ardi21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 η τωρινη εκδοση που εχετε, τι κερνελ εχει? γιατι στο one s η εκδοση 1.78 φοραει τον 3.0.8.. Την 2.6 εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 τα τεστ builds ποιας εκδοσης ειναι με 2.6? Γιατι εγω μιλησα για 3αρι στην 4.1. 2.15 base με 2.6 kernel,4.0.4 android,sense 4.1. Ίσως το τελικό να είναι 2.20 ξερωγω με τριάρι κερνελ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παιδιά έχω βάλει cm 10 preview jelly bean. Στο kernel γράφει 2.6... αυτό σημαίνει ότι έχει kernel 2.6 η είναι αλλιώς η αριθμηση στο JB...Πάντως έστω κι έτσι το κινητό πάει σφαίρα καμία σχέση με 4.0.3 και sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Πόσοι από εσάς έχουν rootarei το hox??σκέφτομαι να το κάνω...;-) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παιδιά έχω βάλει cm 10 preview jelly bean. Στο kernel γράφει 2.6... αυτό σημαίνει ότι έχει kernel 2.6 η είναι αλλιώς η αριθμηση στο JB...Πάντως έστω κι έτσι το κινητό πάει σφαίρα καμία σχέση με 4.0.3 και sense. Με custom ειναι αλλιως τα πραγματα, σιγουρα παει πιο γρηγορα. Το θεμα ειναι να δωσει τον 3 kernel που θα βελτιωσει το κινητο και σε αλλους τομεις. Ειναι πολυ σημαντικο. Και απο την στιγμη που ο φιλος λεει οτι το one s τον εχει ηδη το θεωρω αδιανοητο να μην το δωσει σε μας. Εστω και με την 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Πριν λιγο ηρθε στα χερια μου το κινητακι. ΗΤ23 ειναι αλλα δεν ειδα ουτε κιτρινιλα (φουλ ασπρη εικονα,σε χαμηλη φωτεινοτητα και στο τερμα δοκιμασα), ουτε κυματισμους. Μονο στη μεση της οθονης αν πατησω με δυναμη το γυαλι απο το πλάι κανει πολυ λιγο (το γυαλι οχι το σωμα του κινητου). Το wifi κανονικα δουλευει οπως στο s3 χωρις προβληματα. Να κοιταξω κατι αλλο? Παντως "να" με πηγε.. Ηταν εντελως αδεια η μπαταρια και δεν ανοιγε ουτε εβγαζε led για 5 λεπτα! Κατι ακομα, ελληνικα μονο με το morelocale2? Ετσι θα λαγκαρει και μετα τα update που θα κανω μολις φορτισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Πριν λιγο ηρθε στα χερια μου το κινητακι. ΗΤ23 ειναι αλλα δεν ειδα ουτε κιτρινιλα (φουλ ασπρη εικονα,σε χαμηλη φωτεινοτητα και στο τερμα δοκιμασα), ουτε κυματισμους. Μονο στη μεση της οθονης αν πατησω με δυναμη το γυαλι απο το πλάι κανει πολυ λιγο (το γυαλι οχι το σωμα του κινητου). Το wifi κανονικα δουλευει οπως στο s3 χωρις προβληματα. Να κοιταξω κατι αλλο? Παντως "να" με πηγε.. Ηταν εντελως αδεια η μπαταρια και δεν ανοιγε ουτε εβγαζε led για 5 λεπτα! Κατι ακομα, ελληνικα μονο με το morelocale2? Ετσι θα λαγκαρει και μετα τα update που θα κανω μολις φορτισει? Όχι μην φοβάσαι. Μετά τα updates δεν θα λαγκαρει. Κατά τα αλλά είναι οκ. Καλορίζικο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Όχι μην φοβάσαι. Μετά τα updates δεν θα λαγκαρει. Κατά τα αλλά είναι οκ. Καλορίζικο. Σε ευχαριστω φιλε μου :) Μια χαρα το βλεπω προς το παρον (αφου θα φυγουν και τα lags). Απο αυριο θα περιμενω πως και πως s-off κι εγω :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Πόσοι από εσάς έχουν rootarei το hox??σκέφτομαι να το κάνω...;-) Εγώ δεν άντεξα να περιμένω και ξεκλειδωσα προχθές τον bootloader κι έβαλα την arhd 7.22 βασισμενη στην 4.0.4 Δεν ξέρω αν είναι placebo effect ή όχι αλλά το αισθάνομαι πιο γρήγορο,άσε που φύγαν και οι τρεις τέλειες! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 πως θα καταλαβω για ποια χωρα προοριζοταν το κινητο? (η αναζητηση δεν βοηθησε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 πως θα καταλαβω για ποια χωρα προοριζοταν το κινητο? (η αναζητηση δεν βοηθησε) Παρε τηλεφωνο την HTC και δωστους το IMEI. Θα σου πουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παρε τηλεφωνο την HTC και δωστους το IMEI. Θα σου πουνε. Να πάρω τηλέφωνο στις 10 το βράδυ? :p Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? (ποιο είναι το τηλέφωνο?! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Πριν λιγο ηρθε στα χερια μου το κινητακι. ΗΤ23 ειναι αλλα δεν ειδα ουτε κιτρινιλα (φουλ ασπρη εικονα,σε χαμηλη φωτεινοτητα και στο τερμα δοκιμασα), ουτε κυματισμους. Μονο στη μεση της οθονης αν πατησω με δυναμη το γυαλι απο το πλάι κανει πολυ λιγο (το γυαλι οχι το σωμα του κινητου). Το wifi κανονικα δουλευει οπως στο s3 χωρις προβληματα. Να κοιταξω κατι αλλο? Παντως "να" με πηγε.. Ηταν εντελως αδεια η μπαταρια και δεν ανοιγε ουτε εβγαζε led για 5 λεπτα! Κατι ακομα, ελληνικα μονο με το morelocale2? Ετσι θα λαγκαρει και μετα τα update που θα κανω μολις φορτισει? Καλοριζικο :) βαζε καμια φωνη ρε Νικο με τις παρατηρησεις σου μια κι εχεις και το s3 να μαθαινουμε τι παιζει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Με custom ειναι αλλιως τα πραγματα, σιγουρα παει πιο γρηγορα. Το θεμα ειναι να δωσει τον 3 kernel που θα βελτιωσει το κινητο και σε αλλους τομεις. Ειναι πολυ σημαντικο. Και απο την στιγμη που ο φιλος λεει οτι το one s τον εχει ηδη το θεωρω αδιανοητο να μην το δωσει σε μας. Εστω και με την 4.1 O 3αρης ο κερνελ εχει ελαχιστες διαφορες απο τον αμεσως προιγουμενο και τον ονομασαν 3 για να γιορτασουν κατι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παντως η htc θα επρεπε να δωσει ενα ακριβες πλανο αναβαθμισεων τουλαχιστον για την σειρα one ποσο μαλον για το οne x που θεωρειται το καλυτερο κινητο της ωστε να μην ψαχνουμε απο εδω κ απο κει για να βγαλουμε ακρη . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 O 3αρης ο κερνελ εχει ελαχιστες διαφορες απο τον αμεσως προιγουμενο και τον ονομασαν 3 για να γιορτασουν κατι.... Εγω εχω διαβασει παντως οτι θα φερει βελτιωσεις στις θερμοκρασιες και στην αυτονομια περα απο την οποια βελτιωση της ταχυτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλοριζικο :) βαζε καμια φωνη ρε Νικο με τις παρατηρησεις σου μια κι εχεις και το s3 να μαθαινουμε τι παιζει. Ευχαριστώ Πάρη :) Θέλω να εξετάσω τα πάντα στο κινητό πριν βγάλω συμπεράσματα. Δεν βιάζομαι μιας και δεν ξέρω αν θα πουλήσω κάποιο ή θα κρατήσω και τα δύο. Πάντως το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνεις αν πας από το s3 στο hox είναι η μικρή αυτονομία της συσκευής. Νωρίς ακόμα βέβαια (2η φόρτιση ήδη :p) αλλά δεν περιμένω πολλά. Τα lags/spikes έφυγαν μετά τα update αλλά θέλει λίγο δουλειά ακόμα στην αμεσότητα/σπιρτάδα. Θέμα χρόνου πιστεύω. Κατά τα αλλά η συσκευή είναι καταπληκτική και φυσικά πανέμορφη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλημερες, Παντως 2 μερες τωρα με την jelly bean 4.1.1 απολαμβανω το κινητο μου. :D smooth και γρηγορο σε οτι και αν κανεις χωρις κολληματα.θερμοκρασια αισθητα πιο χαμηλη.εβλεπα 50+ oC σε browsing ενω τωρα ειμαι 42-43 max. σε παιχνδια πιανει υψηλες θερμοκρασιες πχ στο dead trigger. Μπαταρια νομιζω στα ιδια περιπου με stock μεχρι στιγμης αν και ακομα νωρις για σωστα συμπερασματα. Και ολα αυτα με μια rom σε πολυ beta phase . αξιοι οι devs του xda. :O Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ευχαριστώ Πάρη :) Θέλω να εξετάσω τα πάντα στο κινητό πριν βγάλω συμπεράσματα. Δεν βιάζομαι μιας και δεν ξέρω αν θα πουλήσω κάποιο ή θα κρατήσω και τα δύο. Πάντως το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνεις αν πας από το s3 στο hox είναι η μικρή αυτονομία της συσκευής. Νωρίς ακόμα βέβαια (2η φόρτιση ήδη :p) αλλά δεν περιμένω πολλά. Τα lags/spikes έφυγαν μετά τα update αλλά θέλει λίγο δουλειά ακόμα στην αμεσότητα/σπιρτάδα. Θέμα χρόνου πιστεύω. Κατά τα αλλά η συσκευή είναι καταπληκτική και φυσικά πανέμορφη :D Σωστός. Εκτός απο την μπαταρία, αυτο που αντιλαμβάνεσαι αμέσως είναι η διάφορα στην αφή στο κρυστάλλο της οθόνης. Η Samsung έχει καταφέρει να κανεις τις οθόνες της πιο λίες σε σημείο που νομίζεις ότι είναι πιο smooth. Δοκίμασε κάποιον launcher για να κανεις τις συγκρίσεις σου. Το sense έχει ρυθμίσεις που το κάνουν αργοκινητο χωρίς λόγο. Πχ στην εμφάνιση του drawer. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Σωστός. Εκτός απο την μπαταρία, αυτο που αντιλαμβάνεσαι αμέσως είναι η διάφορα στην αφή στο κρυστάλλο της οθόνης. Η Samsung έχει καταφέρει να κανεις τις οθόνες της πιο λίες σε σημείο που νομίζεις ότι είναι πιο smooth. Δοκίμασε κάποιον launcher για να κανεις τις συγκρίσεις σου. Το sense έχει ρυθμίσεις που το κάνουν αργοκινητο χωρίς λόγο. Πχ στην εμφάνιση του drawer. παντως αποψη μου που τα ειχα και τα δυο μαζι ολοι μερα το htc ειναι πολυ καλυτερο σε οθονη το ips στον ηλιο ειναι τελειο και εβλεπες πεντακαθαρα ενω στο s3 με την amoled δεν εβλεπες σχεδον τιποτα αλλα αυτο που με ενθουσιασε ποιο πολυ ειναι που εχω ξεγνιασει απο τα πανικια του ηλιου συνεχεια καθαριζα οθονες ενω στο htc πολυ δυσκολα αφηνει δαχτυλιες.και πιστευω οτι το htc ειναι ποιο γρηγορο και εχει ποιο καλα γραφικα, τα fps ειναι ποιο ψηλα.βεβαια γνωμη μου. κοιταξτε τη βρηκα για οσους εχουν προβλημα μετο wifi απλα βαζετε το s/n και σας βγαζει αν χρειαζεται αναβαθμιση. http://www.htc.com/gr/help/wifi-security-fix/ Edited August 2, 2012 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Το να μην δίνει η HTC 3άρι kernel στο One X είναι θέμα της NVidia και όχι της ίδιας, μιας και που το One S με τον S4 έχει 3άρι. Ελπίζω να κάνει γρήγορα κάτι η NV γιατί όπως πάνε τα πράγματα φαίνεται κακή επιλογή, όπως και ο Τegra 2... Και το θέμα είναι ότι δίνει χαριστική βολή στις πωλήσεις της HTC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Τι κάνω λάθος ρε παιδιά και δεν στέλνει με Android beam? Το s3 δουλεύει κανονικά αλλά το hox δεν νιώθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Το να μην δίνει η HTC 3άρι kernel στο One X είναι θέμα της NVidia και όχι της ίδιας, μιας και που το One S με τον S4 έχει 3άρι. Ελπίζω να κάνει γρήγορα κάτι η NV γιατί όπως πάνε τα πράγματα φαίνεται κακή επιλογή, όπως και ο Τegra 2... Και το θέμα είναι ότι δίνει χαριστική βολή στις πωλήσεις της HTC... Aυτη ειναι η ουσια αλλα εγω πελατης της HTC ειμαι, οχι της Nvidia. Ας τους απειλησει με οπλο δεν ξερω, μεγαλη εταιρεια ειναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Aυτη ειναι η ουσια αλλα εγω πελατης της HTC ειμαι, οχι της Nvidia. Ας τους απειλησει με οπλο δεν ξερω, μεγαλη εταιρεια ειναι:) Δυστυχώς πολύ μικρότερη από την NVidia όμως... Και δεν μπορεί να αποκλείει κατασκευαστές μιας και που δεν παράγει δικό της hw όπως η samsung... Edited August 2, 2012 by JoeBar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Τι κάνω λάθος ρε παιδιά και δεν στέλνει με Android beam? Το s3 δουλεύει κανονικά αλλά το hox δεν νιώθει.. φιλε μου στις εικονες το δοκιμασες γι αυτο δε σου δουλεψε,πρεπει οταν ειναι δυο ανομοια κινητα να εχουν το ιδιο προγραμμα ετσι το κανα προχθες παντως σε ολα τ αλλα μου δουλεψε,ανοιξε πχ το play store σε μια εφαρμογη και κολησετα μεταξυ τους και θα δεις που θα δουλεψει,οσο για τις εικονες εγω το δοκιμασα με το προγραμμα cool 3d gallery πρεπει να το βαλεις και στις 2 συσκευες και θα δεις οτι δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts