truckman Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Όντως υπάρχει θεαματική βελτίωση. Το μόνο αρνητικό που είδα, είναι ότι έχουν παραμορφωθεί οι εικόνες των επαφών. Να δω πότε και αν θα διορθωθεί αυτό. Δεν φταιει η htc γι αυτο αλλα η google. Αν διαβασεις και το φορουμ του s3 θα δεις οτι εχουν κι εκει το ιδιο προβλημα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 (edited) λες να βγαλει ξανα καινουριο? αλλαζω συχνα πολυ συχνα συσκευες αλλα αυτο εινια καλο τηλεφωνο Oχι λεω. Θα βγαλει. Ασοβαρη.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340799 Οσν αφορα το θεμα των εικονων στις επαφες οντως ειναι του android γενικο προβλημα. Αν δεν κανω μεγαλο λαθος εχουν πει οτι στην 4.1 διορθωνεται Edited August 10, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Επιτέλους παίζει πλέον το need for speed που είχα αγορασμένο 4.0.4 λοιπόν και αναμένουμε jelly bean. Δεν θα κάνω hard reset τώρα, θα το κάνω μια και καλή όταν έρθει η jb Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Για πες καμια καλη εφαρμογη για cache αν μπορεις. Τωρα την κανω και γω την αναβαθμιση, εντυπωσεις μετα. Αλλα το reset μου φαινεται βουνο.. Edit: Eιναι εμφανως πιο αερατο απο πριν στο λιγο που το δουλεψα. Παρεπιπτοντως το κουμπι που αλλαζει σε μπροστα καμερα ουτε εγω το βλεπω. Παντως κριμα γιατι οσο αναβαθμιζεται δειχνει τα δοντια του και η HTC το θαβει.. Και μια μικρη λεπτομερεια. Πριν ειχε theme που ηταν διαφανο και το κατω μενου στην αρχικη οθονη και μαυρο το υπολοιπο μενου. Τωρα αυτος ο συνδιασμος δεν υπαρχει. Η θα ΄χεις διαφανο κατω μενου η μαυρο χρωμα στο υπολοιπο. Χρησιμοποιώ το Android cleaner. Πρόσεχε όμως να ξετικαρεις τα SMS και Call logs Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Quadrant score 5840 lag μηδεν sense κορυφη ,οθονη κορυφη,browser πεταει, πιο ειναι λοιπον καλυτερο απο το one x;, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Στο gsmarena αναφέρει ότι με το νέο update στην notification bar υπάρχουν τα quick settings όπως σε παλαιότερες εκδόσεις του sense. Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 full benchmark... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 full benchmark... Εκεί που κερδίζει κατά κράτος και επηρεάζει την γενική βαθμολογία είναι στο IO που αφορά την ταχύτητα read & write της κάρτας. Η CPU Siii είναι πάνω από 13000. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 full benchmark... Παιδιά εγώ που έκανα το τεστ μου βγάζει το μεγαλύτερο 5090 μήπως είναι επειδή έχω custom Rom maximus v2.2 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδιά εγώ που έκανα το τεστ μου βγάζει το μεγαλύτερο 5090 μήπως είναι επειδή έχω custom Rom maximus v2.2 ? +1 Μάλλον είναι θέμα της maximus για μεγαλητερη διάρκεια μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Οσοι κανατε το update, κανατε wipe? Γιατι εγω δεν εκανα και μπορω να πω πως χ3στηκε η φοραδα στ' αλωνι προς το παρον. Δεν το δουλεψα πανω απο 10 λεπτα ομως μετα το update, οποτε κραταω και μια πισινη.. Δεν ξερω αν βελτιωσε τα benchmarks, παντως σπιρταδα δεν εδωσε. Ελαχιστα γρηγοροτερο το in/out απο τον drawer. Θα κανω wipe μολις βρω χρονο βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 βρε παιδια οταν πατατε το πισω στο μενου σας εμφανιζει περιμετρικα κοκκινη μπαρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 βρε παιδια οταν πατατε το πισω στο μενου σας εμφανιζει περιμετρικα κοκκινη μπαρα? settings > Developer options > και αν ειναι τικαρισμενο το Strict mode ξετικαρε το Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 settings > Developer options > και αν ειναι τικαρισμενο το Strict mode ξετικαρε το ευχαριστω.αισθητα πιο γρηγορο το τηλεφωνο.επιτελους.μπαταρια να δουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 εμεις που φοραμε custom πως ξανα γυριζουμε σε stock rom ωστε να παρουμε και εμεις την αναβαθμιση?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 (edited) full benchmark... το δικο μου επιασε 6034.καθολου ασχημα. Edited August 10, 2012 by griniaris Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 εμεις που φοραμε custom πως ξανα γυριζουμε σε stock rom ωστε να παρουμε και εμεις την αναβαθμιση??????Εδωσε πριν λινκ ο @m7ixalis εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25018782&postcount=2 εχει οδηγιες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Φίλε αν έχουμε Unlock Bootloader και root μπορούμε να την περάσουμε χειροκίνητα η πρέπει να τα κλιδώσουμε ξανά? γιαυτό δεν το γράφει στις οδηγίες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Εδωσε πριν λινκ ο @m7ixalis εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25018782&postcount=2 εχει οδηγιες και ποια version φορουσε το κινητο πως θα το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 την εβαλε κανεις που φορουσε custom και να γυρισε σε original να μας πει εντυπωσεις????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Φίλε αν έχουμε Unlock Bootloader και root μπορούμε να την περάσουμε χειροκίνητα η πρέπει να τα κλιδώσουμε ξανά? γιαυτό δεν το γράφει στις οδηγίες!! Αν δεν φοράς custom rom μπορείς να το κανεις χειροκίνητα απο το recovery .Κατεβάζοντας τον ΟΤΑ φακελο και μετονομάζοντας τον σε update.zip . Αν δεν τα καταφέρεις πας στον δεύτερο τρόπο .Διαφορετικα κανεις RElock τον bootloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1660807 δες και εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παρατηρώ κακή ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ μνήμης.είχα πάντοτε περί τα 240-290 mb ελεύθερη εάν και τώρα παίζει 190-220... Βαριέμαι να κάνω hard reset,θα κάνω μια και καλή όταν έρθει η jb Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Δεν γνωριζω αν ειναι κακη η διαχειριση, αλλα σιγουρα η ελευθερη μνημη ειναι κατα μεσο ορο μικροτερη... οπως τα λες δλδ Ακομη, απο τον μαμα τασκ μανατζερ, εκανα απανωτα "stop all" που συνηθιζα και πριν το update (για να τσεκαρω τη μεγιστη ελευθερη μνημη) κι ενω παλιοτερα εφτανε και πανω απο 460MB, τωρα με το ζορι εφτασε τα 400. Κατα τα αλλα ομως το κινητο ειναι πλεον ταχυτατο, και προσωπικα δεν με απασχολει το ζητημα αυτο καθως δεν προκειται να βρεθουμε συχνα (εως καθολου θα ελεγα) σε θεση να ξεμεινουμε απο μνημη.. Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Αν δεν φοράς custom rom μπορείς να το κανεις χειροκίνητα απο το recovery .Κατεβάζοντας τον ΟΤΑ φακελο και μετονομάζοντας τον σε update.zip . Αν δεν τα καταφέρεις πας στον δεύτερο τρόπο .Διαφορετικα κανεις RElock τον bootloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1660807 δες και εδω Σε ευχαριστο πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ρε παιδιά μόλις βγήκε η maximus v3.0 πως την περνάμε αυτήν ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts