Jump to content

Ξένες Σειρές - Προτάσεις

PARGINOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...

The Path

http://tvmazecdn.com/uploads/images/medium_portrait/49/123969.jpg

Streamed on: Hulu (2016 - now)

Show Type: Scripted

Genres: Drama

Status: Running

Episodes ordered: 10 episodes

Scheduled: Wednesdays

Created by: Jessica Goldberg

Official site: http://www.hulu.com

Πρεμιερα με ενα διπλο επεισοδιο, original παραγωγη της Hulu με Aaron Paul. Απο το τραιλερ φαινοταν πολυ δυνατο, προσωπικα μαλλον θα περιμενω να τελιωσει για να το δω ολο με τη μια.

Coolpad F1

Αξίζει το HIMY;

Είμαι από τους μεγάλους φανατικούς των Friends σε φάση να βλέπω 4-5 επεισόδια κάθε βράδυ και να το έχω ολοκληρώσει μόνο 1342352342 φορές και παντού βλέπω ότι γίνεται συνέχεια σύγκριση μεταξύ αυτών των 2 κάτι που μου φαίνεται επικίνδυνο μιας και τα Friends ήταν γενικά και μπορούσε να γίνει οτιδήποτε, ενώ το άλλο έχει ένα όριο & ένα στόχο.

Για την ιστορία, είδα τα πρώτα 7 αλλά δεν με ενθουσίασε. Στοίχημα να γέλασα 1-2 φορές με δυσκολία ενώ το ψεύτικο γέλιο κάνει μπαμ καθώς παίζεται σε σκηνές "γελοίες". Του δίνω, όμως, ελαφρυντικά γιατί και στα Φιλαράκια, μέχρι την ανακοίνωση ότι η Κάρολ ήταν έγκυος το'χαν ρίξει στις αμπελοφιλοσοφίες για τις σχέσεις και λίγα πράγματα ήταν αστεία.

BTW, όποτε βλέπω τον ξανθό να κάνει αυτό με τα μάτια, κάτι παθαίνω. :X :p

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καμία απολύτως σχέση δεν έχει το HIMYM με το Friends. Το μόνο κοινό είναι το "5 φίλοι στην Νέα Υόρκη συχνάζουν σε ένα μπαρ/καφέ".

Από 'κει και πέρα, τα αστεία, το χιούμορ και γενικά το στυλ της σειράς είναι εντελώς διαφορετικό.

Το Friends έγραψε ιστορία και είναι μια σειρά που πολύς κόσμος την έχει δει δεκάδες, αν όχι 100άδες φορές και ξέρει κάθε κομμάτι διαλόγου απέξω. Το HIMYM πήγε να αντιγράψει αυτό ακριβώς το πράγμα, αλλά για μένα απέτυχε.

Προσωπικά, αν και το είδα ολόκληρο, το ολοκλήρωσα με κόπο, λέω μιας και την ξεκίνησα την σειρά, ας την τελειώσω.

Γενικά πάντως με άφηνε αδιάφορο και όχι μόνο αυτό, αλλά οι χαρακτήρες είναι αντιπαθέστατοι.

Ήταν πάντως δημοφιλής σειρά, πολύς κόσμος την έβλεπε ευχάριστα και του άρεζε. Friends όμως, ούτε για πλάκα δεν είναι, καμία σχέση.

Καμία απολύτως σχέση δεν έχει το HIMYM με το Friends. Το μόνο κοινό είναι το "5 φίλοι στην Νέα Υόρκη συχνάζουν σε ένα μπαρ/καφέ".

Κι αυτό πάλι όχι και τόσο, καθώς στο Friends είναι έξι.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Από 'κει και πέρα, τα αστεία, το χιούμορ και γενικά το στυλ της σειράς είναι εντελώς διαφορετικό.

Το Friends έγραψε ιστορία και είναι μια σειρά που πολύς κόσμος την έχει δει δεκάδες, αν όχι 100άδες φορές και ξέρει κάθε κομμάτι διαλόγου απέξω. Το HIMYM πήγε να αντιγράψει αυτό ακριβώς το πράγμα, αλλά για μένα απέτυχε.

Προσωπικά, αν και το είδα ολόκληρο, το ολοκλήρωσα με κόπο, λέω μιας και την ξεκίνησα την σειρά, ας την τελειώσω.

Γενικά πάντως με άφηνε αδιάφορο και όχι μόνο αυτό, αλλά οι χαρακτήρες είναι αντιπαθέστατοι.

Ήταν πάντως δημοφιλής σειρά, πολύς κόσμος την έβλεπε ευχάριστα και του άρεζε. Friends όμως, ούτε για πλάκα δεν είναι, καμία σχέση.

συμφωνω, δεν εχω δει friends ( :blink: ) αλλα HIMYM που εβλεπα απο το 1ο επεισοδιο,

αναγκάστηκα να το σταματησω προς το τελος (και ηταν η μονη σειρα που παρατησα,

αν κι εχω δει καμια... 50αρια) γιατι πραγματικα δεν (το) αντεχα αλλο

Ανακάλυψα αργοπορημένα το BANSHEE και η πλοκή και οι ρεαλιστικές εικόνες μου άρεσαν πολύ !!!

Υπάρχει κάτι ανάλογο να προτείνετε ;

Οι 4 πρώτες σεζον του how I met your mother ειναι εξαιρετικές μετα πατωσε

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάθε σεζόν βέβαια είχε κάποια πολύ καλά επεισόδια.. Χωρίς τον Neil Patrick Harris όμως η σειρά θα είχε πατωσει.. Σε κάθε περίπτωση αν ψάχνεις για κωμωδιες, βλέπεται ευχάριστα.

Ανακάλυψα αργοπορημένα το BANSHEE και η πλοκή και οι ρεαλιστικές εικόνες μου άρεσαν πολύ !!!

Υπάρχει κάτι ανάλογο να προτείνετε ;

το τελευταιο ή το προηγουμενο;

Παντως ειναι γνωστο απο τον ελληνοαμερικανο Greg Yaitanes που ηταν στο House MD.

Το HIMYM ήταν το Friends των 00s. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ξεκίνησε σαν μια "καραμπαμπαμ" αντιγραφή των Friends.

Ναι, είχε μικρές διαφορές που είχαν να κάνουν με το τι θεωρείται cool σε κάθε εποχή: το coffee house έγινε bar, τα αστεία έγιναν πιο πρόστυχα, η προσοχή ήταν σχεδόν πάντα γύρω από το σεξ και οι χαρακτήρες ήταν ίδιοι αλλά μέσα από το πρίσμα μιάς διαφορετικής γενιάς:

Ο nerdy Ross που ήταν awkward με τις γυναίκες έγινε geek με sex appeal Ted, γιατί τα 00s έκαναν "sexy" το nerdy.

Το αγαπημένο ζευγάρι Monica-Chandler έγιναν Marshall-Lily, με πιο "μοντέρνα" προβλήματα ζευγαριών

Η free-spirited Phoebe (κλασική φιγούρα στα 90s) έγινε χειραφετημένη Robin με λίγο από Rachel μέσα.

Και το πιο προφανές: ο αγαθιάρης ερωτύλος Joey έγινε ο sexual predator Barney. Μέχρι και στο ότι είχαν από μία ατάκα που έγραψε και ειπώθηκε άπειρες φορές είχαν ("How You Doin?" / "Legen...wait for it....dary")

Κάπου από τη 2η-3η σεζόν οι δημιουργοί του HIMYM κατάλαβαν ότι δε μπορούσαν να ξανακάνουν τα ίδια αστεία με τα Φιλαράκια γιατί είχε αλλάξει η εποχή και δεν ήταν πια αστεία για το νεανικό κοινό.

Και άρχισαν να παίζουν με meta αστεία και αστεία που είχαν διάρκεια και επανέρχονταν σε άκυρες στιγμές, που πραγματικά ήταν σίγουρα το καλύτερο σημείο της σειράς.

Ναι, σίγουρα το HIMYM δεν ήταν τόσο καλό όσο τα Φιλαράκια. Αλλά δε θα μπορούσε και να'ναι. Γιατί για κάποιος από εμάς, τα Φιλαράκια είναι η εφηβεία μας, είναι αναμνήσεις μιας εποχής που έπρεπε να περιμένεις να βγει το DVD για να δεις νέα επεισόδια όχι να το κατεβάσεις 2 ώρες μετά το παίξιμό του στην Αμερική.

Είναι άδικη και μόνο η σύγκριση.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ναι, σίγουρα το HIMYM δεν ήταν τόσο καλό όσο τα Φιλαράκια. Αλλά δε θα μπορούσε και να'ναι. Γιατί για κάποιος από εμάς, τα Φιλαράκια είναι η εφηβεία μας, είναι αναμνήσεις μιας εποχής που έπρεπε να περιμένεις να βγει το DVD για να δεις νέα επεισόδια όχι να το κατεβάσεις 2 ώρες μετά το παίξιμό του στην Αμερική.

Είναι άδικη και μόνο η σύγκριση.

Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Από το παραπάνω μήνυμα κρατάω όλη την ουσία που ισχύει για μένα. Βλέπω Φιλαράκια από το Δημοτικό και ακόμα τα βλέπω κάθε βράδυ ξανά και ξανά και πάντα ενώ θα πω στην αρχή "ω, πάλι αυτό;" στο τέλος γελάω με τις ίδιες χιλιοειπωμένες ατάκες/αντιδράσεις.

Το HIMYIM φυσικά και δεν θα το κάνω vs με το Friends, δεν πρόκειται να κάτσω να συγκρίνω χαρακτήρες, ατάκες κτλ , απλά μου έκανε εντύπωση ότι γίνεται σύγκριση μεταξύ αυτών των 2 συνέχεια και περίμενα περισσότερα στο θέμα της ποιότητας και αυτό που με φοβίζει, όπως έγραψα ήδη, είναι ότι το How I Met έχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο που όσα και να δείξεις, θα πρέπει να καταλήξεις κάπου και εξ'αρχής από μόνο του σου λέει τί θα γίνει (πχ στο 1ο επεισόδιο σου λέει ότι η Robin θα είναι η θεία τους, οπότε αυτό πρέπει να το εξελίξει και να δούμε πώς θα γίνει θεία τους, δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα στη συνέχεια), ενώ τα Friends ήταν τελείως ουδέτερα και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν (κι έκαναν προς το τέλος) ήταν η κοιλιά, αλλά αν πχ το κεντρικό love story ήταν ο Joey & η Phoebe και παντρεύονταν οι Rachel - Ross, πάλι το ίδιο θα ήταν ή ακόμα και αν παντρεύονταν ξεχωριστούς ή και κανέναν.

Αυτό ήταν το ωραίο και αυτό το έκανε ξεχωριστό ακόμα και όταν είχα αρχίσει το TBBT γιατί ήξερα ότι ο Leonard θα τα φτιάξει (κάποια στιγμή) με την Penny, ο Raj ότι θα τα φτιάξει με κάποια και ακόμα και 'κει, η κοιλιά ήταν σίγουρη γιατί από την 3η σεζόν είχαν γίνει όλα όσα περίμενε ο μέσος τηλεθεατής .

Τέλος πάντων, το ξεκινάω και ελπίζω να το τελειώσω. Πάντως, 2η φορά τα ίδια επεισόδια δεν μπορώ να ξαναδώ σ'αυτό.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Είδα το φινάλε του izombie και θα ήθελα να αναφέρω ότι η σειρά για την. Δυναμική της είναι πολύ καλή. Αν είχε μεγαλύτερο budget θα μπορούσε να γίνει εξαιρετική

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Παιδιά έχει δεί κάνεις το Preacher?
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Το ξεκίνησα εγώ Άγγελε.

Μέχρι τα μισά του επεισοδίου έλεγα τί βλέπω τώρα, αλλά μόλις μπήκα λίγο στο νόημα μου φάνηκε πολύ δυνατό!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το ξεκίνησα εγώ Άγγελε.

Μέχρι τα μισά του επεισοδίου έλεγα τί βλέπω τώρα, αλλά μόλις μπήκα λίγο στο νόημα μου φάνηκε πολύ δυνατό!

Θα το ξεκινήσω και εγώ μάλλον..!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μολις τελειωσα το The night manager, ειναι μινι σειρα 6 επεισοδίων. Πολυ ωραια γυρισμενη κι αν ειχαν προσεξει λιγο παραπάνω το σενάριο θα του εβαζα πανω απο 7,5.. Οποιος εχει αμφιβολιες για το αν ο Tom Hiddleston μπορει να "αναλαβει" ως επομενος Bond, θα του φυγουν με αυτη τη σειρα...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Μολις τελειωσα το The night manager, ειναι μινι σειρα 6 επεισοδίων. Πολυ ωραια γυρισμενη κι αν ειχαν προσεξει λιγο παραπάνω το σενάριο θα του εβαζα πανω απο 7,5.. Οποιος εχει αμφιβολιες για το αν ο Tom Hiddleston μπορει να "αναλαβει" ως επομενος Bond, θα του φυγουν με αυτη τη σειρα...

+1

Ενω οι αγγλικες σειρες εχουν πολυ καλο σεναριο και κακες παραγωγες, εδω εχουμε χολλυγουντιανη παραγωγη αλλα δυστυχως και χολλυγουντιανο σεναριο. Μεγαλη απογοητευση ο Ηugh Laurie.

το είδα και εγώ.

στην αρχή έλεγα wtf???αλλά στο τέλος μου άφησε ένα κάτι τις για να δω και την συνέχεια.

Φαίνεται δυνατό.

Xiaomi 12 Pro

το είδα και εγώ.

στην αρχή έλεγα wtf???αλλά στο τέλος μου άφησε ένα κάτι τις για να δω και την συνέχεια.

Φαίνεται δυνατό.

Έτσι ακριβώς!

Η συγκεκριμένη σειρά βασίζεται (και αυτή) σε comics!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ποια η γνωμη σας για το battlestar galactica?

Αξιζει να το δω ή να το προσπερασω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ποια η γνωμη σας για το battlestar galactica?

Αξιζει να το δω ή να το προσπερασω..

Το Battlestar Galactica είναι μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών - και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στη βασική του κατηγορία που είναι η επιστημονική φαντασία.

Είχε ένα ανεπανάληπτο τρόπο να μπλέκει δράμα, επιστημονική φαντασία, δράση και φιλοσοφία. Και σε έκανε να νοιάζεσαι πραγματικά για την τύχη των χαρακτήρων. Πολύ σπάνιο αυτό.

Δεν το έχω ξανασυναντήσει σε άλλη σειρά. Η μοναδική άλλη που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Six Feet Under αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετική κατηγορία (κοινωνική σειρά).

Και το πιο παράξενο είναι ότι λάτρεψα τη σειρά ακόμα και αν αντιπαθούσα γενικότερα τις ταινίες/σειρές τύπου Star Trek, Babylon 5 κτλ.

Είναι μία από αυτές τις σειρές που πραγματικά λυπάμαι που δε θα έχω την ευκαιρία να την ξαναδώ ποτέ για πρώτη φορά.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."