Jump to content

apoapost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apoapost

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

apoapost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ki μένα μου φαίνεται εξαιρετική δίχως ίχνος θορύβου η συγκεκριμένη φωτο. Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες δεν ξέρω αλλά το Χperia το ΙΟΝ που έχω εγώ σίγουρα βγάζει τις πιο άθλιες. Από κοντά κι ένα HTC oneS που είχα πιο πριν
  2. 375 το έχει το expansys. μίλησα σήμερα και μου είπαν ότι το καλύπτουν αυτοί από πλευράς εγγύησης. αντίθετα στο acer.gr μου είπαν ότι επειδή η εταιρεία δεν εισάγει τηλέφωνα στην Ελλάδα δεν καλύπτουν τίποτα. Κατά 99% θα το παρω αρχές Ιουνίου
  3. με το one-x είχα πάθει το εξής : παρ ότι στα specs "φύσαγε" , ποτέ μου δεν το πήρα με καλό μάτι από την αρχή. Ήταν "λάθος" αγορά και προσπαθούσα να το ξεφορτωθώ κάτι μήνες τώρα. Αντίθετα με αυτό που το έχω μονίμως στα χέρια μου. Τε σπα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου:)
  4. Kaλησπέρες :) Θα ήθελα μια γνωμη : πέρσι τον Ιούνιο είχα πάρει το one-x με επιδότηση και 2ετές μου ήρθε στα 300 κατοστάρικα. Πριν μια ώρα το έδωσα 200 και έβαλα άλλα 82 ακόμη για το ion. Μέτρησε πολύ η οθόνη του και η ποιότητα κατασκευής του. Πώς το βλέπετε το deal? καλό ή με έπιασαν κώτσο?
  5. να' σαι καλά :) δεν το έχω σκεφθεί σαν ενδεχόμενο προς το παρόν. θα δούμε όμως. ευχαριστώ:)
  6. Kai βέβαια είναι, χωρίς καμια αμφιβολία. Εγώ αλλού εστίασα την ένστασή μου έτσι ακριβώς!
  7. τα παραδείγματα που φέρνεις είναι ακραία, εγώ για άλλο μιλάω. Τέλος πάντων, θα σου προτείνω το εξής :δοκίμασε αντί να δεις ταινία στο 5in "κινητό", να πας σινεμά. Είναι πολύ καλύτερα απ' όλες τις απόψεις:lol::lol:
  8. έτσι όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, νομίζω ότι το marketing των εταιρειών έχει πετύχει διάνα. Μέχρι πριν από 5-6 χρόνια τα κινητά είχαν μέγεθος ...αναπτήρα, όσο μικρότερα τόσο καλύτερα,τώρα οι 4 in μας φαίνονται λίγες. Τώρα το ιδανικό είναι πάνω από 5,5 . Σε 2 χρόνια θα κουβαλάμε και μια τσάντα ο καθένας για να έχουμε το κινητό μέσα. Γιατί? γιατί έτσι... Απορώ πώς ζούσαμε τόσα χρόνια όταν δε μπορούσαμε να βλέπουμε τανίες στην οθόνη του κινητού:confused: Τα 20+ ΜΒ αποθηκευτικού χώρου μας φαίνονται ...λίγα. Το ωραίο είναι ότι οι 8 στους 10 δεν πρόκειται ποτέ να εμφανίσουν τις φωτο που έχουν στο κινητό ούτε καν να τις αντιγράψουν στον Η/Υ. Εντάξει , σύνδεσε έναν εξωτερικό σκληρό και πάρτον μαζί σου, εάν στο προτείνουν οι εταιρείες θα το κάνεις και αυτό. 5 megapixel camera ? α πα πα...εάν δεν έχει πάνω από 145 δε μας κάνει, λες και ο αριθμός των pixels είναι το παν.180 γραμ το βάρος...βαρύ είναι ...είναι μειονέκτημα για το κινητό. Οκ, μπες σε κανένα γυμναστήριο και πλακώσου στα βάρη για να μπορέσεις να το σηκώσεις γιατί τόσο βάρος σου δυσκολεύει τη ζωή.... Απίστευτα πράγματα (συγγνώμη για το off topic)
  9. εάν υπάρχει τέτοιο πράγμα, που προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει (βλ. αντικειμενικότητα) δεν είναι θέμα εξόδων ή πορτοφολιού αλλά παιδείας :)
  10. δε μου έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. εάν όντως συμβαίνει, κακώς συμβαίνει. Η συμβίωση μου με το "4" πάντως ήταν εντελώς απροβλημάτιστη από κάθε άποψη:)
  11. θα πρόσθετα και την απτή ποιότητα κατασκευής που σε κάνει να νοιώθεις ότι έχεις ένα προϊόν που πραγματικά αξίζει και όχι τις ανατολίτικες πλαστικούρες:) Γι αυτό κι εμένα η ψήφος μου πήγε στο iphone5 αν και κάτοχος του ΗΤC One-X
  12. apoapost

    iPhone 4

    Χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σου. Να' σαι καλά. :):)
  13. apoapost

    iPhone 4

    Ναι , έτσι ακριβώς είναι όπως το γράφεις Η συσκευή μου είναι jb αλλά όταν άνοιγα τις φωτο από το κινητό, το εικονίδιο με τον κάδο δεν εμφανιζόταν. Αυτό που περιγράφεις στην τελευταία παράγραφο σου προσπάθησα να το κάνω πολλές φορές αλλά δεν το κατάφερα. Μάλλον είναι δικό μου λάθος, κάτι δεν έκανα σωστά Αυτό συνέβη με μένα δυστυχώς:O Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ. Εμένα το iTunes μου κάνει το εξής περίεργο: Κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο στον iMac μου σβήνει μερικές εφαρμογές. Το πρωί μου έσβησε το Navigon & το Shazam. Χθες το Weather Pro και ένα utility για δίσκο, μνήμη κτλ. Ευτυχώς που τα είχα κρατήσει στα downloads. Μάλλον θα το παρακάμπτω στο εξής Να' σαι καλά, σου χρωστάω χάρη:) και συγγνώμη αν σας ταλαιπωρώ αλλά είμαι πρωτάρης στα του τηλεφώνου. Έχω πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να το κατανοήσω πλήρως Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας
  14. apoapost

    iPhone 4

    από App Store θα πάω ή από Cydia? Το θέμα είναι να τις σβήσω από το τηλέφωνο, στον Mac τις έχω και έκανα τη βλακεία και τις αντέγραψα όλες στο iphone ευχαριστώ πολύ Mόλις με έσωσες!!! Το κατέβασα, είδε το folder "φωτογραφίες", κλίκαρα και εμφάνισε σαν επιλογή όλη τη βιβλιοθήκη, το επέλεξα και πάτησα το τελευταίο εικονίδιο πάνω δεξιά που λέει "delete from device" και σβήστηκαν όλες. Χίλια ευχαριστώ, να ' σαι καλά :):) :yahoo :yahoo: Υ.Γ αν κάνω καμια άλλη πατάτα :O θα σε έχω υπόψη μου έχω iMac αλλά bootάρει και από WinXp (δεν τα χρησιμοποιώ , παρά ελάχιστα)
×
×
  • Create New...