MIB Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Δεν το είπα καλά...ή ακόμη καλύτερα ολοκληρωμένα...Με το 1gb ram εννοώ πως αν είχε παραπάνω θα μπορούσες να βάλεις παραπάνω εφαρμογές και να δεις πως συμπεριφέρεται καλύτερα. Ως εκεί συσκευές με το hw του s2 μπορούν να κρατιόνται, παραπάνω όμως τι θα γινοταν;;;Τώρα με 1gb ram η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κάποιος από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, υπέρ του hox/s3 kok. ξανα λέω η RAM δεν παίζει τόσο ρόλο αφου δεν υπάρχουν παιχνίδια (λέω παιχνίδια γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή σε κινητό πιο απαιτητική απο ένα παιχνίδι σαν το shadowgun) που να ζητάνε πάνω απο 1 giga ram . αλλά παιχνίδια που να ζητάνε tegra 3 επεξεργαστές για την απόδοση υπεργραφικών , υπάρχουν σημερα αρκετά! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 ξανα λέω η RAM δεν παίζει τόσο ρόλο αφου δεν υπάρχουν παιχνίδια (λέω παιχνίδια γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή σε κινητό πιο απαιτητική απο ένα παιχνίδι σαν το shadowgun) που να ζητάνε πάνω απο 1 giga ram . αλλά παιχνίδια που να ζητάνε tegra 3 επεξεργαστές για την απόδοση υπεργραφικών , υπάρχουν σημερα αρκετά! παντως και παιχνιδια που ειναι αποκλειστικα για tegra τα παιζω στο s2 ανετα(με chainfire 3d και λιγο υπερχρονισμενη gpu).παντως οι διαφορες στα σημερινα μοντελα δεν ειναι τοσο μεγαλες επειδη ειναι ελαχιστα τα πραγματα στα οποια μπορει ενα τετραπυρηνο σε σχεση με ενα καλο διπυρηνο να ειναι καλυτερο στην καθημερινοτητα Υ.Γ.Χρονια πολλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παντως και παιχνιδια που ειναι αποκλειστικα για tegra τα παιζω στο s2 ανετα(με chainfire 3d και λιγο υπερχρονισμενη gpu).παντως οι διαφορες στα σημερινα μοντελα δεν ειναι τοσο μεγαλες επειδη ειναι ελαχιστα τα πραγματα στα οποια μπορει ενα τετραπυρηνο σε σχεση με ενα καλο διπυρηνο να ειναι καλυτερο στην καθημερινοτητα Υ.Γ.Χρονια πολλα:) Είναι και που η τεχνολογία είναι ίδια αυτος που κάνει την διαφορα είναι ο Qualcomm s4 που είναι .cortex A15 και όχι A9 όπως ο tegra 3 και ο Samsung του siii αλλά και του sii και η διαφορα είδη φαίνεται στο HTC one s το οποίο έχει τον Qualcomm s4 διπυρηνο και με το παλιό GPU το αναμενόμενο LG με 4πυρηνο qualcomm s4 και andreno 320 επειδή όμως η Qualcomm νόμιζε πως δεν ειχε πωλήσεις και δεν έφτιαξε μεγάλη παραγωγή για αυτό πανε κανα 4μηνο πιο κατω (μαλλον και το iPhone 5 και τα wp8 αυτό θα φοράνε) Σημερα όμως καλύτερη επιλογή ειδικά σε android είναι το hox εκτός ότι σε μερικά benchmark νικάει και σε αλλά χάνει από το siii ίσως και λίγο πιο laggy το sense η ευκολια που σου δίνει δεν συγκρίνεται.. Επίσης το siii σε μπλε πάει σε ένα μήνα από τωρα Εγώ το σκέφτομαι πολύ για αγορά hox (θέλω και μεγάλη οθόνη για την δπυλεια που το θέλω οπότε..) Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Έχει ενδιαφέρον να διαβάσει κανεις τα αποτελεσματα απο πτώσεις του ONE X. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1620583&page=11 Γενικά τα παει πολυ καλα στις πτώσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EUZWN88 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Χαιρετώ παίδες, σήμερα πέρασα από n9 σε one x και τα έχω ψιλοβρεί σκούρα με το android. To πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο cosmote internet. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις , δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μου γράφει από κάτω ότι αποσυνδέθηκε επειδή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Γνωρίζει κάποιος τι λάθος παίζει ή τι λάθος έχω κάνει?:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Είναι και που η τεχνολογία είναι ίδια αυτος που κάνει την διαφορα είναι ο Qualcomm s4 που είναι .cortex A15 και όχι A9 όπως ο tegra 3 και ο Samsung του siii αλλά και του sii και η διαφορα είδη φαίνεται στο HTC one s το οποίο έχει τον Qualcomm s4 διπυρηνο και με το παλιό GPU το αναμενόμενο LG με 4πυρηνο qualcomm s4 και andreno 320 επειδή όμως η Qualcomm νόμιζε πως δεν ειχε πωλήσεις και δεν έφτιαξε μεγάλη παραγωγή για αυτό πανε κανα 4μηνο πιο κατω (μαλλον και το iPhone 5 και τα wp8 αυτό θα φοράνε) Σημερα όμως καλύτερη επιλογή ειδικά σε android είναι το hox εκτός ότι σε μερικά benchmark νικάει και σε αλλά χάνει από το siii ίσως και λίγο πιο laggy το sense η ευκολια που σου δίνει δεν συγκρίνεται.. Επίσης το siii σε μπλε πάει σε ένα μήνα από τωρα Εγώ το σκέφτομαι πολύ για αγορά hox (θέλω και μεγάλη οθόνη για την δπυλεια που το θέλω οπότε..) τα iphone ποτε δεν φορανε επεξεργαστη που δεν ειναι της apple.εκτος αυτου δεν θα ειναι ετοιμος για μαζικη παραγωγη τον οκτωβρη γιατι σκεψου οτι για να κυκλοφορησει ενα μοντελο με αυτον πρεπει να αρχισει να κατασκευαζεται μερικους μηνες πιο πριν.και η γραμμη για τετραπυρηνο a15 δεν ειναι ετοιμη οπως δεν ηταν και της samsung ετοιμη για quad core a15.για τα wp8 μιας και τα specs ειναι καθορισμενα πιο πιθανο το βλεπω να πανε σε dual core μιας και ειναι λιγο δυσκολο να αποφασισουν απο τους μονοπυρηνους να πανε καπακι στα τετραπυρηνα.γενικως παντως τηλεφωνο που θα εχει quad core a15 θα βγει τουλαχιστον κατα τα χριστουγεννα(μιας και για να βγει τοτε ο επεξεργαστης θα πρεπει να παραγεται απο σεπτεμβρη-οκτωβρη).αλλα ειμαστε offtopic:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Χαιρετώ παίδες, σήμερα πέρασα από n9 σε one x και τα έχω ψιλοβρεί σκούρα με το android. To πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο cosmote internet. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις , δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μου γράφει από κάτω ότι αποσυνδέθηκε επειδή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Γνωρίζει κάποιος τι λάθος παίζει ή τι λάθος έχω κάνει?:wacko::wacko::wacko: Κανονικα θα πρέπει να σου περάσει τις ρυθμίσεις του παροχου αυτόματα. Τουλάχιστον σε μένα αυτο συνέβη. Αν ψάξεις λίγο στο google αλλα κι εδω στο φόρουμ θα βρεις τις ρυθμίσεις cosmote να τις περάσεις manual. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Χαιρετώ παίδες, σήμερα πέρασα από n9 σε one x και τα έχω ψιλοβρεί σκούρα με το android. To πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο cosmote internet. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις , δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μου γράφει από κάτω ότι αποσυνδέθηκε επειδή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Γνωρίζει κάποιος τι λάθος παίζει ή τι λάθος έχω κάνει?:wacko::wacko::wacko: Δες εδώ. Μην σε απασχολεί ότι βρίσκεται στο sub forum του galaxy s. Η διαδικασία είναι κοινή για όλα τα android κινητά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Χρησιμοποιώ ΗΤC από την εποχή του Kaiser μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και μετα από διάφορα μοντέλα συσκευών(diamond 2,HD 2,Desire HD,Sensation,Sensation XL) η αίσθηση που μου αφήνει η μόλις μια μέρα με το HTC One X είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Ειναι σίγουρα νωρίς να αναφερθω σε προβλήματα....αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί κάτι που να με έχει ενοχλήσει. Σε όσους χρησιμοποιούν HTC και ειναι λατρες του Sense δεν μπορώ παρά να τους το συστήσω ανεπιφύλακτα. Η διάφορα στην ταχύτητα και στα κωλύματα ειναι κατι παραπανω από εμφανή εστω και μετά από μόλις μια μέρα χρήσης. Θα επανέλθω με τα συμπεράσματα της συμπεριφοράς της μπαταρίας μετα από μερικές μέρες και αφου έχουν γίνει κάποιοι κυκλοι στην φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Έχω γράψει πολλές φορές ότι στο YouTube κυκλοφορούν ψεύτικα βίντεο που είτε για λόγους σκοπιμότητας που έχουν να κάνουν με χρηματισμό απο τους ανταγωνιστές, είτε απο εμπάθεια και βλακεία αυτου που τα ανεβάζει, δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις. Με αφορμή ένα σχολείο του φίλου Megatron που έγραφε ότι το HTC One X χρειάζεται παρα πολυ περισσότερο χρόνο να bootάρει σε σχέση με το S3, έψαξα και βρήκα το σχετικο βίντεο. Γνωρίζοντας καλα την συσκευη μου ήταν πολυ εύκολο να καταλάβω ότι έχουμε ένα fake video. Μιλω γι αυτο το βίντεο. Δείτε τώρα ένα δικο μου που ανέβασα πριν λιγο και αν θέλετε κάντε τεστ στην δικη σας συσκευη. Πραγματικα η λάσπη είσαι βάρος του One X δεν έχει όρια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Υπάρχουν 2 διαφορετικά boots Δες αν έχεις ενεργοποιημένη την γρήγορη εκκίνηση στο μενου ρυθμίσεις - τροφοδοσία . Αν δεν είναι ενεργοποιημένο αργεί πολύ παραπάνω. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) :ninja:Υπάρχουν 2 διαφορετικά boots Δες αν έχεις ενεργοποιημένη την γρήγορη εκκίνηση στο μενου ρυθμίσεις - τροφοδοσία . Αν δεν είναι ενεργοποιημένο αργεί πολύ παραπάνω. Και ποιος ο λόγος να μην την έχω. Αυτοι όμως την απενεργοποιησαν και παρουσίασαν ένα βίντεο για εντυπωσιασμό. Και ποιος μας λέει ότι η Samsung δεν έχει κάποια αντίστοιχη δυνατότητα? Εκτός αυτου ακόμα και με απενεργοποιημένο το fast boot δεν έχω τέτοιους χρόνους. Edited May 30, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Σήμερα πίστωσαν και εμένα από το expansys. Άντε τώρα η τελική αναμονή. Δύο βδομάδες χωρίς smartphone απλά νομίζω ότι δεν έχω τηλέφωνο... Επιστροφή στο παρελθόν... :lol: Τουλάχιστον με όλη αυτή την διαδικασία θα αλλάξω και χρώμα στο θηρίο... :) Edited May 30, 2012 by JoeBar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Σήμερα μου ήρθε μια θήκη που είχα παραγγείλει από το ebay. Ο λόγος που την πήρα είναι οι γρατζουνιές όταν το αφήνω το κινητό σε τραπέζια. Είναι καθαρό πλαστικό και εφαρμόζει σφιχτά. Δείτε το εδώ: http://i50.tinypic.com/dox8cp.jpg Αν δεν θέλετε κάποια πιο σοβαρή θήκη μπορείτε να κοιτάξετε κάτι τέτοιο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Εγώ έχω μια της casemate,αλλά έχω παραγγείλει την γνήσια της HTC με τις τρύπες,πρέπει να ναι η πιο λεπτή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Τωρα δεν σχολιαζει κανεις για την ποιοτητα κατασκευης του one x?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335992 στην ελλαδα βιαζομαστε να εκφερουμε γνωμες και να θαψουμε κοσμο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλησπέρα μην με βρίσετε αλλα ξερει κανεις κανένα πρόγραμμα καλυτετο απο αυτο που εχει το HTC ONE X ( επεξεργασία ταινιών)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Τωρα δεν σχολιαζει κανεις για την ποιοτητα κατασκευης του one x?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335992 στην ελλαδα βιαζομαστε να εκφερουμε γνωμες και να θαψουμε κοσμο Ναι αλλά αυτοί δεν τα πούλησαν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 https://www.dropbox.com/s/j36wkzg51ilguri/2012-05-09%2016.41.57.png Αυτή είναι η διάρκεια της μπαταρίας όταν χρησιμοποιείται σαν τηλέφωνο. Με data συνεχώς on, με skype συνεχώς on, αρκετά τηλέφωνα και mails την ημέρα, αλλά με ανοιχτή την οθόνη μόνο για όση ώρα χρειαζόταν για να πραγματοποιήσω τα τηλέφωνα μου και να ελέγξω τα mail μου. Απόλυτα ικανοποιημένος. Αν κάποιος το χρησιμοποιεί σαν tablet τα δεδομένα αλλάζουν... Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ναι αλλά αυτοί δεν τα πούλησαν. Ναι το ανακαλυψαν στο παραπεντε της διαθεσης της συσκευης.:lol: Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ναι το ανακαλυψαν στο παραπεντε της διαθεσης της συσκευης.:lol: Άλλοι το ανακάλυψαν όχι αυτοι. Οι συσκευές είχαν αποσταλεί στα καταστήματα ήδη όταν ανακαλύφθηκε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Ρε παιδες καλησπερα,να αναφερω πως ειμαι πλεον κατοχος ενος λευκου HOX και εγω αφου το προτιμησα τελικως απο το HOS...μια ερωτηση..τις τοσες πολλες γλωσσες απο το πληκτρολογιο πως τις αφαιρω?Θελω να κρατησω μονο ελληνικα και αγγλικα.Εχω εγκαταστησει το Morelocale 2.Αυτο φταιει?Κατα τ'αλλα δηλωνω κατενθουσιασμενος απο το κινητο,πανεμορφο και φοβερη οθονη!:) Edited May 30, 2012 by jntaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 παιδια εχει παρατηρησει κανεις αν εχει μπει σκονη στο εσωτερικο της οθονης του κινητου? το ρωταω γιατι ειχα τετοια εμπειρια σε sensation μεσα σε 2 μερες αφοτου το ξεσφραγισα και ειμαι λιγο επιφυλακτικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Εμενα οχι αλλα ουτε εχω ακουσει κ κατι. Sent from my MZ601 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ρε παιδες καλησπερα,να αναφερω πως ειμαι πλεον κατοχος ενος λευκου HOX και εγω αφου το προτιμησα τελικως απο το HOS...μια ερωτηση..τις τοσες γλωσσες απο το πληκτρολογιο πως τις αφαιρω?Θελω να κρατησω μονο ελληνικα και αγγλικα.Εχω εγκαταστησει το Morelocale 2.Αυτο φταιει?Κατα τ'αλλα δηλωνω κατενθουσιασμενος απο το κινητο,πανεμορφο και φοβερη οθονη!:) Θα πας στις ρυθμίσεις, htc sense input, international keyboard και θα ξετικάρεις όλες εκτός ελληνικα και αγγλικά. παιδια εχει παρατηρησει κανεις αν εχει μπει σκονη στο εσωτερικο της οθονης του κινητου? το ρωταω γιατι ειχα τετοια εμπειρια σε sensation μεσα σε 2 μερες αφοτου το ξεσφραγισα και ειμαι λιγο επιφυλακτικος δεν έχει αναφερθεί απο κανένα εδω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts