kxanthop Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Απ ότι κατάλαβα πρέπει να είναι ανοιχτος ο υπολογιστής για να γίνει αυτό … Σωστά ? Αν είναι έτσι , που κολλάει το « είναι σαν να εχεις ολες σου τις ταινίες μαζί σου »? Εκτός και αν έχουν ανοιχτο τον υπολογιστή 24 ωρες . Δυστυχώς ο υπολογιστής πρέπει να είναι συνεχώς αναμμένος και να τρέχει το plex media server για να κάνει streaming. Ωστόσο με το team viewer μπορείς, τουλάχιστον, να τον σβήσεις. Το plex, πάντως, είναι εξαιρετική εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Δυστυχώς ο υπολογιστής πρέπει να είναι συνεχώς αναμμένος και να τρέχει το plex media server για να κάνει streaming. Ωστόσο με το team viewer μπορείς, τουλάχιστον, να τον σβήσεις. Το plex, πάντως, είναι εξαιρετική εφαρμογή. Για εξήγησε το αυτό με το team viewer φίλε μού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Για εξήγησε το αυτό με το team viewer φίλε μού... Remote desktop εφαρμογη ειναι το TeamViewer. Το εγκαθιστας σε 1 pc και μπαινεις και το ελεγχεις απο αλλο pc η κινητο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Remote desktop εφαρμογη ειναι το TeamViewer. Το εγκαθιστας σε 1 pc και μπαινεις και το ελεγχεις απο αλλο pc η κινητο. Ξέρω τι είναι.Το έχω. Αυτό που είπε ο φίλος σε σχέση με το plex ήθελα να εξηγήσει. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ξέρω τι είναι.Το έχω. Αυτό που είπε ο φίλος σε σχέση με το plex ήθελα να εξηγήσει. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Λογικά εννοεί ότι ναι μεν τον αφήνεις αναμμένο, αλλά όταν τελειώσεις με το Plex, μπαίνεις με Team Viewer και κλείνεις το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μόνο για σήμερα -60%: 0,99 ευρώ! Κορυφαία γραφικά και animation: https://play.google.com/store/apps/details?id=at.sfk.android.pocket.planets Προλάβετε!;) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μου βγάζει αυτό το μήνυμα :mad: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μου βγάζει αυτό το μήνυμα :mad: Μεχρι τις 12 τα μεσασνυχτα ωρα Αμερικης εχεις μπολικες ωρες Θαναση:p 14 η ωρα ειναι στην Αμερικη τωρα(ανατολικα) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Την αγόρασα. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Μεχρι τις 12 τα μεσασνυχτα ωρα Αμερικης εχεις μπολικες ωρες Θαναση:p 14 η ωρα ειναι στην Αμερικη τωρα(ανατολικα) Την κατέβασε κανονικά τώρα το πρωί! Αλεξ είμαι ανυπόμονος τι να κάνουμε? :):) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Busy box pro για 2 μερες στα 1,30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Modern combat 4 Zero hour στα 0,89! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 go launcher prime στα 3euro, μέχρι τις 29/9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Modern compat αγοράστηκε.. thanks για την πληροφορία Ntinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Modern combat 4 Zero hour στα 0,89! Ευχαριστώ Το BysuBOx τι ακριβώς είναι ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ευχαριστώ Το BysuBOx τι ακριβώς είναι ? http://chislonchow.wordpress.com/2013/03/29/what-is-busybox-for-an-android-user/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Osmos HD σε προσφορά στα 80 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Osmos HD σε προσφορά στα 80 λεπτά. Αγοράστηκε αλλά στα 0,99 λεπτά, τόσο μου το έβγαζε εμένα. Μήπως έκανες λάθος ή όντως βγάζει διαφορετικές τιμές; Σιγά τη διαφορά θα μου πεις, ειδικά για τέτοια παιχνιδάρα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Καλημερα παιδια αλλη μια εφαρμογη σε προσφορα HD widgets στα 0.80 κατι λεπτα. Παιδια εγω τις περισσοτερες εφαρμογες τις εχω ηδη αγορασμενος οποτε δεν μπορω να ξερω τις ακριβης τιμες.να με συγχωρητε για τυχον μικρο λαθακια. Edited October 3, 2013 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλημερα παιδια αλλη μια εφαρμογη σε προσφορα Beautiful widgets στα 0.80 κατι λεπτα. Παιδια εγω τις περισσοτερες εφαρμογες τις εχω ηδη αγορασμενος οποτε δεν μπορω να ξερω τις ακριβης τιμες.να με συγχωρητε για τυχον μικρο λαθακια. 2.38 την βλεπω εγω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 2.38 την βλεπω εγω..... https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλημερα παιδια αλλη μια εφαρμογη σε προσφορα Beautiful widgets στα 0.80 κατι λεπτα. Κι αυτή στα 0,99 τη βγάζει! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) 2.38 την βλεπω εγω..... Λαθος δικο μου....HD widgets χιλια σορρυ. Κι αυτή στα 0,99 τη βγάζει! :lol: Πολλες απο αυτες τις εχω πανω απο ενα χρονο αγορασμενες με αποτελεσμα να μην μπορω να δω την κανονικη τιμη τους. Εγω παντως σας δινω τις προσφορες απο κει και περα για 0,10 λεπτα δεν χαθηκε ο κοσμος!:lol::lol::p Edited October 3, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εγω χρησιμποποιω αυτη την εφαρμογη για τις προσφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εγω χρησιμποποιω αυτη την εφαρμογη για τις προσφορες Μπράβο φίλε! Ωραίο πρόγραμμα, μπορείς να βάλεις και κάποια εφαρμογή που σε ενδιαφέρει σε watchlist. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts