elprimero Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Θα συμφωνήσω ότι δεν δείχνουν την εμπειρία χρήσης ούτε την πραγματική ταχύτητα. Ήθελα απλά να δω ότι όλα βαίνουν καλώς! Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! -------------- Από ότι διάβασα ακύρωσαν την ημερομηνία διάθεσης της JB.... Για να δούμε.... Edited February 5, 2013 by elprimero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εχω εντοπισει ενα ενοχλητικο bug μεχρι στιγμης. Καθε φορα που συνδεεται κληση ειναι στη φουλ ενταση το ακουστικο του τηλεφωνου. Οντας και απο τα δυνατα, ξεκουφαινομαι.... Το περιεργο ειναι οτι ιδιο bug ειχε το Galaxy S2 με τη leaked jb. Στο παλιο μου Nexus ομως δεν υπηρχε. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 μια απορια.....οταν παω να κανω ενημερωση για αναβαθμηση λογισμικου μου πεταει μυνημα (χωρις συνδεση δικτυου -- απαιτηται σηνδεση και μπλα μπλα μπλα)....το κιν ειναι κανονικα συνδεμενο μεσω wifi...παλια οταν εκανα ενημερωση μου ελεγε απλα οτι δεν υπαρχει ενημερωση....βγαζει σε κανενα το ιδιο μυνημα με εμενα???? Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 μια απορια.....οταν παω να κανω ενημερωση για αναβαθμηση λογισμικου μου πεταει μυνημα (χωρις συνδεση δικτυου -- απαιτηται σηνδεση και μπλα μπλα μπλα)....το κιν ειναι κανονικα συνδεμενο μεσω wifi...παλια οταν εκανα ενημερωση μου ελεγε απλα οτι δεν υπαρχει ενημερωση....βγαζει σε κανενα το ιδιο μυνημα με εμενα???? Φίλε κι εμέναο ίδιο μου βγαζειβγιανκαποιον περίεργο λόγο! Ίσως να εχουν ανεβάσει την 4.1.1 και επειδή έχει πολλά bugs να μην αφήνουν να την κατεβάσουμε με αυτό τον τρόπο... Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Φίλε κι εμέναο ίδιο μου βγαζειβγιανκαποιον περίεργο λόγο! Ίσως να εχουν ανεβάσει την 4.1.1 και επειδή έχει πολλά bugs να μην αφήνουν να την κατεβάσουμε με αυτό τον τρόπο... ωραια....γιατι μια στιγμη νομιζα οτι καποιο σκαλωμα εφαγε το κιν μου.....οποτε αναμενουμε 4,1 μεχρι τελος του μηνα......:cool: Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ωραια....γιατι μια στιγμη νομιζα οτι καποιο σκαλωμα εφαγε το κιν μου.....οποτε αναμενουμε 4,1 μεχρι τελος του μηνα......:cool: Κι εμένα μου έβγαλε την πρώτη φορά αναβάθμιση από 4.0.3 σε 4.0.4 την οποία ποτέ δεν ολοκλήρωσε και κάθε φορά που ελέγχω μου βγάζει δεν υπάρχει ενημέρωση. Να δούμε τι θα γίνει αν και μάλλον θα κάνω χειροκίνητα το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Κι εμένα μου έβγαλε την πρώτη φορά αναβάθμιση από 4.0.3 σε 4.0.4 την οποία ποτέ δεν ολοκλήρωσε και κάθε φορά που ελέγχω μου βγάζει δεν υπάρχει ενημέρωση. Να δούμε τι θα γίνει αν και μάλλον θα κάνω χειροκίνητα το update. Ποια έκδοση έχεις τώρα????? Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 μια απορια.....οταν παω να κανω ενημερωση για αναβαθμηση λογισμικου μου πεταει μυνημα (χωρις συνδεση δικτυου -- απαιτηται σηνδεση και μπλα μπλα μπλα)....το κιν ειναι κανονικα συνδεμενο μεσω wifi...παλια οταν εκανα ενημερωση μου ελεγε απλα οτι δεν υπαρχει ενημερωση....βγαζει σε κανενα το ιδιο μυνημα με εμενα???? Καλημέρα! Το ίδιο κάνει και το δικό μου ενώ είναι συνδεδεμένο στο WiFi. Βασικά ήμουν έτοιμος να του κάνω factory reset γιατί νόμιζα ότι κάτι πρόβλημα είχε μετά την επιστροφή από Ταιβανέζικη 4.1.1 σε WW 4.0.4 Αλλά μάλλον κάτι παίζει με τους servers της Asus. Πάντως εγώ για δύο τρεις μέρες που κράτησα την 4.1.1 δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Το μόνο κακό ήταν οι άχρηστες ταιβανέζικες εφαρμογές και τα 2 GB που είχε δεσμευμένα για το Garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Σήμερα βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του.....απλά λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση.....:( Edited February 8, 2013 by tasosarillas Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ποια έκδοση έχεις τώρα????? Το κινητό το έχει ο brother ο οποίος δεν έχει εμπειρία από modding και flashαρισματα. Οπότε είμαστε στην 4.0.3 . Ελπίζω κάποια στιγμή να του περάσω χειροκίνητα την 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Το κινητό το έχει ο brother ο οποίος δεν έχει εμπειρία από modding και flashαρισματα. Οπότε είμαστε στην 4.0.3 . Ελπίζω κάποια στιγμή να του περάσω χειροκίνητα την 4.0.4 Άν το κάνεις factory reset το πιθανότερο ειναι να πάρεις την 4.0.4 ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Άν το κάνεις factory reset το πιθανότερο ειναι να πάρεις την 4.0.4 ΟΤΑ Το εχω σκεφτει κι εγω. Μαλλον θα το προσπαθησω το αλλο σαββατο που θα το εχω. Μετα την 4.0.4 ποτε λετε να δωσουν την αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Το εχω σκεφτει κι εγω. Μαλλον θα το προσπαθησω το αλλο σαββατο που θα το εχω. Μετα την 4.0.4 ποτε λετε να δωσουν την αναβαθμιση; Θέλω να πιστεύω μέχρι τέλος του μηνά θα έχουμε 4.1 αλλιώς τον άλλο μηνά.....:worry: Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 παιδια εχω ενα προβλημα με το ακουστηκο του κιν.....νομιζω τα εφτυσε.....οταν ειναι στο τερμα κανει λες και εχει καει,εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα η να το στειλω απο εκει που ηρθε???? Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 παιδια εχω ενα προβλημα με το ακουστηκο του κιν.....νομιζω τα εφτυσε.....οταν ειναι στο τερμα κανει λες και εχει καει,εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα η να το στειλω απο εκει που ηρθε???? Δε μπορείς να το στείλεις για επισκευή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Δε μπορείς να το στείλεις για επισκευή ; Μπορώ....απλά δεν ξέρω αν τα έφτυσε η αν έχει πάρει σκόνη και κάνει σαν λατέρνα Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gonidak83 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 καλημερα παιδι τι γινεται με την αναβαθμιση ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isandman Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις να στειλει εικονα (ταινια) απο το κινητο στην τηλεοραση; εγω πηρα ενα micro hdmi και το συνδεσα με την τηλεοραση αλλα δεν κανει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Εχει δοκιμασει κανεις να στειλει εικονα (ταινια) απο το κινητο στην τηλεοραση; εγω πηρα ενα micro hdmi και το συνδεσα με την τηλεοραση αλλα δεν κανει τιποτα! Δύο πράγματα πρέπει να δεις, πρώτον άν κουμπωνει σωστά στο κινητό, μπορεί να χρειαστεί να λιμαρεις από την πάνω πλευρά το καλώδιο στο σημείο του βύσματος. Δεύτερων βάλε την ταινία να παιξει, άν έχεις ήχο και δεν βλέπεις εικόνα τότε δεν υποστηρίζει η τβ την ανάλυση που στελνει το κινητό σε αυτή. Άν δεν έχεις ήχο δοκίμασε άλλο καλώδιο. Άν η τβ υποστηρίζει dlna τότε κατέβασε από το μάρκετ την εφαρμογή Skifta και την imediashare. Με την πρώτη θα βλέπεις τις ταινίες ,τά βιντεο και τις φωτό σου στην τβ σε hd ανάλυσή χωρίς καλώδιο και με την δεύτερη YouTube και όλα τά μεδια κανάλια στην τβ σου! Αυτό κάνω εγω, ούτε καλωδια ούτε τίποτα!!! (Για να λειτουργει το dlna πρέπει η τβ σου να συνδέεται στο ίντερνετ.) Edited February 17, 2013 by elprimero διεύρυνση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isandman Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Δύο πράγματα πρέπει να δεις, πρώτον άν κουμπωνει σωστά στο κινητό, μπορεί να χρειαστεί να λιμαρεις από την πάνω πλευρά το καλώδιο στο σημείο του βύσματος. Δεύτερων βάλε την ταινία να παιξει, άν έχεις ήχο και δεν βλέπεις εικόνα τότε δεν υποστηρίζει η τβ την ανάλυση που στελνει το κινητό σε αυτή. Άν δεν έχεις ήχο δοκίμασε άλλο καλώδιο. Άν η τβ υποστηρίζει dlna τότε κατέβασε από το μάρκετ την εφαρμογή Skifta και την imediashare. Με την πρώτη θα βλέπεις τις ταινίες ,τά βιντεο και τις φωτό σου στην τβ σε hd ανάλυσή χωρίς καλώδιο και με την δεύτερη YouTube και όλα τά μεδια κανάλια στην τβ σου! Αυτό κάνω εγω, ούτε καλωδια ούτε τίποτα!!! (Για να λειτουργει το dlna πρέπει η τβ σου να συνδέεται στο ίντερνετ.) Δεν εχει dlna η TV μου, οποτε πρεπει να την συνδεσω με καλωδιο... Τελικα ειχες δικιο!Λιμαρα λιγο το πλαστικο του καλωδιου γιατι λόγω του σχεδιασμου του κινητου δεν εκανε καλη επαφη κατα την συνδεση και τωρα ειναι ΟΚ!Η οθονη του κινητου εμφανιζεται στην τηλεοραση!:D Πολυ καλο tip ειδικα για MH smart tv!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ρε παιδιά έχουμε κανένα νέο για την αναβάθμιση ή μας ξέχασαν τελείως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Πάντως τώρα που βγαίνει σιγά σιγά το padfone 2, όποιος θέλει να "σπρώξει" το padfone 1 σε μια λογική τιμή ας με έχει στα υπόψιν του. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Πάντως τώρα που βγαίνει σιγά σιγά το padfone 2, όποιος θέλει να "σπρώξει" το padfone 1 σε μια λογική τιμή ας με έχει στα υπόψιν του. Ευχαριστώ. Κινητό και ταμπετ μαζί.....ποια θα ήταν λογική τιμή για εσένα ? Ρε παιδιά έχουμε κανένα νέο για την αναβάθμιση ή μας ξέχασαν τελείως; Μας ξεχάσαν.... :D -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited March 1, 2013 by navi55 Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Συνυπολογιζοντας πως τα χριστουγεννα εφτασε να πωλειται 270 και τωτα βγαιλει το padfone 2 θεωρω πως τα 250 ευρω ειναι μια λογικη τιμη. Ασε που κυκλοφορουν κα καινουργια στα 300 δολλαρια απο εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Συνυπολογιζοντας πως τα χριστουγεννα εφτασε να πωλειται 270 και τωτα βγαιλει το padfone 2 θεωρω πως τα 250 ευρω ειναι μια λογικη τιμη. Ασε που κυκλοφορουν κα καινουργια στα 300 δολλαρια απο εξωτερικο. Χωρις να γνωριζω για τιμες εξωτερικου, θα μου επιτρεψεις να συμπληρωσω λεγοντας πως το set επωλειτο €399. Το τηλεφωνο σκετο κοστιζε €270. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts