charlie_pace4 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Όχι, λειτουργούν όλα κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 MP3dit Pro: 0,72 ευρώ! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ADnet.Pro Ο καλύτερος mp3 tag editor κατά τη γνώμη μου, και μεταφρασμένος στα Ελληνικά σε αυτή την έκδοση, από εμένα!:D Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αυτός ο editor έχει επιλογή για αυτόματα tags από το internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Όσοι χρησιμοποιείτε amazon app store, δουλεύει κανονικά για κατοίκους Ελλάδας, ή χρειάζεται κάποια πατέντα? Επίσης ισχύουν τα free app of the day κλπ? Εγώ το έχω εγκαταστήσει με αμερικάνικο account, αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό όταν αγοράζεις μια εφαρμογή. Είναι θέμα γλώσσας κινητού αν θα παίζει με την γλώσσα σου Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το SwiftKey είναι σε προσφορά 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Το SwiftKey είναι σε προσφορά 50%. Με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες όταν έχεις τη γλώσσα τηλεφώνου στα Αγγλικά; Στο HTC One που έχω πρέπει η γλώσσα τηλεφώνου να'ναι στα Ελληνικά για να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες διαφορετικά σε γυρνάει στους 70. Ή μήπως λέω μπαρούφες και δεν παίζει ρόλο το πληκτρολόγιο αλλά το SMS program; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες όταν έχεις τη γλώσσα τηλεφώνου στα Αγγλικά; Στο HTC One που έχω πρέπει η γλώσσα τηλεφώνου να'ναι στα Ελληνικά για να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες διαφορετικά σε γυρνάει στους 70. Ή μήπως λέω μπαρούφες και δεν παίζει ρόλο το πληκτρολόγιο αλλά το SMS program; Δε λες μπαρούφες αλλά όντως παίζει ρόλο το SMS program και όχι το πληκτρολόγιο :p Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες όταν έχεις τη γλώσσα τηλεφώνου στα Αγγλικά; Στο HTC One που έχω πρέπει η γλώσσα τηλεφώνου να'ναι στα Ελληνικά για να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες διαφορετικά σε γυρνάει στους 70. Ή μήπως λέω μπαρούφες και δεν παίζει ρόλο το πληκτρολόγιο αλλά το SMS program; Το δεύτερο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Χεχ, μάλιστα, σας ευχαριστώ κα τους δύο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Knots 3D, 50% off, στα 0.75 ευρώ. Πολύ καλή! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nynix.knots3d Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ορίζεις ποια applications σ'ενδιαφέρουν κι όταν πέφτει η τιμή τους να σ'ενημερώνει με push notification; Το έκανα αυτό στο iOS με το AppZapp, αλλά η έκδοση Android είναι κουτσουρεμένη, δεν έχει πολλές εφαρμογές, δεν έχει push notification... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ορίζεις ποια applications σ'ενδιαφέρουν κι όταν πέφτει η τιμή τους να σ'ενημερώνει με push notification; Το έκανα αυτό στο iOS με το AppZapp, αλλά η έκδοση Android είναι κουτσουρεμένη, δεν έχει πολλές εφαρμογές, δεν έχει push notification... Ναι το appsales. Ορίζεις ποσοστό έκπτωσης που σε ενδιαφέρει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoBe Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το ABBYY Business Card Reader -90%, στα 0.50€ Καλή προσφορά, το τσίμπησα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abbyy.mobile.bcr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ναι το appsales. Ορίζεις ποσοστό έκπτωσης που σε ενδιαφέρει. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το ABBYY Business Card Reader -90%, στα 0.50€ Καλή προσφορά, το τσίμπησα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abbyy.mobile.bcr Το τσίμπησα και εγώ. Τσάμπα είναι. Ας υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Το ABBYY Business Card Reader -90%, στα 0.50€ Καλή προσφορά, το τσίμπησα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abbyy.mobile.bcr Είναι όντως τσάμπα! Δεδομένου ότι μόνο η συγκεκριμένη και η εφαρμογή camcard business card reader αξίζουν, είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία και τρελό value for money! Μάλιστα το ABBYY Business Card Reader υποστηρίζει και την αναγνώριση της ελληνικής γλώσσας ενώ η camcard όχι. Εννοείται πως το τσίμπησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 eWeather HD στο 1€. Πολύ καλό value for money για μία εξαιρετική εφαρμογή καιρού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 eWeather HD στο 1€. Πολύ καλό value for money για μία εξαιρετική εφαρμογή καιρού! ειναι εξαιρετικη οντως.. τα widget του ομως ειναι λιγο αθλια.. τεσπα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 ειναι εξαιρετικη οντως.. τα widget του ομως ειναι λιγο αθλια.. τεσπα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω! Ναι ρε παιδί μου! Χάθηκε να κάνουν ένα widget της προκοπής? Έχω το eye on sky μόνο για τα widget και το eWeather ως εφαρμογή. Αλλά είναι πολύ καλή! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Όντως τα widgets είναι η μεγάλη αδυναμία της εφαρμογής.. Αλλά εγώ προσωπικά την χρησιμοποιώ περισσότερο για όλα τα υπόλοιπα και καθόλου για τα widgets :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Tiny Thief στα 0.89€ από 2.89€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roviostars.tinythief Το τσίμπησα, πολύ ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Το νέο Tapatalk 4 (ενοποιήθηκε με την HD έκδοση) σε προσφορά στα 0.75€ για κάποιες μέρες. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Το νέο Tapatalk 4 (ενοποιήθηκε με την HD έκδοση) σε προσφορά στα 0.75€ για κάποιες μέρες. Και εγώ το έχω δει Ελένη αλλά αναρωτιέμαι τι παραπάνω έχει να δώσει από το παλιό tapatalk από το οποίο είναι απόλυτα ευχαριστημένος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Και εγώ το έχω δει Ελένη αλλά αναρωτιέμαι τι παραπάνω έχει να δώσει από το παλιό tapatalk από το οποίο είναι απόλυτα ευχαριστημένος! :) Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι.. έχει ένα μήνα που γύρισα στο 2 και το μόνο που μου έλειψε είναι το slide για αλλαγή σελίδας, στα υπόλοιπα με βόλεψε το 2. Μπορεί να το αγοράσω βέβαια μιας και πλέον θα επικεντρωθούν σε αυτό όπως όλα δείχνουν. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Για μια εβδομάδα η προσφορά. Το αγόρασα και ας το δοκιμάσω πάλι μπας και αφήσω το 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts