konstantinos3 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Πάντως μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση... :( Παράθεση Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Σε μενα το seus την εβγαλε κανονικα την αναβαθμιση. Την περασα ομως οπως λεει στο παραπανω link προκειμενου να ειμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ούτε σε εμένα έχει έρθει. Δοκίμασα και με SUS και με pc companion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ούτε root ούτε τίποτα... Κανείς δεν ασχολείται... :cry: Παράθεση Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Για root προσπαθει να βρει λυση ο DoomLord στους xda-developers. Οταν βρει θα το ενσωματωσει στο easy rooting toolkit που εχει φτιαξει. Προς το παρον αν θελετε root μονο με φλασαρισμα του pre-rooted firmware. Σημερα βγηκε και το clockworkmod recovery για την JB στο ion http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1830170 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 ROOT http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43185062&postcount=239 Παράθεση Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Root απο τον DoomLord / Easy rooting toolkit --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327473 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Από ότι κατάλαβα βγήκε και βάλατε την επίσημη 6.2.B.0.211. 1. Τι προστέθηκε 2. Τι έφτιαξαν 3. Τι χάλασαν 4. Τι έμεινε σταθερό Γενικώς αν αξίζει... Ευχαριστώ!!!! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Από ότι κατάλαβα βγήκε και βάλατε την επίσημη 6.2.B.0.211. 1. Τι προστέθηκε 2. Τι έφτιαξαν 3. Τι χάλασαν 4. Τι έμεινε σταθερό Γενικώς αν αξίζει... Ευχαριστώ!!!! 1. Τα small apps 2. Τιποτα. Με ICS το κινητό ήταν άψογο. 3. Την εγγραφή video σε 1080p. 4. Σχεδόν τα πάντα. Μπαταρία ίδια, εμπειρία χρήσης ίδια. Αν έχεις το χρόνο να στήνεις το κινητό από την αρχή, πιστεύεω πως αξίζει μόνο και μόνο ετσι για την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoapost Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Kaλησπέρες :) Θα ήθελα μια γνωμη : πέρσι τον Ιούνιο είχα πάρει το one-x με επιδότηση και 2ετές μου ήρθε στα 300 κατοστάρικα. Πριν μια ώρα το έδωσα 200 και έβαλα άλλα 82 ακόμη για το ion. Μέτρησε πολύ η οθόνη του και η ποιότητα κατασκευής του. Πώς το βλέπετε το deal? καλό ή με έπιασαν κώτσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Για το Ion, τα 280 δεν τα λες πολλά. Μια χαρα τιμή για τα χαρακτηριστικα του. Θεωρω οτι εδωσες λιγο το htc. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoapost Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Για το Ion, τα 280 δεν τα λες πολλά. Μια χαρα τιμή για τα χαρακτηριστικα του. Θεωρω οτι εδωσες λιγο το htc. με το one-x είχα πάθει το εξής : παρ ότι στα specs "φύσαγε" , ποτέ μου δεν το πήρα με καλό μάτι από την αρχή. Ήταν "λάθος" αγορά και προσπαθούσα να το ξεφορτωθώ κάτι μήνες τώρα. Αντίθετα με αυτό που το έχω μονίμως στα χέρια μου. Τε σπα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 με το one-x είχα πάθει το εξής : παρ ότι στα specs "φύσαγε" , ποτέ μου δεν το πήρα με καλό μάτι από την αρχή. Ήταν "λάθος" αγορά και προσπαθούσα να το ξεφορτωθώ κάτι μήνες τώρα. Αντίθετα με αυτό που το έχω μονίμως στα χέρια μου. Τε σπα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου:) Mονος σου έδωσες την απάντηση στην ερώτηση σου. Αφού το γουστάρεις τόσο, αξίζει, και δεν τίθεται κανένα θέμα. Τα λεφτά μας πιάνουν τόπο, όταν γουστάρουμε πολύ αυτό που παίρνουμε. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 καλησπερα παιδια εχει εναςφιλος μου το κινητο με την εκδοση 4.04 εχει παρει καποια νεωτερη αναβαθμιση απο σονυ; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εχω την εκδοση 4.1.2 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν βαζω τον αισθητηρα του βιντεο στο 1920*1080 (full hd) και αρχιζω να τραβαω βιντεο αν κουνησω το κινητο δεξια αριστερα , οχι πολυ γρηγορα απλα και ομαλα οπως τραβαω βιντεο εινια σαν να "λαγκαρει" και και παγωνει αστραπιαια και ξανασυνεχιζει. Οταν βαζω τον αισθητρα σε απλο hd ολα μια χαρα !! Γιατι το κανει αυτο..; μπορω καπως να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 δεν γνωριζει καποιος να μου απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 καρτα εχω αυτην.. https://www.skroutz.gr/s/2066801/Sandisk-Ultra-microSDHC-32GB-Android.html?from=account_favorites οποτε δνε νομιω να ειναι αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 δεν γνωριζει καποιος να μου απαντησει? Είναι πρόβλημα που εμφανίστηκε με την αναβάθμιση σε 4.1. Μην ανησυχείς, δεν έχει μόνο το δικό σου θέμα με την εγγραφή σε 1080p. Όλα έχουν. Αν πας και στο νήμα του Xperia S θα δεις ότι και εκεί όσοι αναβαθμίστηκαν σε 4.1 έχουν θέμα. Δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Μόνο αν το διορθώσει η Sony με άλλη αναβάθμιση αλλά χλωμό το κόβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 α ναι? εμενα τωρα εχει την 4.1.2 δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να κανει αναβαθμιση? υπαρχει τροπος να το γυρισω πισω αν ειναι για να τραβαει οπως πριν? και κατι ακομα σε κατοχους. η μπαταρια μια μερα κραταει και αν. εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 α ναι? εμενα τωρα εχει την 4.1.2 δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να κανει αναβαθμιση? υπαρχει τροπος να το γυρισω πισω αν ειναι για να τραβαει οπως πριν? και κατι ακομα σε κατοχους. η μπαταρια μια μερα κραταει και αν. εσας? Πιθανόν κάποια εφαρμογή την τρώει ... Του αδερφού μου έφτασε σε σημείο να μην κρατάει ούτε 14 ώρες ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ! Μετά την επαναφορά σε αναμονή με λίγη χρήση internet κρατούσε έως 4 μέρες! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 ποια επαναφορα εννοεις? λες η εφαρμογη για τον καιρο να κανει την δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 ποια επαναφορα εννοεις? λες η εφαρμογη για τον καιρο να κανει την δουλεια? Επαναφορά στην αρχική κατάσταση - σαν να λέμε φορματ και όλα από την αρχή! Δεν είχε κάτι σοβαρό μέσα και θεώρησα πιο εύκολο τρόπο αυτό. > λες η εφαρμογη για τον καιρο να κανει την δουλεια? Δεν ξέρω, βγάλε το και δες πως πάει ... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μονο με ξηλωμα και δοκιμες μπορεις να εισαι σιγουρος για το battery drain.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Βρε παιδια εμενα μετα την αναβαθμιση μου βγαζει πλεον στις μπαρες του σηματος και μια ενδειξη H+ αλλα το πιο κουφο ειναι οτι αν παω στις ρυθμισεις στα δικτυα μου δινει πλεον επιλογη να ενεργοποιησω και το LTE. Μπας και εχω το LTE μοντελο και δεν το ξερω :p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Βρε παιδια εμενα μετα την αναβαθμιση μου βγαζει πλεον στις μπαρες του σηματος και μια ενδειξη H+ αλλα το πιο κουφο ειναι οτι αν παω στις ρυθμισεις στα δικτυα μου δινει πλεον επιλογη να ενεργοποιησω και το LTE. Μπας και εχω το LTE μοντελο και δεν το ξερω :p xaxaxa αυτο ποτ λες το εχει και σε εμενα..!! μαλλον ειναι επιλογη "γενικη" οποτε δεν ισχυει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts