Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο hox το ειχες βρει; Μηπως ειχες S3 καποια στιγμη;

Ναι το έδωσα τώρα , αλλά το είχα βάλει και σε One X φίλου κι έχω τρελλαθεί μιλάμε. Έχω έξτρα πρόγραμμα που δείχνει την μπαταρία, αλλά έχω φάει κόλλημα να βάλω το μαμίσιο τώρα. :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι το έδωσα τώρα , αλλά το είχα βάλει και σε One X φίλου κι έχω τρελλαθεί μιλάμε. Έχω έξτρα πρόγραμμα που δείχνει την μπαταρία, αλλά έχω φάει κόλλημα να βάλω το μαμίσιο τώρα. :O

Ετσι πες! Τωρα συνενοηθηκαμε. Εξτρα προγραμμα. Εγω χρεισιμοποιω το power toggles που το κανει και αυτο (και πολλα αλλα ταυτοχρονα).

Μαμισιο στο hox ..... last year!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κάποιος να μου θυμίσει πως εμφανίζουμε το status (το ποσοστό επί της 100 βασικά θέλω) της μπαταρίας πάνω στην μπάρα. Το έχω ψάξει εκατό φορές και δεν μπορώ να θυμηθώ που στην ευχή το είχα βρει.

μαλλον εννοεις το Quicker.

Καλησπέρα παιδιά. Πήρε ο αδερφός μου το One X πριν κανένα μήνα στα 500 ευρώ, αλλά έχει carrier provider την T-mobile και είχε μέσα έκδοση λογισμικού 4.0.3. Δεν του βγάζει κανένα update όταν κάνει αναζήτηση ενημερώσεων. Ένας φίλος που το έχει πάρει εδώ και καιρό το One X έχει την 4.0.4 χωρίς carrier την T-mobile.

Τέλος πάντων ο αδερφός μου μουρλάθηκε και θέλει να του βάλει την original stock χωρίς να έχει το logo της T-mobile κατά το ξεκίνημα και να παίρνει κανονικά ενημερώσεις όπως του φίλου που έχει 4.0.4. Υπάρχει κάποιος οδηγός η κάτι για να το κάνει;

Ευχαριστώ!

www.pc-maniacs.com

Καλησπέρα παιδιά. Πήρε ο αδερφός μου το One X πριν κανένα μήνα στα 500 ευρώ, αλλά έχει carrier provider την T-mobile και είχε μέσα έκδοση λογισμικού 4.0.3. Δεν του βγάζει κανένα update όταν κάνει αναζήτηση ενημερώσεων. Ένας φίλος που το έχει πάρει εδώ και καιρό το One X έχει την 4.0.4 χωρίς carrier την T-mobile.

Τέλος πάντων ο αδερφός μου μουρλάθηκε και θέλει να του βάλει την original stock χωρίς να έχει το logo της T-mobile κατά το ξεκίνημα και να παίρνει κανονικά ενημερώσεις όπως του φίλου που έχει 4.0.4. Υπάρχει κάποιος οδηγός η κάτι για να το κάνει;

Ευχαριστώ!

Νομίζω θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader, και άρα πάει η εγγύηση.

Εντάξει ήδη έχει βάλει clockwork mod απλά ένα guide για stock θέλω αν είναι εύκολο και ξέρει κανείς κανένα link :)

http://www.general-files.com/files-r/radio-1-1204-105-14/?qa=Radio_1.1204.105.14

απλα κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση

Edited by rebel89
HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

@ rebel89 thanks αλλά δεν υπάρχει κάποιο αρχείο να κατεβάσω :/

EDIT: Το κατεβάζω από άλλο λινκ. Πρέπει με το clockworkmod να κάνω wipe data/cacha και μετά τρέχω το αρχείο έχοντας συνδεδεμένο το κινητό; Η το αρχείο που κατεβάζω έχει οδηγίες;

Thanks

Edited by Apoithaki
www.pc-maniacs.com

Καλησπερα. Γνωριζει κανεις πως κανω το κινητο unRoot ;

Δες εδώ http://onexroot.com/one-x-unroot/how-to-unroot-rooted-htc-one-x/

Samsung galaxy s21+

Παντως για απλες θηκες προτιμηστε την γνησια HTC...ειναι τελεια,προστατευει την καμερα και πραγματικα λιγοι καταλαβαινουν πως το κινητο ειναι σε θηκη.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/HTC-Hard-Case-Shell-One-X-clear-99H10548-00.htm

αυτη εννοω...εφαρμοζει τελεια,καμια σχεση με την CaseMate...

Edited by jntaras

Τι ακουστικα προτεινετε?

Θελω να εχουν κουμπια για ελεγχο μουσικης (παυση, επομενο κομματι κτλ) και για τις κλησεις.

Τι ακουστικα προτεινετε?

Θελω να εχουν κουμπια για ελεγχο μουσικης (παυση, επομενο κομματι κτλ) και για τις κλησεις.

αυτα εχω εγω και ειναι απιστευτα

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-IN-ORIGINAL-PACKAGING-PLANTRONICS-BACKBEAT-903-BLUETOOTH-HEADSET-/221106979254?pt=PDA_Accessories&hash=item337b00c1b6

Επειδή περιμένω το κινητό από μέρα σε μέρα..

Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας, το ίδιο δεν είναι root και ξεκλείδωμα bootloader; Κάποιοι γράφουν ότι το κινητό δεν πούλησε πολύ γιατί ερχόταν με κλειδωμένο bootloader.. αφού διορθώθηκε αυτό, τόσο δύσκολο είναι να ξεκλειδώσει; :confused:

Επίσης, επειδή το κινητό που πήρα είναι branded σε vodafone, θα γίνεται να βγάλω τα boot animations, χωρίς να φλασάρω για αρχή άλλη rom; Και τέλος, γίνεται να βάλω κάποια στιγμή τη στοκ, ώστε να πάρω sense και jelly bean όταν βγει επίσημα από htc; Αν κρατηθώ κ δε βάλω ήδη μια άλλη rom :lol:

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Επειδή περιμένω το κινητό από μέρα σε μέρα..

Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας, το ίδιο δεν είναι root και ξεκλείδωμα bootloader; Κάποιοι γράφουν ότι το κινητό δεν πούλησε πολύ γιατί ερχόταν με κλειδωμένο bootloader.. αφού διορθώθηκε αυτό, τόσο δύσκολο είναι να ξεκλειδώσει; :confused:

Επίσης, επειδή το κινητό που πήρα είναι branded σε vodafone, θα γίνεται να βγάλω τα boot animations, χωρίς να φλασάρω για αρχή άλλη rom; Και τέλος, γίνεται να βάλω κάποια στιγμή τη στοκ, ώστε να πάρω sense και jelly bean όταν βγει επίσημα από htc; Αν κρατηθώ κ δε βάλω ήδη μια άλλη rom :lol:

Καλως να το παρεις φιλε μου.Κι εγω σε λιγο παω να παραλαβω (ελπιζω να μην μου κανουν καμια λαλακια και κοψω φλεβα).Λοιπον αλλο ρουτ κι αλλο κλειδωμενοι bootloaders.Για να κανεις ρουτ πρεπει να ξεκλειδωθει πρωτα o bootloader (ευκολο,λιγη προσοχη θελει μονο) και μετα το ρουταρεις.Απο εκει και περα το κανεις οτι θελεις!!Και φυσικα εννοειται οτι μπορεις οποτε θελεις να γυρισεις στην στοκ κατασταση που εχει σαν καινουριο

Ωραια φαινονται αλλα θα ηθελα ενσυρματα.:)

Καλως να το παρεις φιλε μου.Κι εγω σε λιγο παω να παραλαβω (ελπιζω να μην μου κανουν καμια λαλακια και κοψω φλεβα).Λοιπον αλλο ρουτ κι αλλο κλειδωμενοι bootloaders.Για να κανεις ρουτ πρεπει να ξεκλειδωθει πρωτα o bootloader (ευκολο,λιγη προσοχη θελει μονο) και μετα το ρουταρεις.Απο εκει και περα το κανεις οτι θελεις!!Και φυσικα εννοειται οτι μπορεις οποτε θελεις να γυρισεις στην στοκ κατασταση που εχει σαν καινουριο

Ευχαριστώ! Κι εσύ με το καλό να το πάρεις..

Και κάτι ακόμα, κάπου είδε το μάτι μου ότι για μια από τις δυο διαδικασίες (root, unlock bootloader) χρειάζεται ειδικό καλώδιο.. ισχύει ή κάνει ένα απλό usb;:worry:

Edited by Delijohn
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Και κάτι ακόμα, κάπου είδε το μάτι μου ότι για μια από τις δυο διαδικασίες (root, unlock bootloader) χρειάζεται ειδικό καλώδιο.. ισχύει ή κάνει ένα απλό usb;:worry:

Το απλό usb χρειαζεται ...... και λίγο διάβασμα .

Samsung galaxy s21+

Είναι πολύ απλό. Αν ψάξεις στο xda υπάρχει εφαρμογή όλα σε ένα. Πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά κατεβάζει drivers, ανοίγει το htcdev για να πάρεις unlock token, τρέχει τις εντολές για unlock, κάνει root και περνάει custom recovery. Αφού τα κανείς όλα αυτά ένα πράγμα θέλει προσοχή. Κάθε φορά που αλλάζεις Rom θα πρέπει να περνάς το boot.img manually. Δεν είναι τίποτα δύσκολο.

Γνώμη μου είναι ότι αφού το κανείς unlock, βάλε μια jb Rom να δεις το κινητό να πετάει. Και αφού τη χορτασεις βάλε μια custom sense Rom για καλύτερη αυτονομία.

Για όλα αυτά θα χρειαστείς το καλώδιο USB του κινητού και στις ρυθμίσεις να έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging

Edited by gpou

Σε ευχαριστω,μολις παρελαβα :happy: 7/12 κατασκευη,κιτρινιλες και τετοια δεν εχει,το wifi γαζωνει και μου εκανε εντυπωση η ενταση του σηματος δυκτιου,πολυ δυνατο σημα σε σημεια που ηταν ναι και οχι με αλλα.:up: Το εχω στη φορτιση τωρα για να του περασω το update που μου εχει βγαλει

Είναι πολύ απλό. Αν ψάξεις στο xda υπάρχει εφαρμογή όλα σε ένα. Πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά κατεβάζει drivers, ανοίγει το htcdev για να πάρεις unlock token, τρέχει τις εντολές για unlock, κάνει root και περνάει custom recovery. Αφού τα κανείς όλα αυτά ένα πράγμα θέλει προσοχή. Κάθε φορά που αλλάζεις Rom θα πρέπει να περνάς το boot.img manually. Δεν είναι τίποτα δύσκολο.

Γνώμη μου είναι ότι αφού το κανείς unlock, βάλε μια jb Rom να δεις το κινητό να πετάει. Και αφού τη χορτασεις βάλε μια custom sense Rom για καλύτερη αυτονομία.

Για όλα αυτά θα χρειαστείς το καλώδιο USB του κινητού και στις ρυθμίσεις να έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging

Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη φιλε μου?Βαλτε κανενα χερακι γιατι ειμαστε αρκετοι οι noobaδες :p στα htc

Σε ευχαριστω,μολις παρελαβα :happy: 7/12 κατασκευη,κιτρινιλες και τετοια δεν εχει,το wifi γαζωνει και μου εκανε εντυπωση η ενταση του σηματος δυκτιου,πολυ δυνατο σημα σε σημεια που ηταν ναι και οχι με αλλα.:up: Το εχω στη φορτιση τωρα για να του περασω το update που μου εχει βγαλει

Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη φιλε μου?Βαλτε κανενα χερακι γιατι ειμαστε αρκετοι οι noobaδες :p στα htc

Ορίστε: :-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604439

Άργησες λίγο αλλά το αποφάσισες τελικά... :p

Καλορίζικο σου εύχομαι... :)

Σε ευχαριστω,ειναι δοκιμασμενο πιστευω,σωστα?

Άργησες λίγο αλλά το αποφάσισες τελικά... :p

Καλορίζικο σου εύχομαι... :)

Σε ευχαριστω Γιωργο,νασαι καλα :)

Edit: παιδια 2 ερωτησεις 1.η ρυθμιση δικτυου για να το γυρισω σε 2g που στον κορακα ειναι?

2.εχει ξανα αναφερθει αλλα δεν το βρισκω,πως βγαινουν οι τελειες? (αυτο το search στο φορουμ ειναι μεγαλη πικρα πολλες φορες)

Edited by truckman

• The title was changed to HTC One X / X+