Jump to content

Asus Padfone

Estefan1960
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω ότι δεν δείχνουν την εμπειρία χρήσης ούτε την πραγματική ταχύτητα. Ήθελα απλά να δω ότι όλα βαίνουν καλώς! Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

--------------

Από ότι διάβασα ακύρωσαν την ημερομηνία διάθεσης της JB....

Για να δούμε....

Edited by elprimero

• Απαντήσεις 529
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω εντοπισει ενα ενοχλητικο bug μεχρι στιγμης. Καθε φορα που συνδεεται κληση ειναι στη φουλ ενταση το ακουστικο του τηλεφωνου. Οντας και απο τα δυνατα, ξεκουφαινομαι....

Το περιεργο ειναι οτι ιδιο bug ειχε το Galaxy S2 με τη leaked jb. Στο παλιο μου Nexus ομως δεν υπηρχε. :confused:

μια απορια.....οταν παω να κανω ενημερωση για αναβαθμηση λογισμικου μου πεταει μυνημα (χωρις συνδεση δικτυου -- απαιτηται σηνδεση και μπλα μπλα μπλα)....το κιν ειναι κανονικα συνδεμενο μεσω wifi...παλια οταν εκανα ενημερωση μου ελεγε απλα οτι δεν υπαρχει ενημερωση....βγαζει σε κανενα το ιδιο μυνημα με εμενα????
asus padfone

μια απορια.....οταν παω να κανω ενημερωση για αναβαθμηση λογισμικου μου πεταει μυνημα (χωρις συνδεση δικτυου -- απαιτηται σηνδεση και μπλα μπλα μπλα)....το κιν ειναι κανονικα συνδεμενο μεσω wifi...παλια οταν εκανα ενημερωση μου ελεγε απλα οτι δεν υπαρχει ενημερωση....βγαζει σε κανενα το ιδιο μυνημα με εμενα????

Φίλε κι εμέναο ίδιο μου βγαζειβγιανκαποιον περίεργο λόγο! Ίσως να εχουν ανεβάσει την 4.1.1 και επειδή έχει πολλά bugs να μην αφήνουν να την κατεβάσουμε με αυτό τον τρόπο...

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Φίλε κι εμέναο ίδιο μου βγαζειβγιανκαποιον περίεργο λόγο! Ίσως να εχουν ανεβάσει την 4.1.1 και επειδή έχει πολλά bugs να μην αφήνουν να την κατεβάσουμε με αυτό τον τρόπο...

ωραια....γιατι μια στιγμη νομιζα οτι καποιο σκαλωμα εφαγε το κιν μου.....οποτε αναμενουμε 4,1 μεχρι τελος του μηνα......:cool:

asus padfone

ωραια....γιατι μια στιγμη νομιζα οτι καποιο σκαλωμα εφαγε το κιν μου.....οποτε αναμενουμε 4,1 μεχρι τελος του μηνα......:cool:

Κι εμένα μου έβγαλε την πρώτη φορά αναβάθμιση από 4.0.3 σε 4.0.4 την οποία ποτέ δεν ολοκλήρωσε και κάθε φορά που ελέγχω μου βγάζει δεν υπάρχει ενημέρωση. Να δούμε τι θα γίνει αν και μάλλον θα κάνω χειροκίνητα το update.

Κι εμένα μου έβγαλε την πρώτη φορά αναβάθμιση από 4.0.3 σε 4.0.4 την οποία ποτέ δεν ολοκλήρωσε και κάθε φορά που ελέγχω μου βγάζει δεν υπάρχει ενημέρωση. Να δούμε τι θα γίνει αν και μάλλον θα κάνω χειροκίνητα το update.

Ποια έκδοση έχεις τώρα?????

asus padfone

Καλημέρα!

Το ίδιο κάνει και το δικό μου ενώ είναι συνδεδεμένο στο WiFi. Βασικά ήμουν έτοιμος να του κάνω factory reset γιατί νόμιζα ότι κάτι πρόβλημα είχε μετά την επιστροφή από Ταιβανέζικη 4.1.1 σε WW 4.0.4 Αλλά μάλλον κάτι παίζει με τους servers της Asus. Πάντως εγώ για δύο τρεις μέρες που κράτησα την 4.1.1 δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Το μόνο κακό ήταν οι άχρηστες ταιβανέζικες εφαρμογές και τα 2 GB που είχε δεσμευμένα για το Garmin.

Σήμερα βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του.....απλά λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση.....:( Edited by tasosarillas
asus padfone

Ποια έκδοση έχεις τώρα?????

Το κινητό το έχει ο brother ο οποίος δεν έχει εμπειρία από modding και flashαρισματα. Οπότε είμαστε στην 4.0.3 . Ελπίζω κάποια στιγμή να του περάσω χειροκίνητα την 4.0.4

Το κινητό το έχει ο brother ο οποίος δεν έχει εμπειρία από modding και flashαρισματα. Οπότε είμαστε στην 4.0.3 . Ελπίζω κάποια στιγμή να του περάσω χειροκίνητα την 4.0.4

Άν το κάνεις factory reset το πιθανότερο ειναι να πάρεις την 4.0.4 ΟΤΑ

Άν το κάνεις factory reset το πιθανότερο ειναι να πάρεις την 4.0.4 ΟΤΑ

Το εχω σκεφτει κι εγω. Μαλλον θα το προσπαθησω το αλλο σαββατο που θα το εχω. Μετα την 4.0.4 ποτε λετε να δωσουν την αναβαθμιση;

Το εχω σκεφτει κι εγω. Μαλλον θα το προσπαθησω το αλλο σαββατο που θα το εχω. Μετα την 4.0.4 ποτε λετε να δωσουν την αναβαθμιση;

Θέλω να πιστεύω μέχρι τέλος του μηνά θα έχουμε 4.1 αλλιώς τον άλλο μηνά.....:worry:

asus padfone

παιδια εχω ενα προβλημα με το ακουστηκο του κιν.....νομιζω τα εφτυσε.....οταν ειναι στο τερμα κανει λες και εχει καει,εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα η να το στειλω απο εκει που ηρθε????
asus padfone

παιδια εχω ενα προβλημα με το ακουστηκο του κιν.....νομιζω τα εφτυσε.....οταν ειναι στο τερμα κανει λες και εχει καει,εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα η να το στειλω απο εκει που ηρθε????

Δε μπορείς να το στείλεις για επισκευή ;

Δε μπορείς να το στείλεις για επισκευή ;

Μπορώ....απλά δεν ξέρω αν τα έφτυσε η αν έχει πάρει σκόνη και κάνει σαν λατέρνα

asus padfone

Εχει δοκιμασει κανεις να στειλει εικονα (ταινια) απο το κινητο στην τηλεοραση; εγω πηρα ενα micro hdmi και το συνδεσα με την τηλεοραση αλλα δεν κανει τιποτα!

Εχει δοκιμασει κανεις να στειλει εικονα (ταινια) απο το κινητο στην τηλεοραση; εγω πηρα ενα micro hdmi και το συνδεσα με την τηλεοραση αλλα δεν κανει τιποτα!

Δύο πράγματα πρέπει να δεις, πρώτον άν κουμπωνει σωστά στο κινητό, μπορεί να χρειαστεί να λιμαρεις από την πάνω πλευρά το καλώδιο στο σημείο του βύσματος. Δεύτερων βάλε την ταινία να παιξει, άν έχεις ήχο και δεν βλέπεις εικόνα τότε δεν υποστηρίζει η τβ την ανάλυση που στελνει το κινητό σε αυτή. Άν δεν έχεις ήχο δοκίμασε άλλο καλώδιο.

Άν η τβ υποστηρίζει dlna τότε κατέβασε από το μάρκετ την εφαρμογή Skifta και την imediashare. Με την πρώτη θα βλέπεις τις ταινίες ,τά βιντεο και τις φωτό σου στην τβ σε hd ανάλυσή χωρίς καλώδιο και με την δεύτερη YouTube και όλα τά μεδια κανάλια στην τβ σου!

Αυτό κάνω εγω, ούτε καλωδια ούτε τίποτα!!!

(Για να λειτουργει το dlna πρέπει η τβ σου να συνδέεται στο ίντερνετ.)

Edited by elprimero
διεύρυνση

Δύο πράγματα πρέπει να δεις, πρώτον άν κουμπωνει σωστά στο κινητό, μπορεί να χρειαστεί να λιμαρεις από την πάνω πλευρά το καλώδιο στο σημείο του βύσματος. Δεύτερων βάλε την ταινία να παιξει, άν έχεις ήχο και δεν βλέπεις εικόνα τότε δεν υποστηρίζει η τβ την ανάλυση που στελνει το κινητό σε αυτή. Άν δεν έχεις ήχο δοκίμασε άλλο καλώδιο.

Άν η τβ υποστηρίζει dlna τότε κατέβασε από το μάρκετ την εφαρμογή Skifta και την imediashare. Με την πρώτη θα βλέπεις τις ταινίες ,τά βιντεο και τις φωτό σου στην τβ σε hd ανάλυσή χωρίς καλώδιο και με την δεύτερη YouTube και όλα τά μεδια κανάλια στην τβ σου!

Αυτό κάνω εγω, ούτε καλωδια ούτε τίποτα!!!

(Για να λειτουργει το dlna πρέπει η τβ σου να συνδέεται στο ίντερνετ.)

Δεν εχει dlna η TV μου, οποτε πρεπει να την συνδεσω με καλωδιο...

Τελικα ειχες δικιο!Λιμαρα λιγο το πλαστικο του καλωδιου γιατι λόγω του σχεδιασμου του κινητου δεν εκανε καλη επαφη κατα την συνδεση και τωρα ειναι ΟΚ!Η οθονη του κινητου εμφανιζεται στην τηλεοραση!:D

Πολυ καλο tip ειδικα για MH smart tv!!!

• 2 weeks later...
Πάντως τώρα που βγαίνει σιγά σιγά το padfone 2, όποιος θέλει να "σπρώξει" το padfone 1 σε μια λογική τιμή ας με έχει στα υπόψιν του. Ευχαριστώ.

Πάντως τώρα που βγαίνει σιγά σιγά το padfone 2, όποιος θέλει να "σπρώξει" το padfone 1 σε μια λογική τιμή ας με έχει στα υπόψιν του. Ευχαριστώ.

Κινητό και ταμπετ μαζί.....ποια θα ήταν λογική τιμή για εσένα ?

Ρε παιδιά έχουμε κανένα νέο για την αναβάθμιση ή μας ξέχασαν τελείως;

Μας ξεχάσαν.... :D

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
asus padfone

Συνυπολογιζοντας πως τα χριστουγεννα εφτασε να πωλειται 270 και τωτα βγαιλει το padfone 2 θεωρω πως τα 250 ευρω ειναι μια λογικη τιμη. Ασε που κυκλοφορουν κα καινουργια στα 300 δολλαρια απο εξωτερικο.

Συνυπολογιζοντας πως τα χριστουγεννα εφτασε να πωλειται 270 και τωτα βγαιλει το padfone 2 θεωρω πως τα 250 ευρω ειναι μια λογικη τιμη. Ασε που κυκλοφορουν κα καινουργια στα 300 δολλαρια απο εξωτερικο.

Χωρις να γνωριζω για τιμες εξωτερικου, θα μου επιτρεψεις να συμπληρωσω λεγοντας πως το set επωλειτο €399. Το τηλεφωνο σκετο κοστιζε €270.

• The title was changed to Asus Padfone