έκοψε κάτι. Κατά τα άλλα δες αυτό τον οδηγό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1859714 Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Γεια σας κι απο εμενα παιδια.Ειμαι χρηστης iphone εδω και χρονια και αποφασισα να παρω το HTC One X.Μπαινω δηλαδη στο αλλο στρατοπαιδο.Εχω να σας κανω μια ερωτηση.Αγοραζοντας το τηλεφωνο απο την Γερμανια υπαρχει περιπτωση να μην εχει Ελληνικο πληκτρολογιο μεσα? Δεν θελω να κανω Root (JB) κι αλλα τετοια.Με εγγυηση τι παιζει? Το καλυπτει ο εδω αντιπροσωπος? Ευχαριστω εκ των προτερων και θα ταλεμε συχνα συντομα. Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts