Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια, ξερουμε περιπου ποσο χρονο χρειαζεται απο beta να ερθει σε εμας σαν official update?

Αυτή δεν είναι για xda developers κλπ που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι για μέσα στην HTC beta test μπορεί να λοιπόν οι μισές εφαρμογές να έχει watermarks κλπ

Μπορεί και να μην βγει ποτέ η να την βελτίωσουν και άλλο και μετά να βγει με ακόμα μεγαλύτερο αριθμό η και άμεσα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η νέα έκδοση του καταπληκτικού power controls περιλαμβάνει και εικονίδιο με ποσοστό της μπαταρίας. Επίσης είναι φοβερά παραμετροποιησιμο.

Δεν πρέπει να λείπει από κανένα HOX. Είναι μια εφαρμογή φτιαγμένη ειδικά για την συσκευή μας θα έλεγα.

http://img4.imageshack.us/img4/5347/20120618123805.png

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδες δειτε την συζητηση μου πριν λιγα λεπτα σχετικα με το θεμα ξεκλειδωματος μεσω htcdev και εγγυησης μεσω htc support chat με εναν εκπροσωπο της htc

Γιάννης: Γεια σας, σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την υποστήριξη της HTC, πως μπορώ να σας βοηθήσω;

εγω(εκει ειχα γραψει κανονικα το ονομα μου): αν ξεκλειδωσω την συσκευη μεσω του htcdev.com και μετα η συσκευη παρουσιασει καποιο προβλημα που δεν εχει καμια σχεση με το ξεκλειδωμα και την διαδικασια ρουταρισματος οπως πχ να μην λειτουργει το κουμπι του ηχου η εγγυηση θα ισχυει η οχι?

Γιάννης: Θα μπορούσα να έχω το ονοματεπώνυμό σας, έναν αριθμό επικοινωνίας, μια διεύθυνση email, και τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής. (Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε τον αριθμό ΙΜΕΙ καλώντας από την συσκευή *#06# ή θα το βρείτε στο πίσω μέρος της συσκευής κάτω από την μπαταρία)

εγω: πως να το βρω κατω απο την μπαταρια εφοσον η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη(one x)?(Σχολιο:tragic.δεν ηξερε οτι η μπαταρια δεν αφαιρειται)Το ονομα μου ειναι αυτο που λεει στο chat.δεν βλεπω γιατι χρειαζονται τοσες πληροφοριες για ενα υποθετικο ερωτημα?δεν εχω ακομα την συσκευη αλλα ρωταω γιατι για εμενα το να μπορει να ξεκλειδωθει χωρις να χανεται η εγγυηση για βλαβες οι οποιες δεν οφειλονται στο ξεκλειδωμα ειναι σημαντικος παραγοντας για εμενα.αναλογα το τι θα μου πειτε θα αποφασισω αν θα παρω αυτο η το galaxy s3(Σχολιο:να πουμε λιγο και την μπηχτουλα μας:p)

Γιάννης: Σχετικά με το ζήτημά σας, αν ξεκλειδώσετε τη συσκευή, τότε θα είναι εκτός εγγύησης.

εγω: ακομα και αν η βλαβη που τυχον παρουσιασει δεν εχει να κανει με το ξεκλειδωμα της συσκευης?

Γιάννης: Μάλιστα

Γιαυτο λοιπον δεν ισχυει αυτο που λεει στο site οτι unlocking will may void your warranty ισχυει οτι unlocking will void your warranty δηλαδη χανεται την εγγυηση ακομα και αν η βλαβη δεν μπορει να προκληθει λογω του ξεκλειδωματος της συσκευης:!: :shock: :rocket:

Η νέα έκδοση του καταπληκτικού power controls περιλαμβάνει και εικονίδιο με ποσοστό της μπαταρίας. Επίσης είναι φοβερά παραμετροποιησιμο.

Δεν πρέπει να λείπει από κανένα HOX. Είναι μια εφαρμογή φτιαγμένη ειδικά για την συσκευή μας θα έλεγα.

Επιτέλους μια εφαρμογή που δουλεύει σωστά στο κινητό μας!!

Edited by kollatos
:D

Θα ακολουθήσουν και άλλες μόλις οι devs εναρμονιστούν με την φιλοσοφία του ics...

Ακόμα και να έχουμε S-off προσωπικά θα ρουταρω την συσκευη μου μόνο εφόσον η μέθοδος είναι ασφαλής και υπάρχει επιστροφη σε official κατάσταση 100%.

Καλώς η κακώς έχουμε μια συσκευη που αυτη την στιγμη λειτουργει άψογα χωρις παρεμβάσεις σε μεγαλύτερο ποσοστο απο κάθε άλλη.

Άρα θα πρέπει να υπάρχει κάποια πολυ σημαντική βελτίωση σαν αντιστάθμισμα, που θα με αναγκάσει να το κάνω.

Το ίδιο πιστεύω και για τους περισσότερους χρήστες που τους ενδιαφέρει να κάνουν την δουλεια τους και όχι να περνούν την ώρα τους φλασάροντας.

Στην προηγούμενη συσκευη μου αν και δοκιμαζα κατα καιρούς τις καλύτερες custom rom, δεν υπήρξε κάποια που να με κάνει να αφήσω σε μόνιμη βάση την σταθερότητα των official.

Μόνο για το nandroid backup είχα την συσκευη μου rooted. Αποφεύγω τις εφαρμογές που χρειάζονται root για λόγους ασφαλείας. Με εξαίρεση το backup των εφαρμογών, έχουν λιγοστεψει οι ανάγκες παρεμβάσεων που είχαμε στην προ ICS εποχη.

Εκφράζω την δικη μου άποψη και δεν δίνω κατευθύνσεις σε κανένα.

Φυσικα είμαι αντίθετος με την πολιτικη κλειδωματος, όπως ισχύει. Θα την δεχόμουν αν η απώλεια εγγύησης αφορούσε συγκεκριμένα μέρη της συσκευής.

Ειδικα όταν η HTC δεν μπόρεσε να κοντρολαρει σωστα τις πρώτες παρτίδες με αποτέλεσμα να περάσει μεγάλος αριθμός προβληματικών, θα έπρεπε να αναθεωρήσει την τακτικη της εφόσον είναι άδικο να κόβει την εγγύηση σε κάποιον που η συσκευη του έχει ένα απο τα γνωστα προβλήματα της πρώτης παρτίδας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

και τι διαφορες εχει απο το power widget πχ το οποιο χρησιμοποιω?

Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν την έχω δοκιμάσει αλλά σε κάποιες άλλες δεν μου έδειχνε αν είναι ανοιχτό ή κλειστό για παράδειγμα το wifi.

To power widgets σου επιτρέπει να το έχεις στην notification bar?

κατι καινουριο με την μπαταρια-διαχειριση ενεργειας?με το νεο update?

παραθετω:A test version of the firmware has been leaked to a ROM developer, XDA user Football, and they have baked up a ROM based on the firmware. The new update will be 2.05.401.2, a noticeable update (in terms of numbers at worst) over the current 1.29.401.11. The Android version will also be updated to Android 4.0.4, which will by default include some stability improvements. Updated kernels, radios and software drivers are also bundled in.

Early adopters of the aforementioned ROM have been impressed. Users are reporting a better web browsing experience, tweaked auto brightness settings, a smoother user interface and faster unlock speeds. Gaming performance appears to have been improved, along with battery life whilst gaming. It is not clear yet if overall battery life has been improved

πηγη:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716777

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Για τον κερνελ ξερουμε τιποτα? Τον αλλαξαν?

μικρές αλλαγές αλλά δεν είναι 3.Χ.

Κλασικά το auto brightness στα ουράνια. Ταχύτητα παντού και στον stock browser. Λένε ότι στα παιχνίδια πάει καλύτερα (δεν ξέρω γιατί δεν παίζω καθόλου με το κινητό).

κατι καινουριο με την μπαταρια-διαχειριση ενεργειας?με το νεο update?

παραθετω:A test version of the firmware has been leaked to a ROM developer, XDA user Football, and they have baked up a ROM based on the firmware. The new update will be 2.05.401.2, a noticeable update (in terms of numbers at worst) over the current 1.29.401.11. The Android version will also be updated to Android 4.0.4, which will by default include some stability improvements. Updated kernels, radios and software drivers are also bundled in.

Early adopters of the aforementioned ROM have been impressed. Users are reporting a better web browsing experience, tweaked auto brightness settings, a smoother user interface and faster unlock speeds. Gaming performance appears to have been improved, along with battery life whilst gaming. It is not clear yet if overall battery life has been improved

πηγη:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716777

Πάντως απο αυτα που διαβάζω θα φέρει αρκετές αλλαγές η 4.0.4

θα φυγουν οι τρεις τελείες ,θα υπάρξει καλύτερη αυτονομία με την μπαταρια ,φτιάξιμο του menu button.

http://dl.xda-developers.com/attachdl/b9b949e247089d2c70c3297c27dd15c5/4fdf5e44/1/1/3/6/1/9/0/a2cc7cd98d1001e94f5224a4b80e7bec54e7972a.jpg

http://dl.xda-developers.com/attachdl/131c270beb19494419e44dde88dc8227/4fdf5e8a/1/1/3/6/1/9/1/6d81800a19d8bc3e196b3661828ba61ea8d3453d.jpg

Αρκετοί ελπιζουν και σε ξεκλείδωμα απο την εταιρια ειδωμεν....

Ολα αυτά βέβαια σύμφωνα παντα με αυτους που δοκιμάζουν το καινουργιο firmware . A! και πολύ καλύτερο radio

Samsung galaxy s21+

Πάντως απο αυτα που διαβάζω θα φέρει αρκετές αλλαγές η 4.0.4

θα φυγουν οι τρεις τελείες ,θα υπάρξει καλύτερη αυτονομία με την μπαταρια ,φτιάξιμο του menu button.

http://dl.xda-developers.com/attachdl/b9b949e247089d2c70c3297c27dd15c5/4fdf5e44/1/1/3/6/1/9/0/a2cc7cd98d1001e94f5224a4b80e7bec54e7972a.jpg

http://dl.xda-developers.com/attachdl/131c270beb19494419e44dde88dc8227/4fdf5e8a/1/1/3/6/1/9/1/6d81800a19d8bc3e196b3661828ba61ea8d3453d.jpg

Αρκετοί ελπιζουν και σε ξεκλείδωμα απο την εταιρια ειδωμεν....

Ολα αυτά βέβαια σύμφωνα παντα με αυτους που δοκιμάζουν το καινουργιο firmware . A! και πολύ καλύτερο radio

Για τις 3τελειες ουσιαστικα ενσωματωσαν το mod απτο xda.εχεις επιλογη απτις ρυθμισεις να λειτουργει σαν menu button το multitask button και την λειτουργια του multitask button την κανεις πατωντας παρατεταμενα το home button

μικρές αλλαγές αλλά δεν είναι 3.Χ.

Κλασικά το auto brightness στα ουράνια. Ταχύτητα παντού και στον stock browser. Λένε ότι στα παιχνίδια πάει καλύτερα (δεν ξέρω γιατί δεν παίζω καθόλου με το κινητό).

Aπ οτι ειδα,αρχιζει και δινει γκαζια.Σε κατι benchmarks που εχουν το s3 μενει πισω με διαφορα.Οχι οτι εχουν σημασια οι μετρησεις,το γενικο συνολο ειναι αυτο που μετραει,απλα,2 φορες που ασχοληθηκα μαζι του μου εδινε συνεχεια την εντυπωση οτι δεν εδειχνε τα πραγματικα του δοντια και νομιζω οτι αρχιζουν να επιβεβαιωνονται οι συλογισμοι μου.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι επιμενουν στον 2xx κερνελ.

Πως βγαζετε φωτο την οθονη?το ειχα κανει μια φορα καταλαθος αλλα δεν καταλαβα πως,απλα βρηκα μια φωτο της οθονης στη γκαλερι :p

Πως βγαζετε φωτο την οθονη?το ειχα κανει μια φορα καταλαθος αλλα δεν καταλαβα πως,απλα βρηκα μια φωτο της οθονης στη γκαλερι :p

Πατάς ταυτόχρονα volume down και power για λίγο και βγάζει screenshot.

Πατάς ταυτόχρονα volume down και power για λίγο και βγάζει screenshot.

Δεύτερος τρόπος είναι power button + home button

To power widgets σου επιτρέπει να το έχεις στην notification bar?

oxi αυτο δεν το εχει το Power widgets

oxi αυτο δεν το εχει το Power widgets

Αυτός είναι και ο λόγος που το προτιμουμε.

Για όσους ξέρουν η προέρχονται απο Galaxy Sii, το Power Controls μοιάζει σαν μια απλη και χωρίς υπερβολές έκδοση του Jkay Settings.

Είναι απόλυτα παραμετροποιησιμο και διαθέτει κάθε είδους ρύθμιση, μεταξυ των οποίων ενεργοποιηση φακου και hot spot. Και φυσικα δεν χρειάζεται root.

Είναι δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&hl=el

Ωραιο μολις το εβαλα και αν δεν καταναλωνει μπαταρια τοτε θα το κρατησω. Το ονομα του developer το εχεις δει; "Painless Death" ακομα γελαω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Ναι λογικα αυριο θα το εχω το One X οποτε και θα σας γραψω παιδια κατι αναλυτικο γιατι πραγματικα καταλαβαινω κοσμο που ειναι μεταξυ των δυο και ψαχνεται

Ακόμα περιμένουμε :)

Samsung galaxy s21+

Εγώ είχα την Pro έκδοση του Widgetsoid το οποίο επιτελεί την ίδια ακριβώς λειτουργία με το Power Controls και μένει και αυτό στη Notification Bar. Έχει περισσότερες επιλογές και συνολικά είναι λίγο καλύτερο, αλλά επειδή το Power Controls έχει δυνατότητα να τοποθετήσεις εικονίδιο που δείχνει τη μπαταρία σε ποσοστό και ανοίγει το φακό, χωρίς να ανοόγει την αντίστοιχη εφαρμογή (σε μένα κάνει 2 "φλασιές" προτού γίνει σταθερό το φως του φακού, συμβαίνει και σε άλλους αυτό;), θα το προτιμήσω προς το παρόν.

Το πρόβλημα με το Wifi, μαστίζει όλους τους χρήστες, γιατί εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι με το ΗΤ23 μοντέλο μου...

Edited by Feregorn

Εγώ είχα την Pro έκδοση του Widgetsoid το οποίο επιτελεί την ίδια ακριβώς λειτουργία με το Power Controls και μένει και αυτό στη Notification Bar. Έχει περισσότερες επιλογές και συνολικά είναι λίγο καλύτερο, αλλά επειδή το Power Controls έχει δυνατότητα να τοποθετήσεις εικονίδιο που δείχνει τη μπαταρία σε ποσοστό και ανοίγει το φακό, χωρίς να ανοόγει την αντίστοιχη εφαρμογή (σε μένα κάνει 2 "φλασιές" προτού γίνει σταθερό το φως του φακού, συμβαίνει και σε άλλους αυτό;), θα το προτιμήσω προς το παρόν.

+1 για το Widgetsoid και από μένα. Πιό customizable και εν τέλει πιό όμορφο.

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

• The title was changed to HTC One X / X+