Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

MP3dit Pro: 0,72 ευρώ!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ADnet.Pro

Ο καλύτερος mp3 tag editor κατά τη γνώμη μου, και μεταφρασμένος στα Ελληνικά σε αυτή την έκδοση, από εμένα!:D

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Όσοι χρησιμοποιείτε amazon app store, δουλεύει κανονικά για κατοίκους Ελλάδας, ή χρειάζεται κάποια πατέντα? Επίσης ισχύουν τα free app of the day κλπ?

Εγώ το έχω εγκαταστήσει με αμερικάνικο account, αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό όταν αγοράζεις μια εφαρμογή.

Είναι θέμα γλώσσας κινητού αν θα παίζει με την γλώσσα σου

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το SwiftKey είναι σε προσφορά 50%.

Με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες όταν έχεις τη γλώσσα τηλεφώνου στα Αγγλικά;

Στο HTC One που έχω πρέπει η γλώσσα τηλεφώνου να'ναι στα Ελληνικά για να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες διαφορετικά σε γυρνάει στους 70.

Ή μήπως λέω μπαρούφες και δεν παίζει ρόλο το πληκτρολόγιο αλλά το SMS program;

129026.png?1640591734

Με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες όταν έχεις τη γλώσσα τηλεφώνου στα Αγγλικά;

Στο HTC One που έχω πρέπει η γλώσσα τηλεφώνου να'ναι στα Ελληνικά για να στείλεις μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες διαφορετικά σε γυρνάει στους 70.

Δε λες μπαρούφες αλλά όντως παίζει ρόλο το SMS program και όχι το πληκτρολόγιο :p

Το δεύτερο! :p

• 1 month later...

Knots 3D, 50% off, στα 0.75 ευρώ. Πολύ καλή!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nynix.knots3d

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ορίζεις ποια applications σ'ενδιαφέρουν κι όταν πέφτει η τιμή τους να σ'ενημερώνει με push notification;

Το έκανα αυτό στο iOS με το AppZapp, αλλά η έκδοση Android είναι κουτσουρεμένη, δεν έχει πολλές εφαρμογές, δεν έχει push notification...

129026.png?1640591734

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ορίζεις ποια applications σ'ενδιαφέρουν κι όταν πέφτει η τιμή τους να σ'ενημερώνει με push notification;

Το έκανα αυτό στο iOS με το AppZapp, αλλά η έκδοση Android είναι κουτσουρεμένη, δεν έχει πολλές εφαρμογές, δεν έχει push notification...

Ναι το appsales.

Ορίζεις ποσοστό έκπτωσης που σε ενδιαφέρει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι το appsales.

Ορίζεις ποσοστό έκπτωσης που σε ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. :)

129026.png?1640591734

Το ABBYY Business Card Reader -90%, στα 0.50€

Καλή προσφορά, το τσίμπησα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abbyy.mobile.bcr

Το τσίμπησα και εγώ. Τσάμπα είναι. Ας υπάρχει.

Το ABBYY Business Card Reader -90%, στα 0.50€

Καλή προσφορά, το τσίμπησα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abbyy.mobile.bcr

Είναι όντως τσάμπα! Δεδομένου ότι μόνο η συγκεκριμένη και η εφαρμογή camcard business card reader αξίζουν, είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία και τρελό value for money! Μάλιστα το ABBYY Business Card Reader υποστηρίζει και την αναγνώριση της ελληνικής γλώσσας ενώ η camcard όχι. Εννοείται πως το τσίμπησα!

eWeather HD στο 1€. Πολύ καλό value for money για μία εξαιρετική εφαρμογή καιρού!

ειναι εξαιρετικη οντως..

τα widget του ομως ειναι λιγο αθλια..

τεσπα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!

ειναι εξαιρετικη οντως..

τα widget του ομως ειναι λιγο αθλια..

τεσπα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!

Ναι ρε παιδί μου! Χάθηκε να κάνουν ένα widget της προκοπής? Έχω το eye on sky μόνο για τα widget και το eWeather ως εφαρμογή. Αλλά είναι πολύ καλή!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Όντως τα widgets είναι η μεγάλη αδυναμία της εφαρμογής.. Αλλά εγώ προσωπικά την χρησιμοποιώ περισσότερο για όλα τα υπόλοιπα και καθόλου για τα widgets :D

Tiny Thief στα 0.89€ από 2.89€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roviostars.tinythief

Το τσίμπησα, πολύ ωραίο.

129026.png?1640591734

• 2 weeks later...
Το νέο Tapatalk 4 (ενοποιήθηκε με την HD έκδοση) σε προσφορά στα 0.75€ για κάποιες μέρες.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Το νέο Tapatalk 4 (ενοποιήθηκε με την HD έκδοση) σε προσφορά στα 0.75€ για κάποιες μέρες.

Και εγώ το έχω δει Ελένη αλλά αναρωτιέμαι τι παραπάνω έχει να δώσει από το παλιό tapatalk από το οποίο είναι απόλυτα ευχαριστημένος! :)

Και εγώ το έχω δει Ελένη αλλά αναρωτιέμαι τι παραπάνω έχει να δώσει από το παλιό tapatalk από το οποίο είναι απόλυτα ευχαριστημένος! :)

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι.. έχει ένα μήνα που γύρισα στο 2 και το μόνο που μου έλειψε είναι το slide για αλλαγή σελίδας, στα υπόλοιπα με βόλεψε το 2.

Μπορεί να το αγοράσω βέβαια μιας και πλέον θα επικεντρωθούν σε αυτό όπως όλα δείχνουν. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά