ardi21 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Ναι θα δωθει και ο 3xx κερνελ Μια και το πηρες σημερα και δεν εχεις προλαβει να το φορτωσεις και πολυ,δεν του κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να κατσει το update?Tο θεωρω και εχει αποδειχθει απαραιτητο μετα απο σοβαρα updates να γινεται hard reset. Mου εβγαλε και μια δευτερη αναβαθμιση μετα και σαν να βελτιωθηκε λιγο. Στην ουσια το κανει ελαχιστα οταν παω στο μενου πρωτη φορα μετα απο sleep mode. Hard reset με τπτ, ηδη το σεταρα...:lol: Με την 4.1 θα γινει. ΥΓ. Και κατι ασχετο. Η google ποτε θα δεησει να δωσει native λειτουργια πληρους backup? Edit: Να ρωτησω και κατι αλλο. Το 3D στους χαρτες δεν το βλεπω πουθενα σε καμια χωρα. Εσας λειτουργει? Edited July 28, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Καλησπέρα σε ολους,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος να κανω ενα update στη version που φοραω (HTC One maXimus)γιατι φοβαμαι μη κανω καμια μα.......κια,τωρα φοραω τη HTC One maXimus V2.0 και θελω να βαλω τη HTC One maXimus V2.1 πως μπορω να το κανω.ενημερωτικα ετσι το πηρα το κινητο μ αυτη τη version και δουλευει αψογα.αν μπορειται λιγο αναλυτικα μη γινει καμια ******* και μεινω χωρις κινητο. ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601543 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο. Το 3D στους χαρτες δεν το βλεπω πουθενα σε καμια χωρα. Εσας λειτουργει? To 3D δουλεύει κανονικά. Απλά έχε υπόψην ότι δουλεύει μόνο σε μεγάλες πόλεις και μετά από πολύ zoom. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 To 3D δουλεύει κανονικά. Απλά έχε υπόψην ότι δουλεύει μόνο σε μεγάλες πόλεις και μετά από πολύ zoom. Στην NY το δοκιμασα με φουλ ζουμ αλλα δεν... Τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Καλησπέρα σε ολους,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος να κανω ενα update στη version που φοραω (HTC One maXimus)γιατι φοβαμαι μη κανω καμια μα.......κια,τωρα φοραω τη HTC One maXimus V2.0 και θελω να βαλω τη HTC One maXimus V2.1 πως μπορω να το κανω.ενημερωτικα ετσι το πηρα το κινητο μ αυτη τη version και δουλευει αψογα.αν μπορειται λιγο αναλυτικα μη γινει καμια ******* και μεινω χωρις κινητο. ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601543 Υπάρχουν ακριβείς οδηγίες εκεί που κατεβάζεις και τη rom. Εσένα σε ενδιαφέρει το από εκεί που λέει... Download ROM and place it on your SD card (Και ενημερωτικά... έχε το νου σου γιατί η συσκευή σου είναι εκτός εγγύησης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Σχετικά με το θέμα που καίει πολλούς, ένας φίλος μου είπε ότι υπάρχει ένα προγραμμα που αφού είσαι σε official rom γυρνάει την κατάσταση σε locked από relocked.δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες,του είπα να με ενημερώσει,όταν έχω νεότερα θα ποστάρω Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Σχετικά με το θέμα που καίει πολλούς, ένας φίλος μου είπε ότι υπάρχει ένα προγραμμα που αφού είσαι σε official rom γυρνάει την κατάσταση σε locked από relocked.δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες,του είπα να με ενημερώσει,όταν έχω νεότερα θα ποστάρω Μα για να το ξεκλειδώσεις έχεις μπει στην μαύρη λίστα της HTC αφού έχεις κάνει register στο HTC dev και έχεις κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μα για να το ξεκλειδώσεις έχεις μπει στην μαύρη λίστα της HTC αφού έχεις κάνει register στο HTC dev και έχεις κατεβάσει τα απαραίτητα αρχείαΑν γυρισει η κατασταση σε locked απο relocked ασε τους να τραγουδανε!!Τι θα σου πουνε?οτι εκανες register και κατεβασες τα αρχεια?ε και λοιπον??το μετανιωσα και δεν το εκανα,βλεπεις τιποτα εσυ? (του λες ψιλοαγριεμενος εσυ :) ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 στο hox μου εχει αρχιζει να παειζει το τζαμακι της καμερας.το καλυπτει η εγγυηση λετε> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μα για να το ξεκλειδώσεις έχεις μπει στην μαύρη λίστα της HTC αφού έχεις κάνει register στο HTC dev και έχεις κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία Δεν έχει καμία σχέση αυτό.Σημασία έχει να δώσεις το τελικό οκ στη συσκευή για να προχωρήσει η διαδικασία. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 στο hox μου εχει αρχιζει να παειζει το τζαμακι της καμερας.το καλυπτει η εγγυηση λετε>Φυσικα και το καλυπτει.Το να γρατζουνιστει το καταλαβαινω,το να σπασει το καταλαβαινω,το να παιζει ομως οχι.Θα στο φιαξουν,ειναι δικο τους προβλημα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfreak Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα παρεα...σημερα πουλησα το evo 3d μου και παρηγγειλα το hox απο mobilehellas...ξερουμε ή μπορουμε να τσεκαρουμε αν ανηκει στις αρχικες ελλατωματικες παρτιδες και εαν οχι ποια ειναι τα πιο συχνα προβληματα στην κατασκευη που πρεπει να τσεκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα παρεα...σημερα πουλησα το evo 3d μου και παρηγγειλα το hox απο mobilehellas...ξερουμε ή μπορουμε να τσεκαρουμε αν ανηκει στις αρχικες ελλατωματικες παρτιδες και εαν οχι ποια ειναι τα πιο συχνα προβληματα στην κατασκευη που πρεπει να τσεκαρω?Εξωτερικα στο κουτι γραφει την ημερομηνια παραγωγης,αν δεις να γραφει ΗΤ23 η SH23,αποφυγετο χωρις να σημαινει οτι θα εχει απαραιτητα καποιο προβλημα,απλα ειναι θα ειναι απο τις πρωτες παρτιδες και καλα ειναι να το φυλαξεις.Εχουν βγει νεοτερες φουρνιες χωρις θεματα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα σε όλους :) Όσοι έχετε το Htc one x έχετε παρατηρήσει εαν το φις των ακουστικων τοποθετηται όλο μέσα στη εσοχη των ακουστικων ;;;;;:O Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Έχω το κινητό περίπου 2 μήνες κ μου έτυχε 2 φορές να το βγάλω από την τσέπη μου κ αυτό είχε κλείσει από μονο του. Προσπάθησα να το ανοίξω με το On-off αλλα τίποτα. Το άνοιξα μετά απο λίγο βάζοντάς το στην πρίζα (δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο). Η ερώτησή μου είναι, πώς μπορώ να το επανεκινήσω αν μου ξανατύχει? Soft reset δεν ειναι αυτο? Στα 'παλια΄κινητά απλώς έβγαζες την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Έχω το κινητό περίπου 2 μήνες κ μου έτυχε 2 φορές να το βγάλω από την τσέπη μου κ αυτό είχε κλείσει από μονο του. Προσπάθησα να το ανοίξω με το On-off αλλα τίποτα. Το άνοιξα μετά απο λίγο βάζοντάς το στην πρίζα (δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο). Η ερώτησή μου είναι, πώς μπορώ να το επανεκινήσω αν μου ξανατύχει? Soft reset δεν ειναι αυτο? Στα 'παλια΄κινητά απλώς έβγαζες την μπαταρία. Κρατάς πατημένο το power , αλλά για 10" συνεχόμενα κι αυτό θα κάνει restart. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα σε όλους :) Όσοι έχετε το Htc one x έχετε παρατηρήσει εαν το φις των ακουστικων τοποθετηται όλο μέσα στη εσοχη των ακουστικων ;;;;;:O Βοηθηστε την κοπέλα βρε παιδια.:) δείτε εικόνα απο το κινητο της και πείτε αν είναι σωστη η εφαρμογη του βισματος γιατι εγω δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτε. http://img208.imageshack.us/img208/4656/1343653105647.jpg Εκτός αυτου που ρωτάει, με τα γνήσια ακουστικά μπορείς απ αυτα να πας στο επόμενο τραγουδι και να αυξομειωνεται ο ηχος? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους :) Όσοι έχετε το Htc one x έχετε παρατηρήσει εαν το φις των ακουστικων τοποθετηται όλο μέσα στη εσοχη των ακουστικων ;;;;;:O Oχι δεν μπαινει ολο. Σημερα στην δουλεια παρατηρησα οτι εμπαινε πολυ δυσκολα στο wifi (ακομα και με ενεργοποιημενη την βελτιωση σηματος) παρολο που ειχε φουλ σημα και απο laptop εμπαινα κανονικα. Οπως και αλλοι με τα κινητα τους. Το θεματακι με το wifi δεν το εχει απο οτι ειδα και σε 2-3 αλλα ελευθερα που εχω δοκιμασει + στο σπιτι δεν εχει προβλημα. Παιζει να μην συνεργαζεται καλα με το ρουτερ η να το στειλω? :p Edited July 30, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Φυσικα και το καλυπτει.Το να γρατζουνιστει το καταλαβαινω,το να σπασει το καταλαβαινω,το να παιζει ομως οχι.Θα στο φιαξουν,ειναι δικο τους προβλημα νταξ...τι να πω!θα παω διακοπες και δεν εχω αλλο τηλ ουτε μπορω να αλλαζω παλι σιμ.... θα το αφσω ετσι και αν βγει να το αλλαξουν ...απο το να παω και να περιμενω 20 μερες το κωλοσερβις τους 600 ευρω για να παιζουν τα τζαμακια λες και πηρες κινητο των 50 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Oχι δεν μπαινει ολο. Σημερα στην δουλεια παρατηρησα οτι εμπαινε πολυ δυσκολα στο wifi (ακομα και με ενεργοποιημενη την βελτιωση σηματος) παρολο που ειχε φουλ σημα και απο laptop εμπαινα κανονικα. Οπως και αλλοι με τα κινητα τους. Το θεματακι με το wifi δεν το εχει απο οτι ειδα και σε 2-3 αλλα ελευθερα που εχω δοκιμασει + στο σπιτι δεν εχει προβλημα. Παιζει να μην συνεργαζεται καλα με το ρουτερ η να το στειλω? Πάντως εγώ με το WiFi δεν έχω κανένα πρόβλημα ίσα ίσα που πιάνει πολύ καλά.πιάνω δίκτυα που πριν με το SGS2 δεν τα έβλεπα καν... δοκίμασα τον Google chrome πολύ καλός μπορώ να πω μέχρι στιγμης.;) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 με το καιρο τι γινεται ακομα σας γραφει αττικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 με το καιρο τι γινεται ακομα σας γραφει αττικη? Παρά πολύ ενοχλητικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παρά πολύ ενοχλητικό... τι μα....κια που και που μου πιανει και βγαζει τι τοποθεσια και μετα την ξανα χανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Γιατί γίνεται αυτό με τον καιρό;;;;:confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Γιατί γίνεται αυτό με τον καιρό;;;;:confused: μαλλον κατι θα φτιαχνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts