Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Απορια...σε σχεση με το desire s με την παραπανω ram και που ακομα πωλειται, πιο θεωρειται καλυτερο;;; Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Λοιπον 2η μερα μαζι του. Ενταξει που και που αν το ζορισεις κολλαει . ΟΜΩΣ ...Η μπαταρια ειναι απιστευτη !!!! 37% αυτη την στιγμη και μου γραφει υπολοιπο 7 ωρες . Χρηση Internet απο τις 8 το πρωι και τωρα wifi . Για τα 320Ε που εδωσα νομιζω τα αξιζει γιατι και 280 να το ειχαν αν δεν ειχε καλη μπαταρια σιγουρα θα χρειαζομουν 2η οποτε τα λεφτα θα ηταν μια Η αλλη. Εξαλλου η μπαταρια θα δωσει "γκαζια " μετα την 10η φορτιση οπως σε ολα τα μηχανακια. Οσοι θελετε αυτονομια-καλη οθονη-και καινουριο λειτουργικο ολα ΜΑΜΑ εννοειται αγοραστε το αφοβα. Οσοι θελετε να παιζετε games στο κινητο δεν σας ταιριαζει. Κανει φυσικα τα παντα αλλα ειναι λιγο αργο λογο ICS νομιζω. Επισης και κατι αλλο σημαντικο για τους μουσικο-φιλους,το κινητακι βγαζει απιστευτο ηχο στα ακουστικα θα παθετε ΠΛΑΚΑ !!! CAMERA : Μου αρεσει που ενω τραβας βιντεο τραβας και φωτο αλλα οι φωτο που βγαζει ειναι μετριες. Score στο quadrant 2205. Μου το βγαζει πιο ψηλα και απο τα 2 GAlaxy Nexus αλλα δεν πιστευω οτι το μικρο αυτο "τρωει " το 2πυρηνο Nexus ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τι θα την έκανες, βρε αφηρημένε, τη δεύτερη μπαταρία σε ένα κινητό που δεν αλλάζει η μπαταρία (από τον χρήστη);;; :lol::rotfl: Το ξερω οτι δεν αλλαζει βρε η μπαταρια. Εννοω αν αγοραζα τελικα τον κινεζο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) το είδα σήμερα! απλά πανέμορφο! το ερωτεύτηκα! και ωραίο το sense 4. ρολαρε πολύ καλά, εκτος από 2-3 ψιλολαγκαρίσματα στο σκρολινγκ οθονων και μενου! το gps κλείδωσε ΑΜΕΣΩΣ μόλις το έθεσα σε λειτουργία! να σημειώσω ότι ήταν ενεργοποιημένο το υποβοηθούμενο. πρώτη φορά το συναντω αυτό σε συσκευή. μου άφησε θετικές εντυπώσεις! αν και λίγο τσιμπιμενη η τιμή της συσκευής(αν υπολογίσουμε οτι το desire hd στα 250 προσφέρει παραπάνω και θα πάρει ics sense4 ή ότι υπάρχει το atrix στα 300) είναι μια καλή πρόταση! το πλαίσιο είναι μεταλικό όλο; καλά κατάλαβα; edit: το αντίστοιχο πλήκτρο menu ποιο είναι στο one v; Edited May 3, 2012 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 το gps του είναι όντως κορυφαίο με πολύ καλή ακρίβεια και το χαίρομαι ειδικά με το Don't panic που δίνει το Πλαίσιο. Είμαι οπαδός της "NGI"... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 edit: το αντίστοιχο πλήκτρο menu ποιο είναι στο one v; Σε όλα τα ics κινητά νομίζω ότι το menu button είναι πλέον on-screen κι όχι ξεχωριστό ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Αυτό μέχρι όλες οι εφαρμογές να εναρμονιστούν με το ics και να βγάζουν το μενού στο πάνω μέρος (όπως το play). Έτσι δεν θα "κλέβουν" μέρος τις οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Αυτό μέχρι όλες οι εφαρμογές να εναρμονιστούν με το ics και να βγάζουν το μενού στο πάνω μέρος (όπως το play). Έτσι δεν θα "κλέβουν" μέρος τις οθόνης... Δεν φταίνε οι εφαρμογές, αλλά η υλοποίηση της HTC για την αντιαισθητική κάτω μπάρα που αντιστοιχεί στο menu button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Δεν φταίνε οι εφαρμογές, αλλά η υλοποίηση της HTC για την αντιαισθητική κάτω μπάρα που αντιστοιχεί στο menu button. Ναι αντιαισθητική η μπάρα, αλλά φταίνε οι εφαρμογές. Στα play store, you tube, soundhound, tune in, quickpic και άλλες, που είναι optimized για ics, το μενού button εμφανίζεται επάνω δεξιά και δεν υπάρχει μπάρα. Απλά ακόμα δεν έχουν εναρμονιστεί όλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ναι αντιαισθητική η μπάρα, αλλά φταίνε οι εφαρμογές. Σε συσκευές άλλων εταιριών με ICS όμως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα όμως με τις ίδιες εφαρμογές. Συνεπώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Σε συσκευές άλλων εταιριών με ICS όμως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα όμως με τις ίδιες εφαρμογές. Συνεπώς; Οι οποίες έχουν menu button σε hw key? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Οι οποίες έχουν menu button σε hw key? Ακριβώς, στο γνωστό capacitive key το οποίο η HTC "αχρήστευσε" και το χρησιμοποιεί μόνο για τις recent apps! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasg1979 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδιά δύο θέματα αντιμετωπίζω με το one v. 1. Πως στο καλό μπορώ να δω τα αρχεία, τα έγγραφά μου και γενικά τι έχω αποθηκεύσει? Πέρασα ένα pdf έγγραφο αλλά δεν μπορώ να το βρω. Πρέπει να κατεβάσουμε ειδική εφαρμογή όπως το Astro Manager ή έχει "μαμά" δυνατότητα? 2. Γιατί δεν μπορώ να δω videos από διάφορες ιστοσελίδες? Δεν μιλάω για youtube αλλά για videos που είναι διαθέσιμα π.χ. σε ειδησιογραφικά sites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 1. Πως στο καλό μπορώ να δω τα αρχεία, τα έγγραφά μου και γενικά τι έχω αποθηκεύσει? Πέρασα ένα pdf έγγραφο αλλά δεν μπορώ να το βρω. Πρέπει να κατεβάσουμε ειδική εφαρμογή όπως το Astro Manager ή έχει "μαμά" δυνατότητα? 2. Γιατί δεν μπορώ να δω videos από διάφορες ιστοσελίδες? Δεν μιλάω για youtube αλλά για videos που είναι διαθέσιμα π.χ. σε ειδησιογραφικά sites. 1. Βάλε έναν καλό file explorer (κατά προτίμηση τον ES File Explorer). 2. Είναι εγκατεστημένος ο Flash Player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol_3 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Γεια σας.εχει μια εβδομάδα που αγορασα το κινητό.ικανοποιημενος σε μεγαλο βαθμό, έχω όμως ενα Θεμα.στο εργοστασιακο πλήκτρολογιο σε κατάκορυφη Θεση όταν πάω να πατησω το "η" τις Μισες φορες Πιανει τα Γειτονικα.το ίδιο αλλά Σε μικροτερο βαθμό Με το "Β".το έχει Προσεξει καποιος αλλος;κατεβασα και άλλο πλήκτρολογιο σχεδον τα ιδια αποτελεσματα.Ειναι λειτουργίκο λέτε η παιζει να εχει κανενα Προβλημα η οθόνη; καποιος?δευτερα αυριο πρεπει να παω γερμανο να δω τι θα γινει Edited May 21, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 καποιος?δευτερα αυριο πρεπει να παω γερμανο να δω τι θα γινει Κάνε ένα calibrate το πληκτρολόγιο της htc και δοκίμασε ξανά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol_3 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Κάνε ένα calibrate το πληκτρολόγιο της htc και δοκίμασε ξανά.. το εκανα αδερφε, τα ιδια χαλια.το εστειλα οπως ηταν. σε δυο εβδομαδες το καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Βγήκε νέα αναβάθμιση για το κινητό μας. Μικρή είναι, δε ξέρω τι βελτιώνει. Θα τη δοκιμάσω το απόγευμα, τώρα είμαι έξω. :))) Υ.Γ. έφυγαν και τα κίτρινα στίγματα κάτω δεξιά στην οθόνη. Edited May 24, 2012 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_pg7 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Σας παρακαλω βοηθηστε με να επιλεξω κινητο....Καταρχην θελω να πω οτι ειναι η πρωτη φορα που θα παρω smartphone...μου αρεσει υπερβολικα το htc one v ...φιλαρακια μου που ασχολουνται μου εχουν προτεινει επισης το lg optimus l7 και μου λενε οτι ειναι καλυτερο απο το HTC...Μπορεινα με βοηθησει καποιος η να μου προτεινει καποιο αλλο κινητο στα χρηματα του HTC one V που πιστευει οτι ειναι καλυτερο του?Ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krest Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Σας παρακαλω βοηθηστε με να επιλεξω κινητο....Καταρχην θελω να πω οτι ειναι η πρωτη φορα που θα παρω smartphone...μου αρεσει υπερβολικα το htc one v ...φιλαρακια μου που ασχολουνται μου εχουν προτεινει επισης το lg optimus l7 και μου λενε οτι ειναι καλυτερο απο το HTC...Μπορεινα με βοηθησει καποιος η να μου προτεινει καποιο αλλο κινητο στα χρηματα του HTC one V που πιστευει οτι ειναι καλυτερο του?Ευχαριστω προκαταβολικα!!! Ανάμεσα σ'αυτά τα δύο ήμουν κι εγώ συν το Nexus S. Τελικά επέλεξα το one v, θα το παραλάβω σε 1-2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλό είναι να πας να τα δεις από κοντά. Θα έχεις καλύτερη άποψη. Αν δοκιμάσεις το one v και δε σου αρέσει η αφή στην οθόνη να ξέρεις μπορεί να λυθεί εύκολα με ζελατίνα προστασίας. Θέλω να πω ότι όταν εγώ το αγόρασα το δάχτυλο μου κόλλαγε στην οθόνη και έβαλα μια ζελατίνα και ησύχασα για πιο smooth εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krest Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Πριν λίγο το πήρα. Μια χαρά μου φαίνεται. Τελευταία version είναι η 1.56.401.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Σας παρακαλω βοηθηστε με να επιλεξω κινητο....Καταρχην θελω να πω οτι ειναι η πρωτη φορα που θα παρω smartphone...μου αρεσει υπερβολικα το htc one v ...φιλαρακια μου που ασχολουνται μου εχουν προτεινει επισης το lg optimus l7 και μου λενε οτι ειναι καλυτερο απο το HTC...Μπορεινα με βοηθησει καποιος η να μου προτεινει καποιο αλλο κινητο στα χρηματα του HTC one V που πιστευει οτι ειναι καλυτερο του?Ευχαριστω προκαταβολικα!!! Για περισσότερα, απευθύνσου εδώ, που είναι και το αρμόδιο θέμα για επιλογή κινητού ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 edit: το αντίστοιχο πλήκτρο menu ποιο είναι στο one v; με έσπασε τα νεύρα αλλά το βρήκα είναι το τέρμα δεξιά με παρατεταμένο πάτημα φίλε Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 εννοείς το τατς πλήκτρο για τις ανοιχτές εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts