petros11 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 ρε παιδια για καντε και εσεισ μια δοκιμη,,χεχεχεχε δειτεεεεεεεεεε...... Μια χαρά τα πάει έτσι...δείτε και αυτό που του ρίχνει και νερό ο θεοτρελος!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Μια χαρά τα πάει έτσι...δείτε και αυτό που του ρίχνει και νερό ο θεοτρελος!! Προχθες μ'επιασε μια μπορα ενω ημουν ποδαρατος και το κινητο οταν το εβγαλα απο τη τσεπη ηταν μουσκεμα...ευτυχως ομως δεν πηρε νερα! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Σήμερα αναγκάστηκα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έξ αιτιάς ενός live wallpaper που είχα εγκαταστήσει και ενω το αφαιρεσα δημιούργησε πρόβλημα. Δεν είχα καιρο να προσπαθήσω οπότε έκανα το reset Ήθελα τουλάχιστον να έχω τηλέφωνο και mail. Για μια ακόμα φορα αποδείχθηκε ότι μετα απο κάθε update αν θελουμε να πάρουμε το maximum των βελτιώσεων πρέπει να κάνουμε στήσιμο απο την αρχη. Το απόγευμα που εστησα την συσκευη μου όπως ακριβώς την είχα πριν, διαπίστωσα δυο πράγματα: ακόμα καλύτερη απόκριση στο sense και το κυριότερο ακόμα χαμηλότερη θερμοκρασία στην λειτουργία της συσκευής. Μαλιστα σε μέρα όπου η θερμοκρασία εδω έφθασε τους 38°c. Φανταστείτε ότι στις 11 μμ ήταν 32°. Δεν ξέρω ποτε και αν θα μας δώσει η HTC update στο οποίο θα χρησιμοποιει την ics έκδοση 4.0.4 Θεωρείται καλύτερη απο την 4.3. Μάλιστα το Siii που είναι πιο φρέσκο ξεκινα μ αυτήν. @@nikolas80 Νικόλα την γνήσια θήκη σε polycarbonate θα την βρεις εδω http://www.clove.co.uk/htc-one-x-hc-c704-hard-shell-with-holes-white Edited May 28, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω πως το βγάζουν τόσο σκάρτο το κινητό και "αργό" να το πω? (σε σχέση με το s3).. Δεν ντρέπονται να τα λένε αυτά? ΒΙΤΣΑ πάει ρε παιδιά! Τι βλακείες ακούγονται για τον tegra κλπ.. Δε σε πιανω τι θες να πεις... Σιγα μη ζητησω και συγγνωμη επειδη δε μου λεει κατι το κινητο σε ταχυτητα. Το κινητο ειναι σαφως γρηγορο αλλα οχι ο,τι διαφημιζουν για τον 4πυρηνο του. Αν ειχες πιασει ποτέ SGS II (εστω με στοκ ρομ) με τον φτωχο του 2πυρηνο θα καταλαβαινες οτι το HOX δεν ειναι πουθενα πιο γρηγορο, αν και 4πυρηνο. Μη μου πεις οτι εχει παραπανω Pixels στην οθονη να διαχειριστει το τσιπακι γραφικων. Συνεπως μεχρι στιγμης, μουφα η "αναγκη" για 4 πυρηνες στο Android. Μενει να δουμε οι υπολοιπες 4πυρηνες προτασεις, αν εχουν να πουν κατι παραπανω στην πραξη και οχι στα benchmarks. Υ.Γ. Πρωτη φορα βλεπω συγχρονο κινητο να κανει 5sec για να αδειασει το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΗΣΕΩΝ :lol: Υ.Γ.2 Η οθονη του ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Εχω παρει την λευκη.ΦΟΒΕΡΗ Eχω και εγω στο κινητο μου την σκληρη θηκη της nillkin εδω και μια βδομαδα. Ωραια δειχνει αν συμβιβαστει κανεις με το γεγονος οτι το κινητο γινεται πιο ογκωδες και χανεται η φοβερη αισθηση υφης της polycarbonate πισω πλευρας του κινητου! Ενα θεμα που εχω διαπιστωσει ειναι το προβλημα απαγωγης θερμοτητας οταν παιζω "βαρια"παιχνιδια. Νιωθω οτι η θερμοτητα που παραγει το κινητο οταν ζοριζεται φευγει απο τη πλατη του και εγκλωβιζεται μεταξυ polycarbonate και πλαστικης θηκης. Επειδη το φερνω αρκετες φορες την ημερα σε υψηλες θερμοκρασιες μου μοιαζει αυτο το φαινομενο επικινδυνο. Ετσι παρηγγειλα τη δικια του θηκη με τις τρυπες (μολις την ειχα πρωτο δει ειχα πει μα τη κακογουστη ειναι αυτη,τι τις ηθελαν τις τρουπες, μα τωρα καταλαβα την αναγκη υπαρξης τους) Ειχα σκεφτει κ τη λυση της full body ζελατινας μα δε μου φανηκε καλη γιατι ναι μεν το HOX διατηρει τις φυσικες του διαστασεις μα χανεται η υφη του polycarbonate και πια υπαρχει υφη ζελατινας (ειχα στο προηγουμενο κινητο μου,απλα ξανερωμα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Έχω παραγγείλει την CH C700 αλλά τώρα μου βάλατε ιδέες με την θερμοκρασία λέτε, να πάω για την HC 704 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Δε σε πιανω τι θες να πεις... Σιγα μη ζητησω και συγγνωμη επειδη δε μου λεει κατι το κινητο σε ταχυτητα. Το κινητο ειναι σαφως γρηγορο αλλα οχι ο,τι διαφημιζουν για τον 4πυρηνο του. Αν ειχες πιασει ποτέ SGS II (εστω με στοκ ρομ) με τον φτωχο του 2πυρηνο θα καταλαβαινες οτι το HOX δεν ειναι πουθενα πιο γρηγορο, αν και 4πυρηνο. Μη μου πεις οτι εχει παραπανω Pixels στην οθονη να διαχειριστει το τσιπακι γραφικων. Συνεπως μεχρι στιγμης, μουφα η "αναγκη" για 4 πυρηνες στο Android. Μενει να δουμε οι υπολοιπες 4πυρηνες προτασεις, αν εχουν να πουν κατι παραπανω στην πραξη και οχι στα benchmarks. Υ.Γ. Πρωτη φορα βλεπω συγχρονο κινητο να κανει 5sec για να αδειασει το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΗΣΕΩΝ :lol: Υ.Γ.2 Η οθονη του ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει. Καλα μην τρελαθουμε κιολας!!!!!Καλο το sii αλλα μεχρι εκει!!!! Μην συγκρινεις το hox με αυτο, το κινητο ειναι πυραυλος, δεν προλαβαινεις να αγγιξεις τιποτα!!! Μην λεμε οτι ναναι. @ Te_salat αυτα τα live wallpapers ειναι μεγαλη πικρα, εβαλα κι εγω προχθες ενα στο sii και λαλησε!! Μονο με hard reset μπορεσε να επανερθει. @ nikos523. Πριν μιση ωρα το αφησα απο τα χερια μου. Το πηρε ενας φιλος σε εταιρεια που εχω ερθει και το λιωνω απο το πρωι...και τι δεν του εχω κανει..δεν μασαει πουθενα το ατιμο, μαλια παει και δεν λεει οχι σε τιποτα.. εφαγα κολημα γμτ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παντως με αυτα που διαβαζω δεν νομιζω να εχει και μεγαλη διαφορα με το s3 και αν δεν με εντυπωσιασει τοτε παω με τι μια για το one x... θελω καποιος να μου πει πως τα παει απο θεμα gaming και αν εχει καποιο θεμα με τη θερμοκρασια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλα μην τρελαθουμε κιολας!!!!!Καλο το sii αλλα μεχρι εκει!!!! Μην συγκρινεις το hox με αυτο, το κινητο ειναι πυραυλος, δεν προλαβαινεις να αγγιξεις τιποτα!!! Μην λεμε οτι ναναι. Σε τι ακριβως δεν εχει σχεση φιλε μου; Στο φορτωμα των σελιδων τα βαζω πλαι-πλαι και δεν υπαρχει διαφορα (καποιες φορες μαλιστα τις ανοιγει και πιο γρηγορα το S II). Στα μενου και υπομενου παλι δεν υπαρχει διαφορα. Για να μην μιλησω για χρονο boot που το One X κανει 3 χρονια. Το μονο που υπαρχει ειναι το κλασσικο Lag του SII οταν απο καποιο υπομενου θες να πας στην αρχικη οθονη. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παντως με αυτα που διαβαζω δεν νομιζω να εχει και μεγαλη διαφορα με το s3 και αν δεν με εντυπωσιασει τοτε παω με τι μια για το one x... θελω καποιος να μου πει πως τα παει απο θεμα gaming και αν εχει καποιο θεμα με τη θερμοκρασια Φυσιολογικό είναι λόγω τετραπυρηνου σε βαριες εφαρμογές να ανεβάζει θερμοκρασία αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα παντα.Το κινητό το έχω μια εβδομάδα με τη μαμά ρομ χωρις root η οποιδηποτε άλλο πείραγμα και πάει σφαίρα.Το μόνο που έχω αλλάξει είναι ο launcher με τον nova. Πάντως μου κανει εντύπωση το τι λάσπη εχει φαει αυτό το κινητό.Κατά τη γνώμη μου από θέμα design ειναι το καλύτερο αυτή την περιοδο,τώρα από θέμα ταχύτητας τι να μπορεί να θέλει κάποιος παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Σε τι ακριβως δεν εχει σχεση φιλε μου; Στο φορτωμα των σελιδων τα βαζω πλαι-πλαι και δεν υπαρχει διαφορα (καποιες φορες μαλιστα τις ανοιγει και πιο γρηγορα το S II). Στα μενου και υπομενου παλι δεν υπαρχει διαφορα. Για να μην μιλησω για χρονο boot που το One X κανει 3 χρονια. Το μονο που υπαρχει ειναι το κλασσικο Lag του SII οταν απο καποιο υπομενου θες να πας στην αρχικη οθονη.Δηλαδη για να καταλαβω, χαρακτηριζεις ενα κινητο αργο η γρηγορο αναλογα τον χρονο μπουταρισματος και με το αν ανοιγει ιδια η γρηγοροτερα τις σελιδες του browser? Οχι φιλε μου δεν το βλεπεις ετσι. Το boot διαφερει απο συσκευη σε συσκευη και απο ρομ σε ρομ, αναλογα το τι φορτωνει η καθε μια και το τι test κανει η καθε μια προκειμενου να δωσει το οκ για να ανοιξει το λειτουργικο. Ο browser ειναι απλα μια εφαρμογη που σε αλλα φορτωνει γρηγοροτερα και σε αλλα αργοτερα. Αλλο browser εχει το hox και αλλο το siii. Προσωπικα σε κανενα απο τα galaxy μου δεν χρησιμοποιω τον στοκ browser, υπαρχουν αλλοι που μπορει μεν να φορτωνουν λιγο πιο αργα τις σελιδες, αλλα κανουν παππαδες!!! Στα μενου τι περιμενεις να δεις? Το sii ειναι ενα πολυ δυνατο τηλεφωνο και οτι ταχυτητα ειναι να δωσει εκει την δινει, δεν υπαρχει παραπανω, υπαρχει time delay εκει και με πυραυλο να τα ανοιξεις δεν θα δεις διαφορα.Δοκιμασε εφαρμογες,ελαφριες,βαριες και απανωτα να δεις τι ζωγραφιζει!!!Ειδικα τις βαριες τις σκιζει στην κυριολεξια. Και πανω απο ολα, δεν κοβει και δεν κρεμαει σε τρελα ζορια που το sii αρχιζει και στραβομουτσουνιαζει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Δηλαδη για να καταλαβω, χαρακτηριζεις ενα κινητο αργο η γρηγορο αναλογα τον χρονο μπουταρισματος και με το αν ανοιγει ιδια η γρηγοροτερα τις σελιδες του browser? Οχι φιλε μου δεν το βλεπεις ετσι. Το boot διαφερει απο συσκευη σε συσκευη και απο ρομ σε ρομ, αναλογα το τι φορτωνει η καθε μια και το τι test κανει η καθε μια προκειμενου να δωσει το οκ για να ανοιξει το λειτουργικο. Ο browser ειναι απλα μια εφαρμογη που σε αλλα φορτωνει γρηγοροτερα και σε αλλα αργοτερα. Αλλο browser εχει το hox και αλλο το siii. Προσωπικα σε κανενα απο τα galaxy μου δεν χρησιμοποιω τον στοκ browser, υπαρχουν αλλοι που μπορει μεν να φορτωνουν λιγο πιο αργα τις σελιδες, αλλα κανουν παππαδες!!! Στα μενου τι περιμενεις να δεις? Το sii ειναι ενα πολυ δυνατο τηλεφωνο και οτι ταχυτητα ειναι να δωσει εκει την δινει, δεν υπαρχει παραπανω, υπαρχει time delay εκει και με πυραυλο να τα ανοιξεις δεν θα δεις διαφορα.Δοκιμασε εφαρμογες,ελαφριες,βαριες και απανωτα να δεις τι ζωγραφιζει!!!Ειδικα τις βαριες τις σκιζει στην κυριολεξια. Και πανω απο ολα, δεν κοβει και δεν κρεμαει σε τρελα ζορια που το sii αρχιζει και στραβομουτσουνιαζει. Και βεβαια θα κρινω ενα κινητο γρηγορο ή μη απο το χρονο boot, το χρονο που κανει για να ανοιξει τα apps, την ταχυτητα στο browsing (φορτωμα σελιδων και smoothness στο σκρολαρισμα) μεσα στα μενου και υπομενου. Και σε ολα τα παραπανω το HOX μου δεν υπερεχει ουσιαστικα πουθενα σε σχεση με το S II. Μιλαω καθαρα για την ταχυτητα. Οθονες κτλ ειναι μια αλλη ιστορια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 @Megatr0n Αναφερόμουν στα review που βγάζανε το hox αργό σε σχέση με το s3. Αργό δεν είναι. Μικροπράγματα θεωρώ της διαφορές σε ταχύτητα σε σχέση με το s3 (με μεγάλη επιφύλαξη όμως γιατί δεν το έχω δει live το s3) Κινητά παίρνω/πιάνω αρκετά, αλλά αυτά που μου φέρνουν είναι πάντα για να τους βάλω χέρι, οπότε γνωρίζω τα όρια των συσκευών που έρχονται σε μένα. Το hox θα πετάξει μόλις βγει s-off και η πρώτη aosp. Αν νομίζεις ότι τα λέω επειδή σκέφτομαι να το πάρω, κάνεις λάθος. Σήμερα λογικά θα παραγγείλω το s3 και μάλλον θα πάρω και το hox (αν δεν βρω ξένο για λίγες μέρες) για να τα δουλέψω 2 βδομάδες μαζί και να αποφασίσω. @truckman Κι εμένα μου την έδωσε πολύ το σχέδιο.. Πραγματικά πανέμορφο! Καλό, χρυσό το s3, αλλά πολύ "ουδέτερο" σχέδιο.. Κακό δεν το βρίσκω, αλλά το hox με κάνει να το βλέπω πολύ άσχημο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Οσον αφορα στο σχεδιο συμφωνω, το HOX ειναι μακραν το πιο ομορφο κινητο αυτη τη στιγμη. Και φυσικα το feeling απο τις στρογγυλεμενες ακρες και το polycarbonate ειναι εκπληκτικο και ανωτερο του iPhone (προσωπικη εκτιμηση). Σαν ταχυτητα, οπως ειπα, δε μου προκαλει καμια αισθηση. Δεν το κουραζω αλλο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδιά και άλλοι πρώην κάτοχοι s2 και νυν hox, αν θυμάμαι καλά είχαν πει ότι δεν είδαν την διαφορά που θα πίστευες εξαιτίας της παραπάνω ισχύς και πυρήνων. Για μένα ίσως να φταίει η ύπαρξη 1gb ram όπου δεν αφήνει να ξεδιπλώσει η παραπάνω δύναμη (όχι ότι είναι λίγη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Υπάρχει και η αντίθετη άποψη από ανθρώπους που από το galaxy s2 πέρασαν στο one X και είδαν διαφορά κι όχι στο θέμα πλοήγησης στο ίντερνετ αλλά σε αλλά θέματα. Για μένα το κινητό αυτό είναι ότι καλύτερο και πραγματικά ένα κινητό που αξίζει να χει στα χέρια του κάποιος για καιρό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδιά και άλλοι πρώην κάτοχοι s2 και νυν hox, αν θυμάμαι καλά είχαν πει ότι δεν είδαν την διαφορά που θα πίστευες εξαιτίας της παραπάνω ισχύς και πυρήνων. Για μένα ίσως να φταίει η ύπαρξη 1gb ram όπου δεν αφήνει να ξεδιπλώσει η παραπάνω δύναμη (όχι ότι είναι λίγη). Σε αυτά που λένε ότι δεν είδαν διαφορά (μενού, browsers, ktl.) έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιείται όλη η μνήμη ram(1GB) του κινητού, άρα άκυρο αυτό που λές περί ξεδιπλώματος. Τώρα, αν θέλεις να δεις διαφορές , πρέπει να τρέξεις βαριές εφαρμογές και παιχνίδια, τρέξε ας πούμε shadowgun και μετά πες μου για διαφορές. Βασικά όσο περνάει ο καιρός και βγαίνουν νέες εφαρμογές που κάνουν χρήση του tegra(ΤΗD) και τις 4πυρινης CPU τόσο και θα βλέπεις τις διαφορές. τώρα είναι αρχή. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Δε σε πιανω τι θες να πεις... Σιγα μη ζητησω και συγγνωμη επειδη δε μου λεει κατι το κινητο σε ταχυτητα. Το κινητο ειναι σαφως γρηγορο αλλα οχι ο,τι διαφημιζουν για τον 4πυρηνο του. Αν ειχες πιασει ποτέ SGS II (εστω με στοκ ρομ) με τον φτωχο του 2πυρηνο θα καταλαβαινες οτι το HOX δεν ειναι πουθενα πιο γρηγορο, αν και 4πυρηνο. Μη μου πεις οτι εχει παραπανω Pixels στην οθονη να διαχειριστει το τσιπακι γραφικων. Συνεπως μεχρι στιγμης, μουφα η "αναγκη" για 4 πυρηνες στο Android. Μενει να δουμε οι υπολοιπες 4πυρηνες προτασεις, αν εχουν να πουν κατι παραπανω στην πραξη και οχι στα benchmarks. Υ.Γ. Πρωτη φορα βλεπω συγχρονο κινητο να κανει 5sec για να αδειασει το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΗΣΕΩΝ :lol: Υ.Γ.2 Η οθονη του ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει. Κανεις λάθος. Πολλοί εδω είμαστε κάτοχοι και των δυο συσκευών. Τρελές διάφορες σ αυτα που λες δεν θα δεις ούτε μεταξυ Sii και Siii. Για μένα οι διάφορες εντοπίζονται σε πράγματα που δεν είναι τόσο εμφανή. Το ιστορικό κλήσεων διαγράφεται σχεδόν ακαριαία. Boot αρισμα απο κλειστή συσκευη 13" απο την στιγμη που θα πατησω το power button. Μέχρι που θα ξεκλειδώσει και θα έχει φορτωμενες κανονικα τις εφαρμογές. Καθυστερεί μόνο η σύνδεση με το πάροχο. Με έξτρα launcher γίνεται ακόμα πιο γρήγορο στην μετακίνηση μεταξυ των μενου και εμφανώς πιο γρήγορο απο το Sii. Αυτο βέβαια οφείλεται στις ρυθμίσεις των launchers. Ουσιαστικά είναι κάτι σαν οπτική απάτη δεν κάνει την συσκευη πιο γρηγορη. Υπήρχε παλιά σχετικο tweak για iPhone που έκανε τις εναλλαγές μέχρι και 10 φορές πιο γρήγορα, είσαι βάρος της κατανάλωσης βέβαια. Νομίζω ότι κακώς πήρες το One x. Δεν σου ταιριάζει σαν συσκευη. Το λέω κακοπιστα. Καθένας μας έχει διαφορετικά θέλω. Το έχω πει και στον Νίκο να μην το πάρει ακόμα και αν βγει ανώδυνο root. Καλα μην τρελαθουμε κιολας!!!!!Καλο το sii αλλα μεχρι εκει!!!! Μην συγκρινεις το hox με αυτο, το κινητο ειναι πυραυλος, δεν προλαβαινεις να αγγιξεις τιποτα!!! Μην λεμε οτι ναναι. @ Te_salat αυτα τα live wallpapers ειναι μεγαλη πικρα, εβαλα κι εγω προχθες ενα στο sii και λαλησε!! Μονο με hard reset μπορεσε να επανερθει. @ nikos523. Πριν μιση ωρα το αφησα απο τα χερια μου. Το πηρε ενας φιλος σε εταιρεια που εχω ερθει και το λιωνω απο το πρωι...και τι δεν του εχω κανει..δεν μασαει πουθενα το ατιμο, μαλια παει και δεν λεει οχι σε τιποτα.. εφαγα κολημα γμτ Που να δεις το δικο μου. Έχω πετάξει ότι άχρηστο υπάρχει και χαίρομαι να το δουλεύω. Το life wallpaper είχε πειράξει αρχεία τα οποία δεν άφηναν να δουλέψει κανένα νορμάλ wallpaper. παντως με αυτα που διαβαζω δεν νομιζω να εχει και μεγαλη διαφορα με το s3 και αν δεν με εντυπωσιασει τοτε παω με τι μια για το one x... θελω καποιος να μου πει πως τα παει απο θεμα gaming και αν εχει καποιο θεμα με τη θερμοκρασια Καλο θα είναι να περιμένεις να δεις το Siii αν και πιστεύω ότι το ΝΟΤΕ για όποιον δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος είναι καλύτερο και απο τα δυο. Εννοω σ αυτα που σου δίνει. Με το τελευταίο update η θερμοκρασία έχει έλθει σε πολυ καλο επίπεδο. Εξαρτάται πολυ απο την θερμοκρασία περιβάλλοντος. Σε κλιματιζομενους χωρους διατηρειται απολυτα δροσερο. Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι στα επίπεδα Sii με gingerbread αλλα πιο δροσερο απ ότι με ics. Επίσης το υλικο σε κάνει να αισθάνεσαι μικρότερη θερμοκρασία απ αυτη που πραγματικα έχει. Νομίζω ούτε για σένα κάνει αν δεν υπάρξει root και σοβαρές ρόμ στο XDA. Παιχνίδια δεν παίζω σε κανένα κινητο. Το iPad είναι σκάλες ανώτερο σ αυτα. Οπότε δεν τα βάζω κάνω εκτός απο κανα δυο για ώρα ανάγκης. Πχ με angry birds δεν καταλαβαίνει τίποτα. Asphalt και τέτοια δεν έχω δοκιμάσει. Αρνητικό γι σένα ότι δεν παίζουν όλα στον Tegra. Πχ Real racing. Για μένα που δεν φλασαριζα ούτε το Sii, που δίνω μεγάλη έμφαση στο design και θέλω μια συσκευη αλλα iPhone με android, το One X με καλύπτει σε όλα. Η μπαταρία έχει στρώσει πλέον και μου βγάζει άνετα μιάμιση μέρα με σκληρη χρήση (όχι tablet όμως). Συνήθως το φορτιζω κάθε δυο μέρες κάνοντας του ενέσεις απο τον φορτιστη του αυτοκινήτου όταν πηγαίνω και έρχομαι απο την δουλεια. Το χρησιμοποιω για να ακούω μουσικη στο αυτοκίνητο. Έχει την καλύτερη εφαρμογη drive. Με το που την ανοίγω, συνδέεται αυτόματα στο car stereo και ξεκινα μόνο του να παίζει απο την τελευταία λίστα που χρησιμοποιήσες. Η μπαταρία του είναι απο τις λίγες που καταφέρνουν να φορτιζουν ταυτόχρονα, ενω κανεις πλοήγηση και ακούς μουσικη. Πριν λίγες μέρες το χρησιμοποίησα όλη μέρα σαν tablet και όταν γύρισα σπιτι ήμουν στο 85%. Όλα αυτα με φόρτιση όσο ήμουν στο αυτοκίνητο 110 χλμ πήγαινε έλα. Edited May 29, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παιδια δειτε τι επαθα.το παραγγειλα και γω απο εχπανσυσ στις 23 μαιου εσταλλει την ιδια μερα 24 μαιου εφατσε αθηνα απο κει και περα τιποτα.πηρα την dhl το ψαχνουν λεει,παιρνω το expansys σημερα και τι μου λεει:ξαφρισανε μαλλον το φορτηγο τησ dhl στη γερμανια!καλο ε?αν εχεις τυχη διαβαινε.μου ειπαν παντως οτι θα γινει νεα αποστολη του κινητου Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αφού λες ΕΦΤΑΣΕ ΑΘΗΝΑ , τότε γιατί λες μετά "ξαφρισανε μαλλον το φορτηγο τησ dhl στη γερμανια" ??? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αφού λες ΕΦΤΑΣΕ ΑΘΗΝΑ , τότε γιατί λες μετά "ξαφρισανε μαλλον το φορτηγο τησ dhl στη γερμανια" ??? τα δεματα δεν ειναι προσωπικα.ανηκουν σε ενα σακο.ο σακοσ εχει διαφορα κινηtα ,βιβλια κ.λπ ετσι ολοι παιρνουμε φορτοτικεσ που ειναι μεσα στο σακο.ετσι ανοιχτηκε ο σακος πηρανε οτι πηρανε και ηρθε αδειος,γι αυτο φαινοτανε η αποστολη σε εξελιξη.ετσι λεει το expansys Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Που βρηκες τη θηκη?εχεις λινκ? Μπορείς να την βρεις εδώ ή στο clove.co.uk που είπε ο Κώστας. Επιτέλους ήρθε και σε εμένα σήμερα μετά από 2 εβδομάδες αναμονής η αντικατάσταση του κινητού από expansys. Παρόλο που είναι και αυτό HT23 δεν παρουσιάζει την κίτρινη απόχρωση που είχε το πρώτο. Τώρα μάλιστα. Άντε γιατί μου είχε λείψει. Άντε καλορίζικο ξανά. Πολύ καλά νέα αυτά. Λευκή συσκευή πήρες? :) Εγώ είμαι ακόμα στην αναμονή για την αλλαγή... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Παιδιά και άλλοι πρώην κάτοχοι s2 και νυν hox, αν θυμάμαι καλά είχαν πει ότι δεν είδαν την διαφορά που θα πίστευες εξαιτίας της παραπάνω ισχύς και πυρήνων. Για μένα ίσως να φταίει η ύπαρξη 1gb ram όπου δεν αφήνει να ξεδιπλώσει η παραπάνω δύναμη (όχι ότι είναι λίγη).Nα ξεκαθαρισω κατι σε αποφυγη τυχον παρεξηγησεων και το κλεινω εδω το θεμα.Εχουμε φτασει σε ενα σημειο πλεον που παρουσιαζονται <υπερσυσκευες> στο χωρο των smartphones χωρις να ακολουθει η αντιστοιχη παρουσιαση και εκμεταλευση αυτων των χαρακτηριστικων απο τις διαφορες εταιρειες-developers στο θεμα του software.Eδω συμβαινει ακριβως το αντιθετο απο οτι στα pc,οπου παρουσιαζεται software υψηλων απαιτησεων απο μεριας hardware και οι διαφοροι κατασκευαστες <τρεχουν>πισω απο αυτο.Οταν πηρα το sii,εχοντας πριν το s,παρ ολο που ειναι αναμφισβητητα ανωτερη συσκευη σε ολα της,δεν μου εκανε εκεινο το κλικ ωστε να πω ουαου τι εργαλειο ειναι αυτο,και τι θελω να πω:οτι εφαρμογη υπαρχει σημερα τρεχει ανετα και με αξιοπρεπεια και στο ταπεινο μονοπυρινο s,δεν υπαρχει κατι που δεν μπορει να το τρεξει λογω δυναμης.Δεν υπαρχει δηλαδη το καταλληλο software που θα δουμε τη δυναμη του καθε κινητου.Οι πιο εμπειροι χρηστες θα δουν τη διαφορα και την υπεροχη αναμεσα σε δυο συσκευες αμεσα,σαν την μυγα μεσα στο γαλα.(προς Θεου δεν θελω να μειωσω κανεναν χρηστη,απλα πολλοι,λογω μουρλας,βιδας,λογω πειτε οτι θελετε εχουν ασχοληθει πολυ περισσοτερο με αυτα).Μην περιμενετε λοιπον,ειδικα οσοι εχετε καποιο τηλεφωνο ισχυρο,ειτε το hox παρετε.ειτε το s3,ειτε το s53,να δειτε οτι γυριζει την γη αναποδα.Η μεγαλη διαφορα θα φανει με την ελευση νεου και απαιτητικου software. (νομιζω οτι ειμαστε ηδη off-topic,θα το σβησει φανταζομαι ο @atnanaso και με το δικιο του,απλα εκρινα σκοπιμο οτι επρεπε να εξηγησω 2 πραγματα) Edited May 29, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Άντε καλορίζικο ξανά. Πολύ καλά νέα αυτά. Λευκή συσκευή πήρες? :) Εγώ είμαι ακόμα στην αναμονή για την αλλαγή... :( Όχι, σε γκρι. Η λευκή είναι πιο όμορφη, αλλά η γκρί δείχνει μικρότερη σε μέγεθος και είναι διαχρονική. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 29, 2012 by kollatos Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Nα ξεκαθαρισω κατι σε αποφυγη τυχον παρεξηγησεων και το κλεινω εδω το θεμα.Εχουμε φτασει σε ενα σημειο πλεον που παρουσιαζονται <υπερσυσκευες> στο χωρο των smartphones χωρις να ακολουθει η αντιστοιχη παρουσιαση και εκμεταλευση αυτων των χαρακτηριστικων απο τις διαφορες εταιρειες-developers στο θεμα του software.Eδω συμβαινει ακριβως το αντιθετο απο οτι στα pc,οπου παρουσιαζεται software υψηλων απαιτησεων απο μεριας hardware και οι διαφοροι κατασκευαστες <τρεχουν>πισω απο αυτο.Οταν πηρα το sii,εχοντας πριν το s,παρ ολο που ειναι αναμφισβητητα ανωτερη συσκευη σε ολα της,δεν μου εκανε εκεινο το κλικ ωστε να πω ουαου τι εργαλειο ειναι αυτο,και τι θελω να πω:οτι εφαρμογη υπαρχει σημερα τρεχει ανετα και με αξιοπρεπεια και στο ταπεινο μονοπυρινο s,δεν υπαρχει κατι που δεν μπορει να το τρεξει λογω δυναμης.Δεν υπαρχει δηλαδη το καταλληλο software που θα δουμε τη δυναμη του καθε κινητου.Οι πιο εμπειροι χρηστες θα δουν τη διαφορα και την υπεροχη αναμεσα σε δυο συσκευες αμεσα,σαν την μυγα μεσα στο γαλα.(προς Θεου δεν θελω να μειωσω κανεναν χρηστη,απλα πολλοι,λογω μουρλας,βιδας,λογω πειτε οτι θελετε εχουν ασχοληθει πολυ περισσοτερο με αυτα).Μην περιμενετε λοιπον,ειδικα οσοι εχετε καποιο τηλεφωνο ισχυρο,ειτε το hox παρετε.ειτε το s3,ειτε το s53,να δειτε οτι γυριζει την γη αναποδα.Η μεγαλη διαφορα θα φανει με την ελευση νεου και απαιτητικου software. (νομιζω οτι ειμαστε ηδη off-topic,θα το σβησει φανταζομαι ο @atnanaso και με το δικιο του,απλα εκρινα σκοπιμο οτι επρεπε να εξηγησω 2 πραγματα) Δεν το είπα καλά...ή ακόμη καλύτερα ολοκληρωμένα...Με το 1gb ram εννοώ πως αν είχε παραπάνω θα μπορούσες να βάλεις παραπάνω εφαρμογές και να δεις πως συμπεριφέρεται καλύτερα. Ως εκεί συσκευές με το hw του s2 μπορούν να κρατιόνται, παραπάνω όμως τι θα γινοταν;;;Τώρα με 1gb ram η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κάποιος από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, υπέρ του hox/s3 kok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts