odontiatros1986 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Δεν έχω το One V, αλλά απ' ότι διαβάζω και σε fora, η απουσία πυξίδας είναι έλλειψη στο hardware (μαγνητόμετρο), οπότε δε διορθώνεται με εφαρμογές. Κρίμα, γιατί είναι χαρακτηριστικό απαραίτητο και σύνηθες ακόμα και σε φτηνές συσκευές... :down: Edited September 9, 2012 by odontiatros1986 Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μπορεί όμως το πρόβλημα να έγκειται στο ότι η συσκευή είναι μεταλλική και συνεπώς το μαγνητόμετρο θα είχε πρόβλημα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 jelly bean θα πάρουμε, πως το βλέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Μπορεί όμως το πρόβλημα να έγκειται στο ότι η συσκευή είναι μεταλλική και συνεπώς το μαγνητόμετρο θα είχε πρόβλημα ;) Δεν θα το έλεγα μιας και που άλλα μεταλλικά κινητά της HTC είχαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 δε μας αγαπάνε εμάς δυστυχώς παίδες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Δεν θα το έλεγα μιας και που άλλα μεταλλικά κινητά της HTC είχαν... Ακριβώς. Το Desire S, παρότι μεταλλικό, είχε μαγνητόμετρο. Αντίθετα, μαγνητόμετρο δεν έχει κανένα από τα νέα HTC, εκτός από τα One X και One S. Μάλλον η HTC σκόπιμα ξεχνάει την πυξίδα στα σχετικά πιο φτηνά της μοντέλα. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Δεν θα το έλεγα μιας και που άλλα μεταλλικά κινητά της HTC είχαν...Για το legend δεν ξέρω, γιατί αλλιώς άλλα "πλήρως" μεταλλικά δεν υπήρχαν. Ωστόσο κι εγώ μια εικασία έκανα και δεν είπα ότι σίγουρα αυτό φταίει ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 jelly bean θα πάρουμε, πως το βλέπετε; Μάλλον όχι... http://www.engadget.com/2012/07/20/htc-confirms-jelly-bean-for-one-x-one-xl-and-one-s/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos17 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ρε παιδιά άμα πεθάνει η μπαταρία τι κάνουμε; Πως την αλλάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ρε παιδιά άμα πεθάνει η μπαταρία τι κάνουμε; Πως την αλλάζουμε; Τεχνικός,άνοιγμα,αντικατάσταση,Ανάσταση Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Εδώ και κάνα μήνα αντιμετωπίζω απίστευτη καθυστέρηση στο άνοιγμα του τηλ. καταλόγου, μηνυμάτων και στην πραγματοποίηση κλήσεων. Μιλάω για χοντρή καθυστέρηση (έως και 1 λεπτό!!!). Όλα τα υπόλοιπα στο τηλέφωνο τρέχουν μια χαρά. Έσβησα παραπανίσιες εφαρμογές. Μετέφερα τις εφαρμογές στην SD. Έσβησα το ιστορικό κλήσεων. Απενεργοποίησα το sync. Τίποτα δεν βοηθάει... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Εδώ και κάνα μήνα αντιμετωπίζω απίστευτη καθυστέρηση στο άνοιγμα του τηλ. καταλόγου, μηνυμάτων και στην πραγματοποίηση κλήσεων. Μιλάω για χοντρή καθυστέρηση (έως και 1 λεπτό!!!). Όλα τα υπόλοιπα στο τηλέφωνο τρέχουν μια χαρά. Έσβησα παραπανίσιες εφαρμογές. Μετέφερα τις εφαρμογές στην SD. Έσβησα το ιστορικό κλήσεων. Απενεργοποίησα το sync. Τίποτα δεν βοηθάει... :mad: Τελικά έφταιγε το viber... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Για το legend δεν ξέρω, γιατί αλλιώς άλλα "πλήρως" μεταλλικά δεν υπήρχαν. Ωστόσο κι εγώ μια εικασία έκανα και δεν είπα ότι σίγουρα αυτό φταίει ;) Και στο Legend υπήρχε πυξίδα Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Έχω κάποιες απορίες αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, γιατί το κινητό μου αρέσει πολύ σαν αίσθηση στο χέρι αποπνέει ποιότητα. Όμως, πώς τα πάει η μπαταρία του; Στο Legend κρατάει περίπου μια μέρα, με έντονη χρήση, αρκετά τηλεφωνήματα, wifi μόνιμα ανοιχτό, bluetooth επίσης μόνιμα για χρήση handsfree, 3g, κλπ ενεργοβόρα όλα σε χρήση. Πόσο θα αντέχει το One V; Το βασικότερο πρόβλημα πλέον στο Legend είναι η πολύ μικρή διαθέσιμη μνήμη, για εφαρμογές μόνο 185 MB. Διάβασα όμως ότι στο One V είναι διαθέσιμα μόνο 100 MB. Αυτά είναι είναι για εφαρμογές; και για πολυμέσα χρησιμοποιειται η sd; Αυτό το θέμα με την πυξίδα ξεπερνιέται με εφαρμογή; το έχει δοκιμάσει κάποιος ; Και τέλος ο μονοπύρηνος 1000άρης είναι αρκετός ή παίζουν κολήμματα; Μία βοήθεια θα την χρειαζόμουν Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 ελπίζω να σε βοηθήσω μιας και έχω το κινητό αρκετό καιρό... Η μπαταρία του κινητού για αρχή είναι σχετικά καλή. θεωρώ ότι βγάζει 2 μέρες με κανονική χρήση. Εμένα ωστόσο αντέχει περισσότερο 4-5. Ο λόγος; Απλά έχω και 2ο κινητό και έχω το one V πάντα πλέον σε κατάσταση "αεροπλάνου". Βασικά νομίζω πως έχει ενοχλητική ακτινοβολία γιατί όποτε έκανα χρήση με πονούσε το αυτί μετά από 2-3 λεπτά. Επίσης η οθόνη ενώ είναι καταπληκτική... λερώνει εύκολα και το δάχτυλο δε γλυστράει εύκολα πάνω σε αυτή. Με τις εφαρμογές δε νομίζω να χεις θέμα ούτε και με τη πυξίδα. Τέλος ο μονοπύρηνος κολάει όσο του φορτώνεις εφαρμογές... Αν μπορείς πάρε το One S το οποίο όπως λένε τα παιδιά είναι ταχύτατο. Εγώ έχω 2ο κινητό ένα απλό για τηλέφωνα και πλέον το one v το έχω σαν pda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 .... Διάβασα όμως ότι στο One V είναι διαθέσιμα μόνο 100 MB. Αυτά είναι είναι για εφαρμογές; ... Είναι όντως έτσι τελικά; Είναι δυνατόν από τα ονομαστικά 4GB να χρειάζεται το σύστημα 3,9GB; Σε όλα τα άλλα Android smartphones χρειάζεται 1-2GB Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 έτσι είναι αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, έχω την εντύπωση πως κάποιες εφαρμογές μεγάλες μπαίνουν στη κάρτα μνήμης. πάντως εγώ έχω 75 εφαρμογές μέσα και δε έχω πρόβλημα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krest Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Δεν είναι έτσι. Για εγκατάσταση εφαρμογών έχεις 800-900mb στην εσωτερική μνήμη. Τα 100 mb είναι απλά αποθηκευτικός χώρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 έτσι είναι αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Δεν είναι έτσι. Για εγκατάσταση εφαρμογών έχεις 800-900mb στην εσωτερική μνήμη. Τα 100 mb είναι απλά αποθηκευτικός χώρος. Τελικά τι γίνεται ακριβώς με την μνήμη του; Έχει 2 αποθηκευτικούς χώρους; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο krest γενικά δε με έχει απασχολήσει το θέμα της μνήμης των εφαρμογών, όπως έγραψα δε νομίζω να χεις θέμα αλλά τα άλλα που έγραψα είναι πολύ πιο σημαντικά... τι να το κάνεις να χεις 100GB π.χ. χώρου όταν το κινητό δεν είναι smooth όταν το γεμίζεις με εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krest Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο krest γενικά δε με έχει απασχολήσει το θέμα της μνήμης των εφαρμογών, όπως έγραψα δε νομίζω να χεις θέμα αλλά τα άλλα που έγραψα είναι πολύ πιο σημαντικά... τι να το κάνεις να χεις 100GB π.χ. χώρου όταν το κινητό δεν είναι smooth όταν το γεμίζεις με εφαρμογές; Έχω το κινητό περίπου 4 μήνες και είναι πολύ μέτριο (γενικώς) έως και κακό θα έλεγα (αν συνυπολογίσω την τιμή του - 320 ευρώ τότε). Θετικά: πολύ καλή οθόνη (ως απεικόνιση), εμφάνιση (υποκειμενικό αυτό), ικανοποιητική μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών (χωρίς να αναγκάζεσαι να τις εγκαταστήσεις σε κάρτα μνήμης, αν και μπορείς), Android 4.03. Αρνητικά: πολύ κακή οθόνη (ως προς το γεγονός ότι βρωμίζει ΠΟΛΥ εύκολα και έχει πολύ κακή αίσθηση στο touch, νιώθεις το δάχτυλό σου να κολλάει), μέτρια μπαταρία (3 μέρες χωρίς ιδιαίτερη χρήση στην αρχή, 2 μέρες πλέον, πάντα χρησιμοποιώντας το ως απλό τηλέφωνο, ούτε browsing, ούτε μουσική ούτε τίποτα άλλο), γρήγορο δεν το λες (αλλά ok, δε σέρνεται κιόλας), πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει, μηδέν πιθανότητες επίσημης αναβάθμισης σε κάτι άλλο εκτός από το "εργοστασιακό" android 4.03. Το μετάνιωσα που δεν πήρα τότε το Nexus S (ίδιo hardware, 80 ευρώ κάτω, απείρως καλύτερη υποστήριξη) ή το Galaxy Nexus (το είχε +40 ευρώ προσφορά στο Πλαίσιο και είναι περιπού 178 κλάσεις ανώτερο του One V). Διευκρίνηση ως προς τη μνήμη: έχει 4gb (~3 για το λειτουργικό, ~900mb για εγκατάσταση εφαρμογών και ~100mb αποθηκευτικό χώρο). Φυσικά μπορείς (τι μπορείς δηλαδή, αναγκασμένος είσαι) να προσθέσεις κάρτα μνήμης. Edited October 15, 2012 by Krest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 ...πολύ κακή οθόνη (ως προς το γεγονός ότι βρωμίζει ΠΟΛΥ εύκολα και έχει πολύ κακή αίσθηση στο touch, νιώθεις το δάχτυλό σου να κολλάει), Αυτά που λες είναι με screen protector; ... μέτρια μπαταρία (3 μέρες χωρίς ιδιαίτερη χρήση στην αρχή, 2 μέρες πλέον, πάντα χρησιμοποιώντας το ως απλό τηλέφωνο, ούτε browsing, ούτε μουσική ούτε τίποτα άλλο)... Μη νομίζεις και άλλα κινητά γύρω στην μιάμιση μέρα βγάζουν και είναι και ευχαριστημένοι. Με το Legend μία μέρα βγάζω, δηλαδή 16-17 ώρες, οπότε αν κρατάει περισσότερο στο One V καλά είναι Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Με screen protector βελτιώνεται κάπως η κατάσταση αλλά εγώ το έβγαλα γιατί μου την έσπασε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krest Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Αυτά που λες είναι με screen protector; Χωρίς screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Εμενα με ενοχλουν μεχρι στιγμης 1) το wifi απενεργοποιειται αυτοματα απο τις 00:00-7:00 αν δε κανεις καμια χρηση του κινητου για 20 λεπτα..(και καλα για εξοικονομηση μπαταριας ,ολα τα κινητα της σειρας one εχουν αυτη την λειτουργια ) οποτε πρεπει να ελεγχεις αν εχεις καποια ειδοποιηση. 2)δεν εχει default επιλογη για live wallpapers. 3)που στην αρχικη οθονη δεν εχει εκεινα τα animated γραφικα (συννεφια,βροχη κλπ)του καιρου που εχει το htc desire... Αν καποιος ξερει κατι γι αυτα,παρακαλω ας μας διαφωτησει.... Edited October 17, 2012 by dexter85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts