renesis_87 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Σου έδειχνε ότι το Old Sins έκανε € 1.39 και το Monument Valley € 1.09, και σου το χρέωσε λιγότερο λόγω γερμανικής διεύθυνσης, ή από την αρχή σου το εμφάνιζε φτηνότερα; Γιατί κι εγώ έχω στο Play Store γερμανική διεύθυνση, αλλά μου εμφανίζει τις παραπάνω τιμές. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Τα εμφάνιζε στην κανονική τιμή αλλά στο τελευταίο βήμα της χρέωσης μου έκανε σκόντο γιατί του έμοιαζα για Γερμανός... Μπορεί να παίζει κάτι με τον αντίστοιχο ΦΠΑ. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Νέες προσφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Αν κοιτάξετε στο Playstore μέσο κινητού έχει κατηγορία "παιχνίδια με έκπτωση λόγο Black Friday" εμένα αυτά μου βγάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Εδω https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_cyberweek2018_premium_games Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 The mystery of Blackthorn castle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.photopills.android.photopills Για όποιον ασχολείται με φωτογραφία, είναι ότι καλύτερο αυτή η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Δωρεάν για λίγες ημέρες (Hitman Sniper) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.hitmansniperandroid&fbclid=IwAR1q1u0plB55SF3NyJxqx_8QczAOWOTR8q0dUhYdYH8ENjVjcpzYw0avH0A Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ram and Game Booster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Guardian prequel:Pure Mmoprg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Mind melody pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 32 προσωρινά δωρεάν εφαρμογές και 23 με έκπτωση εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Purple Player Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 τρέξτε Nova Launcher Prime 0,59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 τρέξτε Nova Launcher Prime 0,59 Ευχαριστούμε για την πληροφορια.Tο τσίμπησα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Hyperion Launcher Pro Is Available at a 50% Discount For The Next Four Days. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Shapical Pro λήγει σε 13 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Shapical Pro λήγει σε 13 ώρες.Την έχω κατεβάσει και εγώ, λίγο που την δούλεψα δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβώς κάνει. Προσθέτει απλά σχήματα στις φωτογραφίες ή μου διαφεύγει κάτι? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Την έχω κατεβάσει και εγώ, λίγο που την δούλεψα δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβώς κάνει. Προσθέτει απλά σχήματα στις φωτογραφίες ή μου διαφεύγει κάτι? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Όχι. Επιλέγεις κάποια σημεία της φωτογραφίας σε διάφορα σχήματα και τα κάνεις ότι θέλεις (πχ τα θολώνεις κλπ) Δείχνει καλή εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Shapical Pro λήγει σε 13 ώρες. Ευχαριστούμε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 26 (προσωρινά) δωρεάν και 42 με έκπτωση εφαρμογές εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 26 (προσωρινά) δωρεάν και 42 με έκπτωση εφαρμογές εδώ Ευχαριστούμε!!! πολύ καλό!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 προσφορά apex Launcher στα 1,09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 37 προσωρινά δωρεάν και 29 με έκπτωση εφαρμογές εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 91 προσωρινά δωρεάν και 49 με έκπτωση εφαρμογές εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Να σαι καλά ρε Βρασίδα!Μερικές είναι πολύ καλές. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts