giannis12a Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Στο hox το ειχες βρει; Μηπως ειχες S3 καποια στιγμη; Ναι το έδωσα τώρα , αλλά το είχα βάλει και σε One X φίλου κι έχω τρελλαθεί μιλάμε. Έχω έξτρα πρόγραμμα που δείχνει την μπαταρία, αλλά έχω φάει κόλλημα να βάλω το μαμίσιο τώρα. :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ναι το έδωσα τώρα , αλλά το είχα βάλει και σε One X φίλου κι έχω τρελλαθεί μιλάμε. Έχω έξτρα πρόγραμμα που δείχνει την μπαταρία, αλλά έχω φάει κόλλημα να βάλω το μαμίσιο τώρα. :O Ετσι πες! Τωρα συνενοηθηκαμε. Εξτρα προγραμμα. Εγω χρεισιμοποιω το power toggles που το κανει και αυτο (και πολλα αλλα ταυτοχρονα). Μαμισιο στο hox ..... last year! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Κάποιος να μου θυμίσει πως εμφανίζουμε το status (το ποσοστό επί της 100 βασικά θέλω) της μπαταρίας πάνω στην μπάρα. Το έχω ψάξει εκατό φορές και δεν μπορώ να θυμηθώ που στην ευχή το είχα βρει. μαλλον εννοεις το Quicker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoithaki Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Πήρε ο αδερφός μου το One X πριν κανένα μήνα στα 500 ευρώ, αλλά έχει carrier provider την T-mobile και είχε μέσα έκδοση λογισμικού 4.0.3. Δεν του βγάζει κανένα update όταν κάνει αναζήτηση ενημερώσεων. Ένας φίλος που το έχει πάρει εδώ και καιρό το One X έχει την 4.0.4 χωρίς carrier την T-mobile. Τέλος πάντων ο αδερφός μου μουρλάθηκε και θέλει να του βάλει την original stock χωρίς να έχει το logo της T-mobile κατά το ξεκίνημα και να παίρνει κανονικά ενημερώσεις όπως του φίλου που έχει 4.0.4. Υπάρχει κάποιος οδηγός η κάτι για να το κάνει; Ευχαριστώ! Παράθεση www.pc-maniacs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Πήρε ο αδερφός μου το One X πριν κανένα μήνα στα 500 ευρώ, αλλά έχει carrier provider την T-mobile και είχε μέσα έκδοση λογισμικού 4.0.3. Δεν του βγάζει κανένα update όταν κάνει αναζήτηση ενημερώσεων. Ένας φίλος που το έχει πάρει εδώ και καιρό το One X έχει την 4.0.4 χωρίς carrier την T-mobile. Τέλος πάντων ο αδερφός μου μουρλάθηκε και θέλει να του βάλει την original stock χωρίς να έχει το logo της T-mobile κατά το ξεκίνημα και να παίρνει κανονικά ενημερώσεις όπως του φίλου που έχει 4.0.4. Υπάρχει κάποιος οδηγός η κάτι για να το κάνει; Ευχαριστώ! Νομίζω θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader, και άρα πάει η εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoithaki Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Εντάξει ήδη έχει βάλει clockwork mod απλά ένα guide για stock θέλω αν είναι εύκολο και ξέρει κανείς κανένα link :) Παράθεση www.pc-maniacs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Εντάξει ήδη έχει βάλει clockwork mod απλά ένα guide για stock θέλω αν είναι εύκολο και ξέρει κανείς κανένα link :) http://www.general-files.com/files-r/radio-1-1204-105-14/?qa=Radio_1.1204.105.14 απλα κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση Edited September 13, 2012 by rebel89 Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoithaki Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) @ rebel89 thanks αλλά δεν υπάρχει κάποιο αρχείο να κατεβάσω :/ EDIT: Το κατεβάζω από άλλο λινκ. Πρέπει με το clockworkmod να κάνω wipe data/cacha και μετά τρέχω το αρχείο έχοντας συνδεδεμένο το κινητό; Η το αρχείο που κατεβάζω έχει οδηγίες; Thanks Edited September 13, 2012 by Apoithaki Παράθεση www.pc-maniacs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπερα. Γνωριζει κανεις πως κανω το κινητο unRoot ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπερα. Γνωριζει κανεις πως κανω το κινητο unRoot ; Δες εδώ http://onexroot.com/one-x-unroot/how-to-unroot-rooted-htc-one-x/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Παντως για απλες θηκες προτιμηστε την γνησια HTC...ειναι τελεια,προστατευει την καμερα και πραγματικα λιγοι καταλαβαινουν πως το κινητο ειναι σε θηκη. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/HTC-Hard-Case-Shell-One-X-clear-99H10548-00.htm αυτη εννοω...εφαρμοζει τελεια,καμια σχεση με την CaseMate... Edited September 13, 2012 by jntaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 παιδια που θα βρω αυτο το wallpeper;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Τι ακουστικα προτεινετε? Θελω να εχουν κουμπια για ελεγχο μουσικης (παυση, επομενο κομματι κτλ) και για τις κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Τι ακουστικα προτεινετε? Θελω να εχουν κουμπια για ελεγχο μουσικης (παυση, επομενο κομματι κτλ) και για τις κλησεις. αυτα εχω εγω και ειναι απιστευτα http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-IN-ORIGINAL-PACKAGING-PLANTRONICS-BACKBEAT-903-BLUETOOTH-HEADSET-/221106979254?pt=PDA_Accessories&hash=item337b00c1b6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 καλημερα σας , πειτε μου την γνωμη σας πια ειναι η πιο σταθερη και γρηγορη ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Επειδή περιμένω το κινητό από μέρα σε μέρα.. Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας, το ίδιο δεν είναι root και ξεκλείδωμα bootloader; Κάποιοι γράφουν ότι το κινητό δεν πούλησε πολύ γιατί ερχόταν με κλειδωμένο bootloader.. αφού διορθώθηκε αυτό, τόσο δύσκολο είναι να ξεκλειδώσει; :confused: Επίσης, επειδή το κινητό που πήρα είναι branded σε vodafone, θα γίνεται να βγάλω τα boot animations, χωρίς να φλασάρω για αρχή άλλη rom; Και τέλος, γίνεται να βάλω κάποια στιγμή τη στοκ, ώστε να πάρω sense και jelly bean όταν βγει επίσημα από htc; Αν κρατηθώ κ δε βάλω ήδη μια άλλη rom :lol: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Επειδή περιμένω το κινητό από μέρα σε μέρα.. Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας, το ίδιο δεν είναι root και ξεκλείδωμα bootloader; Κάποιοι γράφουν ότι το κινητό δεν πούλησε πολύ γιατί ερχόταν με κλειδωμένο bootloader.. αφού διορθώθηκε αυτό, τόσο δύσκολο είναι να ξεκλειδώσει; :confused: Επίσης, επειδή το κινητό που πήρα είναι branded σε vodafone, θα γίνεται να βγάλω τα boot animations, χωρίς να φλασάρω για αρχή άλλη rom; Και τέλος, γίνεται να βάλω κάποια στιγμή τη στοκ, ώστε να πάρω sense και jelly bean όταν βγει επίσημα από htc; Αν κρατηθώ κ δε βάλω ήδη μια άλλη rom :lol:Καλως να το παρεις φιλε μου.Κι εγω σε λιγο παω να παραλαβω (ελπιζω να μην μου κανουν καμια λαλακια και κοψω φλεβα).Λοιπον αλλο ρουτ κι αλλο κλειδωμενοι bootloaders.Για να κανεις ρουτ πρεπει να ξεκλειδωθει πρωτα o bootloader (ευκολο,λιγη προσοχη θελει μονο) και μετα το ρουταρεις.Απο εκει και περα το κανεις οτι θελεις!!Και φυσικα εννοειται οτι μπορεις οποτε θελεις να γυρισεις στην στοκ κατασταση που εχει σαν καινουριο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 αυτα εχω εγω και ειναι απιστευτα http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-IN-ORIGINAL-PACKAGING-PLANTRONICS-BACKBEAT-903-BLUETOOTH-HEADSET-/221106979254?pt=PDA_Accessories&hash=item337b00c1b6 Ωραια φαινονται αλλα θα ηθελα ενσυρματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Καλως να το παρεις φιλε μου.Κι εγω σε λιγο παω να παραλαβω (ελπιζω να μην μου κανουν καμια λαλακια και κοψω φλεβα).Λοιπον αλλο ρουτ κι αλλο κλειδωμενοι bootloaders.Για να κανεις ρουτ πρεπει να ξεκλειδωθει πρωτα o bootloader (ευκολο,λιγη προσοχη θελει μονο) και μετα το ρουταρεις.Απο εκει και περα το κανεις οτι θελεις!!Και φυσικα εννοειται οτι μπορεις οποτε θελεις να γυρισεις στην στοκ κατασταση που εχει σαν καινουριο Ευχαριστώ! Κι εσύ με το καλό να το πάρεις.. Και κάτι ακόμα, κάπου είδε το μάτι μου ότι για μια από τις δυο διαδικασίες (root, unlock bootloader) χρειάζεται ειδικό καλώδιο.. ισχύει ή κάνει ένα απλό usb;:worry: Edited September 14, 2012 by Delijohn Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ευχαριστώ! Κι εσύ με το καλό να το πάρεις.. Και κάτι ακόμα, κάπου είδε το μάτι μου ότι για μια από τις δυο διαδικασίες (root, unlock bootloader) χρειάζεται ειδικό καλώδιο.. ισχύει ή κάνει ένα απλό usb;:worry: Το απλό usb χρειαζεται ...... και λίγο διάβασμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Ευχαριστώ! Κι εσύ με το καλό να το πάρεις.. Και κάτι ακόμα, κάπου είδε το μάτι μου ότι για μια από τις δυο διαδικασίες (root, unlock bootloader) χρειάζεται ειδικό καλώδιο.. ισχύει ή κάνει ένα απλό usb;:worry: Είναι πολύ απλό. Αν ψάξεις στο xda υπάρχει εφαρμογή όλα σε ένα. Πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά κατεβάζει drivers, ανοίγει το htcdev για να πάρεις unlock token, τρέχει τις εντολές για unlock, κάνει root και περνάει custom recovery. Αφού τα κανείς όλα αυτά ένα πράγμα θέλει προσοχή. Κάθε φορά που αλλάζεις Rom θα πρέπει να περνάς το boot.img manually. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Γνώμη μου είναι ότι αφού το κανείς unlock, βάλε μια jb Rom να δεις το κινητό να πετάει. Και αφού τη χορτασεις βάλε μια custom sense Rom για καλύτερη αυτονομία. Για όλα αυτά θα χρειαστείς το καλώδιο USB του κινητού και στις ρυθμίσεις να έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging Edited September 14, 2012 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ευχαριστώ! Κι εσύ με το καλό να το πάρεις.. Σε ευχαριστω,μολις παρελαβα :happy: 7/12 κατασκευη,κιτρινιλες και τετοια δεν εχει,το wifi γαζωνει και μου εκανε εντυπωση η ενταση του σηματος δυκτιου,πολυ δυνατο σημα σε σημεια που ηταν ναι και οχι με αλλα.:up: Το εχω στη φορτιση τωρα για να του περασω το update που μου εχει βγαλει Είναι πολύ απλό. Αν ψάξεις στο xda υπάρχει εφαρμογή όλα σε ένα. Πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά κατεβάζει drivers, ανοίγει το htcdev για να πάρεις unlock token, τρέχει τις εντολές για unlock, κάνει root και περνάει custom recovery. Αφού τα κανείς όλα αυτά ένα πράγμα θέλει προσοχή. Κάθε φορά που αλλάζεις Rom θα πρέπει να περνάς το boot.img manually. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Γνώμη μου είναι ότι αφού το κανείς unlock, βάλε μια jb Rom να δεις το κινητό να πετάει. Και αφού τη χορτασεις βάλε μια custom sense Rom για καλύτερη αυτονομία. Για όλα αυτά θα χρειαστείς το καλώδιο USB του κινητού και στις ρυθμίσεις να έχεις ενεργοποιήσει το USB debuggingΠοια ειναι αυτη η εφαρμογη φιλε μου?Βαλτε κανενα χερακι γιατι ειμαστε αρκετοι οι noobaδες :p στα htc Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Σε ευχαριστω,μολις παρελαβα :happy: 7/12 κατασκευη,κιτρινιλες και τετοια δεν εχει,το wifi γαζωνει και μου εκανε εντυπωση η ενταση του σηματος δυκτιου,πολυ δυνατο σημα σε σημεια που ηταν ναι και οχι με αλλα.:up: Το εχω στη φορτιση τωρα για να του περασω το update που μου εχει βγαλει Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη φιλε μου?Βαλτε κανενα χερακι γιατι ειμαστε αρκετοι οι noobaδες :p στα htc Ορίστε: :-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604439 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Σε ευχαριστω,μολις παρελαβα :happy: 7/12 κατασκευη,κιτρινιλες και τετοια δεν εχει,το wifi γαζωνει και μου εκανε εντυπωση η ενταση του σηματος δυκτιου,πολυ δυνατο σημα σε σημεια που ηταν ναι και οχι με αλλα.:up: Το εχω στη φορτιση τωρα για να του περασω το update που μου εχει βγαλει Άργησες λίγο αλλά το αποφάσισες τελικά... :p Καλορίζικο σου εύχομαι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Ορίστε: :-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604439Σε ευχαριστω,ειναι δοκιμασμενο πιστευω,σωστα? Άργησες λίγο αλλά το αποφάσισες τελικά... :p Καλορίζικο σου εύχομαι... :)Σε ευχαριστω Γιωργο,νασαι καλα :) Edit: παιδια 2 ερωτησεις 1.η ρυθμιση δικτυου για να το γυρισω σε 2g που στον κορακα ειναι? 2.εχει ξανα αναφερθει αλλα δεν το βρισκω,πως βγαινουν οι τελειες? (αυτο το search στο φορουμ ειναι μεγαλη πικρα πολλες φορες) Edited September 14, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts