Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τα τεστ builds ποιας εκδοσης ειναι με 2.6? Γιατι εγω μιλησα για 3αρι στην 4.1.

2.15 base με 2.6 kernel,4.0.4 android,sense 4.1.

Ίσως το τελικό να είναι 2.20 ξερωγω με τριάρι κερνελ

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδιά έχω βάλει cm 10 preview jelly bean. Στο kernel γράφει 2.6... αυτό σημαίνει ότι έχει kernel 2.6 η είναι αλλιώς η αριθμηση στο JB...Πάντως έστω κι έτσι το κινητό πάει σφαίρα καμία σχέση με 4.0.3 και sense.

Παιδιά έχω βάλει cm 10 preview jelly bean. Στο kernel γράφει 2.6... αυτό σημαίνει ότι έχει kernel 2.6 η είναι αλλιώς η αριθμηση στο JB...Πάντως έστω κι έτσι το κινητό πάει σφαίρα καμία σχέση με 4.0.3 και sense.

Με custom ειναι αλλιως τα πραγματα, σιγουρα παει πιο γρηγορα.

Το θεμα ειναι να δωσει τον 3 kernel που θα βελτιωσει το κινητο και σε αλλους τομεις. Ειναι πολυ σημαντικο. Και απο την στιγμη που ο φιλος λεει οτι το one s τον εχει ηδη το θεωρω αδιανοητο να μην το δωσει σε μας. Εστω και με την 4.1

Πριν λιγο ηρθε στα χερια μου το κινητακι.

ΗΤ23 ειναι αλλα δεν ειδα ουτε κιτρινιλα (φουλ ασπρη εικονα,σε χαμηλη φωτεινοτητα και στο τερμα δοκιμασα), ουτε κυματισμους. Μονο στη μεση της οθονης αν πατησω με δυναμη το γυαλι απο το πλάι κανει πολυ λιγο (το γυαλι οχι το σωμα του κινητου).

Το wifi κανονικα δουλευει οπως στο s3 χωρις προβληματα.

Να κοιταξω κατι αλλο?

Παντως "να" με πηγε..

Ηταν εντελως αδεια η μπαταρια και δεν ανοιγε ουτε εβγαζε led για 5 λεπτα!

Κατι ακομα,

ελληνικα μονο με το morelocale2?

Ετσι θα λαγκαρει και μετα τα update που θα κανω μολις φορτισει?

ΗΤ23 ειναι αλλα δεν ειδα ουτε κιτρινιλα (φουλ ασπρη εικονα,σε χαμηλη φωτεινοτητα και στο τερμα δοκιμασα), ουτε κυματισμους. Μονο στη μεση της οθονης αν πατησω με δυναμη το γυαλι απο το πλάι κανει πολυ λιγο (το γυαλι οχι το σωμα του κινητου).

Να κοιταξω κατι αλλο?

Παντως "να" με πηγε..

Κατι ακομα,

Όχι μην φοβάσαι. Μετά τα updates δεν θα λαγκαρει.

Κατά τα αλλά είναι οκ. Καλορίζικο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όχι μην φοβάσαι. Μετά τα updates δεν θα λαγκαρει.

Κατά τα αλλά είναι οκ. Καλορίζικο.

Σε ευχαριστω φιλε μου :)

Μια χαρα το βλεπω προς το παρον (αφου θα φυγουν και τα lags).

Απο αυριο θα περιμενω πως και πως s-off κι εγω :lol::p

Πόσοι από εσάς έχουν rootarei το hox??σκέφτομαι να το κάνω...;-)

Εγώ δεν άντεξα να περιμένω και ξεκλειδωσα προχθές τον bootloader κι έβαλα την arhd 7.22 βασισμενη στην 4.0.4

Δεν ξέρω αν είναι placebo effect ή όχι αλλά το αισθάνομαι πιο γρήγορο,άσε που φύγαν και οι τρεις τέλειες!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

πως θα καταλαβω για ποια χωρα προοριζοταν το κινητο?

(η αναζητηση δεν βοηθησε)

Παρε τηλεφωνο την HTC και δωστους το IMEI. Θα σου πουνε.

Παρε τηλεφωνο την HTC και δωστους το IMEI. Θα σου πουνε.

Να πάρω τηλέφωνο στις 10 το βράδυ? :p

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? (ποιο είναι το τηλέφωνο?! :p)

Να κοιταξω κατι αλλο?

Παντως "να" με πηγε..

Κατι ακομα,

Καλοριζικο :) βαζε καμια φωνη ρε Νικο με τις παρατηρησεις σου μια κι εχεις και το s3 να μαθαινουμε τι παιζει.

Με custom ειναι αλλιως τα πραγματα, σιγουρα παει πιο γρηγορα.

Το θεμα ειναι να δωσει τον 3 kernel που θα βελτιωσει το κινητο και σε αλλους τομεις. Ειναι πολυ σημαντικο. Και απο την στιγμη που ο φιλος λεει οτι το one s τον εχει ηδη το θεωρω αδιανοητο να μην το δωσει σε μας. Εστω και με την 4.1

O 3αρης ο κερνελ εχει ελαχιστες διαφορες απο τον αμεσως προιγουμενο και τον ονομασαν 3 για να γιορτασουν κατι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως η htc θα επρεπε να δωσει ενα ακριβες πλανο αναβαθμισεων τουλαχιστον για την σειρα one ποσο μαλον για το οne x που θεωρειται το καλυτερο κινητο της ωστε να μην ψαχνουμε απο εδω κ απο κει για να βγαλουμε ακρη .
[sIGPIC][/sIGPIC]

O 3αρης ο κερνελ εχει ελαχιστες διαφορες απο τον αμεσως προιγουμενο και τον ονομασαν 3 για να γιορτασουν κατι....

Εγω εχω διαβασει παντως οτι θα φερει βελτιωσεις στις θερμοκρασιες και στην αυτονομια περα απο την οποια βελτιωση της ταχυτητας.

Καλοριζικο :) βαζε καμια φωνη ρε Νικο με τις παρατηρησεις σου μια κι εχεις και το s3 να μαθαινουμε τι παιζει.

Ευχαριστώ Πάρη :)

Θέλω να εξετάσω τα πάντα στο κινητό πριν βγάλω συμπεράσματα. Δεν βιάζομαι μιας και δεν ξέρω αν θα πουλήσω κάποιο ή θα κρατήσω και τα δύο.

Πάντως το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνεις αν πας από το s3 στο hox είναι η μικρή αυτονομία της συσκευής.

Νωρίς ακόμα βέβαια (2η φόρτιση ήδη :p) αλλά δεν περιμένω πολλά.

Τα lags/spikes έφυγαν μετά τα update αλλά θέλει λίγο δουλειά ακόμα στην αμεσότητα/σπιρτάδα. Θέμα χρόνου πιστεύω.

Κατά τα αλλά η συσκευή είναι καταπληκτική και φυσικά πανέμορφη :D

Καλημερες,

Παντως 2 μερες τωρα με την jelly bean 4.1.1 απολαμβανω το κινητο μου. :D

smooth και γρηγορο σε οτι και αν κανεις χωρις κολληματα.θερμοκρασια αισθητα πιο χαμηλη.εβλεπα 50+ oC σε browsing ενω τωρα ειμαι 42-43 max. σε παιχνδια πιανει υψηλες θερμοκρασιες πχ στο dead trigger.

Μπαταρια νομιζω στα ιδια περιπου με stock μεχρι στιγμης αν και ακομα νωρις για σωστα συμπερασματα.

Και ολα αυτα με μια rom σε πολυ beta phase . αξιοι οι devs του xda. :O

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Ευχαριστώ Πάρη :)

Θέλω να εξετάσω τα πάντα στο κινητό πριν βγάλω συμπεράσματα. Δεν βιάζομαι μιας και δεν ξέρω αν θα πουλήσω κάποιο ή θα κρατήσω και τα δύο.

Πάντως το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνεις αν πας από το s3 στο hox είναι η μικρή αυτονομία της συσκευής.

Νωρίς ακόμα βέβαια (2η φόρτιση ήδη :p) αλλά δεν περιμένω πολλά.

Τα lags/spikes έφυγαν μετά τα update αλλά θέλει λίγο δουλειά ακόμα στην αμεσότητα/σπιρτάδα. Θέμα χρόνου πιστεύω.

Κατά τα αλλά η συσκευή είναι καταπληκτική και φυσικά πανέμορφη :D

Σωστός.

Εκτός απο την μπαταρία, αυτο που αντιλαμβάνεσαι αμέσως είναι η διάφορα στην αφή στο κρυστάλλο της οθόνης. Η Samsung έχει καταφέρει να κανεις τις οθόνες της πιο λίες σε σημείο που νομίζεις ότι είναι πιο smooth.

Δοκίμασε κάποιον launcher για να κανεις τις συγκρίσεις σου. Το sense έχει ρυθμίσεις που το κάνουν αργοκινητο χωρίς λόγο. Πχ στην εμφάνιση του drawer.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σωστός.

Εκτός απο την μπαταρία, αυτο που αντιλαμβάνεσαι αμέσως είναι η διάφορα στην αφή στο κρυστάλλο της οθόνης. Η Samsung έχει καταφέρει να κανεις τις οθόνες της πιο λίες σε σημείο που νομίζεις ότι είναι πιο smooth.

Δοκίμασε κάποιον launcher για να κανεις τις συγκρίσεις σου. Το sense έχει ρυθμίσεις που το κάνουν αργοκινητο χωρίς λόγο. Πχ στην εμφάνιση του drawer.

παντως αποψη μου που τα ειχα και τα δυο μαζι ολοι μερα το htc ειναι πολυ καλυτερο σε οθονη το ips στον ηλιο ειναι τελειο και εβλεπες πεντακαθαρα ενω στο s3 με την amoled δεν εβλεπες σχεδον τιποτα αλλα αυτο που με ενθουσιασε ποιο πολυ ειναι που εχω ξεγνιασει απο τα πανικια του ηλιου συνεχεια καθαριζα οθονες ενω στο htc πολυ δυσκολα αφηνει δαχτυλιες.και πιστευω οτι το htc ειναι ποιο γρηγορο και εχει ποιο καλα γραφικα, τα fps ειναι ποιο ψηλα.βεβαια γνωμη μου.

κοιταξτε τη βρηκα για οσους εχουν προβλημα μετο wifi απλα βαζετε το s/n και σας βγαζει αν χρειαζεται αναβαθμιση.

http://www.htc.com/gr/help/wifi-security-fix/

Edited by haritos14

Το να μην δίνει η HTC 3άρι kernel στο One X είναι θέμα της NVidia και όχι της ίδιας, μιας και που το One S με τον S4 έχει 3άρι. Ελπίζω να κάνει γρήγορα κάτι η NV γιατί όπως πάνε τα πράγματα φαίνεται κακή επιλογή, όπως και ο Τegra 2... Και το θέμα είναι ότι δίνει χαριστική βολή στις πωλήσεις της HTC...

Το να μην δίνει η HTC 3άρι kernel στο One X είναι θέμα της NVidia και όχι της ίδιας, μιας και που το One S με τον S4 έχει 3άρι. Ελπίζω να κάνει γρήγορα κάτι η NV γιατί όπως πάνε τα πράγματα φαίνεται κακή επιλογή, όπως και ο Τegra 2... Και το θέμα είναι ότι δίνει χαριστική βολή στις πωλήσεις της HTC...

Aυτη ειναι η ουσια αλλα εγω πελατης της HTC ειμαι, οχι της Nvidia. Ας τους απειλησει με οπλο δεν ξερω, μεγαλη εταιρεια ειναι:)

Aυτη ειναι η ουσια αλλα εγω πελατης της HTC ειμαι, οχι της Nvidia. Ας τους απειλησει με οπλο δεν ξερω, μεγαλη εταιρεια ειναι:)

Δυστυχώς πολύ μικρότερη από την NVidia όμως... Και δεν μπορεί να αποκλείει κατασκευαστές μιας και που δεν παράγει δικό της hw όπως η samsung...

Edited by JoeBar

Τι κάνω λάθος ρε παιδιά και δεν στέλνει με Android beam?

Το s3 δουλεύει κανονικά αλλά το hox δεν νιώθει..

φιλε μου στις εικονες το δοκιμασες γι αυτο δε σου δουλεψε,πρεπει οταν ειναι δυο ανομοια κινητα να

εχουν το ιδιο προγραμμα ετσι το κανα προχθες παντως σε ολα τ αλλα μου δουλεψε,ανοιξε πχ

το play store σε μια εφαρμογη και κολησετα μεταξυ τους και θα δεις που θα δουλεψει,οσο για τις

εικονες εγω το δοκιμασα με το προγραμμα cool 3d gallery πρεπει να το βαλεις και στις 2 συσκευες

και θα δεις οτι δουλευει

• The title was changed to HTC One X / X+