guru11 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εχω βρει αυτο το κινητο στα 200 ευρω καινουργιο, αξιζει η να κοιταξω για κατι αλλο?Τωρα εχω το Neo V αλλα εχει καταντησει απελπιστικα αργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Για 200€ δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο, εγω θα το αγοραζα ναί. Αν καποιος εχει κατι αλλο υποψιν του ας το προτείνει... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Και εγώ θα το χτύπαγα πολύ χαλαρά. Και μόνο η οθόνη και η ποιότητα κατασκευής αρκούν. Βέβαια το cpu ειναι του 2011 και πολλοί χρήστες λένε ότι με το τελευταίο update της sony σέρνεται οπότε ζύγισε λίγο τα πράγματα. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εχω βρει αυτο το κινητο στα 200 ευρω καινουργιο, αξιζει η να κοιταξω για κατι αλλο?Τωρα εχω το Neo V αλλα εχει καταντησει απελπιστικα αργο. Με 50 επιπλέον ευρώ παίρνεις το lg l9 2 πού τα σπάει και είναι και καινούριο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Για 200€ δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο, εγω θα το αγοραζα ναί. Αν καποιος εχει κατι αλλο υποψιν του ας το προτείνει... Και εγώ θα έλεγα ναι, πάρε το... Παίζει κανένα λινκ της προσφοράς (ΠΜ αν θέλεις) ή είναι ειδική περίπτωση; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εχω ακομα θεμα με την μπαταρια. δεν κραταει και πολυ. οσο για το βιντεο βρεθηκε καμια λυση? για να μην λαγκαρει στο full hd ? η αν δεν γινεται ας το "γυρισουμε πισω" πριν την αναβαθμιση γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις εστω και καθυστερημενα . Τελικα δεν το πηρα το κινητο ,και για τον φιλο που ρωταει για το link δεν υπαρχει πλεον ηταν 2 κομματια και πουληθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Εγω παντως με την 4.1.2 εμεινα ευχαριστημενος. Η μπαταρια κραταει 1 μερα κ κατι, με αρκετη χρηση, δεν "λαγκαρει" αντιθετα πιστευω οτι εγινε καλυτερο. Τωρα για το LTE δεν μου το βγαζει αλλα ειχα εγκαταστησει μονος μου την καταλληλη ρομ, πιθανως αυτη που ηρθε μεσω companion / SUS ηταν για LTE. Βασικα το μονο που διαφερει ειναι αυτο αναμεσα στις 2 εκδοσεις οποτε μια ρομ κ για τις 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το lag στο βίντεο 1080p το διόρθωσαν τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το lag στο βίντεο 1080p το διόρθωσαν τελικά? Οχι δυστυχως το lag παραμενει. Αλλα ειναι κατι που δεν χρησιμοποιω οποτε δεν με ενδιαφερει κ πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 παιδιά, δείτε κάτι τιμές - σκότωμα για το Ion (Item Condition: Refurbished ;) )! SONY Xperia ion Το site τι λέει; Αξιόπιστο; Γιατί η τιμές είναι ΣΟΚ! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Δες τον οδηγό και πάρε την τελική απόφαση σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 To αγαπημένο μου Sony smartphone (για πολλούς λόγους). Να ρωτήσω κάτι (αν γνωρίζει κάποιος). Μπορώ να βάλω στο ION stock 4.3 Jelly Bean; Επίσης μπορώ να βάλω stock 4.4; Thank you! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χμμ.. αν αληθεύει το βίντεο αυτό, έχει πάρει 4.4.2 (!) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παντως επισημα η υποστηριξη εχει τελειωσει http://www.xperiablog.net/2014/02/04/sony-mobile-ends-software-support-for-xperia-s-ion-p-u-go-and-more/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Nαι καλέ το γνωρίζω αυτό. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παίδες μήπως γνωρίζετε πόσο καιρό έχει εγγύηση η μπαταρία όταν είναι ενσωματωμένη? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 καλησπερα. Την βοηθεια σας - γνωμη σας, κατα προτιμηση οποιος ειχε ή εχει και τα 3 αυτα μοντελα.. Σε θεμα φωτογραφιας, ποιο υεπερτερει ? xperia L xperia SP ή xperia ion ? Eυχαριστω για τυχον απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godian Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μπορεί να μου δώσει κάποιος οδηγίες σας παρακαλώ για αυτό που θέλω να κάνω;; Προσπαθώ με τον επίσημο τρόπο που έχει στη σελίδα ή Sony, άλλα το βίντεο που έχει με το πρόγραμμα είναι διαφορετικό από ότι έχω καταλάβει. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου εξηγήσει η έχει δει κάποιο άρθρο στα ελληνικά να μου το δώσει;; θέλω να το βαλω το kitkat cyanogenmod. Να παρει λίγο αέρα τον κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ειλικρινά απορώ αν υπήρχε κάνεις που να πήρε αυτό το τηλ. Παίζει να ήταν από τα αδικημένα της Sony. Το εν λόγω θρεντ δεν έχει καθόλου κίνηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 το είχα πάρει και γω πριν χρόνια(πριν πολλά μου φαίνονται και ας είναι μονο 2)....εννοείται μετά από αυτό μόνο Αμυγδάλου ΙΟΝ παίρνω,ποτέ ξανά ΙΟΝ κινητό....:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ενα ION v2 να εβγαζαν στην Sony με cpu και gpu του 15 ή του 16 μονο.. Τα πάντα σε αυτό το κινητο είναι τέλεια, αλλά λόγω παλαιότητας του λογισμικού δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα πλεον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) Παίδες στο Ion της δικιάς μου άρχισε να σταζει υγρό από το κάτω μέρος σαν λάδι όταν ζεσταίνεται ...ξέρουμε τι μπορεί να είναι? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited June 27, 2016 by michaelp900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Παίδες στο Ion της δικιάς μου άρχισε να σταζει υγρό από το κάτω μέρος σαν λάδι όταν ζεσταίνεται ...ξέρουμε τι μπορεί να είναι? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ισως να τα παιξε η μπαταρια, για καλο και για κακο μην το φορτισει να το παει για ελεγχο, Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ούτως ή άλλως θα της δώσω το S5 που είχα απλά ρωτάω μήπως είναι κάτι απλό για να το δώσει στο μικρό αδερφό της. Έγινε σε ευχαριστώ. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts